Buitenland

Roep om mainstream media aan te merken als terreurorganisaties, dit zijn de ergste

Help ons door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

Een Kroatische Europarlementariër wil dat de mainstream media worden aangemerkt als ‘terreurorganisaties’ omdat ze nepnieuws en haat verspreiden.

Mislav Kolakusic, oud-rechter, noemde een aantal prominente media bij naam. Het is volgens hem noodzakelijk dat CNN, Reuters, Associated Press, Deutsche Welle en soortgelijke media geclassificeerd worden als terroristische organisaties.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Tijdens zogenaamde pandemieën en opgedrongen oorlogen verspreiden ze enorme hoeveelheden valse informatie en haat, wat resulteert in miljoenen slachtoffers in Europa en de rest van de wereld, aldus Kolakusic.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Donkere eeuwen van totalitaire systemen

Het Europarlementslid waarschuwde dat de propaganda van de mainstream media de wereld ‘de donkere eeuwen van totalitaire systemen’ binnenleidt.

Hij houdt de Europese Commissie en zijn ambtsgenoten daarnaast verantwoordelijk voor het verwoesten van de Europese economie via draconische lockdowns ‘gebaseerd op niets’, frauduleus ‘groen’ beleid en andere beperkingen.

Eén grote vijand

Het mkb heeft in de EU maar één grote vijand en dat is de Europese Commissie en de meerderheid van dit parlement, benadrukte Kolakusic.

Hij wees er ook op dat de sancties die zijn ingesteld tegen Rusland de Europese economie hebben beschadigd, terwijl de oorlog ‘heviger woedt dan ooit’.

Eerder waarschuwde Kolakusic voor de gevaren van het World Economic Forum en Agenda 2030.

4.9 245 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Margie
Margie
6 maanden geleden

Dit is een man die echt nadenkt. En heel slim is.👏👏👏👏👏👏👏

jessie nameles
jessie nameles
6 maanden geleden

geen speld tussen te krijgen..!!!!!!

Exegese
Exegese
6 maanden geleden

Alle oorlogen zijn ontstaan door het verspreiden van leugens en propaganda van de media. Zonder media en hun desinformatie heeft geen enkele oorlog voldoende draagvlak of bestaansrecht .

C.J.van der Nagel
C.J.van der Nagel
6 maanden geleden

Ik kan ook niet anders vaststellen, Mis.non info in een info WAR. Als je gaat onderzoeken blijkt snel dat alles is gelogen. anders is of werkt als ze jou wilde doen geloven. ik 69> heb er jaren aan besteed….ik ga je niet overtuigen. Je moet het zelf doen…anders zijn de uitkomsten te ongelofelijk. Verder wens ik je suc6 op je pad.

Back to top button
72
0
We lezen graag je reactie!x