Homepagina » Binnenland » RIVM-baas Van Dissel staat op zwarte lijst van artsen. Dit is de reden
rivm
Foto: Donald Trung Quoc Don (Chữ Hán: 徵國單) - Wikimedia Commons CC BY-SA 4.0

RIVM-baas Van Dissel staat op zwarte lijst van artsen. Dit is de reden

De naam van RIVM-baas Jaap van Dissel prijkt sinds kort op een zwarte lijst van artsen, ook wel de digitale schandpaal genoemd.

Achter zwartelijstartsen.com zit stichting SIN-NL, met als voorzitter juriste Sophie Hankes. Begin deze eeuw raakte zij invalide door een medische misser. Sinds 2009 zet ze namen van artsen, tandartsen en verpleegkundigen online die een maatregel opgelegd kregen van een tuchtcollege. Vaak gaat het om een berisping of schorsing, weet Trouw.

Op 25 september 2009 heeft de Groningse rechtbank besloten dat SIN-NL de zwarte lijst online mag houden.

Tegenslag voor Rutte

Over de reden waarom Van Dissel – die sinds de coronacrisis prominent in de media optreedt als de woordvoerder van het RIVM – op de zwarte lijst van artsen staat, meldt de website:

Heeft als lid van tuchtcollege Dr. M. van der Ende op alle punten vrijgesproken in tegenstelling tot de richtlijnen van de hiv-behandeling en de kennis van de schadelijke bijwerkingen van de kwalijke medicijnen.

Prof. dr. Jaap T. van Dissel (1957) is directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding (CIb) van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Daarnaast is hij hoogleraar Interne Geneeskunde, in het bijzonder de infectieziekten, bij het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).

M. van der Ende. Interniste Erasmus MC. Arts verantwoordelijk voor ernstige verminking en schade aan patiënt door toedienen van zeer risicovolle medicijnen, zonder de patiënt vooraf te informeren over mogelijke ernstige bijwerkingen in strijd met informed consent-vereiste WGBO. Weigerde acht te slaan op trialgegevens, richtlijnen en Athenacohort in strijd met zorgplicht.

Verzweeg aan patiënt dat er bewezen veilig en effectieve medicijnen-combinaties mogelijk waren, zonder lipoatrofie en zonder neuropathie.

Weekblad Story kopt daarnaast: “Tegenslag voor premier Rutte: RIVM-boegbeeld Jaap van Dissel staat op medische zwarte lijst.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De nieuwste Story ligt nu in de winkel! 💥#samanthadejong #koningwillemalexander #boerjan

Een bericht gedeeld door Story Nederland (@storynl) opVond je deze informatie waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. Man man man, wat leven we toch in een geweldig land…Werd ik nog opgevoed met misdaad loont niet dat is het nu al jaren het omgekeerde…Denk daar maar aan als deze beerput open gaat, de gezondheidszorg ……..we wisten het al van de bouw fraude’s,de woning bouw,,justitie, onderwijs en het hele bestuurs orgaan,politiek……….Niveleren heet dat…….
  Geweldig Nederland bedankt voor de morele afbraak..We gaan er voor klappen……..

  67 likes
  • Dan heb je het boek van Sam Broersma nog niet gelezen.
   De Staat der Nederlanden als criminele organisatie
   Zijn boek heeft hij aan heel “Den Haag “geschonken.

   Men heeft daar natuurlijk geen ruchtbaarheid aan gegeven.
   Want stel je voor, dat heel Nederland het zou lezen

   24 likes
 2. Laat je niet beïnvloeden

  Die man heeft net als Rutte en Grapperkneus bloed aan zijn handen.

  46 likes
 3. Tja v Dissel was ook voorzitter van de commissie geef Ab Osterhaus veel geld voor onnodige vaccinaties (ook en vooral aan kinderen) tegen de in 2009 zogenaamd gevaarlijke varkensgriep. Maakt bij dat soort lui allemaal niet, zijn net politici, niet uit te roeien.

  40 likes
 4. Het zijn net mensen.

  Links Nederland dekt elkaar.

  En allemaal in dienst van het GROOT kapitaal.

  Meten is Weten maar daar doet men niet aan.

  36 likes
  • Naast duurbetaalde en meer dan zwaar overgewaardeerde loopjongens als heer Rutte, hebben we ook lekker veel aan de kwaliteit van de PCR test. We zijn bijna klaar met de Corona hype. We kunnen niet goedgelovig, volgzaam en diplomatiek blijven. Pek en veren, nog altijd verkrijgbaar mits je alleen naar de winkel gaat en de anderhalve hersencel, excuus anderhalve meter maatregel in acht neemt. Pek en veren, vroeger heel probaat en binnenkort vast ook weer. Het kan niet anders dan dat tante corona er ook vies van is.

   20 likes
  • Waarom noem je ze links? Ze zijn zo rechts als wat. Dat ze zich voor links willen slijten is wat anders.

   5 likes
   • @Straalmans.

    Wiegel geeft het zelf aan.

    Rutte voert een DOM en LINKS beleid.

    3 likes
   • @Straalmans.

    Wiegel geeft het zelf aan.

    Rutte voert een DOM en LINKS beleid.!

    1 likes
    • Klopt, ook ten aanzien van de niet bestaande opwarming van de aarde, het klimaatsprookje, heeft Wiegel enige tijd geleden aangegeven dat “de oplossingen het probleem zijn”. Voila. Was het beleid van Rutte maar “dom en links”. Het is veel erger natuurlijk. Het is van de pot gerukt en ook dat is nog erg zwakt uitgedrukt. Het is oorlog.

     2 likes
  • The NWO is uit de duisternis in het licht getreden en heel politiek Nederland heeft zijn ziel verkocht, op alle belangrijke posten in het Nederlandse politieke landschap zijn ze geïnfiltreerd Maakt u zich geen illusies de komende 10 jaar zullen ze alles uit de kast halen om u te onderwerpen.

   3 likes
 5. Langzaam aan wordt het aantal bloot komende schandalen steeds groter.
  Een paar jaar geleden nam ik aan dat ongeveer 10% van ons een verrotte mentaliteit heeft.
  Dat was ongelofelijk, maar wel gebaseerd op zichtbare feiten van o.a. politiek, overheid en journalistiek.
  Maar het lijkt steeds meer bewaarheid dat een aanzienlijke groep zorgt voor vriendjespolitiek, instabiliteit en onrechtvaardigheid. Zij die ons onderdrukken en willen controleren.
  En het mooie is dat de lui zich niet meer verschuilen.

  Nog steeds geef ik Trump & Co mijn voordeel van de twijfel.
  Hij moedigt steeds aan om kritisch te blijven.
  Soms roept dat twijfel op, maar welke leider doet dat ?
  Ik heb geen alternatief voor Trump.
  Behalve de groep patriotten met Trump, acht werkelijk niemand in staat zal het onrecht van de wereld een flinke optater te geven.
  Terwijl ze steeds meer roeren in de prut komt het echte vuil naar de oppervlakte.

  “Trust the plan.”
  Dat maakt me soms ongeduldig. Schiet nou op, denk ik dan.
  Maar van lieverlede zie je de ongelofelijke diepte van het moeras.
  Ook in Nederland en buurlanden.
  Steeds meer komt bloot te liggen.
  En dan nu maar hopen dat we (WWG1WGA) er aan toekomen om die ‘ontspoorden’ ook echt aan te pakken.

  Ik blijf geloven in een betere toekomst voor onze kinderen.

  24 likes
  • In ieder geval zullen kinderen/kleinkinderen niet beter weten dan in een nazi-staat te leven gekoppeld aan een matrix computer (zoiets als in China) dus ze zullen op hun eigen manier dan ook wel weer gelukkig zijn, Chinezen doen via hun app hun uiterste best een goeie burger(es) te zijn want via die app spaar je punten en dan mag je heel soms een reis maken, ja en ze doen het graag.

   7 likes
 6. Van Dissel is een oplichter. Sluit die man op en verhaal de schade. Hoort nooit meer vrij te komen. Dat noemt zich wetenschapper terwijl hij allemaal aannames doet en tegelijk zegt dat over dit virus nog maar weinig bekend is. Crimineel pur sang.

  12 likes
 7. Mensen die niet bij het klootjesvolk (willen) horen weten dat al op kleuterleeftijd van zichzelf. De meesten proberen zich tijdens het opgroeien toch in te voegen. Omdat ze het later ‘wel eens heel moeilijk’ zouden kunnen krijgen, zo wordt ze voorgehouden. Sterkte allemaal.

  10 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

media

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Wat je ook van hem vindt, Jort ...

coronamaatregelen

Boze Belgen klagen overheid aan om coronamaatregelen: ‘Georganiseerde uitroeiing van bejaarden’

Meer dan 30 Belgen slepen de Belgische ...