Homepagina » Binnenland » ‘Berichten over volstromende ziekenhuizen zijn pure propaganda’
ziekenhuizen
Foto: President.az CC BY 4.0

‘Berichten over volstromende ziekenhuizen zijn pure propaganda’

Het aantal patiënten in de ziekenhuizen stijgt snel, schrijven de media. Op vrijdag lagen er 1139 coronapatiënten in het ziekenhuis, bijna 2 keer zoveel als twee weken terug. Ook liggen er 239 Covid-patiënten op de intensive care. Vrijdag kwamen er bijna 6000 nieuwe positieve coronatesten bij, weer wat meer dan een dag eerder. Ziekenhuizen zijn begonnen met het schrappen van normale zorg. Overal openen de ziekenhuizen speciale Covid-verpleegafdelingen.

Tot zover de berichten in de media. Hoe is de situatie in werkelijkheid? Eerder spraken medewerkers van het Spaarne Gasthuis een bericht in De Telegraaf tegen waarin werd beweerd dat het aantal coronapatiënten in het ziekenhuis ‘flink opliep’. Daarnaast zei Danny de Munk tijdens een Instagram Live-sessie tegen Jack van Gelder dat er in het ziekenhuis in zijn woonplaats Purmerend ‘geen één coronapatiënt op de IC ligt’.

Ondernemer en muzikant Erik van der Horst laat op social media weten dat hij iemand heeft gesproken die werkzaam is in een groot ziekenhuis in een grote stad in het oosten van het land. Hij vroeg haar of de IC’s inderdaad volstromen met coronapatiënten en of de druk op het personeel toeneemt.

“De IC’s stromen absoluut niet vol. Er is ook helemaal geen sprake van een toename in spoedgevallen of iets dergelijks. Maar de druk op het zorgpersoneel neemt wél toe,” zegt Van der Horst.

De bangmakerij-machine draait door!

Dat komt volgens hem doordat het personeel veel extra tijd kwijt is aan het volgen van coronaregels. Daarnaast is er minder personeel aanwezig vanwege het testbeleid en bijbehorende quarantaineregels.

“Niet alleen de PCR-test is een farce. Ook berichten over volstromende ziekenhuizen zijn pure propaganda. De bangmakerij-machine draait door!” stelt hij.

Van der Horst voegt toe dat twee zorgmedewerkers uit de Randstad hem nagenoeg dezelfde verhalen vertellen.

“Hier hetzelfde scenario, maar in het zuiden van het land,” reageert Sandra op zijn bericht. En Karen schrijft: “Hoorde van de week precies hetzelfde van een vriendin die op de IC werkt als verpleegkundige.”

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stay Positive
Stay Positive
6 maanden geleden

Mensen, bel ziekenhuizen, ga er heen, ga naar de teststraten etc. Deel alles wat je hebt aan materiaal op internet. Laten we komen met vele bewijzen.

Samen krijgen we het regime onder controle!!

Jack Burton
Jack Burton
Reactie op  Stay Positive
6 maanden geleden

al laat je de mensen douchen onder een regen aan bewijs…diegenen welke na 8 maanden nog geen kritische noot hebben kunnen vinden zijn idd beter af zonder kritische noot en een spuitje….

Pluis
Pluis
6 maanden geleden

Als alle artsen en ziekenhuis medewerkers nou eens wekelijks verslag doen van de werkelijke situatie…. We kunnen de politici en RIVM niet vertrouwen, dat blijkt!
Het virus houdt kennelijk bij de grens op, want Denemarken en Zweden voeren geen enkele beperkende maatregelen in. Ook mag het geen pandemie heten met een sterfte gelijk aan een influenza… En dan zwaaien met een brakke PCR test met een 80% vals positief uitslag? ?
Mensen dwingen ziekmakende maskers te dragen? Avondklok? Werkelijk?
Kortom wat gebeurt hier echt?

Elise
Elise
Reactie op  Pluis
6 maanden geleden

Wat gebeurt hier echt? Misschien toch iets met het zorgverzekering/geld systeem te maken? Als het geldsysteem al jaren lang failliet is, dan komt alles een keer aan de beurt. Systeem van groei houdt immers een keer op.
Of heeft het ook met de overheveling naar de EU/NWO te maken?
Het maakt niet uit: tenslotte zijn de patiënten/iedereen het meest de dupe.
Voor de coronacrisis was er al veel mis in de zorgsector. Te weinig medicijnen/druk op personeel/verzekeraars die moeilijk doen etc.
Maar er was wel veel geld om technologie door te voeren. Waar assistentes gek van werden, want het werkt niet in onze dimensie.
vb: 2 x aangemeld zijn voor een operatie. Ik zei dat ik het al gedaan had, maar de assistentie bleef maar doordrammen, dat ik me moest aanmelden. Raar, dat de eerste keer dan nergens terug te vinden was in haar pc. En zo kan ik wel meer voorbeelden geven wat er in het ziekenhuis verkeerd is gegaan door technologie. Je hebt als patiënt(kanker) met meerdere afdelingen te maken en dan gaat het vaak fout. Moet je er zelf achteraan om het weer recht te zetten. Voordat ze je geloven, dan ben je hele vermoeiende gesprekken verder, terwijl jij al doodmoe bent. Stel dat je de energie niet hebt/of iemand bij je hebt, dan ben je gewoon de lul. Kan zelfs dodelijk zijn.

Hoge Noorden
Hoge Noorden
Reactie op  Pluis
6 maanden geleden

En de testcapaciteit moet omhoog, want de lijst aan corona slachtoffers moet langer. Mijnheer de Jonge wil nu meer laboratoria om te kunnen testen op ‘positieve besmettingen’, nou dat wordt sowieso dweilen met de kraan open, want zoals de PCR-test nu gebruikt wordt, heeft theoretisch gezien namelijk iedereen Corona.

Exegese
Exegese
6 maanden geleden

Als de media geleid zouden worden door integere mensen die de belangen van het volk zouden behartigen zoals dat hoort zou dit absoluut onmogelijk zijn. De werkelijkheid is echter het tegenovergestelde ervan . De volledige m.s.m. heult met de grootste vijand die de mens kent, hun eigen overheden. De gevaarlijkste vijanden doen zich voor als vriend en helper. Dit soort volk is meedogenloos en mist elk greintje van wat op een geweten zou kunnen lijken. Levensgevaarlijk dat soort gasten. Zij zouden publiekelijk aan de schandpaal genageld moeten worden, overal en onophoudelijk .

rrr
rrr
6 maanden geleden

Niet alleen in Nederland maar ook in Engeland en de US. In de US bleek een ziekenhuis die vol patiënten zou liggen zelfs compleet leeg te zijn. Ook de berichtgeving dat het uitsluitend om coronapatiënten zou gaan is fakenews, alsof er geen andere ziekten bestaan. Kortom: leugenpropaganda. Overigens: het “virus” is tot op heden niet geïsoleerd en het bestaan ervan is nog steeds een aanname. Dit geeft aan hoe diep de “wetenschap” anno 2020 gezonken is: een aanname wordt als feit gepresenteerd.

Margie
Margie
6 maanden geleden

Om te zorgen dat de zorg het aan blijft kunnen…zijn er pasjes aangeleerd 😉

https://youtu.be/7y1UuuMqvaI

Elise
Elise
6 maanden geleden

En zo worden mensen dus langzaam opgeruimd.

biker
biker
Reactie op  Elise
6 maanden geleden

Er wordt hard aan gewerkt om het streefgetal van maximaal een half miljard aardbewoners te halen zoals op de Georgia guidestones staat geschreven.

Harrie
Harrie
6 maanden geleden

Als je geopereerd moet worden aan je grote teen met positieve pcr test, dan geldt dat al al covid patient.

Frank
Frank
6 maanden geleden

Wat mij ook erg stoort is dat wij als burgers van Nederland via de belastingen die we moeten afdragen o.a dit soort bedrijven en mensen die ons de angst aan jagen betalen. Windmolens in bijv de wieringenmeer waar miljoenen subsidie zijn gegeven om het nieuwe datacenter van groene stroom te voorzien en waarschijnlijk zijn deze datacenters neergezet om straks de data op te slaan van de nederlandse burger die gevolgd wordt. Wordt wakker bevolking en ga de barricades op

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
6 maanden geleden

En ook zij doen weer mee met hun bangmakerij.

https://www.geenstijl.nl/5155796/6504-besmettings-daar-komen-de-maatregelen/

Bij dezen beloof ik plechtig bovenstaande website niet meer te bezoeken en te verwijderen uit mijn favorietenmap.
Het zal wat moeite kosten na +/-15 jaar, maar is beter voor mijn gezondheid.

benno
benno
Reactie op  Veterans_Resistance
6 maanden geleden

dan heb je wel lang nodig gehad om door te krijgen dat geenstijl zo fout is als de neten.
eigenlijk een soort van nu-punt-nl maar dan in een gestoord jasje.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  benno
6 maanden geleden

Ik weet het. Ik denk dat het een soort onbewust sadomasochisme is. 😁
Ik ben nu op een punt gekomen dat de pijn te hevig is geworden.

biker
biker
Reactie op  Veterans_Resistance
6 maanden geleden

Heel verstandig van je. Ik heb deze site al enige tijd geleden uit mijn lijstje verwijderd net als “TPO/the post online” waar ze keihard bleven beweren dat hydroxychloroquine niet werkt.

Onderbuik
Onderbuik
Reactie op  Veterans_Resistance
6 maanden geleden

Geen stijl had z’n ziel al lang geleden verkocht aan de telegraaf welke nu in handen is van brussel dus wat kan je daar nu nog van verwachten.wiens brood men eet wiens taal men spreekt.

Ron Swart
Ron Swart
6 maanden geleden

Nazi-maarschalk Hermann Göring en nazi-propagandaminister Joseph Goebbels kunnen tevreden zijn over de totale onzin, die de Nederlandse (en buitenlandse) msm 24/7 de ether inslingeren. Goebbels zei al: ‘als je de leugen genoeg herhaalt, gaan de mensen het geloven en op een gegeven moment ga je het zelf ook geloven’. Overigens heeft Goebbels en niet Churchill de term ‘IJzeren gordijn’ in februari 1945 gemunt.

x

Check Also

arts

Arts waarschuwt: ‘mRNA-vaccins veroorzaakten bij dieren kanker en auto-immuunziekte’

Een arts deed onlangs opmerkelijke uitspraken over ...

patiënten

Professor komt met explosieve onthulling: 60% (!) nieuwe coronapatiënten is gevaccineerd

Veel mensen laten zich vaccineren tegen corona ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

42
0
We lezen graag je reactie!x