UFO

UFO Oostzee met geheimzinnigheid omgeven

Help door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onlangs was de UFO op de bodem van de Oostzee opnieuw in het nieuws toen een onderzoeksschip met aan boord duikteams en cameraploegen vertrok naar de geheime locatie waar de mysterieuze vorm ligt.

Ondanks een livestream en updates via Facebook zijn tot nu toe alleen cryptische boodschappen naar buiten gebracht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Afgelopen zomer ontdekten schatzoekers Dennis Åsberg en Peter Lindberg op 87 meter diepte een groot cirkelvormig object. Toen beschikten ze niet over de tijd en de middelen om de cirkel met een omtrek van 90 meter verder te onderzoeken.

Onderwatermysterie

In juli 2011 bestudeerde het tweetal de data en werd een video vrijgegeven met de sonarbeelden. Velen speculeerden dat het zou kunnen gaan om buitenaards bezoek, anderen meenden dat het een natuurlijke bergformatie betrof.

Het onderzoeksschip Ancylus, ook wel Ocean Explorer of kortweg OceanX genoemd, bevindt zich op de locatie waar duikers het object van dichtbij bekijken. Afgelopen donderdag liet het onderzoeksteam via haar website weten dat de duikers iets ongewoons hebben gezien op de zeebodem. Ze spraken van een onderwatermysterie.

Geen UFO?

Op zondag plaatste Dennis Åsberg een update op Facebook waarin hij aangaf dat ‘alles nu geheim is vanwege de risico’s’. “Ik hoop dat jullie dit begrijpen, het is geen spel,” voegde hij toe. “De waarheid zal spoedig aan het licht komen.”

Toen een professionele duiker en archeoloog uit het Zweedse Norrtälje, waar de Ancylus is aangemeerd, op de Facebookpagina een foto plaatste van haarzelf en haar zoon op het schip met het onderschift dat de anomalie zeker geen UFO is werd deze verwijderd door moderators.

Grootste ontdekking aller tijden

Omdat we hier te maken hebben met schatzoekers in plaats van gerenommeerde wetenschappers is het wellicht verstandig de berichten met een spreekwoordelijke korrel zout te nemen, maar wie weet ligt er werkelijk iets onverklaarbaars op de bodem van de Oostzee.

Als het resten blijken te zijn van een oud Russisch oorlogsschip is het nog steeds een belangrijke archeologische vondst. Vinden ze bewijs dat de aarde is bezocht door buitenaardsen zou het wel eens de grootste ontdekking aller tijden kunnen zijn.

Bron: Examiner.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frankie-k
Frankie-k
11 jaren geleden

Het is heel goed mogelijk en zelfs meest waarschijnlijk dat dit een ‘ruimteschip’ is die reeds honderdduizenden jaren oud is zo niet ouder.Gemaakt op Aarde en bestuurd geweest door mensen.Wij proberen iets over het heelal e.d. te weten te komen terwijl we onze eigen planeet niet eens volledig onderzocht hebben.De mythologie spreekt over vimanas en duikboten.Ook de egyptische ‘helicopter’ herogliefen zijn bewijs.Agartha, Shamballa, de inner Aarde.Laten we eerst onze eigen geschiedenis voor eens en altijd onderzoeken in plaats van dit soort zaken meteen aan buitenaardse toe te schrijven.De mensheid was vroeger veel verder dan wij ooit kunnen dromen.Laten we onszelf centraal stellen zodoende maken we ook niet de fout straks ‘buitenaardse’ te aanbidden.
Buitenaardsen zoals wij die ‘kennen’ zijn mensen met oorsprong Aarde.Dus val aub niet in die val.Onderzoek het eens.

Fijne dag allemaal!

Armaita
Armaita
11 jaren geleden

Ben bang dat dit weer één of ander Rosswell verhaal wordt 🙁

pommetje
pommetje
11 jaren geleden

@frankie
Je hebt een mooie fantasie. Ik sta ook open voor mogelijkheden die zich niet beperken tot onze planeet alleen. Echter durf ik niet zulke stellige statements te maken. Laten we gewoon rustig afwachten. Het betreft hier een prive onderzoek, die ongetwijfeld hun bevindingen met de rest van de mensheid willen delen.
Heb geduld

Marc
Marc
11 jaren geleden

Ze hebben de millenium Falcon gevonden.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x