Gezondheid

Arts die kanker geneest wint van invloedrijke gezondheidscommissie

Help door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Na 30 jaar strijd heeft de Texas Medical Board (TMB) besloten om Dr. Stanislaw Burzynski met rust te laten. De rechter heeft onlangs geoordeeld dat de beschuldigingen tegen hem onterecht zijn.

Volgens de invloedrijke Amerikaanse gezondheidscommissie zou Burzynski de wet overtreden door kankerpatiënten met antineoplastonen te behandelen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Lange tijd leek het erop dat het medisch establishment in Texas, gesteund en gefinancierd door de Amerikaanse Food and Drugs Administration (FDA), zou gaan winnen. Burzynski zou dan waarschijnlijk zijn dokterslicentie ingeleverd moeten hebben.

Gentherapie

Het tij lijkt nu gekeerd. Voor nu laat de gezondheidscommissie de arts met rust. Op 19 november jongstleden oordeelde de rechter dat er geen redenen zijn om de rechtszaak tegen Dr. Burzynski voort te zetten, aldus diens advocaat Rick Jaffe.

De revolutionaire gentherapie die wordt gegeven in de kliniek van Burzynski geneest nog iedere dag patiënten. “Ik ben blij dat we nu niet drie weken lang iedere dag naar de rechtbank hoeven,” voegde Jaffe toe. “Dat zou een verspilling van tijd en geld zijn geweest.”

Peptiden

Antineoplastonen zijn peptiden en aminozuurderivaten die in het bloed worden gevonden. Dr. Burzynski ontdekte hoe ze kunnen worden gebruikt in de strijd tegen kanker.

Vorig jaar meldde Niburu dat antineoplastonen zelfs de meest ongeneeslijke vormen van terminale kanker kunnen genezen. In onderstaande video komen overlevenden van kanker aan het woord die voor antineoplastonen kozen in plaats van chemotherapie. Komend jaar komt er een vervolg op de documentaire.

Bron: Bolenreport.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Linda
Linda
11 jaren geleden

Dappere man.

raymond
raymond
11 jaren geleden

Brave Heart!

Peter
Peter
11 jaren geleden

Fantastisch nieuws. Snap niet dat men deze man zo dwars heeft gezeten als er duidelijke bewijzen zijn dat het werk. Toont weer aan dat men zich alleen maar bezig houd met geld verdienen i.p.v. van mensen genezen, maar zoals ik net ook al aangaf bij het stuk over Monsanto is dat natuurlijk hun hogere doel, je voor het leven klant maken van de big pharma. Triest.

powerzhea
powerzhea
11 jaren geleden

Heerlijk goed nieuws. Dit hoort wereld wijd nieuws te zijn. Een dokter die alle vormen van kanker kan genezen……

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x