Binnenland

‘Berichten over volstromende ziekenhuizen zijn pure propaganda’

Help mee door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het aantal patiënten in de ziekenhuizen stijgt snel, schrijven de media. Op vrijdag lagen er 1139 coronapatiënten in het ziekenhuis, bijna 2 keer zoveel als twee weken terug. Ook liggen er 239 Covid-patiënten op de intensive care. Vrijdag kwamen er bijna 6000 nieuwe positieve coronatesten bij, weer wat meer dan een dag eerder. Ziekenhuizen zijn begonnen met het schrappen van normale zorg. Overal openen de ziekenhuizen speciale Covid-verpleegafdelingen.

Tot zover de berichten in de media. Hoe is de situatie in werkelijkheid? Eerder spraken medewerkers van het Spaarne Gasthuis een bericht in De Telegraaf tegen waarin werd beweerd dat het aantal coronapatiënten in het ziekenhuis ‘flink opliep’. Daarnaast zei Danny de Munk tijdens een Instagram Live-sessie tegen Jack van Gelder dat er in het ziekenhuis in zijn woonplaats Purmerend ‘geen één coronapatiënt op de IC ligt’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ondernemer en muzikant Erik van der Horst laat op social media weten dat hij iemand heeft gesproken die werkzaam is in een groot ziekenhuis in een grote stad in het oosten van het land. Hij vroeg haar of de IC’s inderdaad volstromen met coronapatiënten en of de druk op het personeel toeneemt.

“De IC’s stromen absoluut niet vol. Er is ook helemaal geen sprake van een toename in spoedgevallen of iets dergelijks. Maar de druk op het zorgpersoneel neemt wél toe,” zegt Van der Horst.

De bangmakerij-machine draait door!

Dat komt volgens hem doordat het personeel veel extra tijd kwijt is aan het volgen van coronaregels. Daarnaast is er minder personeel aanwezig vanwege het testbeleid en bijbehorende quarantaineregels.

“Niet alleen de PCR-test is een farce. Ook berichten over volstromende ziekenhuizen zijn pure propaganda. De bangmakerij-machine draait door!” stelt hij.

Van der Horst voegt toe dat twee zorgmedewerkers uit de Randstad hem nagenoeg dezelfde verhalen vertellen.

“Hier hetzelfde scenario, maar in het zuiden van het land,” reageert Sandra op zijn bericht. En Karen schrijft: “Hoorde van de week precies hetzelfde van een vriendin die op de IC werkt als verpleegkundige.”

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stay Positive
Stay Positive
3 jaren geleden

Mensen, bel ziekenhuizen, ga er heen, ga naar de teststraten etc. Deel alles wat je hebt aan materiaal op internet. Laten we komen met vele bewijzen.

Samen krijgen we het regime onder controle!!

Pluis
Pluis
3 jaren geleden

Als alle artsen en ziekenhuis medewerkers nou eens wekelijks verslag doen van de werkelijke situatie…. We kunnen de politici en RIVM niet vertrouwen, dat blijkt!
Het virus houdt kennelijk bij de grens op, want Denemarken en Zweden voeren geen enkele beperkende maatregelen in. Ook mag het geen pandemie heten met een sterfte gelijk aan een influenza… En dan zwaaien met een brakke PCR test met een 80% vals positief uitslag? ?
Mensen dwingen ziekmakende maskers te dragen? Avondklok? Werkelijk?
Kortom wat gebeurt hier echt?

Exegese
Exegese
3 jaren geleden

Als de media geleid zouden worden door integere mensen die de belangen van het volk zouden behartigen zoals dat hoort zou dit absoluut onmogelijk zijn. De werkelijkheid is echter het tegenovergestelde ervan . De volledige m.s.m. heult met de grootste vijand die de mens kent, hun eigen overheden. De gevaarlijkste vijanden doen zich voor als vriend en helper. Dit soort volk is meedogenloos en mist elk greintje van wat op een geweten zou kunnen lijken. Levensgevaarlijk dat soort gasten. Zij zouden publiekelijk aan de schandpaal genageld moeten worden, overal en onophoudelijk .

rrr
rrr
3 jaren geleden

Niet alleen in Nederland maar ook in Engeland en de US. In de US bleek een ziekenhuis die vol patiënten zou liggen zelfs compleet leeg te zijn. Ook de berichtgeving dat het uitsluitend om coronapatiënten zou gaan is fakenews, alsof er geen andere ziekten bestaan. Kortom: leugenpropaganda. Overigens: het “virus” is tot op heden niet geïsoleerd en het bestaan ervan is nog steeds een aanname. Dit geeft aan hoe diep de “wetenschap” anno 2020 gezonken is: een aanname wordt als feit gepresenteerd.

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x