Binnenland

RIVM-baas Van Dissel staat op zwarte lijst van artsen. Dit is de reden

Help anderen door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De naam van RIVM-baas Jaap van Dissel prijkt sinds kort op een zwarte lijst van artsen, ook wel de digitale schandpaal genoemd.

Achter zwartelijstartsen.com zit stichting SIN-NL, met als voorzitter juriste Sophie Hankes. Begin deze eeuw raakte zij invalide door een medische misser. Sinds 2009 zet ze namen van artsen, tandartsen en verpleegkundigen online die een maatregel opgelegd kregen van een tuchtcollege. Vaak gaat het om een berisping of schorsing, weet Trouw.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Op 25 september 2009 heeft de Groningse rechtbank besloten dat SIN-NL de zwarte lijst online mag houden.

Tegenslag voor Rutte

Over de reden waarom Van Dissel – die sinds de coronacrisis prominent in de media optreedt als de woordvoerder van het RIVM – op de zwarte lijst van artsen staat, meldt de website:

Heeft als lid van tuchtcollege Dr. M. van der Ende op alle punten vrijgesproken in tegenstelling tot de richtlijnen van de hiv-behandeling en de kennis van de schadelijke bijwerkingen van de kwalijke medicijnen.

Prof. dr. Jaap T. van Dissel (1957) is directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding (CIb) van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Daarnaast is hij hoogleraar Interne Geneeskunde, in het bijzonder de infectieziekten, bij het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).

M. van der Ende. Interniste Erasmus MC. Arts verantwoordelijk voor ernstige verminking en schade aan patiënt door toedienen van zeer risicovolle medicijnen, zonder de patiënt vooraf te informeren over mogelijke ernstige bijwerkingen in strijd met informed consent-vereiste WGBO. Weigerde acht te slaan op trialgegevens, richtlijnen en Athenacohort in strijd met zorgplicht.

Verzweeg aan patiënt dat er bewezen veilig en effectieve medicijnen-combinaties mogelijk waren, zonder lipoatrofie en zonder neuropathie.

Weekblad Story kopt daarnaast: “Tegenslag voor premier Rutte: RIVM-boegbeeld Jaap van Dissel staat op medische zwarte lijst.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De nieuwste Story ligt nu in de winkel! ?#samanthadejong #koningwillemalexander #boerjan

Een bericht gedeeld door Story Nederland (@storynl) op

5 4 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
3 jaren geleden

Tja v Dissel was ook voorzitter van de commissie geef Ab Osterhaus veel geld voor onnodige vaccinaties (ook en vooral aan kinderen) tegen de in 2009 zogenaamd gevaarlijke varkensgriep. Maakt bij dat soort lui allemaal niet, zijn net politici, niet uit te roeien.

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
3 jaren geleden

Die man heeft net als Rutte en Grapperkneus bloed aan zijn handen.

H.J.
H.J.
3 jaren geleden

Het zijn net mensen.

Links Nederland dekt elkaar.

En allemaal in dienst van het GROOT kapitaal.

Meten is Weten maar daar doet men niet aan.

Louise
Louise
3 jaren geleden

Man man man, wat leven we toch in een geweldig land…Werd ik nog opgevoed met misdaad loont niet dat is het nu al jaren het omgekeerde…Denk daar maar aan als deze beerput open gaat, de gezondheidszorg ……..we wisten het al van de bouw fraude’s,de woning bouw,,justitie, onderwijs en het hele bestuurs orgaan,politiek……….Niveleren heet dat…….
Geweldig Nederland bedankt voor de morele afbraak..We gaan er voor klappen……..

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x