Homepagina » Het Complot » “Rusland heeft satellietfoto’s die bewijzen dat Amerikaanse overheid achter 9/11 zat”
"Rusland heeft satellietfoto's die bewijzen dat Amerikaanse overheid achter 9/11 zat"

“Rusland heeft satellietfoto’s die bewijzen dat Amerikaanse overheid achter 9/11 zat”

De Russische krant Pravda schrijft dat Rusland satellietfoto’s zal publiceren waaruit blijkt dat de Amerikaanse overheid betrokken was bij de terroristische aanslagen op 11 september 2001.

Rusland bereidt zich voor op het vrijgeven van bewijs dat de Amerikaanse overheid en inlichtingendiensten betrokken waren bij de aanslagen, aldus de krant. Het bewijs zou onder andere bestaan uit satellietbeelden. Het motief voor de aanslagen was volgens Pravda het misleiden en doden van eigen burgers en het veiligstellen van de Amerikaanse oliebelangen in het Midden-Oosten.

De Amerikaanse overheid plande de aanslagen, maar deed het lijken alsof de aanval op Amerika en het volk van de Verenigde Staten was uitgevoerd door het internationaal terrorisme, schrijft de krant verder.

Pravda stelt dat de Amerikaanse overheid al eerder eigen burgers heeft omgebracht om militair ingrijpen in een ander land te rechtvaardigen. De krant verwacht dat het bewijs zo overtuigend zal zijn dat het de geloofwaardigheid en rol van Amerika als leider in de oorlog tegen terrorisme zal ondermijnen.

De Amerikaanse president Barack Obama heeft nog geen beslissing genomen of de VS wapens gaat leveren aan Oekraïne. “De mogelijkheid om wapens te leveren is één van de opties waar we naar kijken,” zei hij maandag. “Maar daar is nog geen besluit over genomen.”

Het Oekraïense leger is in het oosten van het land verwikkeld in een felle strijd met pro-Russische separatisten. Een groep Amerikaanse senatoren stelde vorige week wapenleveranties voor, maar de Duitse bondskanselier Merkel wil daar niet mee instemmen.

Merkel herhaalde haar standpunt maandag: “Door de nieuwe ontwikkelingen is de kans om het conflict diplomatiek op te lossen wel wat kleiner geworden, maar ik zie geen militaire oplossing.” Obama zei te hopen dat ‘diplomatieke sancties genoeg zullen zijn’.

[Pravda]


Vind je deze informatie goed? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

67 reacties

 1. Oh PLEASE laat het waar zijn! Opdat de daders zich eindelijk mogen verantwoorden!!

  79 likes
  • Het zal bij een illusie blijven Peter want het is nu eenmaal zo dat witte-boord en diplomatieke criminelen nooit worden vervolgd, zo ook met de meeste massa moordenaars die blijven meestal buiten schot op een luxe gevangenis straf na wat dan ook een lachertje is.

   15 likes
   • Denk je dat de militairen bij de pakken gaan blijven zitten net als het volk dat is voorgelogen? Dit is geen leugentje voor bestwil. Dit heeft een wereldwijde impact gehad op vele mensen.
    Velen hebben verloren met deze oorlog.Zou jij wachten op de uitspraak van een rechter? Je hebt niet veel nodig om in amerika onrust te ontketenen (zie vorig jaar).

    Dit kan tot revolutie leiden, afhankelijk van het standpunt van het leger en de politiemacht. Maar als de meerderheid doet alsof zijn neus bloedt, dan moet je inderdaad niet veel verwachten.
    consequenties : burgeroorlog wereldoorlog

    14 likes
   • Ferry, zelfs Hitler hebben ze een goede oude dag gegeven. De geschiedenis moet worden herschreven:

    http://youtu.be/IrMupQXG6HE

    Hilter stierf in 1962 in Argentinië. De piloot die hem naar Denemarken vloog is voor gek verklaard. Vanuit Denemarken is hij in een onderzeeër naar Argentinië gevaren….

    6 likes
 2. Wat ik dan wel ‘ns zou willen weten is waarom ze daar nu pas mee komen. Als ze die foto’s meteen in de publiciteit hadden gegooid zou dat een paar oorlogen hebben gescheeld en miljoenen mensen nog in leven zijn.

  27 likes
 3. Alhoewel ik er ook wel redelijk van overtuigd ben dat de officiele lezing van 9/11 stinkt, zou ik niet zomaar de Russen op hun blauwe ogen geloven.

  Ik vind het opvallend hoe makkelijk sommigen ineens in Rusland de good guy zijn gaan zien omdat ze een (terechte) afkeer hebben gekregen van waar de VS voor staat. Maar in Rusland is geen democratie en persvrijheid. De pers is alleen een spreekbuis voor het Kremlin en de oppositie wordt door justitioneel misbruik effectief monddood gemaakt. Rusland is onder Poetin een dictatuur geworden en waarom (!) zou ik een satellietfoto vanuit Rusland moeten geloven terwijl dat land allerlei eigen agenda’s heeft.
  Daarom vind ik het ook zo bizar dat zo vaak video’s van RT als bewijs aangehaald worden. Dat is niets anders dan een spreekbuis van Poetin met als doel om zoveel mogelijk verwarring te stichten in Europa en het verdere Westen.

  Ik hoop dat er ooit een bewijs komt dat 9/11 een inside job was, maar dan wel uit neutrale bron.

  20 likes
  • Geld is de bindende factor tussen alle ellende in de wereld.
   Het is dus niet slim in verschillende kampen te denken. geld werkt altijd samen met geld en morele, politieke of culturele hindernissen worden hiervoor altijd opzij gezet.

   Door dat grootmachten elkaar aan het bestrijden zijn worden zaken die officieel geen aandacht kregen nu wel in de spotlights gezet. Goede zaak toch?

   Poetin heeft zich nu de status van een tsaar aan gemeten. en vervult nu de rol van de slechterik die de waarheid spreekt.
   Ik heb al vele vuile spelletjes zien langs komen maar 9-11 spant wel de kroon, Ik mag hem wel die Poetin.

   11 likes
  • Ben het eigenlijk wel met je eens… maar een neutrale bron? Dat bestaat volgens mij niet heden ten dage. Thans niet een die op grote schaal gehoord word als het 9/11 betreft.

   6 likes
   • De beroemde diplomaat en spion Atto Melani van de Franse koning Lodewijk XIV zei toen al: “Ge zult nimmer de echte waarheid weten. Valse berichten kunnen waar zijn en Ware berichten vals”. En hij kon het weten, hij was er een meester in! Dus heb geen illusies :/

    2 likes
  • marcel , jouw tekst ; ik vind….t/m ……een dictatuur, geldt ook voor de V.S. en dus ook voor alle NAVO lidstaten .De Russen hebben gewoon gewacht op het juiste moment en die lijkt NU te zijn aangebroken.

   6 likes
  • Wat is een neutralere bron dan 2300 architecten:

   https://www.youtube.com/watch?v=YW6mJOqRDI4

   Het eerste uur is moeilijk om door te komen. Veel architecten, maar ook de ontwerper van de twin towers stellen zich voor. Maar na een uur vallen alle puzzelstukjes tesamen. De beste doc m.i. ooit over 9/11 gemaakt.

   Persvrijheid: alle Nederlandse media nemen standaard het nieuws over van het ANP. Het ANP is in handen van o.a. Fenter van Vlissingen. Persvrijheid, laat me niet lachen.

   Democratie: als wij Nederlanders de Europese Grondwet afwijzen, wordt hij er toch doorheen gedrukt. Als de Krim bewoners er voor kiezen bij Rusland te willen horen, dan doet Rusland zijn best voor deze mensen omdat ze dat willen. Democatie in het westen, laat me niet lachen.

   6 likes
 4. Lieve mensen, we hoeven de Russen niet te geloven op hun blauwe ogen.

  Heel Youtube, heel het internet staat vol met bewijs over het feit dat er:

  1: geen vliegtuigen zijn gebruikt.
  2: bij de bouw van het WTC al rekening werd gehouden met deze “aanslag”, in de zin van bijv. thermiet verwerken in de stalen constructies.
  3: bewust oefeningen werden gepland voor de Amerikaanse luchtmacht zodat er niet op tijd te “hulp” kon worden geschoten.
  4: een stuk meer nodig is dan een “vliegtuig” om zo een gebouw te slopen.
  5: een reeks ontploffingen is gehoord door getuigen vlak voor het instorten van de gebouwen. (Hoe kunnen ze trouwens zo fantastisch mooi instorten/ineenzakken, het lijkt wel alsof ze de gebouwen gewoon wilden slopen maar vergeten waren te ontruimen…)

  Liefde, vrede en kennis = Kracht!

  Peace

  48 likes
 5. Al zou er hard bewijs zijn dan zal de usa dit toch blijven ontkennen. Je krijgt dan een welles nietes verhaal wat alleen maar verder kan escaleren.

  5 likes
  • Ik denk dat ze zelfs een wereldoorlog beginnen ipv van verantwoording af te leggen. Als de westerse overheden en veiligheidsdiensten snappen dat het game over is zullen ze zelfs bommen gaan gooien om maar niet met de billen bloot te moeten. Als er echt keihard bewijs is zal er alles aan gedaan worden om Rusland op de knieën te krijgen. Onder geen beding mag dit openbaar worden net als de triljarden in de derivaten fraude. De koek is op denk ik..

   12 likes
   • zou jij als militair dan nog gehoorzamen?

    6 likes
    • In tijd van oorlog? Dan is het orders uitvoeren of je krijgt een kogel. Ik zou geen ruggengraat verwachten. Iedereen houd nu zijn mond dicht en houd zich bezig met triviale zaken. Ik zou niet op andere mensen rekenen als puntje bij paaltje komt. Het boeit mensen simpelweg niet, totdat het te laat is ben ik bang.

     3 likes
 6. Ik vind de meeste reacties eng en griezelig. Begint er op te lijken dat iedereen zijn verstand aan het verliezen is…

  14 likes
 7. Ben het grotendeels met je eens Rolf, alleen niet over het gebruik van thermiet. Ben je bekend met Judy Wood en haar boek “Where did the Towers go? Bekijk eens een presentatie van haar op youtube. Verbluffend!!

  Groeten Gertjan

  7 likes
  • ik heb die docu van judy wood ook gezien – onvoorstelbaar hoe dat beton en die ijzeren antenne vervagen tot stof en niet eens de grond raken, koude kernfusie zou dit zijn geweest volgens haar – er was inderdaad veel stof en veel te weinig puin op de grond in verhouding tot het volume (twee 50x50x400 meter gebouwen moet veel meer puin geven dan wat er daar uiteindelijk maar op de grond lag) – terecht vraagt zij zich af “where did de buildings go ?” – ook auto’s in de buurt die half verbrand zijn en de andere helft onaangetast, ook een effect van dit soortement van “stralingswapen” ? – dit is toch niet meer normaal ?

   6 likes
  • Thermiet is niet gevonden in de resten van de towers, maar in die van gebouw 7, de controlled demolition. Waar Dr. Wood over spreekt behelst puur de twins, al zijn de foto’s van het in stof uiteenvallen van enorme metalen structuren wel duidelijk en maken me zeker een voorstander van haar ideeën, zeker als je je verder verdiept in het werk van Dr. Hutchison. Het hele gebeuren heeft een enorme planning vereist, maar gebouw 7 is een ‘normale’ controlled demolition geweest. Wat ik eigenlijk vreemd vind en waar ik nog niemand eigenlijk over gehoord heb is dat gebouw 6 overgeslagen is. Daarmee bedoel ik hoe is gebouw 7 in brand kunnen vliegen terwijl gebouw 6 nog tussen 7 en de towers in stond. Rolf echter heeft het op meer punten mis dan goed. Alleen van het pentagon is zeker dat daar geen vliegtuig gebruikt is, bij de twins is dit slechts speculatie. Ook zijn opmerking over thermiet verwerkt bij de bouw is onbewezen, er is slechts thermiet gevonden in de resten van gebouw 7, en aangezien dit een duidelijke controlled demolition is kan dat ook later aangebracht zijn, het is trouwens zeer twijfelachtig of tijdens de bouw (jaren 60) nanothermiet al bestond, voor zover bekend is dit pas naar voren gekomen in de jaren 90, thermiet bestond al wel. Die oefeningen zijn niet de reden dat er niet ingegrepen werd door de luchtmacht, een commando van hogerhand wel. Alleen de laatste twee punten scoort hij een 10 😉

   1 likes
 8. Ik zou er niet te veel van verwachten , zelfs als Rusland met de zogenaamde “Smoking Gun “komt aanzetten. Een meerderheid binnen en buiten Amerika gelooft dat 9/11 geen zuivere koffie was en meerdere 9/11 Truth organisaties zijn met keihard bewijs naar voren gekomen en nooit is er iets gedaan met deze informatie.Sterker nog nou zijn woorden als Conspiracy Theory en Truthseeker synoniem aan tinfoil hat en compleet gestoord of zelfs gevaarlijke gekken / Lone Wolf en nog veel meer. Ik verwacht niet dat er ook maar ooit iemand zich hiervoor zal moeten verantwoorden en dit is ook de reden dat de gehele mensheid nog steeds als een los geslagen trein op een ravijn afdenderd en ik verwacht ook hier nooit een verandering in . Wat de Russen ook denken te hebben zal eenvoudig als fake weg gewuift worden en ik verwacht ook geen echte verandering………………………

  1 likes
  • “meerdere 9/11 Truth organisaties zijn met keihard bewijs naar voren gekomen en nooit is er iets gedaan met deze informatie.”

   Er is nooit keihard bewijs naar voren gekomen, dat is zo’n beetje het probleem..

   4 likes
   • Ooh je meent zoals een gebouw, zoals building 7 , dat in free fall naar beneden komt , zoals zelfs NIST zelf moest toegeven dat het voor minstens 8 verdiepingen in absolute freefall naar beneden kwam , nou kijk ik hoef geen ingenieur te zijn om te weten dat een gebouw nog niet voor een seconde in freefall valt in een normale instorting, VOORAL niet door de weg van de meeste weerstand. En ik kan me ook bedenken dat een totale in de dezelfde seconde as de rest de bevestigingen van een gebouw niet plotseling falen en dan symetrisch omlaag komt door vuur. Vuur werkt zo niet , dat zou hoe dan ook altijd asymetrisch gebeuren dan. Of gewoon negeren dat er mogelijk explosieven zijn gebruikt omdat ze geen bewijs van zoiets hebben want 117 mensen die precies dat zeggen ( waaronder een behoorlijk aantal zeer aannemeljjke personen zoals Brandweer mannen en ook Politie ) , dat ze explosies hebben gehoord , gezien en/of gevoelt , das allemaal geen bewijs ? En zo zou ik nog wel een tijdje door kunnen gaan trouwens , maar ja op TV zeiden ze dat dit allemaal precies zo is gebeurd zoals de Overheid het heeft gezegd …….. Tja , weet je , ik geloof ook al heel lang niet meer in Sinterklaas of de Kerstman want ik weet meestal wel wat een fabeltje is en wat niet………..

    2 likes
    • Dat zeg ik, geen bewijs..

     4 likes
     • Jij bent dus een van die personen die geen plank voor de kop hebben maar een heel bos . Als je de moeite zou nemen om dit te onderzoeken dan zou een hele berg bewijs en ook nog eens leugens van de overheid tegen komen. Maar of je speelt graag het internet trolletje of je bent te dom en/ of lui om het te onderzoeken…….. Ik hoop alleen voor jou dat je dan niet wel erg dom voelt mocht het ooit met jou of de jouwen zou gebeuren !!!

      1 likes
   • Het feit dat die 3 gebouwen op die manier instorten en alle natuurkundige regels lijken te negeren lijkt me afdoende om te kunnen stellen dat de officiële lezing niet klopt. Ook het frustreren van het luchtafweer apparaat doormiddel van oefeningen en tegenstrijdige orders is erg verdacht. En de aanslag op het Pentagon is helemaal vaag. Er schijnen beelden te zijn die men niet wil vrijgeven. Bush en cheney hebben niet onder ede willen verklaren en er mocht vooral niks opgenomen en opgeschreven worden… Dan is er ook nog de lange geschiedenis tussen de bush familie en de bin laden groep/familie. Ok er is genoeg BS te vinden op het internet.. Maar van het officiële verhaal klopt ook geen biet.

    2 likes
 9. Het is oorlog, of we het willen of niet!

  7 likes
  • Juiste analyse,
   Degenen die 9-11 gepland hebben hebben ook gezorgd voor de dwaalsporen (Nano thermite , of mini-nukes). De twin towers zijn in de lucht tot stof veranderd ,onverbrand papier en GEEN seismische trilling
   en 1400 toasted cars.( DR Judy Wood, Where did the Towers go?)
   Ik wacht nog af wat het bewijs is waar Rusland mee komt na 13 jaar , en kan dan misschien beoordelen
   of Rusland souverein is, of ook een onderdeel is van de te vestigen NWO

   5 likes
 10. Heb altijd wel gelooft dat er iets niet klopte met die aanslagen, zijn zoveel rare omstandige heden kan nooit door die lui zijn gebeurt, met 1 vliegtuig kan ik het wel geloven, maar stuk of 4 nee en ook nog 3e gebouw in stort kan al helemaal niet zoveel getuigen hoort van explosies binnen gewoon gecontroleerd na beneden haalt en wordt ge filmt (vliegtuig) en zegt dat het militaire uit ziet!! De onderste steen komt wel vanzelf wel boven!!Iedereen heeft weer een ander kijk erop!!! Zullen zien

  10 likes
 11. De hele wereld weet dat Bush en zijn maatjes 9-11 hebben veroorzaakt. Maar nu de wereld het weet. WAT DOEN WE ERAAN!!!!

  10 likes
 12. En als dat bewijs 100% waterdicht en alles is, wordt het toch afgedaan als propaganda om het westen te ondermijnen.

  Maar er zullen wel meer ogen geopend worden en dan zal alles steeds sneller gaan.

  Maar waarom hebben ze daar zo lang mee gewacht?

  7 likes
 13. http://english.pravda.ru/opinion/columnists/15-01-2015/129525-charlie_hebdo_false_flag-0/

  interessant nieuws wat waarschijnlijk dichter bij de waarheid zit dan de westerse media.

  1 likes
  • Je zit gewoon naar Russische propaganda te kijken……tja, kun je gewoon ook CNN in typen, is zelfde maar dan andere kant op. Om te zeggen dat Russische beter is geeft aan welke kant je kiest. Beide zijn beladen met propaganda, blijf er neutraal in staan, lijkt mij beter.

   6 likes
 14. Ik zie hier geen enkel commentaar die aangeeft hoe satellietbeelden kunnen aantonen dat het de Amerikanen zelf waren. De CIA en FBI hebben zelf het Pentagon aangevallen en deels vernietigd, dan moet je toch wel behoorlijk gestoord zijn terwijl Osama bin Laden persoonlijk heeft laten weten verantwoordelijk te zijn voor de aanslagen. Daar komt bij dat er een enorme organisatie voor nodig zou zijn om zo’n massale aanslag uit te voeren. Ik denk dat het dan al lang uitgelekt was. Nee, ik heb betere boeken gelezen.!

  5 likes
  • Heb je een bron van die bekentenis van Bin Laden?? Voor zo ver ik weet heeft hij namelijk altijd ontkent iets van de aanslagen af te weten…

   1 likes
  • Bin Laden heeft nooit toegegeven dat hij er achter zat , in tegendeel zelfs , of je moet die plotseling heel wat donkerdere huidskleur en verschillende gezichts kenmerken die niet overeen komen met die van Bin Laden , bedoelen. Of bedoel je die Bin Laden die schijnt toe te geven dat hij het gedaan heeft maar waarvan later uitkwam dat de hele vertaling gewoon compleet vals was ??? Ze hebben het vaker in de schoenen van Tim Osman (check die naam maar eens ) proberen te schuiven maar ze hebben op dat gebied nog veel te leren………. Weten jullie wel hoe vaak Amerika de boel bedonderd heeft , om op die manier steun te verkrijgen voor hun oorlogs agenda. Ik beweer trouwens niet dat de Russen of wie dan ook beter zijn , maar we lopen wel allemaal een beetje teveel, en te klakkeloos , achter Amerika aan…….

   1 likes
  • Ik geloof niet echt dat de Russen met beter bewijs kan komen dan al geleverd is door de Truth organisaties. Het enigste wat ik me kan voorstellen is dat ze sataliet foto’s hebben waar de mogelijke switch van airliner naar drone vliegtuig op is te zien en mogelijkerwijze de landing van de airliners. Maar zelfs als dit het geval zou zijn dan word het waarschijnlijk gewuift als zijnde fakes. De enigsten die hier in een verschil kunnen maken zijn de Amerikaanse bevolking en de Wereld bevolking maar alhoewel er een definitieve verandering heeft plaats gevonden in de hoeveelheid mensen die het officiele fabeltje niet meer geloven , zijn er nog niet genoeg mensen die ook de juiste actie hierop ondernemen. En geweld zal altijd alleen maar nieuw geweld oproepen , de enige juiste acties zullen vreedzaam moeten zijn !!!

   0 likes
 15. Pravda zou ook moeten schrijven over de vermoorde en voormalige russiche veiligheidsdientmedewerker

  Aleksandr Litvinenko die ooit heeft gezegd dat de russiche veiligheiddienst achter de bomaanslagen in

  in MOSKOU zit,die de aanleiding waren tot de tweede oorlog in Tsjetsjenië,dus hetzelfde spel was.

  3 likes
  • @Kenn
   Ik zal de laatste zijn die zal zeggen dat Rusland in het verleden geen fouten heeft gemaakt. Er zal waarschijnlijk geen enkel land zijn die niet mensen vermoord als deze lastig zijn voor de leiding. Op het internet circuleren meerdere verhalen over Rusland en het verlaten van de NWO. Of er iets van waar is is voor mij niet te controleren. Feit is wel dat Rusland niet heeft meegewerkt aan de agressie van de USA/GB/Israel de laatste tijd. Ook werken ze niet mee aan het in stand houden van de petrodollar.
   Als Rusland daadwerkelijk niet meer meewerkt met de NWO zullen ze zelf ook hun lijken uit de kast moeten halen. Ook daar zullen de verantwoordelijke moeten bloeden…

   2 likes
 16. Mensen kijk hier ook eens na: 9/11 Firefighter Blows WTC 7 Cover-Up Wide Open en oordeel zelf!
  https://www.youtube.com/watch?v=nQrpLp-X0ws

  Ben heel benieuwd naar Moskou uitkomst.

  4 likes
 17. new atheist world order

  Pure propaganda die niemand serieus zal nemen behalve complotdenkers.

  4 likes
 18. show it to us

  3 likes
 19. En niemand heeft moeite met dit “nieuws”? Pravda geeft aan dat ze het van de site “Secretsofthefed.com” hebben, die weer linken naar een site “conspiracyclub.co”… dus uiteindelijk is het niet een Russische krant die het heeft geschreven, maar een alu-hoedje, die is vervolgens overgenomen door een Amerikaanse site, die weer vervolgens gequote wordt door de Russische “nieuws”-site.

  3 likes
 20. Europa en China worden samen de eerste wereld macht, Europa en china doen al eeuwen handel drijven met elkaar das een vertrouwens band .
  America hoeft over een tijd niet zijn onschuld te bewijzen hoe dan ook is ieder ander land er dan klaar mee .

  2 likes
 21. Een krant zou toch nooit zo’n bericht naar buiten brengen tijdens diplomatieke gesprekken die oorlog bepalend zijn..

  1 likes
 22. Das al oud nieuws zenne. Amerika is voor alles verantwoordelijk.
  Ze hebben 9/11 in gang gezet voor de olie, om Saddam Hoessein te pakken om Osama Bin Laden te pakken ook al hebben ze hem eerst onderdak gegeven voor 9/11.

  1 likes
 23. mensen trap er toch niet in! pravda zijn bron is: Secretsofthefeds.com (amerikaanse site!) die het gepubliceerde artikel van 20/5/2014 overgenomen hebben van tell me now (ook amerikaans), die het op hun beurt overgenomen hebben van mr conservative : http://mrconservative.com/2014/05/41412-putin-planning-to-release-evidence-exposing-911-as-an-inside-job/

  So much misinformation

  1 likes
 24. Dat de Amerikaanse regering volgens de Russen dit zouden hebben gedaan vanwege oliebelangen in het midden oosten daar ben ik niet mee eens! Ik zou zeggen dat ze dit hebben gedaan om een excuus te hebben om een oorlog te kunnen beginnen tegen Irak en ze hadden (en hebben nog steeds) belang bij Afghanistan aangezien 80% van alle papaver cq heroine in de wereld daar vandaan komt. Dat is de reden geweest en dat bewijst ook wel hoe de geschiedenis is verlopen nml dat kort daarna Amerika Irak en Afghanistan binnenviel. GELD was vooral het motief ook daarom en heroine valt ook nog net ietsje meer aan te verdienen dan olie OOK DAT

  1 likes
 25. Go putin☺☺☺☺☺

  0 likes
 26. complot hier complot daar hou toch eens op

  0 likes
 27. Als het allemaal goed is en moet kloppen dan regeld NIBURU alles,en HOOPELIJK gaat dat gebeuren.
  En zo niet dan zie ik het heel slecht in voor ons mooi wereldje.

  0 likes
 28. We zijn nu bijna een jaar verder… Wie heeft de russische satellietfoto’s gezien waar het allemaal mee begon?

  0 likes
 29. Beste Rini blij jouw commentaar te lezen “Nibiru”. En mensen die achter alles aan complot theorieën denken zou ik ädvieseren om eerst even te onderzoeken. Het is struisvogel politiek om alles onder de noemer doemdenken of complottheorie te kwalificeren. Er gebeurt echt dingen openlijk dat het onvoorstelbaar is voor de hardwerken mensen wij moeten wakker worden en de heft in eigen handen nemen. Weg met de elite, weg met NWO, weg met de big pharma, weg met EU, wij zijn een soevereine staat en niemand komt eraan. Weg met de Bildergerg en weg met all de malloten die denken die ons kan onderwerpen. Ja, wij zij credit slaven maar wij gaan keihard terug slaan. Mensen sta op en gooi de boel plat. Juncker, Erdogan, Rutte, barrosso, Nelie, Timmermans, barak heeft allang niets te vertellen want de Zprntagon dicteert, Hilary en haar Man hoe heet de gluipert allweer zijn allemaal marionetten van de Freemaisons.
  Kijk op $1usdollar biljet dan heb je antwoord. ” Power To The People”

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

wtc 7

WTC 7 niet ingestort door brand, concludeert studie: ‘Kolommen begaven het vrijwel gelijktijdig’

Wetenschappers van de vooraanstaande Universiteit van Alaska ...

italië

‘Meesterschaker’ Poetin doet wat EU nalaat: Italië helpen bij coronacrisis. ‘Dit zie je niet bij de NOS’

Rusland helpt Italië bij het gevecht tegen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.