Bewustzijn

Russisch ministerie waarschuwt voor speciale informatiewapens die je gedachten beïnvloeden

Help door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vergeet luchtaanvallen, tanks of kernwapens. Het Russische ministerie van Noodsituaties waarschuwt voor nieuwe dreigingen, waaronder energetische, elektromagnetische, geofysische en genetische wapens.

Er zullen ook speciale informatiewapens komen die de perceptie van mensen beïnvloeden, aldus het ministerie. Daardoor verandert hun hele manier van denken.

‘Natuurrampen’

Er werd in het verleden al gesproken over geofysische wapens die het weer kunnen veranderen. Mensen vroegen zich zelfs af of sommige orkanen en aardbevingen wel ‘natuurrampen’ waren en speculeerden dat het mogelijk was om het klimaat te veranderen en door middel van elektromagnetische velden aardbevingen te veroorzaken.

“Deze wapens verstoren de fysieke processen op aarde en veranderen het DNA van mensen, waardoor genetische mutaties en ziektes ontstaan,” zei het ministerie.

Volgens het ministerie van Noodsituaties kan een agressor op deze manier onherstelbare schade toebrengen aan gebieden en de inwoners van die gebieden. Het slachtoffer verliest bovendien de grip op economische en bestuurlijke processen.

Onvoorziene gevolgen

Onlangs maakte de Russische overheid bekend de productie van genetisch gemodificeerde organismen te verbieden om de gezondheid van de burgers te beschermen. Het gebruik van deze zogeheten ggo’s in de landbouw is omstreden. Tientallen landen hebben de import of het gebruik ervan al verboden.

Volgens critici vormen ggo’s een gevaar voor de gezondheid en het milieu. De Russische president Poetin zei in 2014 dat ‘er maatregelen genomen moeten worden om de Russische markt en consumenten te beschermen tegen ggo’s, omdat ze onvoorziene gevolgen kunnen hebben’.

[Natural News via Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Wat heb je liever: Een autocraat die pro-mensheid is en z’n best doet om zich om stabiliteit te creëren door volgens ‘de’ regels te spelen?… Of een groepje corrupte machtsverslaafden die over letterlijk alles liegen, hele culturen pogen uit te wissen en stabiliteit wegnemen in Afrika en het midden oosten door middel van landen die verwesteren te vernietigen en laten overnemen door barbaren.

Doe mij maar eventjes die autocraat… MAAR, daarbij wil ik benadrukken dat ALS (en niet wanneer) Putin corrupt word en zich Eugenicist gaat opstellen (GMO weer toelaten en alle andere afschuwelijke NWO brouwsels), dan is wat mij betreft de morele krediet van Putin ook verspeeld. Maar op dit moment durf ik nog te hopen dat dat voorlopig niet gaat gebeuren. Daarentegen kan het alle kanten uit met de VS. Er spreiden zich geruchten van een Militaire Coup en Constitutionele Restoratie (eerst zien dan geloven uiteraard!).

Mijn grote hoop is dat Putin en Rusland deze NAVO belaging overleven, en net zoals veel autocratisch beginnende regeringen (denk Qaddafi) zal versoepelen en meer tolerant word. Dat soort dingen kosten tijd en vertrouwen. Hoe meer druk en agitatie van buitenaf hoe moeilijker het word en hoe meer tijd het kost.

pietje
pietje
6 jaren geleden

Voor mij is Putin OK en rechtvaardig Maar Amerika is helemaal verrot !

exegese
exegese
6 jaren geleden

Naar het schijnt kan men zich hiertegen wapenen door jezelf af te stemmen op de Schumann-resonantie.

http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M5&s=M31&ss=P2088

trackback
Eindtijdberichten en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

39
0
We lezen graag je reactie!x