Homepagina » Gezondheid » Baby sterft na vijfvoudige vaccinatie
Baby sterft na vijfvoudige vaccinatie

Baby sterft na vijfvoudige vaccinatie

Afgelopen maand overleed de 1 maand oude Ayushi Gupta uit de Indiase stad Thane nadat ze vijf vaccins had gekregen.

De ouders van de baby, Amit en Lata, zeggen dat de plotselinge dood van de baby is veroorzaakt door de vaccins. Ze hebben bij de politie een klacht ingediend wegens nalatigheid.

Artsen reageerden terughoudend en willen eerst de resultaten van een laboratoriumonderzoek afwachten. Amit zei dat zijn baby toe was aan de eerste doses van vaccins tegen difterie, kinkhoest, tetanus, polio en hepatitis B. De baby voelde zich op weg naar het ziekenhuis niet lekker en moest hoesten. De arts zei dat dit te maken had met het weer en dat er niets aan de hand was.

Normale bijwerking

Het meisje kreeg twee injecties en het poliovaccin werd oraal toegediend. “Op het moment dat ze was gevaccineerd begon ze te huilen,” zei Amit. De doktoren zeiden dat ze nog wel de hele dag kon blijven huilen en dat het een ‘normale bijwerking’ was.

De zuster adviseerde Ayushi’s moeder om haar na twee uur borstvoeding te geven. “We namen haar mee naar huis en gaven haar twee uur later borstvoeding,” zei Amit. “Rond 19.00 uur waren haar ogen gesloten, maar we dachten dat ze in slaap was gevallen. Toen mijn vrouw haar probeerde wakker te maken bewoog ze niet.”

De baby werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, maar ze bleek bij aankomst al meer dan een uur dood te zijn. De politie nam verklaringen af van de artsen en de zuster die de vaccins had toegediend. Daarnaast zijn de partijen vaccins onderzocht waarmee de baby is ingeënt. Het wachten is nu op de chemische analyse van het laboratorium, maar dat kan nog maanden duren.

Verlammingen

Volgens het ziekenhuis werden in totaal 22 kinderen ingeënt op de dag dat Ayushi haar eerste vaccins kreeg. De overige kinderen zouden in goede gezondheid verkeren.

In de Verenigde Staten werd in 2000 gestopt met het oraal poliovaccin (OPV) omdat het vaccin verlammingen veroorzaakte.

In februari vorig jaar besloot de Wereldgezondheidsorganisatie WHO India te schrappen van de lijst met landen waar polio voorkomt. Toch krijgen Indiase baby’s nog poliovaccins toegediend.

Het aantal gevallen van acute slappe verlamming (ASV) in India is als gevolg van de poliovaccinatie sterk gestegen. Klinisch gezien is ASV niet te onderscheiden van polio. Voor de introductie van poliovaccins werd in het land nog nauwelijks over ASV gesproken. In 2011 werden 47.000 gevallen van ASV gemeld.

Bron: Mumbaimirror.com

Gerelateerd:

 Vind je deze informatie goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. In geen enkel kind van mij komt er uberhaupt een spuit.

  2 likes
 2. Ze weten wel dat het rommel is, maar worden betaald om te zeggen dat het heel goed is.

  Net zoals drie kwart van de artsen zelf nooit chemotherapie zou kiezen.

  75% of physicians in the world refuse chemotherapy for themselves

  http://www.naturalnews.com/036054_chemotherapy_physicians_toxicity.html#ixzz2NzeDXT9S

  1 likes
 3. Uiteraard kan het meisje al ziek zijn geweest, en had er uitstel behoren plaats te vinden.Maar dan nog zouden de bellen moeten RINKELEN als in 2011 47.000 gevallen van ASV gemeld zijn.Maar ja de farmaceut dumt graag rommel, wat elders is afgekeurt,in landen waar men het niet zo nou neemt, met de gezondheidszorg. all for the money.

  0 likes
 4. Achterlijke regering die ze hebben. Ipv dat ze goed onderzoek doen maar nee het geld dat ze krijgen voor die vaccinaties is meer waard dan een mensenleven

  0 likes
 5. Stuur het bericht ff door naar Bill Gates!!

  0 likes
 6. Okay laten we even de feiten nemen nu. Vaccins hebben de laatste +-100 jaar honderdduizenden zo niet miljoenen mensen t leven gered van de meest vreselijke ziekten. Nu kan het wel eens gebeuren dat een persoon/kind overlijd, vaccins zijn (net als mensen) niet perfect. Dit is nu 1 kind uit India dat misschien al niet in goede gezondheid verkeerde, aangezien de rest van de kinderen wél in goede gezondheid verkeerden. Dat er hier mensen zijn die niet kunnen of willen snappen dat er VEEL meer mensen zijn blijven leven dan dat er zijn doodgegaan door het gebruik van vaccins getuigd voor mij van het missen van gezond verstand. Je kan als je je onder het verkeer begeeft of op je werk bent ook een ongeluk krijgen, dan gaan we toch ook met z’n allen onder een tegel zitten? Er gaan meer mensen dood aan auto ongelukken dan aan vaccins.

  @ vanmijnkindaf; Als jij jezelf of je kinderen het risico wil laten lopen op een erge ziekte dan moet je ze vooral niet laten inenten. Erg verantwoordelijke ouder hoor!

  0 likes
 7. [quote name=”Erique”]Stuur het bericht ff door naar Bill Gates!![/quote]

  Als we die nou es zo’ n spuit in zijn reet geven… zou hij tegensputteren ?

  0 likes
 8. Oorzakelijk verband. Dat blijft een moeilijk iets, zo lijkt het, gezien de artikelen en reacties hier.
  Dit artikel lezend, met de gegeven informatie, had de titel evengoed ‘baby sterft na toediening borstvoeding’ kunnen zijn. Misschien is er wel een oorzakelijk verband, maar aangetoond wordt dat in dit artikel niet. En maar ‘boe’ roepen.
  Tss.

  0 likes
 9. [quote name=”Knn”]Okay laten we even de feiten nemen nu. Vaccins hebben de laatste +-100 jaar honderdduizenden zo niet miljoenen mensen t leven gered van de meest vreselijke ziekten. [/quote]

  Feiten? Laat me niet lachen. Wie zegt dat?
  Lees eerst de artikelen op http://www.vaccinvrij.nl maar eens!!

  0 likes
 10. Kijk hier al een geval …Nu vraag ik aan jullie is dit normaal als je zo iets bij kinderen doet zo gevoelloos en dit bedoel ik.En dan kun of hoef je het niet te geloven hoor maar dit is gewoon angst ! geloof maar ze zij er en het zijn geen mensen die dit doen .Ze zeggen wel eens dat is een beest …. Nou gelijk hebben ze als ze dit tegen een moordenaar een dierenbeul of pedofiel zeggen zeggen ze het tegen zo iets Beesten ( reptiel) of wat er nog allemaal is .

  0 likes
 11. Population control.
  In India is dit al jaren lang aan de gang en is in feite DE testcase voor lui als Bill Gates en meer van dat soort lui.
  Vrouwen worden daar gesteriliseerd en letterlijk aan de kant van de weg gezet zonder nazorg.Wil je eten?Is goed maar eerst even een knoop erin leggen.Verplichte abortussen en nog meer van die smerige praktijken.Google het maar eens.
  Dit houdt overigens nauw verband met de anti conceptie pil.Ook in Nederland worden vrouwen hiervan onvruchtbaar en gaan ze zelfs dood!Diana 35.Genocide lieve mensen.Er is geen ander woord voor.Wanneer gaat u verantwoording nemen en deze criminelen ter verantwoording roepen?

  0 likes
 12. Hoeveel jaar moet het duren dat men beseft dat vaccins onnatuurlijk zijn en het afweermechanisme kapot maken.?

  0 likes
 13. Een ongevaccineerd kind is in India sowieso ten dode opgeschreven. Zelden zo’n smerig, onhygienisch land gezien. Kinderen stierven daar nog niet eens zo lang geleden als vliegen aan allerlei besmettelijke ziektes. Door het WHO vaccinatieprogramma is kindersterfte ook in India fors teruggedrongen. Maar het is GEEN nieuws als 100 kinderen sterven aan bijv difterie, gek genoeg is het WEL nieuws als er 1 kind sterft aan de gevolgen van een vaccinatie. Over selectieve verontwaardiging gesproken… Maar bedenk wel, dit soort stemmingmakerij is een grotere bedreiging voor de gezondheid van kwetsbare kinderen dan nuttige vaccinaties. Ga anders maar eens praten met slachtoffers van christenfundi’s op de biblebelt, die dankzij de achterlijke opvattingen van hun ouders, voor eeuwig verlamd zijn door polio. Had met 1 vaccinatie voorkomen kunnen worden. STOPPEN MET DEZE HETZE!!

  0 likes
 14. Knn said:Dat er hier mensen zijn die niet kunnen of willen snappen dat er VEEL meer mensen zijn blijven leven dan dat er zijn doodgegaan door het gebruik van vaccins getuigd voor mij van het missen van gezond verstand.

  Ik denk dat het bij u ook maar aan enig kritisch vermogen ontbreekt om de vaccinaties onder de loep te leggen en zelf enige kennis te vergaren over de gevaren ervan.

  0 likes
 15. [quote name=”Tink”]Een ongevaccineerd kind is in India sowieso ten dode opgeschreven. Zelden zo’n smerig, onhygienisch land gezien. Kinderen stierven daar nog niet eens zo lang geleden als vliegen aan allerlei besmettelijke ziektes. Door het WHO vaccinatieprogramma is kindersterfte ook in India fors teruggedrongen. Maar het is GEEN nieuws als 100 kinderen sterven aan bijv difterie, gek genoeg is het WEL nieuws als er 1 kind sterft aan de gevolgen van een vaccinatie. Over selectieve verontwaardiging gesproken… Maar bedenk wel, dit soort stemmingmakerij is een grotere bedreiging voor de gezondheid van kwetsbare kinderen dan nuttige vaccinaties. Ga anders maar eens praten met slachtoffers van christenfundi’s op de biblebelt, die dankzij de achterlijke opvattingen van hun ouders, voor eeuwig verlamd zijn door polio. Had met 1 vaccinatie voorkomen kunnen worden. STOPPEN MET DEZE HETZE!![/quote]

  70+ jaar geleden wist men wel beter. Toen stierven in Nederland nog vele mensen aan allerlei ziektes die nu door vaccinaties amper meer voorkomen.

  Nu gevaarlijke ziektes in Nederland zo goed als zijn uitgebannen en mensen niet meer weten wat dat doet met een maatschappij, zie je een tendens dat een gestaag groeiend groepje mensen denkt dat vaccinaties nutteloos en zelfs gevaarlijk zijn.

  http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_epidemics

  Mooie lijst, kijk vooral waar de hedendaagse epidemieën van potentieel gevaarlijke ziektes nog voorkomen. Niet in de landen waar wordt gevaccineerd…

  0 likes
 16. [quote name=”days of our lives”][quote name=”Tink”]Een ongevaccineerd kind is in India sowieso ten dode opgeschreven. Zelden zo’n smerig, onhygienisch land gezien. Kinderen stierven daar nog niet eens zo lang geleden als vliegen aan allerlei besmettelijke ziektes. Door het WHO vaccinatieprogramma is kindersterfte ook in India fors teruggedrongen. Maar het is GEEN nieuws als 100 kinderen sterven aan bijv difterie, gek genoeg is het WEL nieuws als er 1 kind sterft aan de gevolgen van een vaccinatie. Over selectieve verontwaardiging gesproken… Maar bedenk wel, dit soort stemmingmakerij is een grotere bedreiging voor de gezondheid van kwetsbare kinderen dan nuttige vaccinaties. Ga anders maar eens praten met slachtoffers van christenfundi’s op de biblebelt, die dankzij de achterlijke opvattingen van hun ouders, voor eeuwig verlamd zijn door polio. Had met 1 vaccinatie voorkomen kunnen worden. STOPPEN MET DEZE HETZE!![/quote]

  http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_epidemics

  Mooie lijst, kijk vooral waar de hedendaagse epidemieën van potentieel gevaarlijke ziektes nog voorkomen. Niet in de landen waar wordt gevaccineerd…[/quote]

  Moet je nodig je informatie van wikipedia halen.Vanwege mijn eigen medische achtergrond ben ik nooit gevaccineerd voor kinkhoest & pokken, vanwege ernstige bijwerking trouwens op advies van de artsen zelf.

  Kinkhoest komt trouwens weer voor onder de gevaccineerden, rara hoe kan dat??

  0 likes
 17. [quote name=”days of our lives”][quote name=”Tink”]Een ongevaccineerd kind is in India sowieso ten dode opgeschreven. Zelden zo’n smerig, onhygienisch land gezien. Kinderen stierven daar nog niet eens zo lang geleden als vliegen aan allerlei besmettelijke ziektes. Door het WHO vaccinatieprogramma is kindersterfte ook in India fors teruggedrongen. Maar het is GEEN nieuws als 100 kinderen sterven aan bijv difterie, gek genoeg is het WEL nieuws als er 1 kind sterft aan de gevolgen van een vaccinatie. Over selectieve verontwaardiging gesproken… Maar bedenk wel, dit soort stemmingmakerij is een grotere bedreiging voor de gezondheid van kwetsbare kinderen dan nuttige vaccinaties. Ga anders maar eens praten met slachtoffers van christenfundi’s op de biblebelt, die dankzij de achterlijke opvattingen van hun ouders, voor eeuwig verlamd zijn door polio. Had met 1 vaccinatie voorkomen kunnen worden. STOPPEN MET DEZE HETZE!![/quote]

  70+ jaar geleden wist men wel beter. Toen stierven in Nederland nog vele mensen aan allerlei ziektes die nu door vaccinaties amper meer voorkomen.

  Nu gevaarlijke ziektes in Nederland zo goed als zijn uitgebannen en mensen niet meer weten wat dat doet met een maatschappij, zie je een tendens dat een gestaag groeiend groepje mensen denkt dat vaccinaties nutteloos en zelfs gevaarlijk zijn.

  http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_epidemics

  Mooie lijst, kijk vooral waar de hedendaagse epidemieën van potentieel gevaarlijke ziektes nog voorkomen. Niet in de landen waar wordt gevaccineerd…[/quote]
  er zijn genoeg verhalen over dat wellicht zelfs de Zwarte Dood vroeger gewoon in een “laboratorium” is gemaakt.
  Ben je vergeten dat wij in perfectie nar het evenbeeld van de Her geschapen zijn? We hebben helemaal NIKS nodig voor onze gezondheid

  0 likes
 18. [quote name=”Roger Lousberg”]
  er zijn genoeg verhalen over dat wellicht zelfs de Zwarte Dood vroeger gewoon in een “laboratorium” is gemaakt.
  Ben je vergeten dat wij in perfectie nar het evenbeeld van de Her geschapen zijn? We hebben helemaal NIKS nodig voor onze gezondheid[/quote]

  Als wij naar de perfectie van de heer waren geschapen, dan had die heer wel gezorgd dat mensen niet aan ziektes kunnen overlijden. Ik accepteer jouw heer overigens niet.

  Je eerste opmerking is te gek voor woorden. Je overtreedt het achtste gebod.

  0 likes
 19. [quote name=”days of our lives”][quote name=”Roger Lousberg”]
  er zijn genoeg verhalen over dat wellicht zelfs de Zwarte Dood vroeger gewoon in een “laboratorium” is gemaakt.
  Ben je vergeten dat wij in perfectie nar het evenbeeld van de Her geschapen zijn? We hebben helemaal NIKS nodig voor onze gezondheid[/quote]

  Als wij naar de perfectie van de heer waren geschapen, dan had die heer wel gezorgd dat mensen niet aan ziektes kunnen overlijden. Ik accepteer jouw heer overigens niet.

  Je eerste opmerking is te gek voor woorden. Je overtreedt het achtste gebod.[/quote]
  Ik ben niet gelovig 😉 (K)
  Maar wij mensen zijn van nature perfect gemaakt, dat de kennis ervan en hoe zo te leven gekaapt is door enkele enge blanke mensen, tsja

  0 likes
 20. [quote name=”Tink”]Een ongevaccineerd kind is in India sowieso ten dode opgeschreven. Zelden zo’n smerig, onhygienisch land gezien. Kinderen stierven daar nog niet eens zo lang geleden als vliegen aan allerlei besmettelijke ziektes. Door het WHO vaccinatieprogramma is kindersterfte ook in India fors teruggedrongen. Maar het is GEEN nieuws als 100 kinderen sterven aan bijv difterie, gek genoeg is het WEL nieuws als er 1 kind sterft aan de gevolgen van een vaccinatie. Over selectieve verontwaardiging gesproken… Maar bedenk wel, dit soort stemmingmakerij is een grotere bedreiging voor de gezondheid van kwetsbare kinderen dan nuttige vaccinaties. Ga anders maar eens praten met slachtoffers van christenfundi’s op de biblebelt, die dankzij de achterlijke opvattingen van hun ouders, voor eeuwig verlamd zijn door polio. Had met 1 vaccinatie voorkomen kunnen worden. STOPPEN MET DEZE HETZE!![/quote]

  Tink werkt vóór de industrie? of krijg je betaald uit het EU programma voor Online Trolling? (K)

  0 likes
 21. [quote name=”Roger Lousberg”][quote name=”days of our lives”][quote name=”Tink”]Een ongevaccineerd kind is in India sowieso ten dode opgeschreven. Zelden zo’n smerig, onhygienisch land gezien. Kinderen stierven daar nog niet eens zo lang geleden als vliegen aan allerlei besmettelijke ziektes. Door het WHO vaccinatieprogramma is kindersterfte ook in India fors teruggedrongen. Maar het is GEEN nieuws als 100 kinderen sterven aan bijv difterie, gek genoeg is het WEL nieuws als er 1 kind sterft aan de gevolgen van een vaccinatie. Over selectieve verontwaardiging gesproken… Maar bedenk wel, dit soort stemmingmakerij is een grotere bedreiging voor de gezondheid van kwetsbare kinderen dan nuttige vaccinaties. Ga anders maar eens praten met slachtoffers van christenfundi’s op de biblebelt, die dankzij de achterlijke opvattingen van hun ouders, voor eeuwig verlamd zijn door polio. Had met 1 vaccinatie voorkomen kunnen worden. STOPPEN MET DEZE HETZE!![/quote]

  70+ jaar geleden wist men wel beter. Toen stierven in Nederland nog vele mensen aan allerlei ziektes die nu door vaccinaties amper meer voorkomen.

  Nu gevaarlijke ziektes in Nederland zo goed als zijn uitgebannen en mensen niet meer weten wat dat doet met een maatschappij, zie je een tendens dat een gestaag groeiend groepje mensen denkt dat vaccinaties nutteloos en zelfs gevaarlijk zijn.

  http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_epidemics

  Mooie lijst, kijk vooral waar de hedendaagse epidemieën van potentieel gevaarlijke ziektes nog voorkomen. Niet in de landen waar wordt gevaccineerd…[/quote]
  er zijn genoeg verhalen over dat wellicht zelfs de Zwarte Dood vroeger gewoon in een “laboratorium” is gemaakt.
  Ben je vergeten dat wij in perfectie nar het evenbeeld van de Her geschapen zijn? We hebben helemaal NIKS nodig voor onze gezondheid[/quote]
  Inderdaad de verhalen, vraag is enkel waar is het onomstotelijke bewijs, we zijn al klaar met discuseren denk ik!

  0 likes
 22. [quote name=”Tink”]Een ongevaccineerd kind is in India sowieso ten dode opgeschreven. Zelden zo’n smerig, onhygienisch land gezien. Kinderen stierven daar nog niet eens zo lang geleden als vliegen aan allerlei besmettelijke ziektes. Door het WHO vaccinatieprogramma is kindersterfte ook in India fors teruggedrongen. Maar het is GEEN nieuws als 100 kinderen sterven aan bijv difterie, gek genoeg is het WEL nieuws als er 1 kind sterft aan de gevolgen van een vaccinatie. Over selectieve verontwaardiging gesproken… Maar bedenk wel, dit soort stemmingmakerij is een grotere bedreiging voor de gezondheid van kwetsbare kinderen dan nuttige vaccinaties. Ga anders maar eens praten met slachtoffers van christenfundi’s op de biblebelt, die dankzij de achterlijke opvattingen van hun ouders, voor eeuwig verlamd zijn door polio. Had met 1 vaccinatie voorkomen kunnen worden. STOPPEN MET DEZE HETZE!![/quote]
  Eigenlijk zou er een klacht tegen de ouders moeten worden ingediend, daar zij willen en wetens een kind onder deze omstandigheden op de wereld hebben gezet, en hiermee direct bewust het risico namen dat hun kind aan god mag weten allemaal kon sterven voor het 6 jaar oud zou wordne. Hypocrisie, en leuk dat er verwezen wordt naar het feit dat Polio bijna niet meer voorkomt i India, maar dat heeft dus te maken met juist die vacinaties.

  Zoals in NEderland veel ziektes de kop weer opsteken, door de immigratie van veel mensen die de in Nederland normale vacinaties nooit hebben gehad.

  Het afzetten tegen vacinaties is geweldig, zoveel informatie beschikbaar tegenwoordig, maar men weigert te kijken naar de situatie van voor de vacinaties. Nee laten we terug naar die tijd gaan, waar veel levensbedreigende ziektes normaal waren, en men die voor lief nam. Dat is immers beter, dan nu af en toe een slecht geval op miljarden waar het wel goed gaat!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

nederlandse

Nederlandse rechters zijn er niet meer voor de burgers. Kijk hoe de democratie wordt uitgeschakeld

Actieclub Urgenda procedeert al jaren tegen de ...

davos

Tegenpolen Trump en Thunberg in Davos: president veegt vloer aan met klimaatalarmisten en onthult hun achterliggende agenda

In het Zwitserse Davos is het World ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.