CoronaBuitenland

In Duitsland loopt het de spuigaten uit en niemand wil het onderzoeken

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!

Het Britse parlementslid Andrew Bridgen vraagt aandacht voor de oversterfte in Duitsland. Die is nog hoger dan de coronapiek eind 2020. “Het verschil is dat niemand het wil melden of onderzoeken. Waarom?” vraagt het parlementslid. Eind december bedroeg de oversterfte 44 procent.

Commentator Eva Vlaardingerbroek antwoordt: “Ze zijn als de dood dat ze verantwoordelijk worden gehouden voor de misdaden tegen de menselijkheid die ze hebben gepleegd.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Bridgen onthulde recentelijk in het Britse Lagerhuis dat de British Heart Foundation een rapport over de link tusen mRNA-vaccins en hartontsteking onder het tapijt heeft geveegd. “Dit is een absolute schande.” Hij riep op tot de opschorting van het gebruik van mRNA-vaccins.

Geschorst

Het parlementslid zei ook dat problemen met de vaccins worden verdoezeld vanwege financiële banden met Big Pharma. Bridgen werd vervolgens verguisd door de media en geschorst.

Uit gegevens van het Duitse federale statistiekbureau blijkt dat de sterfte in de laatste week van 2022 maar liefst 37,2 procent was. Dat komt neer op 27.436 sterfgevallen plus een oversterfte van 7240 per week.

Nooit eerder zo hoog

De oversterfte is in Duitsland sinds het begin van de ‘pandemie’ nooit eerder zo hoog geweest als nu. Dat terwijl het land één van de hoogste vaccinatiegraden ter wereld heeft.

In oktober vorig jaar wees journalist Elke Bodderas van de Duitse krant Die Welt erop dat er op dat moment 20 procent meer sterfte was in Duitsland ten opzichte van de periode 2018 tot 2021.

4.9 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frances
Frances
1 jaar geleden

Dit zegt toch genoeg!

André
André
1 jaar geleden

Israël horen we niets van , maar die zijn goed in het stil houden…

johan den haag
johan den haag
1 jaar geleden

ik zou eerder zeggen tegen de Duitsers: “De Leopards moeten richting Big Pharma, Von der Leyen en haar man”!!!!

H.J.
H.J.
1 jaar geleden

Het is een kwestie van wachten op de waarheid boem.
Ook in Nederland komt de boem, Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers (Bikker) worden hoofdelijk verantwoordelijk gehouden voor de prikslachtoffers.

Back to top button
107
0
We lezen graag je reactie!x