Homepagina » Financieel » Wereldwijde reset financiële systeem onvermijdelijk
Wereldwijde reset financiële systeem onvermijdelijk

Wereldwijde reset financiële systeem onvermijdelijk

Antropologisch journalist voor The Guardian Joris Luyendijk voorspelt een nieuwe, veel ergere financiële crisis.

Hij werkt inmiddels twee jaar in The City, het financiële hart van Groot-Brittannië. “Ik word steeds pessimistischer en angstiger.”

De Britse krant gaf hem opdracht van binnenuit een beeld te schetsen van de grote, geheimzinnige bancaire wereld. Een wereld die medeschuldig is aan de Amerikaanse kredietcrisis van 2008.

Lucht

De journalist sprak met 90 ingewijden: projectfinancierders, risicoanalisten, accountants, managers, derivatenhandelaars, human resource-medewerkers, toezichthouders en investeringsbankiers.

“Het gaat helemaal fout,” zegt Luyendijk. “De banken zijn veel te groot, de besturen weten niet wat er op de trading floors gebeurt, het kortetermijndenken regeert, het toezicht is ontoereikend en de financiële sector heeft de politiek in zijn zak.”

Toen Lehman Brothers vijf jaar geleden failliet ging sloegen mensen in Londen wapens in en kochten ze zoveel mogelijk blikken voedsel. Het einde was niet ver af bij de val van de grote bank, maar bij de volgende crisis rijden de tanks door de straten.

De afgelopen jaren is er ongelooflijk veel geld geleend. Dit geld is gecreëerd en vervolgens uitgegeven. Daarna hebben we gezegd: de economische groei bewijst dat we dat geld best kunnen lenen.

We zijn veel minder rijk dan we dachten. Gaat het lukken om dat besef snel genoeg bij mensen te laten doordringen, zodat we de lucht uit de economie kunnen laten lopen? De volgende vraag is of het systeem dat wel kan overleven.

Too big to save

Als je weet dat een bank vaak een balans heeft die groter is dan het bruto nationaal product van het land dat die bank moet redden, is de bank niet meer too big to fail, maar too big to save.

Als zo’n bank instort staan de tanks binnen 36 uur in de straten, want dan stort alles in: de bevoorrading van supermarkten bijvoorbeeld omdat er geen handelsfinanciering meer is. Dan is er ook geen benzine meer te krijgen.

Ondanks alle positieve berichten in de media lijkt een wereldwijde reset van het monetaire systeem onvermijdelijk. Dit wordt iedere dag duidelijker, aldus The Silver Mountain, Nederlands grootste online bullion dealer.

Om uit deze crisis te komen moet de neerwaartse spiraal doorbroken worden. Dat kan alleen maar door economische groei, inflatie en de overheidstekorten terug te brengen naar nul. Daarna kan men beginnen de schulden af te bouwen tot een draagbaar niveau.

Er zijn vijf ontwikkelingen die dit blijvend blokkeren: economische groei, schuldenlasten, inflatie, rentelast en een veel te grote overheid.

Eindfase

Uiteindelijk zal de economie stilvallen. Er zit geen bodem aan dit proces. Een nieuwe start is dan noodzakelijk. Dit kan alleen na het saneren van overheidsschulden. Bijna alle spaarrekeningen en pensioenen zitten hierin. Die ben je dan ook meteen kwijt.

We zitten nu in de periode tussen totale verandering van de maatschappij en totale sanering, ofwel de eindfase. We werden in de troonrede van koning Willem-Alexander al voorzichtig voorbereid op het einde van de verzorgingsstaat.

Een ander kenmerk van de eindfase is het geheel verdwijnen van de middenklasse. We kennen straks alleen nog maar een hele grote groep extreem arme mensen en een hele kleine groep extreem rijke mensen. Daar tussenin zit niets meer. In 2012 nam het autobezit af met 6 procent. Dit jaar waarschijnlijk nog iets meer.

Leugens

Na de eindfase wordt besloten om totaal en wereldwijd te saneren. Iedereen is daarmee alles kwijt en geld wordt ongeldig verklaard. Hiermee is dan ook de schuld verdwenen. Er komt nieuw geld en iedereen kan met een schone lei en zonder schulden een nieuwe start maken.

Centrale banken zien waarschijnlijk liever hyperinflatie omdat dit veel sneller gaat en de maatschappij als geheel beter onder controle blijft.

Ondertussen blijft premier Rutte de vergelijking maken met de crisis uit de jaren tachtig. We waren toen ook snel uit de crisis en dat zal ook nu zo zijn, zegt hij. Het ging toen echter om een bewust opgezette crisis om de oververhitte en op hol geslagen economie af te remmen. Toch blijft men de leugens herhalen omdat dat het ondernemers- en consumentenvertrouwen sterk opdrijft.

Bron: Volzin.nu, Thesilvermountain.nl

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

35 reacties

 1. En dan de berichten op het NOS journaal en de telegraaf. “de economie trekt weer aan”. Of tot grote verbazing: “het eind is in zicht is van de crisis”. Ik volg journaals al maanden niet meer, en ik mis niks. Ik zoek zelf op wat ik zelf wil weten, veel beter.

  1 likes
 2. In lijn met Agenda21 van de VN ?
  Om ons alvast te laten wennen aan de gedachte van een totale choas, waarna een nieuwe wereld orde ons gaat overheersen…de redding vanuit de VN ?

  Zo langzamerhand ga ik bijna overal wat achter zoeken

  1 likes
 3. Waar zullen ze beginnen met het ophypen van de nwo. Alle tekens dit jaar dat FEMA alles opkoopt, alle mensen die ons waarschuwden hiervoor zijn allemaal vermoord. Hoelang moet het nog duren, voordat nl als geheel wakker wordt en nee geen geert wilders acties, genoeg van de poppenkast. Voor sommigen zegt hij goede dingen, maar denk na alle politicians zijn poppen, zij zorgen ook voor chaos.

  Ze krijgen ook orders van bovenaf en dit soort rijke bloedlijnen moeten het is een keer hard aanvoelen!

  1 likes
 4. [quote name=”René Strobos”](Het einde was niet ver af bij de val van de grote bank, maar bij de volgende crisis rijden de tanks door de straten.) zegt Luyendijk…
  Voor alle duidelijkheid ..Nederland heeft GEEN tanks meer…dus het zullen tanks zijn van andere landen ..
  In 1940 hadden we 10.000 die wonderlijk genoeg al vechtend de duitsers 5 dagen op afstand konden houden. Nu hebben we volgens mij nog iets van 30 duizend actieve militairen plus ongeveer net zo veel mensen logistiek ondersteunend.
  Die paar vliegtuigen zullen de vijand ( eventueel Ruslandniet echt kunnen afschrikken en als die zouden willen staan ze binnen 24 uur in den Haag
  Leve de bezuinigingen..[/quote]

  Zucht……

  Heb jij nou nog steeds niet door waar de echte vijanden van jou vrijheid zich bevinden?

  Ik wordt hier zo treurig van……

  1 likes
 5. Ja klopt helemaal, we stevenen af op een totale financiële burn out waarbij bailouts en dergelijke niet meer gaan helpen. Er zitten nog steeds gigantische bubbels in onze economie en financiële systeem. En hoewel ik een pesthekel heb aan paniek zaaien en je voorbereiden OP raad ik iedereen nu aan om ervoor te zorgen een voorraad eten in huis te hebben en voldoende drinkwater.

  0 likes
 6. [quote name=”Peter 68″]Ja klopt helemaal, we stevenen af op een totale financiële burn out waarbij bailouts en dergelijke niet meer gaan helpen. Er zitten nog steeds gigantische bubbels in onze economie en financiële systeem. En hoewel ik een pesthekel heb aan paniek zaaien en je voorbereiden OP raad ik iedereen nu aan om ervoor te zorgen een voorraad eten in huis te hebben en voldoende drinkwater.[/quote]
  Maar niet iedereen heeft de ruimte voor een voorraad. Wij hebben gelukkig een grote zolder en een slaapkamer vrij waar veel opgeslagen staat. Veel voedsel uit onze tuin wecken we zodat dat lang houdbaar is.

  0 likes
 7. We zijn veel minder rijk dan we dachten. Gaat het lukken om dat besef snel genoeg bij mensen te laten doordringen, zodat we de lucht uit de economie kunnen laten lopen? De volgende vraag is of het systeem dat wel kan overleven.

  Als je nou eens ging realiseren dat de regels over hoeveel geld in deze wereld mag zijn en alle andere regels gemaakt is door mensen en niet aliens. Dan ga je misschien eens realiseren dat alles een leugen is…. Je moet je voorstellen dat de wereld een grote simcity is waar jij de baas over bent… maar in de echte wereld zijn maar paar mensen die het voor het zeggen hebben en er dus een puinhoop van maken… We kunnen de wereld maken zo als we zelf willen, misschien moeten dat mensen eens door krijgen lol

  0 likes
 8. Hoe werkt het eigenlijk dat geld maken en wie verdienen eraan? De volgende video is 3.5 uur, en na afloop weet je tot in de puntje hoe het werkt van a tot z.
  http://www.de-waarheid-sorry.nl/index.php/nwo/36-de-geld-makers.html

  0 likes
 9. Geld is slechts budgettair, het is er om de echte economie te ondersteunen. Geld is een ruilmiddel en heeft alleen bestaansrecht bij onderling vertrouwen. Ondanks de machtsverhoudingen in de “echte” economie zal de agenda van duurzaamheid, overvloed en het VN recht op een basisinkomen voor iedereen er toch gaan komen. Het zou wel fijn zijn als dit geleidelijk ontstaat de komende 20 tot 30 jaar in plaats van een “big bang”. Een sterke visie die de burgers in NL, Duitsland, EU, VS hierin meeneemt zou wenselijk zijn in plaats van verder te dromen over doem scenario’s. Helaas lees ik op niburu bijna uitsluitend over doem scenario’s of weinig realistische visies voor de komende decennia waarin de oplossingen “extern” gezocht worden.

  0 likes
 10. dit gaat behoorlijk serieus worden. in amerika zijn al langere tijd heftige (schijn)aanvallen gaande op grote steden door het leger ism de politie aldaar. check internet. mensen: don’t be afraid, ever. it’s just a ride

  0 likes
 11. ” Zo langzamerhand ga ik bijna overal wat achter zoeken ”

  Nee, je komt er langzaam achter dat wat als nieuws wordt voorgeschoteld eigenlijk alleen maar propaganda is.

  Wakker worden is soms pijnlijk

  0 likes
 12. Er is helemala geen paniek bij de banken. Dat is een rookgordijn om te verhullen dat men agenda 21 wil doorvoeren. Een groene dictatuur van de nieuwe wereldorde en de hele new agedeceptie van de “licht en liefdekerk” staat achter de ze agenda 21.

  0 likes
 13. Zolang overheden aan de macht zijn zal dit niet gebeuren. De overheid Drukt geld bij de overheid heeft het syysteem van fractioneel bankieren opgezet en de overheid houdt dit in stand en banken zijn verplicht dit te volgen. Overheden zijn creeren het geld(een centrale bank is eigendom van de overheid en enkel de centrale bank kan geld creeren, private banken hebben deze mogelijkheid niet!!!!). De overheid geeft constant meer geld uit dan het kan afpersen onderdreiging van geweld bij de werkenden in het land. De overheid heeft daarom het systeem beddacht om geld te kunnen creeren, iets dat zonder centrale overheidsbank niet mogelijk is! De overheid geeft opdracht tot geld bijdrukken, waarna de centrale bank dit uitleent aan private banken, die een door de overheid kunstamtig laag gehouden rente betalen. Dit geld zet men vervolgens op een spaarrekening bij de centrale bank, waarna men dit geld tot wel 6 keer mogen uitlenen. Het eerste waar geld aan wordt geleend is de overheid om haar oplopende schulden mee te financieren. Simpel, zonder centrale bank geen manier om geld bij te drukken en goedkoop uit te lenen. Dus ook geen noodzaak voor de bank om teveel spenderende overheden te financieren. Overheden kunnen niet meer geld uitgeven dan zij heeft en zal een gezonde boekhouding er op na moeten houden. De mogelijkheid voor overheden om enorme (uiteindelijk niet meer te betalen schulden) op te bouwen ,en dus ook geen mogleijkheid om hun slachtoffers de banken overeind te houden, wanneer zij onverantwoorde risico´s nemen. Probleem is dus heel simpel op te lossen, haal de macht weg bij de overheid en de door overheden gecreeerde financiele problemen lossen zichzelf op.

  Zoals een van de grootste VS presidenten ooi zei; De overheid kan geen problemen oplossen, de overheid is het probleem! Hoe kleiner de overheid hoe minder macht hoe beter het met de economie zal gaan!

  0 likes
 14. #1 Peter 68

  Helemaal mee eens.
  De FED stuurt er bewust op aan, om de dollar waardeloos te maken. De elite maakt hier slim gebruik van .
  In de tijd van Nixon 1971 is de goudstandaard los gekoppeld van de dollar. En hoera, printen maar…..

  Sinds de herfst van 2012 koopt de FED ELKE maand voor $85 miljard aan staatsobligaties en Mortgage-backed securities (MBS).Troep dus, met geen enkele waarde. Herhaal > geen enkele waarde………
  De FED wordt gerund door o.a. rijke EUROPESE en Arabische families/bankiers.

  De mensen denken dat ‘papier’ geld waarde heeft. Let op het is gewoon papier…. Het is zo simpel, dat je het nauwelijks kan geloven.
  Wat denk je dat er met de euro gebeurd ?
  Mensen die sparen zijn de klos….
  Ik heb medelijden met de ‘gewone’ mensen in Amerika. De middenklasse wordt weggevaagd. Ik hoop dat ze op tijd wakker worden.
  Ik hoop ook dat er mensen op staan die deze criminelen durven aan te pakken.
  Karen Hudes is hier een voorbeeld van. Een vrouw met Lef. Ze verdient nu al een standbeeld.

  Luister naar deze keiharde zakenman.
  Hij vertelt echter de waarheid.

  Cash is trash
  http://youtu.be/6pCavP1iuM4

  http://www.youtube.com/watch?v=k6Ah8oZ0QsU&feature=share&list=PLAC8D03D83149AC64

  De klap komt voor Amerika, alleen we weten niet wanneer.
  Ik weet zeker dat het uiteindelijk goed komt.
  Achter de schermen werken mensen aan een beter & eerlijk financieel stelsel.
  Alleen het juiste moment afwachten…

  0 likes
 15. [quote name=”Awe”]Hoe werkt het eigenlijk dat geld maken en wie verdienen eraan? De volgende video is 3.5 uur, en na afloop weet je tot in de puntje hoe het werkt van a tot z.
  http://www.de-waarheid-sorry.nl/index.php/nwo/36-de-geld-makers.html%5B/quote%5D

  Awe,heb je misschien een andere link(youtube of zo)want deze werkt niet…

  0 likes
 16. [quote name=”chuen”]#1 Peter 68
  De klap komt voor Amerika, alleen we weten niet wanneer.
  Ik weet zeker dat het uiteindelijk goed komt.
  Achter de schermen werken mensen aan een beter & eerlijk financieel stelsel.
  Alleen het juiste moment afwachten…[/quote]

  Tja,als die mensen aan een beter eerlijk financiel stelsel waarom doen ze dit dan achter de schermen??

  0 likes
 17. [quote name=”Herman de Graaf”]In lijn met Agenda21 van de VN ?
  Om ons alvast te laten wennen aan de gedachte van een totale choas, waarna een nieuwe wereld orde ons gaat overheersen…de redding vanuit de VN ?

  Zo langzamerhand ga ik bijna overal wat achter zoeken[/quote]
  dat moet je ook wel want het is al een grote chaos in de wereld.

  0 likes
 18. [quote name=”wolfje”]dit gaat behoorlijk serieus worden. in amerika zijn al langere tijd heftige (schijn)aanvallen gaande op grote steden door het leger ism de politie aldaar. check internet. mensen: don’t be afraid, ever. it’s just a ride[/quote]

  Mooi verwoord Wolfje!

  0 likes
 19. [quote name=”kenn”][quote name=”chuen”]#1 Peter 68
  De klap komt voor Amerika, alleen we weten niet wanneer.
  Ik weet zeker dat het uiteindelijk goed komt.
  Achter de schermen werken mensen aan een beter & eerlijk financieel stelsel.
  Alleen het juiste moment afwachten…[/quote]

  Tja,als die mensen aan een beter eerlijk financiel stelsel waarom doen ze dit dan achter de schermen??[/quote]

  Ik geloof niet dat er iets goeds uitkomt maar dat het eerder wordt gebruikt om nog meer vrijheden van mensen af te pakken en een volledig digitaal geldsysteem op te zetten met uiteidelijk die rotchip zoals de nieuwe wereldorde wil. Een ellendige groene dictatuur van de nieuwe wereldorde met als leidraad agenda 21. Ik hoop het niet want wat zal ik deze dictatuur haten ! Helaas zijn veel new agers er eigenlijk mee eens of ze worden bij de neus genomen.

  0 likes
 20. Hier nog even een bericht dat ik op twitter vond bij een van mijn volgers. http://soulvability.nl/bisbank-waarschuwt-voor-grotere-crash-dan-2007/

  0 likes
 21. (Het einde was niet ver af bij de val van de grote bank, maar bij de volgende crisis rijden de tanks door de straten.) zegt Luyendijk…
  Voor alle duidelijkheid ..Nederland heeft GEEN tanks meer…dus het zullen tanks zijn van andere landen ..
  In 1940 hadden we 10.000 die wonderlijk genoeg al vechtend de duitsers 5 dagen op afstand konden houden. Nu hebben we volgens mij nog iets van 30 duizend actieve militairen plus ongeveer net zo veel mensen logistiek ondersteunend.
  Die paar vliegtuigen zullen de vijand ( eventueel Ruslandniet echt kunnen afschrikken en als die zouden willen staan ze binnen 24 uur in den Haag
  Leve de bezuinigingen..

  0 likes
 22. [quote name=”kenn”][quote name=”chuen”]#1 Peter 68
  De klap komt voor Amerika, alleen we weten niet wanneer.
  Ik weet zeker dat het uiteindelijk goed komt.
  Achter de schermen werken mensen aan een beter & eerlijk financieel stelsel.
  Alleen het juiste moment afwachten…[/quote]

  Tja,als die mensen aan een beter eerlijk financiel stelsel waarom doen ze dit dan achter de schermen??[/quote]

  Omdat ze anders gedwarsboomd worden door de heersende elite.

  0 likes
 23. [quote name=”Lightman”][quote name=”kenn”][quote name=”chuen”]#1 Peter 68
  De klap komt voor Amerika, alleen we weten niet wanneer.
  Ik weet zeker dat het uiteindelijk goed komt.
  Achter de schermen werken mensen aan een beter & eerlijk financieel stelsel.
  Alleen het juiste moment afwachten…[/quote]

  Tja,als die mensen aan een beter eerlijk financiel stelsel waarom doen ze dit dan achter de schermen??[/quote]

  Omdat ze anders gedwarsboomd worden door de heersende elite.[/quote]

  Gedwarsboomd?? Ik denk eerder: weggevaagd!!

  0 likes
 24. [quote name=”Jos”][quote name=”René Strobos”](Het einde was niet ver af bij de val van de grote bank, maar bij de volgende crisis rijden de tanks door de straten.) zegt Luyendijk…
  Voor alle duidelijkheid ..Nederland heeft GEEN tanks meer…dus het zullen tanks zijn van andere landen ..
  In 1940 hadden we 10.000 die wonderlijk genoeg al vechtend de duitsers 5 dagen op afstand konden houden. Nu hebben we volgens mij nog iets van 30 duizend actieve militairen plus ongeveer net zo veel mensen logistiek ondersteunend.
  Die paar vliegtuigen zullen de vijand ( eventueel Ruslandniet echt kunnen afschrikken en als die zouden willen staan ze binnen 24 uur in den Haag
  Leve de bezuinigingen..[/quote]

  Zucht……

  Heb jij nou nog steeds niet door waar de echte vijanden van jou vrijheid zich bevinden?

  Ik wordt hier zo treurig van……[/quote]

  Jawel ..Lees maar ….

  http://mijnoverdenkingen.blogspot.nl/2012/05/rutte-en-zijn-rovers-kabinet.html

  0 likes
 25. Brandenburg houd de banken wel even weer de hand boven het hoofd, het is de schuld van overheden, net of ministers iets te zeggen hebben, deze mensen worden bestuurd door de groten bedrijven en vooral banken.
  bv. Shell de PvdA
  Banken de VVD
  Vlees en zuivel-industrie het CDA.
  Dit zijn zomaar gokjes van mij hoor.

  0 likes
 26. [quote name=”René Strobos”](Het einde was niet ver af bij de val van de grote bank, maar bij de volgende crisis rijden de tanks door de straten.) zegt Luyendijk…
  Voor alle duidelijkheid ..Nederland heeft GEEN tanks meer…dus het zullen tanks zijn van andere landen ..
  In 1940 hadden we 10.000 die wonderlijk genoeg al vechtend de duitsers 5 dagen op afstand konden houden. Nu hebben we volgens mij nog iets van 30 duizend actieve militairen plus ongeveer net zo veel mensen logistiek ondersteunend.
  Die paar vliegtuigen zullen de vijand ( eventueel Ruslandniet echt kunnen afschrikken en als die zouden willen staan ze binnen 24 uur in den Haag
  Leve de bezuinigingen..[/quote]
  uw bericht doet te denken aan de oorlogsmaker Henry kessinger toen hij ooit heeft gezegd :If You Can’t Hear the Drums of War You Must Be Deaf” dus het verhaal van eerste en tweede mondiaal oorlog is nog niet afgelopen,er komt nog namelijk een derde mondiaal oorlog ,zodat hen plannen over NWO daadwerkelijk wordt,toch?

  0 likes
 27. Hoe vaak ik het ook blijf zeggen waaronder ook met andere artikelen hier op niburu die met dit soort gelijke nieuws komen, oprotten met het geldsysteem. Helemaal geen nieuw soort geld na de val. Een nieuwe samenleving waar geld niet meer bestaat.
  Terwijl de technologieën er al zijn waar geld niet eens voor nodig is waar niemand rijk of arm is maar gelijk.

  0 likes
 28. Documentaire van zeitgeist kan je ook wel veel uithalen, van hoe het systeem in elkaar zit en hoe geld wordt gecreert en meesten geloven nog in de illusie dat geld belangrijk is.. blij zijn is belangrijk en wolfje zei het al door de quote van de grote man Bill Hicks, it’s just a ride.

  0 likes
 29. [quote name=”Jer”]Hoe vaak ik het ook blijf zeggen waaronder ook met andere artikelen hier op niburu die met dit soort gelijke nieuws komen, oprotten met het geldsysteem. Helemaal geen nieuw soort geld na de val. Een nieuwe samenleving waar geld niet meer bestaat.
  Terwijl de technologieën er al zijn waar geld niet eens voor nodig is waar niemand rijk of arm is maar gelijk.[/quote]

  Yep, geen contant geld meer, maar allemaal een microchip in onze harses. Dan worden we one big happy family.

  Geweldig, laat dit nou net het plan zijn van de NWO om de kroon op hun werk te kunnen zetten.

  0 likes
 30. [quote name=”René Strobos”](Het einde was niet ver af bij de val van de grote bank, maar bij de volgende crisis rijden de tanks door de straten.) zegt Luyendijk…
  Voor alle duidelijkheid ..Nederland heeft GEEN tanks meer…dus het zullen tanks zijn van andere landen ..
  In 1940 hadden we 10.000 die wonderlijk genoeg al vechtend de duitsers 5 dagen op afstand konden houden. Nu hebben we volgens mij nog iets van 30 duizend actieve militairen plus ongeveer net zo veel mensen logistiek ondersteunend.
  Die paar vliegtuigen zullen de vijand ( eventueel Ruslandniet echt kunnen afschrikken en als die zouden willen staan ze binnen 24 uur in den Haag
  Leve de bezuinigingen..[/quote]
  ‘Er is geen weg naar de vrede. Vrede is de weg.’ Een spreuk uit Japan na Hiroshima.

  0 likes
 31. [quote name=”Jer”]Hoe vaak ik het ook blijf zeggen waaronder ook met andere artikelen hier op niburu die met dit soort gelijke nieuws komen, oprotten met het geldsysteem. Helemaal geen nieuw soort geld na de val. Een nieuwe samenleving waar geld niet meer bestaat.
  Terwijl de technologieën er al zijn waar geld niet eens voor nodig is waar niemand rijk of arm is maar gelijk.[/quote]
  Geld is slechts een ruilmiddel. De oorzaak is dus een andere. Geld opruimen lost dus niet de oorzaak van de problemen op. Dat is wat kortzichtig.

  0 likes
 32. Vergeet niet dat het artikel waar naar verwezen wordt een site betreft die in zilver en goud handelt. Dit is duidelijk een verstrengeld belang en zaaien van onrust zodat mensen overgaan tot kopen van zilver en goud…..

  0 likes
 33. (interview)
  http://www.youtube.com/watch?v=gHVgRgYdCsQ

  (toelichting whistleblower Karen Hudes)
  Karen Hudes is a graduate of Yale Law School and she worked in the legal department of the World Bank for more than 20 years. In fact, when she was fired for blowing the whistle on corruption inside the World Bank, she held the position of Senior Counsel. She was in a unique position to see exactly how the global elite rule the world, and the information that she is now revealing to the public is absolutely stunning. According to Hudes, the elite use a very tight core of financial institutions and mega-corporations to dominate the planet. The goal is control. They want all of us enslaved to debt, they want all of our governments enslaved to debt, and they want all of our politicians addicted to the huge financial contributions that they funnel into their campaigns. Since the elite also own all of the big media companies, the mainstream media never lets us in on the secret that there is something fundamentally wrong with the way that our system works.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Waarom de afslankindustrie liegt om je dik te houden

Een dieet is het slechtste dat je ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

pearl harbor

De aanval op Pearl Harbor kwam voor het Amerikaanse volk als een grote schok, maar niet voor president Roosevelt. Ontdek hier waarom

Tijdens de geschiedenisles heeft u ongetwijfeld geleerd ...

hormoongif

Een aanval op de gezondheid van de burger. Dit nieuwe onderzoek waarschuwt voor hormoongif op groente en fruit

Groenten en fruit uit de supermarkt zijn ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 12 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.