CoronaBinnenland

Meer dan 1 miljoen bijwerkingen gemeld bij het Lareb, maar de Kamer wil géén debat

Help door dit met iedereen op je social media te delen!

Thierry Baudet (FVD) wees er deze week in de Kamer op dat er bij het Lareb, het Nederlandse bijwerkingenregistratiebureau, meer dan één miljoen bijwerkingen zijn gemeld.

Eén op de 500 gevaccineerden heeft zeer zware bijwerkingen met levenslange gevolgen, zei Baudet.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij wil daar een spoeddebat over. “Dit is nu gaande. Mensen laten zich nu injecteren met deze buitengewoon merkwaardige substantie.”

“Het is heel risicovol. Dit moeten we proberen te stoppen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Alleen steun van BVNL

Baudet kreeg alleen steun van Wybren van Haga (BVNL). “Wat mij betreft doen we het gewoon morgenavond,” zei hij.

Omtzigt steunde het debat niet. “De heer Baudet zegt dat de oversterfte begon op het moment van vaccinatie, maar de oversterfte begon op het moment dat corona hier uitbrak.”

Ook de PVV, SGP, PvdD en Volt steunden hem niet. “Het lijkt mij weinig kansrijk om dit debat nog ingepland te krijgen voor de verkiezingen,” zei Fleur Agema.

‘Fijn dat er een vaccinatiecampagne op gang is gekomen’

De vier coalitiepartijen weigerden het debat. VVD-Kamerlid Tielen zei dat ‘het nog wel interessant zou zijn om een factcheck te houden op het betoogje van meneer Baudet’.

Volgens Kamerlid Drost (ChristenUnie) ‘is het fijn dat er een vaccinatiecampagne op gang is gekomen’. “Dat is beter dan allerlei andere maatregelen die we in het verleden hebben gezien. Geen steun dus voor dit debat.”

Niet tegen te houden

“Hier komen we nog wel een keer op terug, denk ik, want de feiten over dit onderwerp zullen niet tegen te houden zijn,” waarschuwde Baudet.

Uitgesplitst: 518.269 gemelde bijwerkingen voor Pfizer, 286.598 voor Moderna, 223.424 voor AstraZeneca en 78.337 voor Janssen.

4.9 203 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

127 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Fransje
Fransje
4 maanden geleden

Karma!🙈🙉🙊💣

Pete VB
Pete VB
4 maanden geleden

Deze overheid is als een op hol geslagen molen in een storm, alleen te pletter slaan door zijn eigen lompe kracht en snelheid kan hem nog stoppen!! Hulde voor Baudet, want het is immers ook vechten tegen molens!

Laat ze dus vooral op hol slaan door hun eigen falen!

Gerrit Joost
Gerrit Joost
4 maanden geleden

Die Tweede Kamerleden die niet willen weten van vaccinatieschade/bijwerkingen zijn misdadig bezig. Iedere week evenveel overstrefte als de omgekomen MH17 slachtoffers. En zij willen het niet weten…

Hugo
Hugo
4 maanden geleden

FVD en BLVN zijn de partijen die voor Nederland en hun bevolking opkomen de Rest VVD, CDA, CU, GL, PVDA, VOLT, D66, BBB en NSC zijn de partijen die niet willen onderzoeken of deze gifspuiten de oorzaak zijn van de oversterfte. Dus deze partijen zijn medeschuldig aan moord. Waarvan akte.

Back to top button
127
0
We lezen graag je reactie!x