BuitenlandCorona

Autopsie onthult: spike-eiwitten komen na coronavaccinatie in vrijwel ELK orgaan terecht

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Duitsland is onderzoek gedaan naar een man die gevaccineerd was tegen corona en enkele weken later stierf. Uit het onderzoek blijkt dat er viraal RNA aanwezig was in vrijwel al zijn organen. Dat betekent dat het vaccin ineffectief is of dat het coronavirus zich sneller verspreidt bij gevaccineerde mensen.

De gevalsstudie is deze maand gepubliceerd in het International Journal of Infectious Disease. Het gaat om een 86-jarige man die zijn eerste vaccinatie had gekregen, maar vier weken later is gestorven nadat hij – zo denken de artsen – in het ziekenhuis door een andere patiënt was besmet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Coronavaccin leek de verspreiding van het virus niet te stoppen

De man woonde in een bejaardentehuis en kreeg op 9 januari het Pfizer-vaccin toegediend. Tot twee weken na de vaccinatie was er nog niets aan de hand. Op dag 18 werd hij opgenomen in het ziekenhuis met diarreeklachten. Hij testte negatief op corona.

Op dag 25 testte hij positief en een dag later stierf hij. Het spike-eiwit van het coronavirus was in vrijwel al zijn organen aanwezig. Het coronavaccin lokte een immuunreactie uit in zijn lichaam, maar leek de verspreiding van het virus niet te stoppen. Vervolgens kon het schadelijke spike-eiwit zich door het hele lichaam verspreiden.

Mijn conclusie: de prik maakte een einde aan het leven van deze oude man

Radiopresentator Hal Turner vat de studie als volgt samen: de patiënt kreeg het vaccin, belandde in het ziekenhuis met colitis ulcerosa als gevolg van bloedstolsels, werd tijdens zijn ziekenhuisopname besmet door een asymptomatisch persoon en stierf vier dagen later. “Mijn conclusie: de prik maakte een einde aan het leven van deze oude man.”

[Infowars]

4.8 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
freefighter
freefighter
2 jaren geleden

Zal allemaal wel meevallen…

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Het wachten is op het moment dat Gevaccineerden in aanraking komen met de “Wilde” variant….Gevaccineerden zijn Tikkende Tijdbommen….

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

Bill Gates zei het al, de tweede pandemie zal de eerste pandemie overschaduwen……

Engelbracht
Engelbracht
2 jaren geleden

Ook al ben je 86 jaar (of je bent dement)dan ben je verantwoordelijk als dat wil voor je naasten en eigenleven er is onderhand zoveel bekent stop dan met die vuile gif propaganda en leef je laatste levensrestje gelukkig met de gene die je lief hebben.

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x