Homepagina » Buitenland » Artsen: ‘Het is een grote leugen. Er is al vanaf dag 1 een behandeling’
artsen
Foto: Bitchute/AmericasFrontlineDoctors

Artsen: ‘Het is een grote leugen. Er is al vanaf dag 1 een behandeling’

Artsen en medisch deskundigen verzamelden zich afgelopen weekend voor het Amerikaanse Hooggerechtshof om zich uit te spreken tegen misinformatie rond het coronavirus. Ze hadden een belangrijke boodschap voor het volk: wees niet bang voor het coronavirus. De artsen, die zich de American Frontline Doctors noemen, worden doodgezwegen door de grote media. One America News deed wel verslag van de bijeenkomst en wonder boven wonder staan de beelden nog op YouTube.

Arts Richard Urso was één van de sprekers. Vrij snel nadat de pandemie was uitgebroken, kwam hij tot de ontdekking dat er al een behandeling is voor het virus. “Ik kon niet geloven dat we patiënten niet behandelden, lieten sterven en aan de beademing legden. Het sloeg nergens op. Er was een behandeling beschikbaar.”

Leugen

We hebben te maken met een virus. Dat betekent: besmetting, ontsteking, bloedproppen en ademhalingsproblemen. Iedere arts weet hoe je ontstekingen moet behandelen. Artsen behandelen ook vaak infecties. Er zijn veel artsen die vaatziekten behandelen. En we kunnen ademhalingsproblemen ook verhelpen, aldus dr. Urso. “Het is één grote leugen.”

Artsen die iets anders zeggen, zijn volgens hem hypocriet. “Bij ons gaat het om de eed van Hippocrates en het verzorgen van patiënten, ervoor zorgen dat ze niet sterven.”

Hoogleraar Bob de Wit reageert: “Het lijkt wel alsof alle oprechte artsen zich nu gaan uitspreken. Nu weer dokters in de USA: American Frontline Doctors. En ook weer tegen mondkapjes, enzovoorts.”

Bekijk het fragment hieronder:

4.3 13 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
1 maand geleden

Het is ironisch dat de medische broederschap geen medicatie heeft, geen vaccinaties,geen idee van de behandeling van geïnfecteerde patiënten, behalve palliatieve zorg.Homeopathie heeft uitstekende gedocumenteerde dossiers in de behandeling van epidemieën. Homeopathische geneesmiddelen hebben een zeer goede werking tegen corona infectie en het voorkomen van. Iemand kreeg de kans om 25 gevallen van corona infectie te behandelen. In elk geval was de tijdsduur om het grootste lijden van de patiënt te verlichten 3-5 dagen.

andré
andré
1 maand geleden

krijgen we in de toekomst weer mooie standbeelden van wit marmer (begrijp me goed van het symbool van de witte “overal” !) Hulde aan deze mensen!

No Name
No Name
1 maand geleden

Hulde voor deze artsen en inderdaad is het hoog tijd dat goede alternatieve behandelingen veel meer navolging vinden.
Helaas zijn er, los van het coronadrama, nog meer grote medische schandalen. Ook hierin zijn de patiënten en patiëntenverenigingen bijna altijd “schapen”.

Alice
Alice
Reactie op  No Name
1 maand geleden

En ze gaan er alles aan doen om homeopathie te verbieden. 🙁

ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

Goed dat er vanaf dag 1 een behandeling is maar wat is deze concreet?

jenne
jenne
1 maand geleden

Onze France Pr. Dr. Didier Raoult uit Frankrijk geneest van af het begin, ik schreef dit begin Februari op FaceBook, met de medicijnen namen er bij, er waren enkele andere Arsen die hem volgden, de overheid wilde niet dat hij mensen beter maakte, in opdracht van de Pharma Maffia, hij werd belachelijk gemaakt, met de dood bedreigt door een groot Pharma bedrijf uit Israël, hij werd voor het gerecht gedaagd, de wereld op zijn kop, en nu 8 maanden en honderd duizende dode mensen later, komen al die artsen uit hun holen gekropen, voor mij te laat, dit heet de kat uit de boom kijken !

Jan V
Jan V
Reactie op  jenne
1 maand geleden

Een beetje kort door de bocht reactie.

Vanaf het begin zijn er al vele artsen geweest
die geprobeerd hebben om duidelijk te maken dat er niks aan de hand was betreft de gezondheidsvraag, maar ze werden steevast gecensureerd en tegengewerkt door hogere hand. In de reguliere media komen ze niet aan bod en als ze dat wél komen (zoals Rob Elens, die overigens één van de eersten was), dan worden ze snel afgekapt en/of belachelijk gemaakt als zijnde ‘kwakzalver’. Dus ze komen niet “uit hun holen gekropen”, ze waren er al. Alleen stuiten ze steeds op een muur. ‘Het kwaad’ heeft altijd een voorsprong terwijl ‘het goede’ een inhaalrace moet rijden. Dat heeft tijd nodig. Gelukkig zijn er inmiddels duizenden artsen en juristen wereldwijd bezig verschillende zaken voor te bereiden. Tot die tijd moeten we onze hoop op hen vestigen, want zij zijn degenen die aan deze leugen een eind kunnen maken. Op alle makke schapen hoeven we niet te rekenen, die hebben het te druk met wegkijken. “Geduld is een schone zaak” zei mijn opa altijd. Toegegeven, het duurt vaak wel verrekte lang.

H
H
Reactie op  Jan V
1 maand geleden

Dat heeft zeker tijd nodig. Echter, veel tijd hebben wij niet meer. Vanaf januari kan men overgaan tot vaccinatie. We hebben dus geen tijd voor langlopende procedures.

Jan V
Jan V
Reactie op  H
1 maand geleden

Ben jij altijd zo positief?! Die spuit komt mijn arm niet in (!), dus ik begrijp niet zo goed wat voor paniek je probeert te zaaien. Jouw soort reacties zijn nou juist onderdeel van het probleem. Ik laat me vanaf dag 1 al niet gek maken; zou jij ook eens moeten proberen. Tegen massale burgerlijke ongehoorzaamheid is geen kruid gewassen. Nogmaals, geduld….

Exegese
Exegese
Reactie op  jenne
1 maand geleden

@jenne, vergeet niet dat artsen zorgvuldig gehersenspoeld worden door opleiding en gedwongen te volgen protocollen. Daar tegen ingaan zet hun carrière en boterham volledig op het spel. Dat is voor de meesten reden genoeg om maar gewoon te doen wat er van hen gevraagd wordt. Of zoals jij het treffend benoemt, de kat uit de boom kijken . Een begrijpelijke reactie en een reden om diep respect te hebben voor hen die zich wel laten horen.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Exegese
16 dagen geleden

Ik begrijp het wel, maar hebt er geen greintje begrip voor.
Ieder mens blijft verantwoordelijk voor zijn eigen daden

P.M. van Hertum
P.M. van Hertum
1 maand geleden

En natuurlijk reeds door YouTube verwijderd !

Jan V
Jan V
Reactie op  P.M. van Hertum
1 maand geleden

Staat gewoon op Bitchute. Joeptroep censureert maar lekker een eind weg, dat platform roeit zichzelf al uit want steeds meer mensen stappen over op andere platforms. (bitchute, brand new tube, brighteon, vimeo,) Keus genoeg.

Gestapo
Gestapo
1 maand geleden

Artzen liegen net zo hard mee met het systeem.

Akkafietje
Akkafietje
16 dagen geleden

Het klinkt wel aardig, maar waarom, hebben deze dokters 10 maanden gewacht met dit verhaal.
Moeten ze toch bij de afdeling “helden” worden gerekend ?
Hoeveel mensen levens hadden de afgelopen 10 maanden gered kunnen worden.
In Nederland is het nog veel erger, hun eigen “vakbond” het knmg, wil anders denkende hun licentie ontnemen.
Zij zitten dus volledig in het Corona-complot, en onze gezondheid interesseert ze geen moer

x

Check Also

coronatest

22 experts ontdekken 10 dodelijke fouten in de coronatest

Peter Borger heeft samen met nog 21 ...

politie

Politie demonstreert in Valencia voor vrijheid en tegen mondkapjes: ‘Stop de leugens’

Politieagenten hebben zaterdag in Valencia gedemonstreerd tegen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x