Buitenaards

Neil Armstrong zette als eerste mens voet op de maan. Dit zei hij over aliens die daar ook waren

Help anderen door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn vaartuigen gecrasht en lichamen geborgen. We zijn niet alleen in het universum; ze komen hier al heel lang. Dat zijn de woorden van wijlen astronaut Edgar Mitchell, de zesde man op de maan.

Hij is niet de enige astronaut die zich heeft uitgesproken over het vermeende bestaan van aliens. Astronaut Brian O’Leary zei dat ‘we contact hebben met buitenaardse culturen’.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ken Johnston werkte voor de NASA aan de maanlander in het Manned Spacecraft Center in Houston.

Drie dagen

In de film Aliens on the Moon: The Truth Exposed, uitgezonden door Syfy, zegt hij:

“Toen Neil [Armstrong] en Buzz [Aldrin] op de maan waren, schakelde Neil over naar het medische kanaal en zei hij tegen de hoofdarts dat ze hier zijn, dat ze aan de rand van de krater geparkeerd staan en ons in de gaten houden.”

Aldrin onthult overigens in dezelfde film dat Apollo 11 drie dagen lang werd gevolgd door een UFO.

Boodschap

Tijdens de landing van Apollo 11 was er twee minuten radiostilte. Volgens de NASA kwam dat omdat één van de twee tv-camera’s oververhit was geraakt, waardoor de ontvangst wegviel.

Volgens Johnston en anderen was dat niet het geval.

Timothy Good, een voormalig adviseur van het Pentagon die in het BBC-programma Opinionated al eens zei dat president Eisenhower drie keer met aliens sprak, schrijft hierover in zijn boek Above Top Secret:

Tijdens die twee minuten radiostilte werd de volgende boodschap opgevangen:

Controlecentrum: Wat kun je zien? Controlecentrum voor Apollo 11.

Apollo 11: Deze dingen zijn enorm. Je zult het nooit geloven. Er zijn hier andere ruimteschepen… ze staan aan de rand van de krater… Ze zijn op de maan en houden ons in de gaten.

Foto’s

Volgens de media was dit allemaal een verzinsel, maar in 1975 sprak een oud-medewerker van NASA zich uit die had meegeholpen aan het ontwikkelen van het communicatiesysteem van de Apollo-missies.

In 1975 schreef Maurice Chatelain in zijn boek Our Cosmic Ancestors dat er twee UFO’s boven Armstrong hingen op het moment dat hij voet op de maan zette.

Onder het tapijt

“Edwin Aldrin maakte er verschillende foto’s van,” aldus Chatelain. “Sommige van deze foto’s zijn in juni 1975 zelfs gepubliceerd in het tijdschrift Modern People.”

In 1979 zei Chatelain dat NASA de UFO-waarneming doelbewust onder het tapijt heeft geveegd.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Super geloofwaardig dit. ROFLMAO

Gezinusk
Gezinusk
6 jaren geleden

Een aantal van deze astronauten aangaande UFO’s komen voor in de nieuwe documentaire van dr. Steven Greer, ”Unacknowledged”, en is meer dan de moeite waard. Ook de connectie en cover-up met de CIA, de mainstream media, en het militair industrieel complex komen aanbod.

Note.

@Robert plaatste een link van deze documentaire eerder op Nine for News en valt te downloaden met gratis torent software als VUZE. Het betreft een *.mkv bestand maar niet alle standaard videospelers waaronder Windows mediaplayer kunnen dit bestand aan. Hiervoor kan men gratis een ” VLC media player” installeren.

bullandcrap
bullandcrap
6 jaren geleden

Wat een sprookjes verhaal
Zij zijn er nooit geweest dat is nu wel duidelijk.
Gegroet

pietje
pietje
6 jaren geleden

We zijn er nooit geweest want wij zijn niet gewenst daar ! We zijn te gewelddadig ! Ze hebben ons weggestuurde ! Ja Ja wij deugen niet !!Wij mqken alles kapot !

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x