Het Complot

“Rusland heeft satellietfoto’s die bewijzen dat Amerikaanse overheid achter 9/11 zat”

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Russische krant Pravda schrijft dat Rusland satellietfoto’s zal publiceren waaruit blijkt dat de Amerikaanse overheid betrokken was bij de terroristische aanslagen op 11 september 2001.

Rusland bereidt zich voor op het vrijgeven van bewijs dat de Amerikaanse overheid en inlichtingendiensten betrokken waren bij de aanslagen, aldus de krant. Het bewijs zou onder andere bestaan uit satellietbeelden. Het motief voor de aanslagen was volgens Pravda het misleiden en doden van eigen burgers en het veiligstellen van de Amerikaanse oliebelangen in het Midden-Oosten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De Amerikaanse overheid plande de aanslagen, maar deed het lijken alsof de aanval op Amerika en het volk van de Verenigde Staten was uitgevoerd door het internationaal terrorisme, schrijft de krant verder.

Pravda stelt dat de Amerikaanse overheid al eerder eigen burgers heeft omgebracht om militair ingrijpen in een ander land te rechtvaardigen. De krant verwacht dat het bewijs zo overtuigend zal zijn dat het de geloofwaardigheid en rol van Amerika als leider in de oorlog tegen terrorisme zal ondermijnen.

De Amerikaanse president Barack Obama heeft nog geen beslissing genomen of de VS wapens gaat leveren aan Oekraïne. “De mogelijkheid om wapens te leveren is één van de opties waar we naar kijken,” zei hij maandag. “Maar daar is nog geen besluit over genomen.”

Het Oekraïense leger is in het oosten van het land verwikkeld in een felle strijd met pro-Russische separatisten. Een groep Amerikaanse senatoren stelde vorige week wapenleveranties voor, maar de Duitse bondskanselier Merkel wil daar niet mee instemmen.

Merkel herhaalde haar standpunt maandag: “Door de nieuwe ontwikkelingen is de kans om het conflict diplomatiek op te lossen wel wat kleiner geworden, maar ik zie geen militaire oplossing.” Obama zei te hopen dat ‘diplomatieke sancties genoeg zullen zijn’.

[Pravda]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
peter
peter
9 jaren geleden

Oh PLEASE laat het waar zijn! Opdat de daders zich eindelijk mogen verantwoorden!!

IIS
IIS
9 jaren geleden

Het is oorlog, of we het willen of niet!

Henkie
Henkie
9 jaren geleden

Heb altijd wel gelooft dat er iets niet klopte met die aanslagen, zijn zoveel rare omstandige heden kan nooit door die lui zijn gebeurt, met 1 vliegtuig kan ik het wel geloven, maar stuk of 4 nee en ook nog 3e gebouw in stort kan al helemaal niet zoveel getuigen hoort van explosies binnen gewoon gecontroleerd na beneden haalt en wordt ge filmt (vliegtuig) en zegt dat het militaire uit ziet!! De onderste steen komt wel vanzelf wel boven!!Iedereen heeft weer een ander kijk erop!!! Zullen zien

nostradamus
nostradamus
9 jaren geleden

Al zou er hard bewijs zijn dan zal de usa dit toch blijven ontkennen. Je krijgt dan een welles nietes verhaal wat alleen maar verder kan escaleren.

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x