Homepagina » Bewustzijn » Russisch ministerie waarschuwt voor speciale informatiewapens die je gedachten beïnvloeden
Russisch ministerie waarschuwt voor speciale informatiewapens die je gedachten beïnvloeden

Russisch ministerie waarschuwt voor speciale informatiewapens die je gedachten beïnvloeden

Vergeet luchtaanvallen, tanks of kernwapens. Het Russische ministerie van Noodsituaties waarschuwt voor nieuwe dreigingen, waaronder energetische, elektromagnetische, geofysische en genetische wapens.

Er zullen ook speciale informatiewapens komen die de perceptie van mensen beïnvloeden, aldus het ministerie. Daardoor verandert hun hele manier van denken.

‘Natuurrampen’

Er werd in het verleden al gesproken over geofysische wapens die het weer kunnen veranderen. Mensen vroegen zich zelfs af of sommige orkanen en aardbevingen wel ‘natuurrampen’ waren en speculeerden dat het mogelijk was om het klimaat te veranderen en door middel van elektromagnetische velden aardbevingen te veroorzaken.

“Deze wapens verstoren de fysieke processen op aarde en veranderen het DNA van mensen, waardoor genetische mutaties en ziektes ontstaan,” zei het ministerie.

Volgens het ministerie van Noodsituaties kan een agressor op deze manier onherstelbare schade toebrengen aan gebieden en de inwoners van die gebieden. Het slachtoffer verliest bovendien de grip op economische en bestuurlijke processen.

Onvoorziene gevolgen

Onlangs maakte de Russische overheid bekend de productie van genetisch gemodificeerde organismen te verbieden om de gezondheid van de burgers te beschermen. Het gebruik van deze zogeheten ggo’s in de landbouw is omstreden. Tientallen landen hebben de import of het gebruik ervan al verboden.

Volgens critici vormen ggo’s een gevaar voor de gezondheid en het milieu. De Russische president Poetin zei in 2014 dat ‘er maatregelen genomen moeten worden om de Russische markt en consumenten te beschermen tegen ggo’s, omdat ze onvoorziene gevolgen kunnen hebben’.

[Natural News via Sputniknews]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • pietje schreef:

  Voor mij is Putin OK en rechtvaardig Maar Amerika is helemaal verrot !

  45 likes
  • J. Hofmans schreef:

   Vergeet de Europese Unie niet; weet u wel, het schoothondje van de VS?

   20 likes
  • Mr.X schreef:

   Putin is een orthodox katholiek wat redelijk gelijk staat aan het christendom!
   Putin is ook een Illimunatie geweest maar na het vermoorden van z’n beste vriend en eigennaar van RT today heeft hij zich tegen het Vaticaan, de NWO en de Illimunatie gekeerd!

   De smeerlappen die Amerika en onze wereld geheel KAPOT maken, zijn allemaal Nazi’s en Satanisten inclusief het Vaticaan, waar vanuit alles gecontroleerd word!

   De Ridderorde van Malta is de geheimen dienst van het Vaticaan en zijn verandwoordelijk voor alle smerige gebeurtenissen van de afgelopen eeuwen!
   Alle Koningshuizen zijn lid van deze Ridderorde en zijn ook uitvoerende cellen!

   Alles wat we hebben geleerd op school berust compleet op wat deze smerige criminle organisaties voor ons mensheid bedacht hebben!

   Mensen zoeken naar feiten…???
   Ga maar eerst eens ZELFSTANDIG onze wereld geschiedenis leren, die ons nooit verteld is geworden en kom dan pas terug met allemaal feiten van anderen leugennaars!

   14 likes
   • an argie schreef:

    Zoals Napoleon al zei:

    Geschiedenis is niets anders dan een stel leugens waarover de overwinnaars het eens zijn geworden.

    De daadwerkelijke geschiedenis is ofwel veel genuanceerder ofwel compleet anders dan dat ons wordt verteld.
    De enige manier om dáár achter te komen is te kijken naar feiten en naar werken uit die periode; het zogenaamde revisionisme

    Maar dat is een vies woord….revisionisme….

    4 likes
    • riet schreef:

     WAAROM HOUDEN KINDEREN NIET VAN GESCHIEDENIS..Omdat deze als niet waarheid geleerd word en kinderen er dus niks in kunnen herkennen. Pas meer waarheidsgetrouwe GESCHIEDENIS geeft kinderen een diepe herkenningservaring. Ook volwassenen trouwens dus tijd om het onderwijs te vernieuwen! De vrije school beweging is hier al mee begonnen….(ik heb er geen aandelen in)

     2 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Hoe kom je daar in hemelsnaam nu bij? Weet je wel wat voor belachelijke regeltjes de Russen ondertussen allemaal opgelegd gekregen hebben. Wat dat betreft is het daar nog altijd slechter gesteld dan hier ook al zijn ze hier met een flinke inhaalslag bezig om het ons hier net zo k*t te maken.

   Het enige wat nu gaande is dat Rusland zich nu tegen het westen opstelt (wellicht zelfs gewoon gepland door de wereldwijde elite/parasieten onder elkaar Russia included).
   Stel dat Rusland “wint” en we straks allemaal Rus zijn. Is dat een vooruitgang? Nee natuurlijk niet maar Putin is wel OK nietwaar!?

   We moeten statisme als verenigde mensheid aanpakken en zo onze vrijheid terugnemen. Maja hoe krijg je dat in vredesnaam georganiseerd zeker gezien dat steeds als organisaties die tegen de staat in gaan opstaan ze de kop ingedrukt worden of zo zeer lopend over eieren te werk moeten gaan dat ze totaal geen nut hebben.

   7 likes
  • ghost schreef:

   Niemand aangevallen Russische Federatie (Russische fascistische). Ze agressief plegen van misdaden tegen de menselijkheid in de buurlanden. Savages leerde de kunst van zombie mensen en bang. Oekraïne is geworden als een muur en het tegenhouden van de horden. Rusland heeft altijd vernietigt hun tsaren. Rusland zal te vernietigen Poetin. China zal de nagel scoren in de doodskist van de fascistische Russische Federatie.

   0 likes
 • Arwijn schreef:

  Wat heb je liever: Een autocraat die pro-mensheid is en z’n best doet om zich om stabiliteit te creëren door volgens ‘de’ regels te spelen?… Of een groepje corrupte machtsverslaafden die over letterlijk alles liegen, hele culturen pogen uit te wissen en stabiliteit wegnemen in Afrika en het midden oosten door middel van landen die verwesteren te vernietigen en laten overnemen door barbaren.

  Doe mij maar eventjes die autocraat… MAAR, daarbij wil ik benadrukken dat ALS (en niet wanneer) Putin corrupt word en zich Eugenicist gaat opstellen (GMO weer toelaten en alle andere afschuwelijke NWO brouwsels), dan is wat mij betreft de morele krediet van Putin ook verspeeld. Maar op dit moment durf ik nog te hopen dat dat voorlopig niet gaat gebeuren. Daarentegen kan het alle kanten uit met de VS. Er spreiden zich geruchten van een Militaire Coup en Constitutionele Restoratie (eerst zien dan geloven uiteraard!).

  Mijn grote hoop is dat Putin en Rusland deze NAVO belaging overleven, en net zoals veel autocratisch beginnende regeringen (denk Qaddafi) zal versoepelen en meer tolerant word. Dat soort dingen kosten tijd en vertrouwen. Hoe meer druk en agitatie van buitenaf hoe moeilijker het word en hoe meer tijd het kost.

  31 likes
  • an argie schreef:

   Weet je dat je heel gevaarlijk bezig bent….

   in de jaren ’30 zei iemand zo ongeveer hetzelfde…

   https://www.youtube.com/watch?v=froTxqKSqc4&feature=player_embedded

   1 likes
  • ghost schreef:

   Rusland kreeg rijk op speculatie in olie en bevat zijn tamme politici, media en fictieve wetenschappers in de westerse landen. Deze studie is een fake. Janoekovitsj gesprekken gevoerd en ontsnapt toen hij hoorde over de plannen van Poetin. Zij gestolen het hele goudreserves van Oekraine. Ze gaven geld te veel bussen criminelen verzamelden in Rusland om onrust te creeren in oosten van Oekraïne . Ze spreken dezelfde taal en waren vermomd als de lokale bevolking, maar de bewoners van Donetsk zal nooit verbranden de vlag van uw favoriete voetbalclub “Shakhtar”, zoals deze video https://www.youtube.com/watch?v=2v1wkST2Ct0
   Dan Russische troepen en beschietingen van de stad bij nacht en beschuldigde de Oekraine. Het is niet een burgeroorlog. Het is agressie van Rusland. Deze agressie zal zijn in Europa, zo niet helpen Oekraine te stoppen de Russische nazi’s. Russische FSB (KGB) te uitvinden nieuwe gemeenheid om de mensen te bedriegen bezoedelen Oekraïne. Europa heeft behoefte aan Oekraine voor een betere bescherming tegen Kremlin maniakken.

   0 likes
 • SvartbVatten schreef:

  Doe maar even rustig aan met die Putin ‘verering’,
  Oude Finse volkswijsheden:
  ‘Een Rus blijft een Rus, ook al bak je hem in boter.’
  ‘Uit het oosten komt niets goeds behalve de zon.’
  Finland heeft eeuwen ervaring met zijn buur.

  7 likes
 • Pinokkiocratie schreef:

  Het verschil tussen Putin en Obama,
  https://www.youtube.com/watch?v=qQKtNrxH_sQ
  Goed zijn ze wellicht geen van alle, doch ga ik voor de minst slechte.

  Vraag me af wat Putin zou doen als de Rothchilds, Rockefellers, Morgans en goldman sachs boys in Rusland zouden wonen?

  3 likes
  • frans schreef:

   Dhr. Poetin heeft alle olichargen, (elite), die door westerse invloed waren gehersenspoeld om de industrieën over te nemen het land uitgejaagd en of hun bedoelingen heeft doorzien.
   Een moeilijke stap voor dhr. Poetin, want nu wordt hij uitgemaakt voort alleenheerser en dictator.
   in het westen moet d elite nog vallen, dat zit er aan te komen.

   7 likes
   • Arwijn schreef:

    Deze zal dit niet uit zichzelf doen. De elite zal liever het land in totale chaos storten door massa migratie van barbaren dan hun machtpositie op te geven die al generaties lang in stand gehouden word.

    3 likes
  • Arwijn schreef:

   Wat ie ook had gedaan met de oude corrupte olichargy.

   7 likes
 • exegese schreef:

  Naar het schijnt kan men zich hiertegen wapenen door jezelf af te stemmen op de Schumann-resonantie.

  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M5&s=M31&ss=P2088

  7 likes
  • Elise49 schreef:

   Die is afgestemd op de aardefrequentie 7.83 Hertz. De aardefrequentie is al verhoogd naar 17 Hertz. We worden al gelift. Je kunt dan beter in een piramide gaan zitten. Wel uitkijken, want een piramide heeft 2 functies. Ontladen en opladen. Aangezien dat er al lichten uit de piramides komen, lijkt mij dat ook niet meer mogelijk. We zitten gewoon gevangen. Onder de dome. Zowel “natuurlijk” als het systeem met hun gezag.
   Je zult dus de koppen van het monster moeten vernietigen. Het enige wat je kunt doen is hopen, dat er mensen zijn die dat kunnen/durven. En zoals altijd gebeurt het op een peak moment.(natuurwet) Dus zullen we nog wel veel mee gaan maken. Onze opdracht: ervoor zorgen dat mensen elkaar niet in de haren vliegen. En dat is best moeilijk als die frequenties steeds hoger zullen worden. Ook voor jezelf dus. De boodschap van Jezus of die van andere geloven is in deze dan wel weer relevant. Vergeet niet dat de agenda ook de geloven wil opdoeken en juist de geloven tegen elkaar wil uitspelen.(Keulen was een false flag operatie/lees niburu/acteurs) Als de mens niet meer geloofd(en dus niet meer hoopt vanuit eigen kracht), dan kan het slechte heel gemakkelijk gaan overheersen.(41 zetels voor Wilders/hij heeft 2 vlaggen/een Israëlische en een Nederlandse en is dus ook niet te vertrouwen/hij is/wordt een puppet van de agenda/Jeruzalem is het middelpunt/einddoel) Je moet dus blijven geloven buiten het instituut Vaticaan/systeem om. De mens zelf wordt bedreigd en daar moeten we allemaal bewust van worden. Dit is het enige punt/wapen, waarop we kunnen verenigen. Dit kun je tegen iedereen vertellen en is vrij gemakkelijk duidelijk te maken.
   Ik wens dus iedereen veel wijsheid toe.

   7 likes
 • helder schreef:

  je moet eigenlijk altijd je hersenen en gedachten een beetje in gaten houden

  10 likes
  • J. Hofmans schreef:

   Het probleem is echter dat IEDEREEN ervan uitgaat dat ie dat al doet. Het zou ook wat zijn om toe te geven dat je niet zelf je hersenen in de gaten houdt en dat je enkel volgt. Begrijpt u wat ik bedoel?

   4 likes
 • Geweldig om te lezen; de perceptie van mensen beïnvloeden…onze regering is niets anders aan het doen. Zorgen dat iedereen steeds meer geld moet uitgeven aan de overheid zodat de politici straks een leuk baantje hebben in Brussel.

  Zou toch eens wakker gaan worden!

  6 likes
 • Jeff schreef:

  We staan er natuurlijk in meer of mindere mate elke dag aan bloot … reclame! Verdiep je is in de psyche van reclame. Logisch, dat defensie daar hun voordeel uit haalt. De resultaten van de proeven op mensen in de kampen van o.a. dr. Mengele zijn nooit verbrand. Twee voorbeelden met een groot verschil; probeer daar maar is iets tussen te bedenken. Alleen de interpretatie is verschillend.

  4 likes
 • Patricia Müller schreef:

  Ik ben enigszins teleurgesteld van deze artikel. Ik heb nou toch meer details over informatiewapens verwacht. Valt er niet meer er over te vertellen? So – Where is the beef???

  2 likes
  • an argie schreef:

   MK ultra,
   Operatie Gladio,
   Bluebeam Project
   Haunebu en Vril projecten
   De Talmoed
   The protocols of the Elders of Zion
   The dark history of the Knights Templar
   The history of the house of Rothschild
   De werken van David Irving, Adam Weishaupt, Theodor Herzl, Albert Pike, Arnold Leese

   Voordat je hier door bent, ben je een paar jaar verder :D:D:D:D;) 😛

   1 likes
 • wolfje schreef:

  speciale informatiewapens bestaan al eeuwen. het meest effectieve en overtuigende informatiewapen is uw medemens

  2 likes
 • […] Bron: Russisch ministerie waarschuwt voor speciale informatiewapens die je gedachten beïnvloeden – … […]

 • x

  Check Also

  buschauffeur

  Buschauffeur ‘moet verplicht DNA afstaan’ na kritisch YouTube-filmpje

  De Almeerse buschauffeur Jason Wolmuis is naar ...

  troonrede

  Troonrede: ‘Koning slaat op elk gebied de plank mis’

  Dinsdag sprak koning Willem-Alexander de troonrede uit. ...

  >