Homepagina » Buitenland » Artsen: ‘Het is een grote leugen. Er is al vanaf dag 1 een behandeling’
artsen
Foto: Bitchute/AmericasFrontlineDoctors

Artsen: ‘Het is een grote leugen. Er is al vanaf dag 1 een behandeling’

Artsen en medisch deskundigen verzamelden zich afgelopen weekend voor het Amerikaanse Hooggerechtshof om zich uit te spreken tegen misinformatie rond het coronavirus. Ze hadden een belangrijke boodschap voor het volk: wees niet bang voor het coronavirus. De artsen, die zich de American Frontline Doctors noemen, worden doodgezwegen door de grote media. One America News deed wel verslag van de bijeenkomst en wonder boven wonder staan de beelden nog op YouTube.

Arts Richard Urso was één van de sprekers. Vrij snel nadat de pandemie was uitgebroken, kwam hij tot de ontdekking dat er al een behandeling is voor het virus. “Ik kon niet geloven dat we patiënten niet behandelden, lieten sterven en aan de beademing legden. Het sloeg nergens op. Er was een behandeling beschikbaar.”

Leugen

We hebben te maken met een virus. Dat betekent: besmetting, ontsteking, bloedproppen en ademhalingsproblemen. Iedere arts weet hoe je ontstekingen moet behandelen. Artsen behandelen ook vaak infecties. Er zijn veel artsen die vaatziekten behandelen. En we kunnen ademhalingsproblemen ook verhelpen, aldus dr. Urso. “Het is één grote leugen.”

Artsen die iets anders zeggen, zijn volgens hem hypocriet. “Bij ons gaat het om de eed van Hippocrates en het verzorgen van patiënten, ervoor zorgen dat ze niet sterven.”

Hoogleraar Bob de Wit reageert: “Het lijkt wel alsof alle oprechte artsen zich nu gaan uitspreken. Nu weer dokters in de USA: American Frontline Doctors. En ook weer tegen mondkapjes, enzovoorts.”

Bekijk het fragment hieronder:

4.1 16 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
1 jaar geleden

Het is ironisch dat de medische broederschap geen medicatie heeft, geen vaccinaties,geen idee van de behandeling van geïnfecteerde patiënten, behalve palliatieve zorg.Homeopathie heeft uitstekende gedocumenteerde dossiers in de behandeling van epidemieën. Homeopathische geneesmiddelen hebben een zeer goede werking tegen corona infectie en het voorkomen van. Iemand kreeg de kans om 25 gevallen van corona infectie te behandelen. In elk geval was de tijdsduur om het grootste lijden van de patiënt te verlichten 3-5 dagen.

andré
andré
1 jaar geleden

krijgen we in de toekomst weer mooie standbeelden van wit marmer (begrijp me goed van het symbool van de witte “overal” !) Hulde aan deze mensen!

No Name
No Name
1 jaar geleden

Hulde voor deze artsen en inderdaad is het hoog tijd dat goede alternatieve behandelingen veel meer navolging vinden.
Helaas zijn er, los van het coronadrama, nog meer grote medische schandalen. Ook hierin zijn de patiënten en patiëntenverenigingen bijna altijd “schapen”.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Goed dat er vanaf dag 1 een behandeling is maar wat is deze concreet?

x

Check Also

corona

Hoger beroep tegen uitspraak over coronapas: ‘Het moet echt afgelopen zijn met die ‘fact-free’ politiek en media’

Het kabinet beraadt zich op aanvullende maatregelen ...

nieuw-zeeland

Kijk: Premier Nieuw-Zeeland geeft toe dat ze twee klassen creëert, gevaccineerden krijgen privileges

U heeft min of meer gezegd dat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x