Het Complot

Hoe meer onderzoek ik deed, hoe meer dingen niet bleken te kloppen. Broer slachtoffer over waarom 9/11 een inside job was

Help door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 11 september 2001 was Matt Campbell met zijn vrouw en twee dochters op vakantie op Lanzarote.

Toen in New York de aanslagen werden gepleegd volgde hij het nieuws op televisie nauwgezet. Zijn broer Geoff zat namelijk in het World Trade Center.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Geoff zat in de noordelijke toren,” zei Matt. “Niemand had iets van hem gehoord. We dachten gelijk het ergste.”

Complot

Het gezin reisde af naar New York in de hoop dat hij nog in leven zou zijn. Na een aantal ziekenhuizen te hebben gebeld bleek dat er maar heel weinig gewonden waren.

Pas 12 jaar later, in 2013, werd het onderzoek naar de dood van Geoff afgerond, hoewel er in 2002 nog botresten van hem in het puin waren aangetroffen.

Vanaf dat moment begon Matt te twijfelen aan de officiële versie van de gebeurtenissen. Hij is ervan overtuigd dat er sprake is van een complot.

Geen enkel bewijs

“Het begon waarschijnlijk in oktober 2001,” zei hij. “Hoe meer ik er onderzoek naar deed, hoe meer dingen niet bleken te kloppen.”

Matt diende meerdere Wob-verzoeken in om informatie boven water te krijgen. “Het is erg frustrerend,” zei hij. “Soms zeggen ze dat ze niets naar buiten mogen brengen.”

“We zijn nu 16 jaar verder,” vervolgde hij. “De autoriteiten kunnen me geen enkel bewijs laten zien.”

Meer dan de helft

Matt is niet alleen. Uit een studie van de Chapman University in Californië bleek dat meer dan de helft van alle Amerikanen gelooft dat de overheid informatie over de 9/11-aanslagen achterhoudt.

Delen van het officiële Amerikaanse overheidsrapport waren jarenlang geheim en sommige informatie ontbreekt nog steeds.

Schijnvertoning

Matt zoekt nog steeds naar antwoorden. In 2016 vloog hij naar Guantanamo om het proces tegen Khalid Sheikh Mohammed bij te wonen, de man die in het overheidsrapport wordt genoemd als ‘het brein achter de 9/11-terreuraanslagen’.

Hij zei dat het proces een ‘schijnvertoning’ was.

Foto: MattWade Wikimedia Commons

[BBC]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Er zijn te veel feiten die overduidelijk verwijzen naar een inside job.

andré
andré
6 jaren geleden

De overheden houden ons voor domme ganzen als het gaat om o.a basis natuurkunde , het wordt tijd dat we ons anders gaan gedragen…

Denker
Denker
6 jaren geleden

Ik herinner het nog, een uur na de aanslagen werd er op JFK een auto gevonden met Arabische vlieginstructies. Op dat moment zij ik tegen mijn collega s dat dat de reden was dat de vliegtuigen het worldtrade center waren invlogen, ze beschikte namelijk niet over de instructies. Vanaf het eerste moment heb ik nooit geloofd in een terroristische actie. In de loop der jaren is er zoveel naar buiten gebracht over deze aanslag waaruit blijkt dat het een inside job is geweest, dat je dom bent als je de officiële lezing nog gelooft. Echter een ding wil ik nog wel opmerken de gene die het gedaan hebben zijn wel zeer amateuristisch bezig geweest. Maar misschien is het wel de bedoeling geweest.

PIETJE
PIETJE
6 jaren geleden

Het stinkt vanaf het eerste moment ! Maar ja wie bekommerd zich erom !

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x