UFO

Rockster wilde openheid over UFO-complot

Help anderen door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Toen Reg Presley begin deze maand op 71-jarige leeftijd overleed aan kanker, werd door de media ook aandacht besteed aan een wat minder bekende kant van de rockster.

Presley, bekend van de Engelse rockband The Troggs, was gefascineerd door UFO’s, het buitenaardse en graancirkels.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij presenteerde zijn eigen tv-show The Reg Presley UFO Show en publiceerde een boek over geheime kennis. In de jaren negentig besteedde Presley een groot deel van zijn tijd aan vakgebieden die naar zijn idee werden verwaarloosd. Het ging volgens de Britse Daily Telegraph met name om ruimteschepen, verloren beschavingen en alchemie.

Lange weg

In 2006 gaf Presley aan hoe hij zou reageren als buitenaardsen hem in hun schip zouden uitnodigen. “Ik heb veel vragen voor ze en ze hebben waarschijnlijk alle antwoorden,” zei hij. “Die wezens lopen misschien wel 20 miljoen jaar voor op ons. Over welke technologie beschikken ze? Je zou op aarde kunnen terugkeren en geen enkele ziel op de planeet kennen.”

In zijn boek Wild Things They Don’t Tell Us schreef Presley: “De studie naar graancirkels en ufologie zijn nog geen wetenschappelijke vakgebieden. Hoewel sommige wetenschappers de fenomenen bestuderen, moeten ze hun werk voor collega’s verborgen houden. Achter de schermen worden enkele vragen beantwoord. Maar we hebben waarschijnlijk nog een lange weg te gaan.”

Bezoeken

Ufologen zullen Presley herinneren als iemand die de waarheid over het onverklaarde aan het licht wilde brengen en zich openlijk uitsprak tegen de geheimhouding van informatie over vermeende buitenaardse bezoeken aan de aarde.

“Als je alles wilt weten over wat er op deze planeet gebeurt, ben jij de enige die de waarheid kunt achterhalen,” schreef Presley. “Je hebt als individu veel werk te verzetten. Lees veel boeken, ga naar lezingen en wees ruimdenkend.”

“Er komt veel desinformatie op je af, maar zorg dat je de goede informatie ertussenuit weet te filteren,” besloot hij. “Mensen die worden betaald door de overheid of door bepaalde individuen zullen naar voren treden en doen alsof ze helpen, maar in werkelijkheid hebben ze andere motieven. Er zullen aandachtszoekers zijn. Overheidsagentschappen zullen proberen ons bij de waarheid weg te houden. We kunnen alleen winnen als de believers in de meerderheid zijn.”

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Belvedere
Belvedere
11 jaren geleden

Waarom hechten mensen zoveel waarde aan de mening van een beroemdheid?

Als je er goed bij nadenkt slaat het nergens op.

Sun
Sun
11 jaren geleden

Kort maar kosmisch:

De opkomst van het zogenoemde ‘ruimte-weer’ (space weather) houdt direct verband met diepgaande planetaire veranderingen, maar ook met het stijgend aantal UFO-spottings van niet-mechanische aard. Een toenemende instroom van kosmische hoogfrequente energie op Aarde vormt een bedreiging voor onze van technologie afhankelijke wereld, maar fungeert tevens als update van ons DNA. De kosmos laat steeds duidelijker van zich horen in haar roep om een innerlijke en uiterlijke schoonmaak als noodzakelijke voorwaarde voor herstel en toetreding tot een geheel nieuwe, en tegelijkertijd oorspronkelijke natuurlijke orde.

Astrofisici staan steeds vaker met hun oren van verbazing te klapperen bij wat de kosmos allemaal aan hen laat horen en zien. Astrobiologen maken steeds meer hun opmars, ondanks wetenschappelijke conventies en de gebruikelijke scepsis of het nodige stilzwijgen. Aanhoudende rode regens in Kerela, India (2001) bevatte DNA dat mogelijk afkomstig zou zijn van een komeet. Plasmawolken binnen de kosmische uitgestrektheid van het heelal en, dichter bij huis, plasma-jets in de aardatmosfeer, worden gecompleteerd door een steeds omvangrijkere UFO-database van eveneens plasma-achtige oorsprong (d.w.z: voorkomend in het grensgebied tussen het fysieke vacuüm en onze materiële wereld). De conventionele ufologie heeft, samen met veel debunking en geheimhouding gecombineerd met de nodige leugens en verwarring, er voor gezorgd dat UFO’s als mogelijke bewuste levensvormen lang over het hoofd zijn gezien. Het universum heeft echter miljarden jaren de tijd gehad om andere levensvormen te scheppen welke niet zijn gebaseerd op koolstof. We leven in een universum dat voor het allergrootste deel uit plasma bestaat en de wetenschap vertelt ons nu dat de ingrediënten voor op DNA gebaseerd leven “alomtegenwoordig” zijn in interstellaire wolken en gasnevels.*1)

Sun
Sun
11 jaren geleden

Was het SETI-onderzoek naar buitenaards leven hoegenaamd ietwat naiëf en wat al te menselijk kwa opzet, evenals de gouden plak op het ruimtevaarttoestel Voyager, – wanneer de gedachte eenmaal wordt toegelaten dat het leven talloze gedaanten aan kan nemen, vanuit het diepere weten dat alles een manifestatie van bewustzijn is, dan blijkt ‘buitenaards’ leven opeens aanzienlijk dichterbij te liggen dan gedacht werd.

Zo verrichtte o.m. Trevor James Constable al vanaf de jaren 50 onophoudelijk ufo-onderzoek in het infrarode gebied waarbij onomstotelijk het bestaan van andere levensvormen aan het licht is gekomen.*2) Toch schroomt NASA er anno 2010 nog altijd niet voor om de nodige reclamegelden te innen door met veel ophef een bacterie te presenteren als eventuele mogelijkheid voor leven in de kosmos, terwijl de bewijzen daarvan al decennia lang huizenhoog liggen opgestapeld binnen haar eigen dossiers. Weliswaar veilig weggeborgen voor al te nieuwsgierige ogen, maar evengoed is de Space Agency volledig op de hoogte en beter geïnformeerd dan u en ik tezamen.

Ofschoon mechanische UFO’s eveneens het daglicht trotseren, visitaties zelfs systematisch worden weggehouden uit de aardse domeinen, en ook o.a. ‘Area 51’ met geheime budgetten een aardige duit in het zakje doet en al heel wat moois en supergeheims de lucht in heeft weten te schieten, kan onomwonden worden gesteld dat de meeste UFO-verschijnselen geen geconstrueerde vliegtuigen zijn, noch van binnen-, noch buitenaardse makelij, maar levende schepsels in plasmatoestand.

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x