Homepagina » Het Complot » “Rusland heeft satellietfoto’s die bewijzen dat Amerikaanse overheid achter 9/11 zat”
"Rusland heeft satellietfoto's die bewijzen dat Amerikaanse overheid achter 9/11 zat"

“Rusland heeft satellietfoto’s die bewijzen dat Amerikaanse overheid achter 9/11 zat”

De Russische krant Pravda schrijft dat Rusland satellietfoto’s zal publiceren waaruit blijkt dat de Amerikaanse overheid betrokken was bij de terroristische aanslagen op 11 september 2001.

Rusland bereidt zich voor op het vrijgeven van bewijs dat de Amerikaanse overheid en inlichtingendiensten betrokken waren bij de aanslagen, aldus de krant. Het bewijs zou onder andere bestaan uit satellietbeelden. Het motief voor de aanslagen was volgens Pravda het misleiden en doden van eigen burgers en het veiligstellen van de Amerikaanse oliebelangen in het Midden-Oosten.

De Amerikaanse overheid plande de aanslagen, maar deed het lijken alsof de aanval op Amerika en het volk van de Verenigde Staten was uitgevoerd door het internationaal terrorisme, schrijft de krant verder.

Pravda stelt dat de Amerikaanse overheid al eerder eigen burgers heeft omgebracht om militair ingrijpen in een ander land te rechtvaardigen. De krant verwacht dat het bewijs zo overtuigend zal zijn dat het de geloofwaardigheid en rol van Amerika als leider in de oorlog tegen terrorisme zal ondermijnen.

De Amerikaanse president Barack Obama heeft nog geen beslissing genomen of de VS wapens gaat leveren aan Oekraïne. “De mogelijkheid om wapens te leveren is één van de opties waar we naar kijken,” zei hij maandag. “Maar daar is nog geen besluit over genomen.”

Het Oekraïense leger is in het oosten van het land verwikkeld in een felle strijd met pro-Russische separatisten. Een groep Amerikaanse senatoren stelde vorige week wapenleveranties voor, maar de Duitse bondskanselier Merkel wil daar niet mee instemmen.

Merkel herhaalde haar standpunt maandag: “Door de nieuwe ontwikkelingen is de kans om het conflict diplomatiek op te lossen wel wat kleiner geworden, maar ik zie geen militaire oplossing.” Obama zei te hopen dat ‘diplomatieke sancties genoeg zullen zijn’.

[Pravda]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
peter
peter
6 jaren geleden

Oh PLEASE laat het waar zijn! Opdat de daders zich eindelijk mogen verantwoorden!!

IIS
IIS
6 jaren geleden

Het is oorlog, of we het willen of niet!

Henkie
Henkie
6 jaren geleden

Heb altijd wel gelooft dat er iets niet klopte met die aanslagen, zijn zoveel rare omstandige heden kan nooit door die lui zijn gebeurt, met 1 vliegtuig kan ik het wel geloven, maar stuk of 4 nee en ook nog 3e gebouw in stort kan al helemaal niet zoveel getuigen hoort van explosies binnen gewoon gecontroleerd na beneden haalt en wordt ge filmt (vliegtuig) en zegt dat het militaire uit ziet!! De onderste steen komt wel vanzelf wel boven!!Iedereen heeft weer een ander kijk erop!!! Zullen zien

nostradamus
nostradamus
6 jaren geleden

Al zou er hard bewijs zijn dan zal de usa dit toch blijven ontkennen. Je krijgt dan een welles nietes verhaal wat alleen maar verder kan escaleren.

x

Check Also

debats

Arts Fernand Debats tijdens burgerpodium: ‘Wij moeten voorkomen dat de mensheid van binnenuit wordt opgeblazen’

Dinsdag maakten maar liefst 10 insprekers gebruik ...

9/11

20 jaar na 9/11: Brandweerman Rudy Dent zag WTC7 instorten, dit is zijn verhaal

Gisteren herdacht de wereld de aanslagen van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

67
0
We lezen graag je reactie!x