Mens en Dier

Data-analist trekt aan de bel bij Omtzigt: ‘Ik vind het een schande en hoop dat u actie onderneemt’

Help mee door dit met anderen op je socials te delen!

Een motie van Kamerlid Omtzigt uit december 2021 die oproept tot onderzoek naar de onverklaarbare oversterfte werd unaniem aangenomen. Die motie is niet uitgevoerd, constateert data-analist Wouter Aukema.

Hij wijst erop dat het CBS onafhankelijk onderzoek heeft gesaboteerd door alle overleden personen uit het RIVM-vaccinatieregister te verwijderen. Dus haal je een prik en ga je dood, dan verdwijn je uit de dataset. Daardoor is het onderzoek onmogelijk.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Mijnenveld

Het CBS ontving van het RIVM het zogeheten vaccinatiebestand. Het bleek dat een aantal categorieën niet in dit bestand zijn opgenomen. Het gaat onder meer om personen waarbij geen vaccinaties zijn geregistreerd, personen die gebruik hebben gemaakt van hun recht op vergetelheid, personen waarvan het burgerservicenummer niet is geverifieerd, maar dus ook personen die zijn overleden.

“Tja, bij oversterfte-onderzoek…” verzuchtte Omtzigt.

Het Kamerlid zei dat dit onderzoek statistisch gezien al een mijnenveld is. “Als je echter alle mogelijke oorzaken wilt testen, dan moet je onafhankelijke onderzoekers wel de volledige […] dataset ter beschikking stellen,” schreef Omtzigt.

Schande

Daarnaast heeft het CBS de data achter een dure betaalmuur geplaatst en wordt toegang door onafhankelijke wetenschappers geweigerd.

Aukema richt zich tot Omtzigt: “Ik vind het een schande en hoop dat u actie onderneemt.”


4.9 192 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
8 maanden geleden

Tja, Omtzigt. Ik zou het bijna samenvatten als: hij zegt A en stemt B, en B is in de meeste gevallen voor de Totalitaire wetgeving en met het Totalitaire regime mee.

Elke
Elke
8 maanden geleden

Het CBS sponsort op zijn eigen criminele wijze het vermoorden door misleiding van de eugenetische misdadige overheid.

Ze zijn allemaal zo vreselijk doorzichtig corrupt en levensgevaarlijk voor volk en eigen land.

Het kan niet meer missen dat mensen dit nu gaan doorzien zou je zeggen….
En voor de rechter zullen ze roepen:
“We hebben de regering niet bedrogen. We hebben de zwendel geleverd die de regering had bevolen.”

Annette
Annette
8 maanden geleden

WIE HAD ER WAT ANDERS VERWACHT????

Dit alles past precies in het plaatje, dat wij al JAREN kennen. Alles wat wij NIET mogen weten, verdwijnt in de doofpot.

En ook Pieter Omtzigt gaat hier helemaal niets aan veranderen. Volgens mijn bescheiden mening is hij niets anders dan “controlled opposition”. Misschien, heel misschien doe ik hem hier onrecht mee aan, maar dat is hoe IK er althans naar kijk.

Er wordt één groot toneelspel opgevoerd, géén komedie, maar een tragedie voor velen van ons.

NATUURLIJK mogen de échte cijfers niet boven water komen. Dat is duidelijk.

Zoals ik ernaar kijk, is er maar één mogelijkheid om die ECHTE cijfers boven water te krijgen en dat is, buiten het CBS om, IEDERE nabestaande van overleden personen op te roepen zich te melden.

Alleen DAN krijg je de ECHTE cijfers boven water.

Ik denk onwillekeurig aan een filmpje dat ik kort geleden heb gezien. Ik weet niet meer precies in welk land dit zich afspeelde, maar daar liepen een heleboel mensen met rolstoelen, waar op de rugzijde een foto was geplaatst van de overleden persoon.

Met andere woorden: niks anoniem, maar de overledene een gezicht geven. Zoals zij verdienen.

HIER in dit door en door verrotte land gaat niets gebeuren. Logisch, als je bedenkt dat het nog een kwestie van weken, misschien zelfs wel dagen, is voordat de volgende prikrondes gaan beginnen. De voorbereiding is al een paar maanden aan de gang.

Ik wil echter wel eindigen met een positief bericht: in mijn omgeving zijn er gelukkig steeds meer mensen, die besloten hebben niet meer mee te doen. Zij hebben eindelijk het licht gezien.

En DAT is hoopvol!

Tataaaa
Tataaaa
8 maanden geleden

WAT !!

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x