BuitenlandCorona

3 experts: ‘Coronabeleid heeft een verwoestende impact. Het kan ook anders’

Help anderen door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het huidige coronabeleid heeft een verwoestende impact op de volksgezondheid, stellen 3 corona-experts in een verklaring. Het in stand houden van de maatregelen tot er een vaccin beschikbaar is, zal onherstelbare schade veroorzaken. Vooral kansarme mensen zullen hard geraakt worden, zeggen professoren Sunetra Gupta van de Oxford-universiteit, Jay Bhattacharya van Stanford en Martin Kulldorff van Harvard.

Gelukkig komen we steeds meer te weten over het virus. We weten nu dat Covid-19 voor kinderen minder gevaarlijk is dan bijvoorbeeld griep. We weten ook dat we uiteindelijk groepsimmuniteit zullen bereiken. Ons doel zou dus moeten zijn om de sterfte en sociale schade tot een minimum te beperken tot we groepsimmuniteit hebben opgebouwd, aldus het drietal.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hoe bereik je dat het beste? Door mensen die het minste risico lopen hun leven te laten leiden om immuniteit tegen het virus op te bouwen en op die manier de mensen die het meeste risico lopen te beschermen.

De eerste groep zou per direct het leven weer moeten kunnen oppakken. Jongvolwassenen moeten weer normaal kunnen werken, in plaats vanuit huis. Eenvoudige hygiënemaatregelen, zoals het wassen van je handen en thuisblijven bij klachten, zijn voldoende, zeggen de professoren.

De verklaring van de drie corona-experts kan hier worden ondertekend.

[UnHerd]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Danny
Danny
3 jaren geleden

Ach ja wat zeggen oxford stanford en harvard nu? Wij blijven onder het regime van een 3de klas basisschool leraar. Dat is toch vele malen hoger opgeleid dan die drie flut universiteiten.

edwin
edwin
3 jaren geleden

het virus komt toch gewoon uit een laboratorium, net zoals aids en ebola, wat zeuren we nou

exegese
exegese
3 jaren geleden

We zijn er nu toch onderhand wel achter dat dit virus niet of nauwelijks verschilt in gevaar voor ziekte of overlijden dan het gewone griepvirus ! De cijfers van het RIVM zelf zijn daar het bewijs voor. Het sterfte cijfer is nu officieel vast gesteld op 0,13 %, dat van de griep is vast gesteld op 0,16. Het virus gedraagt zich als griep, verspreidt zich als griep en eist zijn slachtoffers precies zo als griep. Er is ook dit jaar geen enkel verschil in oversterfte dan wat al elk jaar sinds mensenheugenis zich bij elke griepgolf voordoet, milder zelfs. Welbeschouwd is er dus helemaal niets, maar dan ook niets aan de hand en een ieder die ons anders wil doen geloven dienen wij als kwaadwillende vijand te beschouwen en ook als zodanig te behandelen. Opsluiten en de mond snoeren dat tuig. Ze brengen ons allen aan de bedelstaf om helemaal niets. Wie hier nog intrapt is rijp voor het gesticht !

rop
rop
3 jaren geleden

Expert of geen expert ,ze zullen toch blijven handelen naar het Moment.. van elke gebeuren die door het corona met een bombardement van verschilde inzichten word ingevuld door de verstrengelingen en inzichten die niet op een juiste wijzen word gezien, die ermee samen gaan, duikt het beeld op, van verwarring, de ene voor de ander tegen, als men twee stromingen neemt, en dat is ook duidelijk met alle inactieve middelen gaan bedenken ,zal men juist het inzicht ervan totaal vertroebelen, en dat is duidelijk het geval, het beste is wat men gewoon kan doen is gewoon het laten uitwaaien en dan bouwt men immuniteit ermee op, maar nee hoor verzetten tegen een onzichtbare vijand weliswaar een nieuwe, die zal men toch eerst moeten leren kennen ,en dat kennen is er al ,het is een griepvorm, maar het zijn net een stel domme geiten met veel bla bla bla erom heen maakt het veel moeilijker dan het is., nou ja de geiten zelf verstaan elkaar wel, maar de leiders zelf zijn altijd bezig met veel bla bla iets voor elkaar te krijgen en dat iets daar schort heel veel aan Weetje wat ze nu zeggen we leren van wat ze bij de vorige golf corona hebben gezien dat het anders moet ,ze hadden gewoon naar de griep moeten kijken en zo handelen ertegen ,maar nee Hoor wereldwijde angst zaaien en de vijand is corona, deze vijand doet het verdomd goed, eerst verwarring zaaien en dan weer aanvallen ,met de tweede Golf.. Deze zogenaamde vijand is waarde al rond ,de griep zelf is corona geworden. Een nieuw woord en een nieuw begin alleen er word vele malen meer de Nadruk opgelegd

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x