Binnenland

Baudet eist opheldering over NS Publieksprijs: ‘Dit is echt zo’n ontzettend rare gang van zaken’

Help mee door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

De NS Publieksprijs wordt dit jaar niet uitgereikt. De organisator claimt dat het stemproces ‘op grote schaal is gemanipuleerd’. Daardoor zou een eerlijke stemming en uitkomst ervan onmogelijk zijn geworden.

De stemmodule van de boekenprijs werd afgelopen weekend korte tijd stilgelegd na berichten dat het e-mailadres van Kamerleden werd gebruikt om te stemmen op het boek ‘Het Coronabedrog’ van Thierry Baudet, dat overigens niet genomineerd was. Er werd een extra verificatiestap ingebouwd, waarna er weer gestemd kon worden.

Het prijzengeld dat aan de NS Publieksprijs is verbonden, wordt onder de zes genomineerde auteurs verdeeld.

Op grote voorsprong

Veel mensen vermoeden dat de prijs niet wordt uitgereikt omdat het boek van Baudet op grote voorsprong stond. “Ik denk dat Baudet ruimschoots ging winnen en dat het daarom nu niet uitgereikt wordt. Heel doorzichtig,” zegt onderzoeker Annelies Strikkers. “Hoe geef je aan dat het boek ‘Het Coronabedrog’ met overmacht gewonnen heeft zonder de prijs daadwerkelijk uit te reiken?”

“Met manipulatie wordt hier de verkeerde uitkomst van het stemproces bedoeld. Absurditeiten zoals deze zijn kenmerkend voor onze tijd, waar voorwaardelijke democratie de norm is,” schrijft het Renaissance Instituut, het wetenschappelijk bureau van FVD.

Het ‘verkeerde’ boek

“Het publiek heeft op het ‘verkeerde’ boek gestemd. De reactie van de organisatie? De prijs wordt niet uitgereikt!” reageert Kamerlid Simone Kerseboom (FVD).

Regisseur Dick Maas twittert: “Als Baudet de verkiezingen wint, worden de verkiezingen afgeschaft.” Journalist Joost Niemoller voorspelde dit eerder al. “Baudet mag niet winnen. Dan maar geen prijs.”

De FVD-kopman eist opheldering:

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.7 103 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
125 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
semper amici
semper amici
5 maanden geleden

Thierry voorspelde dit maandag 24/10 al. Zo als ook alle andere complotten juist zijn voorspeld, door de FVD!

Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
5 maanden geleden

Ik zou er maar niet al te veel opheldering over vragen. De prijs zelf is door de mand gevallen (zo lijkt ’t in ieder geval wel) en het boek van Baudet zelf heeft weer volle aandacht. Either way, Baudet wins.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
5 maanden geleden

Het is een wedstrijd tussen flauw en kinderachtig. Nog niet duidelijk wie wint.

felle
felle
5 maanden geleden

Bij de volgende verkiezingen kan je dus ook niet meer op fvd stemmen!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

125
0
We lezen graag je reactie!x