Buitenland

Alarm na derde prik: 2 bewoners bejaardenhuis gereanimeerd, 10% klaagt over gezondheidsproblemen

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bewoners van een bejaardenhuis in het Duitse Oberhausen kregen een boostervaccin tegen corona toegediend. Vervolgens moesten twee bewoners worden gereanimeerd, schrijft Bild. In eerste instantie werd gesproken over drie reanimaties.

Negentig bewoners van het zorgcentrum kregen een derde prik toegediend. Enkele dagen later moesten twee bejaarden worden gereanimeerd. Negen mensen hadden medische hulp nodig.

Onderzoek ingesteld

De bewoners kregen op 1 september de prik van Pfizer/BioNTech. Drie dagen later klaagde 10 procent van de gevaccineerden over gezondheidsproblemen. Ze kregen last van neurologische aandoeningen, ademhalingsproblemen en hart- en vaataandoeningen.

De gevallen zijn doorgegeven aan het Paul-Ehrlich-Institut, de Duitse geneesmiddelenautoriteit. Er wordt onderzocht of er sprake is van een link met de vaccinatie.

Ook een sterfgeval?

Internetkrant Wochenblick merkt op dat de openbare omroep WDR melding maakte van een sterfgeval na vaccinatie in het bejaardenhuis in Oberhausen, maar dat in een later bericht met geen woord meer werd gerept over dit overlijden.

Huisarts Peter Kaup uit Oberhausen heeft zijn patiënten vanwege de incidenten geen derde dosis gegeven. Ook het vaccinatiecentrum in Mülheim zet minder prikken. Pas een half jaar na hun eerste doses krijgen 80-plussers een boostervaccin.

4.6 43 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Qwai
Qwai
10 maanden geleden

Vreselijke gemeen.

Arnie
Arnie
10 maanden geleden

Zijn die mensen die de prik zetten zo ontzettend blind van wanhoop, dit wil je toch niet op je geweten hebben als prikker, of ben ik nu helemaal gek aan het worden…..

Arend
Arend
10 maanden geleden

Bij zoiets zou je zeggen we zetten de booster prik on-hold tot het uitgezocht is.

Waarom kijken ze het halfslachtig aan en gaan ze wat minder enthousiast gewoon door. Meestribbelen tegen beter weten in, terwijl men medisch verplicht is dit eerst goed uit te zoeken.

Steve Shit
Steve Shit
10 maanden geleden

Ik kijk nergens meer van op,
lees net op reitschuster.de
1,dat in Oostenrijk niet gevaccineerde vanaf ca 15september ffp2 mondluiers in oa winkels op moeten zetten,
2, dat in Duitsland een dezer dagen phizer, moderna enz, in de winkels van aldi lidl enz. in de schappen liggen. (Met als titel : aldi impft, dus aldi vaccineerd).
Dit allemaal te lezen op : reitschuster.de
In Duitsland is ook heel veel verzet zie de discussies onderaan op deze site.
Zij vergelijken dit ook allemaal met a.h. ,davidsterren, wo2, 4de rijk ,en terecht!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

58
0
We lezen graag je reactie!x