Binnenland

RIVM: In 2020 stierven 404 mensen aan griep. Normaal zijn dat er 6400. Wat klopt hier niet?

Help mee door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de winter van 2019/2020 was de griepepidemie kort en mild. De oversterfte was in deze periode met 404 veel lager dan de gemiddelde oversterfte (6443) in de afgelopen 5 griepepidemieën, zo valt te lezen op de website van het RIVM. Het griepseizoen duurt gemiddeld zo’n 14 weken. Het afgelopen griepseizoen duurde slechts 3 weken. “Influenza deed niks, was er niet, vertelt het RIVM ons,” zegt Stefan Noordhoek in een video op YouTube.

Daarnaast stierven er de afgelopen maanden 6138 mensen door corona. “Corona is natuurlijk altijd onderdeel van de griepgolf. Er is nu gezegd: ‘Er is een griepgolf en daar knippen we corona van af, dat geldt niet, en we houden een griepje over wat niks is.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Zijn de griepdoden coronadoden geworden?

“Als ze het straks gaan hebben over de tweede golf en het grote belang van extra maatregelen, neem dit dan alsjeblieft mee,” zegt Noordhoek.

Het was een jaar zoals altijd

Daarnaast worden er al weken nauwelijks patiënten opgenomen in het ziekenhuis en sterven er vrijwel geen mensen meer door corona. “Gemiddeld sterven er elke dag 410 mensen in Nederland en al maandenlang overlijden er 0, 1, 2 mensen per dag aan corona. En we zetten ons hele leven daar ook al maandenlang voor stil; onze economie, onze samenleving, onze rechten en onze vrijheid.”

Uit deze grafiek blijkt bovendien dat het virus z’n ding heeft gedaan, ongeacht welke coronamaatregelen er genomen zijn. “Vergeet het idee dat het meeviel omdat de maatregelen werkten. Het viel sowieso mee, want het was een jaar zoals altijd.”

In het onderstaande filmpje gaat Noordhoek ook in op de ‘abominabel slechte en onbetrouwbare’ coronatests:

[YouTube]

5 9 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nou en!
nou en!
3 jaren geleden

tsja…….die zagen we al aankomen!

koddebeier
koddebeier
3 jaren geleden

Het RIVM bestaat uit een stel NEP wetenschappers.

Willem
Willem
3 jaren geleden

Vorige maand een vergelijkbaar onderzoek uit Duitsland , was toen ook al heel duidelijk te zien in de grafieken , das eigenlijk al geen nieuws meer voor ons . Rutte waarschuwde ons gisteren serieus !!! , die lockdown en mondkapjes plicht gaan er echt wel komen hoor , maar nu onder het mom van dat we het zelf gedaan hebben omdat we stout zijn geweest !! Maar de onderzoeken die de laatste dagen naar buiten komen daar hoor je ze niet over !!

het covid 19 virus is al lang opgelost , het virus wat nu een beetje de kop opsteekt is het milde Rhinovirus deze vorm is een milde griepvariant die al veel langer voorkomt , en waar je echt nog nooit iemand over gehoord hebt , je kunt dit gewoon vinden op de site van de RIVM , met hun getallen liegen ze niet kijk zelf onder

https://www.rivm.nl/griep-griepprik/feiten-en-cijfers

Ik snap dat 2 minuten speurwerk voor de meeste mensen te veel gedoe , is om achter de waarheid te komen maar misschien is een enkeling hiertoe toch bereid

Ik zal nog maar achterwege laten hoe slecht het is voor je gezondheid zo,n wattenstaafje 10 tot 12 cm je neusholte in te rammen …. Maar de test daar gaat het pas echt mis , het monster wordt in een lab doorgekweekt , tot er zich genoeg virus heeft ontwikkelt om een positieve uitslag te genereren , dat is de reden waarom er meer besmettingen zijn , en het maakt niet uit welke griepvariant het is , want zoals ik al vertelde is het Covid 19 na de gebruikelijke 3 maand compleet uitgeraasd , en heerst er nu een ander veel minder gevaarlijk virus wat dus nu gewoon onder Covid 19 wordt afgevinkt . WAKKER ????????

Elise
Elise
3 jaren geleden

Ik moet dealen met een agressieve vorm van kanker(hormoongevoelig/teveel eiwitten op de cellen) en ben zover ik weet nu schoon.(heb een zware behandeling achter de rug) Ik erger me dood aan de maatregelingen, want ik wil weer gewoon genieten van het leven zelf. Ben ik dan egoïstisch/een aso? Ik wil best rekening houden met, maar mijn leven/immuunsysteem gaat nu voor, want ik ben nog steeds herstellende. Ik wil juist mensen aanraken/knuffelen etc. (gaat/ging moeilijk als je borsten ziek zijn/pijnlijk waren door operatie en 1 borst door ontsteking). Sowieso zonder je je af door de behandeling.(eigen bubbel/ziek zijn) Wie houdt er dan rekening met mij?
Ik begrijp gewoon al te goed dat het leven draait om liefde en dat het leven zelf heel betrekkelijk is.
Ik word nu gezien als wappie door mijn mening/inzicht.
Net de hond uitgelaten en die man is bang voor jongeren geworden en vroeg aan mij of mij kinderen veel uit gaan. Hier word je toch gewoon niet goed van?

Back to top button
41
0
We lezen graag je reactie!x