Buitenland

Rechter die toestemming gaf voor FBI-inval bij Trump gelinkt aan Jeffrey Epstein en Obama

Help ons door deze informatie met anderen op je social media te delen!

De rechter die toestemming gaf voor de FBI-inval in het huis van de Amerikaanse oud-president Trump doneerde in 2008 aan de campagne van Barack Obama. Kort daarvoor vertegenwoordigde hij medewerkers van de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein die immuniteit hadden gekregen.

Bronnen zeggen tegenover de New York Post dat rechter Bruce Reinhart zijn handtekening onder het huiszoekingsbevel heeft gezet, waarna FBI-agenten de villa van Trump konden binnenvallen. De oud-president zei dat de inval niet was aangekondigd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Meerdere medewerkers

Reinhart werd in maart 2018 rechter na 10 jaar voor zichzelf te hebben gewerkt. In november dat jaar meldde de Miami Herald dat hij meerdere medewerkers van Epstein had vertegenwoordigd, waaronder diens piloten, planner Sarah Kellen en Nadia Marcinkova, die Epstein eens zijn ‘Joegoslavische seksslaaf’ zou hebben genoemd. Kellen en Marcinkova kregen immuniteit in ruil voor informatie.

Uit gegevens van de Federal Election Commission blijkt dat Reinhart heeft gedoneerd aan zowel de Obama-campagne als het Obama Victory Fund.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Tegengesproken

Later dook zijn naam op in een zaak die door twee slachtoffers van Epstein was aangespannen. Hij werd ervan beschuldigd van kamp te zijn gewisseld tijdens het Epstein-onderzoek en zou gevoelige informatie hebben gelekt.

In 2011 ontkende hij iets verkeerds te hebben gedaan en beweerde hij dat hij niet langer betrokken was bij het federale onderzoek naar Epstein. In 2013 werd hij echter tegengesproken door oud-collega’s, die zeiden dat hij als openbaar aanklager vertrouwelijke informatie over de Epstein-zaak had gekregen.

4.9 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman R
Herman R
1 jaar geleden

🙈 uit de mouw!

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Wat een ongelofelijke tering zootje is het in deze wereld. De elite zijn het schuim der aarde.
er moet wat gebeuren om dat schuim op te ruimen.

Never.
Never.
1 jaar geleden

Smeerlapperij ten top. Wanneer gaan de gevangenisdeuren open voor dit walgelijke tuig?

Het komt goed
Het komt goed
1 jaar geleden

Het zal mij niks verbazen dat Trump hier al rekening me heeft gehouden. Om met deze actie weer mer positieve publiciteit te krijgen. De demoncraten moeten echt wanhopig zijn.

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x