CoronaMens en Dier

Reiner Füllmich spreekt: ‘Ik ben vals beschuldigd’

Help ons door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

Het begon mensen op te vallen dat advocaat Reiner Füllmich niet meer aanschoof bij zijn Berlijnse coronacommissie. Afgelopen maand werd hij door medeoprichter van de commissie Viviane Fischer beschuldigd van zwendel.

In 2020 kondigde Füllmich aan dat hij een groepsvordering zou indienen bij de Duitse overheid. Hij wilde daarnaast de kopstukken uit de coronabestrijding berechten. Er werd gesproken over een nieuw Neurenberg-tribunaal.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De advocaat zou zich bijna 30.000 euro per maand hebben laten betalen en ook zou hij een slordige zeven ton in zijn huis hebben gestopt om leningen af te lossen. Dat beweert Fischer althans.

Verzonnen

Füllmich heeft inmiddels weer toegang tot zijn Telegramkanalen en stelt in een korte videoboodschap dat de beschuldigingen verzonnen zijn. Het Duitse OM ziet geen reden om een onderzoek in te stellen. Diverse psychologen hebben laten weten bezorgd te zijn over het mentale welzijn van Fischer.

In de video laat Füllmich weten dat hij het werk van de commissie voortzet. Die zal de International Crimes Investigative Committee (ICIC) gaan heten.

De advocaat benadrukt nog eens dat er geen sprake is van een pandemie, maar een plandemie, bekokstoofd door hele rijke psychopaten. Ze komen eens per jaar in Davos bijeen en nemen via het World Economic Forum onze politici en agentschappen over, zegt hij.

Oorlog tegen de mensheid

Velen zijn niet bang meer voor het coronavirus en dus proberen ze mensen vast te houden in angst door middel van de Oekraïnecrisis, global warming, voedseltekorten en energietekorten.

Het einddoel van de psychopaten is om de bevolking te laten krimpen en een wereldregering te installeren. Die moet gepaard gaan met een wereldmunt. Füllmich is ervan overtuigd dat we deze oorlog tegen de mensheid gaan winnen.

Onlangs sprak hij samen met Sucharit Bhakdi in Athene met Griekse zorgmedewerkers die weigerden om deel te nemen aan deze misdaden tegen de menselijkheid en als gevolg daarvan zijn ontslagen. Bhakdi legde uit hoe ernstig de situatie is en hoe gevaarlijk de mRNA-prikken zijn.

Dat zal mij niet gebeuren

Füllmich vertelde aan de zorgmedewerkers dat een groeiende groep advocaten in bepaalde delen van de wereld succes boekt.

“Sommige mensen bezwijken onder druk. Dat zal mij niet gebeuren,” benadrukte de advocaat. “Dat geldt ook voor de Griekse zorgmedewerkers en eenieder van jullie.”

4.8 162 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edwin
Edwin
1 jaar geleden

En nu weer met Goede Moed verder

Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
1 jaar geleden

Eigenlijk twijfelde ik geen moment aan de onschuld van Füllmich, hoewel ik niet wist dat de beschuldigingen kwamen van een medeoprichter. Ik zal toegeven, dit was eerder een gevoel dan echt gezond verstand.

Maar waarom zou Fischer dit verhaal de wereld inhelpen?

Greet
Greet
1 jaar geleden

Jammer maar ik geloof hem echt niet. Hij geeft al direct die andere dame de schuld. Lijkt mij typische en schuldige die via de rug van een onschuldige zichzelf een slachtoffer waant.

Eleonora
Eleonora
1 jaar geleden

Wat mij betreft is Reiner Fullmich een zeer dappere man! Om zo gedemoniseerd te worden en je dan toch weer overeind te krijgen en, lessen geleerd, toch door te gaan met dit heftige dossier verdient diep respect. Mijn respect heeft deze dappere man.

Back to top button
84
0
We lezen graag je reactie!x