Buitenland

Rechter die toestemming gaf voor FBI-inval bij Trump gelinkt aan Jeffrey Epstein en Obama

Help ons door dit met kennissen op je socials te delen!

De rechter die toestemming gaf voor de FBI-inval in het huis van de Amerikaanse oud-president Trump doneerde in 2008 aan de campagne van Barack Obama. Kort daarvoor vertegenwoordigde hij medewerkers van de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein die immuniteit hadden gekregen.

Bronnen zeggen tegenover de New York Post dat rechter Bruce Reinhart zijn handtekening onder het huiszoekingsbevel heeft gezet, waarna FBI-agenten de villa van Trump konden binnenvallen. De oud-president zei dat de inval niet was aangekondigd.

Meerdere medewerkers

Reinhart werd in maart 2018 rechter na 10 jaar voor zichzelf te hebben gewerkt. In november dat jaar meldde de Miami Herald dat hij meerdere medewerkers van Epstein had vertegenwoordigd, waaronder diens piloten, planner Sarah Kellen en Nadia Marcinkova, die Epstein eens zijn ‘Joegoslavische seksslaaf’ zou hebben genoemd. Kellen en Marcinkova kregen immuniteit in ruil voor informatie.

Uit gegevens van de Federal Election Commission blijkt dat Reinhart heeft gedoneerd aan zowel de Obama-campagne als het Obama Victory Fund.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Tegengesproken

Later dook zijn naam op in een zaak die door twee slachtoffers van Epstein was aangespannen. Hij werd ervan beschuldigd van kamp te zijn gewisseld tijdens het Epstein-onderzoek en zou gevoelige informatie hebben gelekt.

In 2011 ontkende hij iets verkeerds te hebben gedaan en beweerde hij dat hij niet langer betrokken was bij het federale onderzoek naar Epstein. In 2013 werd hij echter tegengesproken door oud-collega’s, die zeiden dat hij als openbaar aanklager vertrouwelijke informatie over de Epstein-zaak had gekregen.

4.9 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman R
Herman R
1 maand geleden

🙈 uit de mouw!

Hugo
Hugo
1 maand geleden

Wat een ongelofelijke tering zootje is het in deze wereld. De elite zijn het schuim der aarde.
er moet wat gebeuren om dat schuim op te ruimen.

Never.
Never.
1 maand geleden

Smeerlapperij ten top. Wanneer gaan de gevangenisdeuren open voor dit walgelijke tuig?

Het komt goed
Het komt goed
1 maand geleden

Het zal mij niks verbazen dat Trump hier al rekening me heeft gehouden. Om met deze actie weer mer positieve publiciteit te krijgen. De demoncraten moeten echt wanhopig zijn.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

51
0
We lezen graag je reactie!x