CoronaMens en Dier

Rico Verhoeven springt bij Jinek in de bres voor Gideon van Meijeren, is helemaal klaar met vaccineren

Help mee door dit artikel met iedereen op je socials te delen!

Kickbokser Rico Verhoeven sprong maandag bij Jinek in de bres voor FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren, die journalist Merel Ek een ‘rioolrat’ noemde.

“Ik ben even advocaat van de duivel,” zei Verhoeven. “Iedereen vindt altijd maar dat ze alles mogen zeggen. Iedereen mag altijd iedereen maar aanvallen, voordat het bewezen is of iets wel degelijk zo is.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Laten we het nu een keer omdraaien

“Misschien is dit niet de juiste persoon waar ze het bij gedaan hebben, maar wij als bekende mensen krijgen ook elke keer maar een microfoon onder onze neus geschoven terwijl we het ook niet altijd willen,” vervolgde hij.

“En misschien was dit niet de eerlijke en juiste persoon daarvoor, maar misschien heeft hij zoiets van: oké, laten we het nu een keer omdraaien en kijken hoe zij het vinden.”

Toch ziek, op de ic en overlijden

De kickbokser zei in de talkshow ook dat hij zich niet meer laat vaccineren tegen corona. “Ik zit er niet echt op te wachten, dus van mij hoeft het niet zo, nee. Ik heb al te vaak gehoord van: vaccinatie en dat dan uiteindelijk toch mensen ziek worden, op de ic komen en overlijden, terwijl ze gevaccineerd zijn,” zei Verhoeven, die wel de eerste twee Pfizer-prikken heeft gehaald.

Internist Robin Peeters van het Erasmus MC beweerde aan tafel bij Jinek dat het zinvol is om te blijven prikken. Verhoeven: “Je zegt dat het de kans verkleint dat je het krijgt, maar hoe weten we dat? Hoelang is er onderzoek gedaan en hoelang zijn er testen gedaan dat we zeker weten dat het echt helpt? Dat vraagt iedereen zich thuis af.”

Tot op heden is er weinig animo voor de ‘oppepprik’. Slechts 17 procent van de 18-plussers heeft een herhaalprik gehaald.

4.9 181 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

119 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
TAO Foundation
TAO Foundation
1 jaar geleden

Een kanjer blijft een kanjer !

Maria
Maria
1 jaar geleden

Kijk, op een hele nette manier tegen gas.
Bravo!!

Diana
Diana
1 jaar geleden

Ik mag m wel, die Rico!

Charlotte
Charlotte
1 jaar geleden

Goed dat hij zich uitspreekt, stoppen met die rotzooi 🥺!..

Back to top button
119
0
We lezen graag je reactie!x