Buitenland

Zo nauw is de regering-Biden verweven met BlackRock

Help ons door dit met je kennissen op je social media te delen!

BlackRock, ’s werelds grootste vermogensbeheerder met biljoenen dollars onder beheer, is heel nauw verweven met de Amerikaanse overheid. Topman Larry Fink wordt gezien als één van de meest invloedrijke investeerders ter wereld.

In het kabinet van president Joe Biden zitten meerdere mensen die bij BlackRock hoge functies bekleedden, zei Joaquin Clay in zijn podcast.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Afkomstig van BlackRock

Zo is Michael Pyle, voormalig hoofd investeringsstrateeg van BlackRock, economisch hoofdadviseur van vicepresident Kamala Harris.

Brian Deese, voormalig hoofd duurzaam investeren bij BlackRock, was tot dit jaar economisch topadviseur van president Biden.

Economische topadviseurs van zowel president Biden als de vicepresident zijn afkomstig van BlackRock, aldus Clay.

Oekraïne

BlackRock sprak eerder met de Oekraïense president Zelensky over de wederopbouw van het land, waar de vermogensbeheerder bij gaat ‘helpen’. “Als je ons inhuurt zullen we geen nieuwe oligarchen creëren, maar een nieuw Oekraïne,” zei Fink tegen Zelensky.

De Verenigde Staten hebben het afgelopen jaar talloze miljarden overgemaakt naar Kiev.

Tom Donilon, voorzitter van het BlackRock Investment Institute, schreef in de 2023 Global Outlook dat er ‘een nieuwe wereldorde is aangebroken’.

4.8 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
9 maanden geleden

Viktor Shokin is de aanklager in Oekraïne waarvan Joe Biden, als vice-president en verantwoordelijk voor de betrekkingen met Oekraïne voor Barack Obama, eiste dat hij zou worden ontslagen.
Biden schepte er later over op:
De situatie die zich ontwikkelde was dat de VS Oekraïne hielpen de corruptie uit te bannen, en een van de doelwitten van Shokin was Burisma, een gasbedrijf dat de zoon van Joe Biden, Hunter, $1 miljoen per jaar betaalde, zogenaamd om in het bestuur te zitten, maar omdat het bewijsmateriaal suggereert, zogenaamd om zich te ontdoen van onderzoeken.
De VS waren tot de conclusie gekomen dat Shokin vooruitgang boekte, maar Joe Biden verwierp die conclusie abrupt en drong erop aan dat Shokin werd afgezet, en dreigde Oekraïne met het verlies van een miljard dollar aan Amerikaanse hulp als hij niet werd ontslagen.Deze steekpenningen zijn al gedocumenteerd in een FBI-rapport waarin staat dat een vertrouwde, vertrouwelijke bron heeft bevestigd dat ze hebben plaatsgevonden: $ 5 miljoen aan Joe en $ 5 miljoen aan Hunter.Het feit dat Joe Biden 1 miljard dollar aan Amerikaans geld heeft weggegeven in ruil voor mijn ontslag – mijn ontslag – is op zichzelf niet een geval van corruptie?

tray de pum
tray de pum
9 maanden geleden

Waar de “Amerikaan” om de hoek komt kijken is er stront ad knikker, of geweest,en dan op valse sentimenten-standaard-VS-er bovenop nog eens flink $$$ aan verdienen……

charlie
charlie
9 maanden geleden

rutte ook

PyongYang aan de Noordzee
PyongYang aan de Noordzee
9 maanden geleden

Top adviseurs van BlackRock adviseren….. Dus BlackRock en andere grootkapitalisten regeren Amerika; en dus de hele westerse wereld. Dat wisten de wakkere mensen intussen al wel. De democratie van het grootkapitaal. En ook deze “complottheorie” is dus nu een complotFEIT geworden.

Tom Donilon, voorzitter van het BlackRock Investment Institute, schreef in de 2023 Global Outlook dat er ‘een nieuwe wereldorde is aangebroken’.

Er is dus een illegale staatsgreep gepleegd die al heel lang van tevoren is gepland. En Corona en Klimaatverandering en digitale munten en Rusland-haat en Woke zijn hun instrumenten waarmee ze die illegale staatsgreep er door willen jassen. Hoe democratisch allemaal.

Back to top button
39
0
We lezen graag je reactie!x