Homepagina » Buitenland » 3 experts: ‘Coronabeleid heeft een verwoestende impact. Het kan ook anders’
experts

3 experts: ‘Coronabeleid heeft een verwoestende impact. Het kan ook anders’

Het huidige coronabeleid heeft een verwoestende impact op de volksgezondheid, stellen 3 corona-experts in een verklaring. Het in stand houden van de maatregelen tot er een vaccin beschikbaar is, zal onherstelbare schade veroorzaken. Vooral kansarme mensen zullen hard geraakt worden, zeggen professoren Sunetra Gupta van de Oxford-universiteit, Jay Bhattacharya van Stanford en Martin Kulldorff van Harvard.

Gelukkig komen we steeds meer te weten over het virus. We weten nu dat Covid-19 voor kinderen minder gevaarlijk is dan bijvoorbeeld griep. We weten ook dat we uiteindelijk groepsimmuniteit zullen bereiken. Ons doel zou dus moeten zijn om de sterfte en sociale schade tot een minimum te beperken tot we groepsimmuniteit hebben opgebouwd, aldus het drietal.

Hoe bereik je dat het beste? Door mensen die het minste risico lopen hun leven te laten leiden om immuniteit tegen het virus op te bouwen en op die manier de mensen die het meeste risico lopen te beschermen.

De eerste groep zou per direct het leven weer moeten kunnen oppakken. Jongvolwassenen moeten weer normaal kunnen werken, in plaats vanuit huis. Eenvoudige hygiënemaatregelen, zoals het wassen van je handen en thuisblijven bij klachten, zijn voldoende, zeggen de professoren.

De verklaring van de drie corona-experts kan hier worden ondertekend.

[UnHerd]
5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Danny
Danny
6 maanden geleden

Ach ja wat zeggen oxford stanford en harvard nu? Wij blijven onder het regime van een 3de klas basisschool leraar. Dat is toch vele malen hoger opgeleid dan die drie flut universiteiten.

Blackpeat
Blackpeat
Reactie op  Danny
6 maanden geleden

In principe moeten we helemaal maar eens stoppen met het luisteren naar “hoger opgeleiden”, vooral Virologen (met de nadruk op “logen”) kletsen uit hun nek dat het een lieve lust is. Hoger opgeleid wil ook nog eens niets anders zeggen dan: beter geïndoctrineerd door het systeem.

Rob
Rob
Reactie op  Danny
6 maanden geleden

Die 3de klas basisschool leraar is dan ook maar een slaafje van de elite en hun agenda. Dom laagopgeleid en dus gemakkelijk te gebruiken als nietsnut.

Op het moment van deze reactie zie ik bij bijna alle reacties één duimpje omlaag. Zit er toevallig iemand van de AIVD o.i.d. mee te lezen? Lekker veilig verborgen en zich niet bekend durven te maken?

edwin
edwin
6 maanden geleden

het virus komt toch gewoon uit een laboratorium, net zoals aids en ebola, wat zeuren we nou

Het Leugentijdperk
Het Leugentijdperk
Reactie op  edwin
6 maanden geleden

@edwin

@edwin

“het virus komt toch gewoon uit een laboratorium, net zoals aids en ebola, wat zeuren we nou.”

Nep lab, nep virussen, nep nieuws, nep alles waarmee onderdrukt, veroverd, bezet, gestuurd, verdiend en gemoord kan worden ten behoeve van een zogenaamd ‘hoger doel’ van de cabal. En dat al over honderd jaar met list, leugens en bedrog.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  edwin
6 maanden geleden

Was ebola niet eigenlijk aluminiumvergiftiging? Het vond namelijk alleen plaats in mijnwerkersdorpjes. Ik kan er naast zitten hoor. (Het kan ook een ander metaal zijn) Ik vind dat wel een punt, hoor. Ze gooien het op een ziekte, maar onderzoeken niet ook de mogelijkheid van vergiftiging. Dat was toch ook zo met die microcefalie van die pasgeboren baby’s?

exegese
exegese
6 maanden geleden

We zijn er nu toch onderhand wel achter dat dit virus niet of nauwelijks verschilt in gevaar voor ziekte of overlijden dan het gewone griepvirus ! De cijfers van het RIVM zelf zijn daar het bewijs voor. Het sterfte cijfer is nu officieel vast gesteld op 0,13 %, dat van de griep is vast gesteld op 0,16. Het virus gedraagt zich als griep, verspreidt zich als griep en eist zijn slachtoffers precies zo als griep. Er is ook dit jaar geen enkel verschil in oversterfte dan wat al elk jaar sinds mensenheugenis zich bij elke griepgolf voordoet, milder zelfs. Welbeschouwd is er dus helemaal niets, maar dan ook niets aan de hand en een ieder die ons anders wil doen geloven dienen wij als kwaadwillende vijand te beschouwen en ook als zodanig te behandelen. Opsluiten en de mond snoeren dat tuig. Ze brengen ons allen aan de bedelstaf om helemaal niets. Wie hier nog intrapt is rijp voor het gesticht !

salvar
salvar
Reactie op  exegese
6 maanden geleden

@exegese
zo is het exegese
er zijn gasten die iets anders met ons voorhebben en het liefst dood en verderf zaaien namelijk het duo.

rop
rop
6 maanden geleden

Expert of geen expert ,ze zullen toch blijven handelen naar het Moment.. van elke gebeuren die door het corona met een bombardement van verschilde inzichten word ingevuld door de verstrengelingen en inzichten die niet op een juiste wijzen word gezien, die ermee samen gaan, duikt het beeld op, van verwarring, de ene voor de ander tegen, als men twee stromingen neemt, en dat is ook duidelijk met alle inactieve middelen gaan bedenken ,zal men juist het inzicht ervan totaal vertroebelen, en dat is duidelijk het geval, het beste is wat men gewoon kan doen is gewoon het laten uitwaaien en dan bouwt men immuniteit ermee op, maar nee hoor verzetten tegen een onzichtbare vijand weliswaar een nieuwe, die zal men toch eerst moeten leren kennen ,en dat kennen is er al ,het is een griepvorm, maar het zijn net een stel domme geiten met veel bla bla bla erom heen maakt het veel moeilijker dan het is., nou ja de geiten zelf verstaan elkaar wel, maar de leiders zelf zijn altijd bezig met veel bla bla iets voor elkaar te krijgen en dat iets daar schort heel veel aan Weetje wat ze nu zeggen we leren van wat ze bij de vorige golf corona hebben gezien dat het anders moet ,ze hadden gewoon naar de griep moeten kijken en zo handelen ertegen ,maar nee Hoor wereldwijde angst zaaien en de vijand is corona, deze vijand doet het verdomd goed, eerst verwarring zaaien en dan weer aanvallen ,met de tweede Golf.. Deze zogenaamde vijand is waarde al rond ,de griep zelf is corona geworden. Een nieuw woord en een nieuw begin alleen er word vele malen meer de Nadruk opgelegd

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
6 maanden geleden

De experts begrijpen niet dat het:

Een gefaseerde globale uitroeiing is (Ausrottung) van overbodige en ouderwetse levensvormen in een ongekend grote omvorming van verschillende systemen. Bejaarden, 55+, fysieke en geestelijke gehandicapten, werklozen, kritische (anders)denkers etc. systematisch opruimen d.m.v. ‘vaccin’, drastische omvorming naar volledig digitaal geldsysteem, transhumanisme met een zogenaamde perfecte onmenseLIJKking, zonder roots, zonder historisch en nationaal besef of enig rationeel en menselijk empathisch vermogen. De perfect geschapen, controleerbare en stuurbare robotslaaf.

Daarbij zal de kwantiteit van de mensheid groots omgevormd worden naar een (onmenselijke) zogenaamde ‘betere’ kwaliteit bij een veel kleinere aantal mensen. De Georgia guidestones zouden best wel eens dichterbij de waarheid kunnen liggen dan gedacht.

We staan nog maar aan het begin van een giga grote (heel geestesziekelijke) omwenteling

exegese
exegese
6 maanden geleden

Zie onder onderstaande link de draai als in een haarspeldbocht t.a.v. het dragen van mondkapjes door van Dissel en het RIVM. Onderzoek wees uit dat als 200 000 mensen een hele week lang een mondkapje dragen er slechts KANS is dat er 1 enkele besmetting voorkomen kan worden. M.A.W. effect is nihil ! Iets geheel anders wat wel als gigantisch voordeel gezien wordt is de gedragsbeïnvloeding die het teweeg kan brengen. Hier wordt dus schaamteloos toegegeven dat men willens en wetens het volk angst aan wil jagen met die ziekmakende muilkorven, om het gedrag te beïnvloeden. Wie gelooft zulke smerige leugenachtige criminelen nog ?

https://www.youtube.com/watch?v=TlYl6Hqhk8Q&ab_channel=KarinHogenboom

salvar
salvar
Reactie op  exegese
6 maanden geleden

@exegese
Wie gelooft zulke smerige leugenachtige criminelen nog ?
de schapen.

exegese
exegese
Reactie op  salvar
6 maanden geleden

@salvar, dat verklaart dan ook het gemekker wat ik soms hoor als ik weiger een muilkorf voor te binden. Het barst in Nederland van de schapen.

salvar
salvar
6 maanden geleden

wat mij niet bevalt is dat er niets zoals corona anders had ik ze gelijk gegeven.
ze laten weer zogenaamd 3 experts aan het woord om gewicht in de schaal te leggen.
ze maken weer onderscheid tussen jong en oud en waarom het virus is voor iedereen het zelfde , dus iedereen kan weer aan het werk.
dat het virus gevaarlijker is voor 70+ dus ook voor mij.
dat jongeren minder vatbaar zijn voor een griep is altijd zo geweest en zal altijd zo blijven.
8 maanden verder en heb (afkloppen) niets behalve onderliggende ziekte.
ik loop geen 1,5 meter
geen muilkorf
let nergens op en wonderwel (dit moet rutte en co weten) gaat het ondanks dit levensgevaarlijke virus goed.
komt er zo een griep (die heerst waarschijnlijk al) , herfstgriep dan kan ik het ook te pakken krijgen natuurlijk , maar dat is niet anders.
raar he dat het nog steeds goed gaat in de noordelijke landen?

nu hebben ze het een snel test en je wil het geloven of niet zeeeeer betrouwbaar.

ze willen zo snel mogelijk het dna van iedereen om zo meteen te koppelen aan de vaccinatie.
wie zeg mij dat dit ook weer geen grote leugen is en niks sneltest maar gewoon de zelfde test.
ze breien er gewoon weer een ander verhaal aan en waarom omdat nog steeds niet het virus (als het bestaat) is ge-isoleerd dus in mijn ogen weer een leugen.

exegese
exegese
Reactie op  salvar
6 maanden geleden

@salvar, er is duidelijk iets aan de hand met het bewijs van allerlei virussen. Er is in het verleden een beloning uitgeloofd voor het bewijs van het bestaan van het mazelenvirus. Eerst was het heel lang stil tot iemand de stoute schoenen aantrok en beweerde hard bewijs te kunnen overleggen. Echter, de rechters van het Duitse federale hooggerechtshof (BGH) bevestigden evenwel in een recente uitspraak (een jaar geleden) dat een mazelenvirus niet bestaat. Voorts: Er is geen enkel wetenschappelijk onderzoek in de wereld dat het bestaan van dergelijke virussen dusver kon bewijzen.

Het harde bewijs voor de mazelen nota bene, is niet voor handen. Hoe maf wil je het hebben om vervolgens de wereld op de kop te zetten voor een hagelnieuw virus wat net zo goed voor de overbekende griep door kan gaan waar we ons nog nooit druk over hebben gemaakt.

Zie hier : https://www.gelehesjes-nederland.nl/info/mazelenvirus-bestaat-niet/

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  salvar
6 maanden geleden

@salvar

Corona is een angstjuk en met angst laten mensen zich vangen in een web van leugens en verdraaiingen, maar zien niet dat de zogenaamde oplossing, een giftig vaccin, een zwarte weduwe doodsval is.

Salvar, dank voor je mentale strijdlust! De angstige en slapende massa, vooral de jeugd die normaal gesproken nog een heel leven voor zich heeft, zou een voorbeeld aan je kunnen nemen.

“Corona is pure en zuivere angst, geen killer virus!”

Rob
Rob
6 maanden geleden

Veel van het kwaad schijnt juist van universiteiten af te komen, vooral in Amerika. Je moet je realiseren dat we in een heel duistere wereld leven die alleen maar op macht is gebaseerd. Hoe hoger inde macht hoe duisterder het wordt. Dus ook ‘hoe hoger de opleiding’ hoe hoger de macht positie.

Terwijl al door grote hoeveelheden artsen, virologen etc is aangegeven dat het corona virus geen ‘armageddon virus’ is en we berichten hebben gelezen waarin uitgelegd wordt dat Covid-19 überhaupt geen virus is maar een technologisch plan voor de toekomst, blijven ook deze heren het gewoon over een virus hebben. Dat terwijl we inmiddels wel duidelijk hebben dat er überhaupt geen gevaarlijk virus is. Het is beleid dat gevoerd wordt en wat dodelijk is.

August Piccard
August Piccard
6 maanden geleden

“Door mensen die het minste risico lopen hun leven te laten leiden om immuniteit tegen het virus op te bouwen en op die manier de mensen die het meeste risico lopen te beschermen.”
deze stelling is praktisch van de pot gerukt.

Akkoord dat mensen gewoon hun leven “moeten” kunnen leiden, maar dat deze groep mensen zogenaamd de “risicovolle” mensen zouden berschermen; gaat mijn petje te boven…
Hoe in godsnaam zou zoiets in zijn werking gaan? Dus ik zou een oudje beschermen die alcohol drinkt, vlees en zuivel consumeert en rookt door gewoon “mijn ding” (in hoeverre dit mijn ding is) te kunnen blijven doen…?

Neen, iedereen heeft zijn eigen verantwoordelijkheid voor de keuzes die ze zelf maken. Als uw keuzes één van bovenstaande is, wees dan bereid de gevolgen van die keuzes te dragen. Maak het aub niet ingewikkelder dan het reeds is.

x

Check Also

ziekenhuis

Ziekenhuis doet afstand van uitingen longarts die ‘noodklok luidde om overvolle IC’

Woensdag verscheen er een bericht in het ...

professor

Professor die beweert dat corona in lab is gemaakt wéér opgesloten

Emeritus hoogleraar en apotheker Jean-Bernard Fourtillan is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x