CoronaMens en Dier

Wijzigt het kabinet de coronastrategie? ‘Kuipers blijft doorgaan op de oude voet, stop deze ellende!’

Help mee door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!

De media berichten dat het kabinet koerst op nieuwe coronadoelen, waarbij het openhouden van de samenleving voorop moet staan. Minister Kuipers van Volksgezondheid schrijft in een Kamerbrief dat hij aanstuurt op een ‘open, weerbare en schokbestendige samenleving’, waarin we ‘leven mét het virus’.

Het coronabeleid moet volgens Kuipers voortaan als uitgangspunt ‘het openhouden van de samenleving’ hebben. Volgens Tweede Kamerlid Fleur Agema (PVV) is de koerswijziging een wassen neus. Ze merkt op dat de minister de coronastrategie helemaal niet wijzigt.

Hij gaat gewoon door

“Lees de stukken. Hij gaat gewoon door met coronatoegangsbewijzen en vrijheidsbeperkende maatregelen,” benadrukt Agema.

Zo schrijft Kuipers onder meer: “De inzet van de publiekscommunicatie van de Rijksoverheid blijft zich de komende maanden richten op het informeren van het brede publiek en specifieke doelgroepen over maatregelen, ventileren, vaccinatie, mondkapjes, (zelf)testen, quarantaine, en het gebruik van het coronatoegangsbewijs. Door het bieden van concrete handelingsperspectieven maken we zichtbaar wat in deze fase wel mogelijk is, stimuleren we de naleving van maatregelen, het volgen van de basisregels en de gedragsadviezen.”

Stop deze ellende

Agema: “Eerst denk je we gaan terug naar ons oude normaal, daarna blijkt dat hij door blijft gaan op de oude voet van coronatoegangsbewijzen en vrijheidsbeperkende maatregelen.”

“Stop deze ellende. Nu!” schrijft het Kamerlid.

4.8 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
167 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
6 maanden geleden

Hallo Fleur, heb je nu NOG niet door, waar dit hele circus naar toe gaat?

Kom op, je zit daar in de Tweede Kamer op de eerste rang en je begrijpt er minder van dan de gemiddelde wakkere Nederlander.

Je roept heel stoer: “Stop deze ellende. Nu!”

Je kan roepen tot Sint Juttemis, maar er zal helemaal niets, maar dan ook niets veranderen.

Voor het geval je iets gemist hebt…. er wordt een agenda uitgerold en op de een of andere manier heb je een tunnelvisie door HIER niet specifiek over te praten.

Ga eens luisteren naar Thierry Baudet, Pepijn van Houwelingen en Gideon van Meijeren.

Misschien gaan dan je oogjes open.

Ernst Kuipers is niet zonder reden naar voren geschoven als nieuwe minister van Volksgezondheid.

Hij “zou” wat meer vertrouwen inboezemen bij het gemiddelde schaap.

Een dokter!!! Er zijn helaas nog steeds mensen te vinden, die een heilig ontzag hebben voor iedere arts.

IK zie dit hele spektakel compleet anders.

Er gaat helemaal niets in positieve zin veranderen.

De druk op de verstandige mensen, die zich niet hebben laten inspuiten, zal onevenredig worden opgevoerd.

Waarom denken jullie, dat er zoveel geld is vrijgemaakt om boa’s op te leiden? Om de apps te verbeteren?

Wij komen hier voorlopig niet meer van af. Dat gaat alleen lukken door helemaal nergens, maar dan ook nergens aan mee te doen.

Iets wat mijn man en ik al vanaf dag 1 doen.

Ik begrijp ook nog steeds niet, waarom er zoveel mensen zijn die dagelijks naar de teststraat gaan.

Het heeft totaal geen toegevoegde waarde. En erger…. op deze manier wordt dit vreselijke systeem ook nog eens in stand gehouden.

Als slotconclusie zou ik willen zeggen: de Tweede Kamerleden doen af en toe nog wel eens voor de vorm hun mond open, maar per saldo zitten ze daar voor spek en bonen.

Zodra de leden van Forum voor Democratie met een werkelijk goed item komen (denk aan de misstanden bij de GGD) worden ze weggestemd door het kartel met de ellendige volksverraders van Groen Links.

Ik heb de grootste bewondering voor de niet aflatende pogingen van Forum, maar het lijkt steeds meer op vechten tegen de bierkaai.

wolfje168
wolfje168
6 maanden geleden

Op je handen gaan zitten wachten totdat je bevrijd wordt is dus geen optie. Zoveel is duidelijk.

Chanti
Chanti
6 maanden geleden

Kuipers kijk eens naar de landen om ons heen die geboosterd hebben. Wat is daar het effect van? Mensen besmetten elkaar dan nog steeds dus die Qr heeft geen functie.

Waarom gaat Kuipers daarmee door. Niet voor de volksgezondheid dat is 1 ding wat duidelijk is geworden.

Eerlijk is hij dus niet!!!!

Petitie weg met Kuipers.

Eigenlijk is de petitie tegen Qr al bewijs genoeg dat mensen niet blij met hem zijn.

Misschien is er nog plaats bij de Jonge bij huisvesting. Niet als zakkenvullers maar schilder of klusjeman ze zullen toch wel iets kunnen?

Ab normaal
Ab normaal
6 maanden geleden

Nooit zal er iets veranderen, zolang deze respectloze vazallen van Lucifer in Den Haag hun theater op mogen blijven voeren in 2e en 1e kamer, de regering en Raad van State. Alleen een radicale revolutie kan dat veranderen. Het Nederlandse schapenvolk laat zelfs zijn kinderen injecteren zonder slag of stoot. De kamer doet dit af als een zelfgemaakt filmpje, en niemand komt in opstand tegen dit moorddadig tuig!
Ze weten dat meer dan 90% braaf ingeënt schaap is in NL. Die moeten natuurlijk wel ‘privileges’ voor hun braafheid hebben: want anders is NL dan ineens wel te klein. Dat dit ten koste gaat van niet geprikte medemens, zal de schapen een worst zijn; als je je kinderen zelfs zonder slag of stoot overlevert, dan moeten de niet geprikten de zonde-bok zijn. Logisch toch… oe wat een volk, is daat toch. En zo gaan wij rechtstreeks een afschuwelijke tyrannie tegemoet, tenzij iets alles uit elkaar slaat en terugwerpt naar hernieuwde opbouw van basisbehoefte, waarden en normen, zonder megalomane non-leiders.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

167
0
We lezen graag je reactie!x