CoronaBuitenland

Rechercheur doet onderzoek naar mogelijke link tussen vaccin en babysterfte, en wordt geschorst

Help mee door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

Rechercheur Helen Grus van de politie in de Canadese hoofdstad Ottawa onderzocht een mogelijke link tussen negen baby’s die plotseling zijn overleden en de vaccinatiestatus van de moeders. Toen haar meerderen daar lucht van kregen, werd ze zonder pardon geschorst.

Donald Best, die voor de politie in Toronto heeft gewerkt, verwacht dat de aanklachten die tegen Grus zijn ingediend, zullen leiden tot een grote rechtszaak die zal worden behandeld door de hogere rechtbanken.

Best verwacht daarnaast dat de tsunami aan solide medisch bewijs dat de experimentele mRNA-behandelingen linkt aan letselgevallen en overlijdens zal worden aangevoerd door de verdediging.

Zonder te zijn getest

Hij merkt op dat uit het bewijs onder meer blijkt dat mRNA-vaccins zijn goedgekeurd voor noodgebruik zonder te zijn getest op moeders die borstvoeding geven.

De lijkschouwer klaagde bij de politie in Ottawa over het onderzoek dat rechercheur Grus deed naar de sterfgevallen, terwijl deze zaken niet aan haar waren toegewezen.

Volgens Best is dat irrelevant, aangezien een politieagent mag onderzoeken wat hij of zij maar wil onderzoeken. En dat is precies waar overheden, organisaties en autoriteiten altijd al bang voor zijn geweest.

Belangenverstrengeling

De politie en lijkschouwer beseffen waarschijnlijk nog niet hoeveel aandacht de zaak rond deze rechercheur zal trekken, zegt hij.

Best wijst er verder op dat de politie in Ottawa de experimentele mRNA-gentherapie verplicht heeft gesteld voor medewerkers. In het geval van onderzoeken naar vaccinatieschade en sterfte is er dus sprake van ernstige belangenverstrengeling, aldus Best.


4.9 100 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 maand geleden

Om te beginnen wil ik schrijven, dat ik het ongelooflijk triest vind, dat er zomaar 9 baby’s zijn overleden. En DAT alleen maar omdat hun moeders TE veel vertrouwen hadden in hun vroedvrouw of gynaecoloog.

WAT hebben die allemaal ongelooflijk veel bloed aan hun handen. Uiteraard is het hier in Nederland niet anders.

De dochter van een vriendin van mij was vorig jaar zwanger en haar vroedvrouw heeft haar duidelijk afgeraden om mee te doen met dat experiment. Zij heeft afgelopen februari een gezonde zoon op de wereld gezet. ZO kan het dus ook!

Deze Helen Grus is een echte heldin in mijn ogen. In plaats van de weg van de minste weerstand, gaat ZIJ de strijd aan tegen het ongelooflijke kwaad, dat (helaas) heden ten dage regeert.

Ik hoop van harte, dat zij een geweldige advocaat heeft, die ALLES tot op de bodem zal uitzoeken.

Ik denk dan onwillekeurig aan de kreet van Donald Trump: “drain the swamp.”

Dat is hier in Ottawa natuurlijk ook aan de orde.

Ik hoop van harte dat deze lijkschouwer zichzelf en alle andere hypocrieten geweldig in zijn voet heeft geschoten, door deze zaak aan het licht te brengen.

Nu moet ik wel zeggen, dat de rechtsspraak tegenwoordig natuurlijk ook absoluut niet meer zuiver op de graat is. Wij hebben ook hier in Nederland al genoeg zaken meegemaakt, waarbij het Recht absoluut niet zegevierde.

ALS daarentegen Helen Grus in het gelijk wordt gesteld, dan geeft dit vonnis een precedent dat zijn weerga niet kent.

In ieder geval wens ik haar heel veel succes met haar zoektocht naar gerechtigheid.

Dobby
Dobby
1 maand geleden

Diegene die de prikken verplicht durft te stellen spoort niet, Diegene die zich verplicht laat prikken spoort al helemaal niet…en houdt door angst deze waanzin in stand….
Preventief medicijnen laten toedienen omdat een ander dat wil?…Het idee alleen al…

jopie
jopie
1 maand geleden

De waarheid mag niet boven water komen. Zodat de moordlustigen kunnen doorgaan. Totdat het aantal gewenste levenden zijn bereikt. Ik dacht altijd dat er op moord veel jaren gevangenisstraf zit. En zeker op moord met VOORBEDACHT RADE. Maar de nazi schwabber kliek is blijkbaar boven de wet. SCHANDALIG. ONGEKEND.

exegese
exegese
1 maand geleden

Je mag alles onderzoeken behalve het experimentele vaccin waar ze de hele wereldbevolking mee inspuiten. Hoe duidelijk wil je het hebben ? Ik ben echt benieuwd hoeveel schapen er in september vrijwillig hun mouwen weer opstropen om er nog zo’n giftcocktail in te laten spuiten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

68
0
We lezen graag je reactie!x