Homepagina » Buitenland » Ouders die dochtertje weigeren te vaccineren krijgen 800 euro boete. ‘Deze toxische stoffen horen niet thuis in haar lichaam’
ouders
Foto: Prefeitura de Itapevi CC BY 2.0

Ouders die dochtertje weigeren te vaccineren krijgen 800 euro boete. ‘Deze toxische stoffen horen niet thuis in haar lichaam’

Een stel uit het Belgische Waregem is veroordeeld tot een boete van 800 euro. De ouders weigerden hun dochter te laten vaccineren tegen polio. De ziekte komt vrijwel niet voor in België, maar toch is de vaccinatie nog altijd verplicht.

De moeder las in de rechtbank een brief voor waarin stond: “We hebben het allerbeste voor voor onze dochter, maar volgens ons horen de toxische stoffen die bij een vaccinatie worden ingespoten niet thuis in het lichaam van een kind. Het is nadelig voor de hersenen en elk jaar sterven er kinderen na een vaccinatie. Een inenting heeft meer nadelen dan voordelen.”

Ze vervolgde: “Dit proces legt zowel een financiële als emotionele druk op ons. Een veroordeling zou een smet zijn op ons blanco strafblad en staat niet in verhouding tot de feiten.”

‘Komt gezondheid niet ten goede’

De ouders hebben nu dus een strafblad, enkel en alleen omdat ze weigerden hun dochtertje te laten vaccineren tegen polio.

Eerder dit jaar werd ook een stel uit Menen veroordeeld omdat zij hun dochtertje niet lieten vaccineren tegen polio. De vader zei in de rechtbank: “We vinden het eigenlijk erg dat we zelf niet kunnen beslissen wat er in ons kind wordt gespoten. Ik ben ervan overtuigd dat het de gezondheid van mijn kind niet ten goede komt, die vaccinatie. Polio komt niet meer voor in ons land.”

Ook deze ouders kregen een boete van 800 euro.

[HLN]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Koddebeier schreef:

  Dit is je reinste dictatuur !!!

  38 likes
 • ProAsfalt schreef:

  Zelfbeschikkingsrecht is kennelijk een wassen neus geworden net zoals tussen 1933-1945.

  35 likes
 • Mikkel schreef:

  Nog nooit in ons hedendaagse leven is zo duidelijk zichtbaar geweest dat de overheid onze grootste vijand is. Wereldwijd. Het is pure staatsterreur.

  31 likes
 • peter schreef:

  vraagje moeten de ouders nu alsnog het kind laten vaccineren of kun je het dus afkopen voor 800 euro

  21 likes
  • Willem schreef:

   Moet alsnog, maar DKTP heeft ook veel ellende voorkomen, polio gun je je kind niet en die vaccinaties zijn nu juist wel goed, men moet wel onderscheid kunnen maken natuurlijk het is geen corona prik

   5 likes
   • Bert schreef:

    Als je je wereldwijd eens verdiept en de hele geschiedenis van vaccineren leest, kom je tot de conclusie dat vaccins niet in een mensenlichaam thuis horen omdat zijn enorm veel ellende veroorzaken. Tegenwoordig is mazelen een dodelijke ziekte terwijl vroeger elk kind het kreeg en ik heb nooit meegemaakt dat er iemand aan dood is gegaan. Als je een ziekte eenmaal hebt doorgemaakt ben je voor je leven immuun alleen met corona roepen ze dat de immuniteit van mensen die corona gehad hebben snel verdwijnt,. Wat zit hier achter? Juist de farmaceuten en hun vrienden.

    18 likes
   • MdeFilosoof schreef:

    Je hebt virussen die wel en ook die niet muteren, zoals de mazzelen. Corona en griep muteren wel en heel snel en daarom helpt een vaccin juist NIET. Beter is om gewoon op natuurlijke wijze een weerstand op te bouwen. Vaccin verplichten is sowieso inbreuk lichaamsintegriteit en het recht om medische behandeling te kunnen weigeren. Dat komt overeen met fascisme en lijkenpikkerij.

    10 likes
 • Kikoe schreef:

  Bij abortus krijg je tussenkomst van de ziekteverzekering. Als je het beste wil voor je kind krijg je een boete.

  19 likes
  • Ruben schreef:

   Ja he.
   Je mag op staatskosten je eigen kind afslachten.
   Nota bene door de eigen moeder vh kind.
   Als je tegen deze kindermoord bent dan ben je al crimineel, niet goed bij je hoofd,extreemrechts, aartsconservatieve etc.
   In vaccins zitten vaak cellen van geaborteerde kinderen.
   Dus je bent al verplicht om deze te weigeren.
   Niemand mag jou verplichten tot vaccinatie.
   Ook mogen er geen consequenties zijn bij weigeren.
   Althans volgens de verklaring van de rechten vd mens van de VN.
   Voor wat ze waard zijn.
   Als christen mag en moet je vaccinatie weigeren waar deze cellen inzitten.
   En wat er in de komende vaccinaties zitten? Ik vrees het ergste.
   Wat Ik wel durf te zeggen: iedereen die zich laat vaccineren zal er spijt van krijgen.
   Maar weigeren zal vreselijke gevolgen hebben.
   Maar ik steeg liever nog dan die rotzooi.
   Dood gaan we toch.

   10 likes
 • Rob schreef:

  De ouders worden niet beboet omdat ze weigeren hun kind TEGEN polio te laten inenten, ze worden beboet omdat ze weigeren hun kind MET polio in te laten enten. Ze worden beboet omdat ze weigeren hun kind ziek te laten maken. Een ziek mens kan gemakkelijk onder controle gehouden worden. Plus dat aan ziekte ook weer veel verdiend wordt. Het machtsvertoon over de hele wereld laat zo steeds mee van het satanisme zien dat overal achter zit. Het leven vernietigen is offeren en offeren is satanisme.

  16 likes
 • Der Stef schreef:

  Met het komende covid19-vaccin-inent-beleid gaan ze je natuurlijk gelijk meenemen en opsluiten als je dat weigerd .
  Je eigen kind ben je dan natuurlijk gelijk kwijt !
  Na een aantal jaren opgesloten te zijn in de psychiatrie moet blijken of je met medicatie eindelijk je smoel houdt !
  Dan mag je in een begeleid-wonen-project ( onder 24/7 bewaking ) laten zien of je als werkslaaf weer trouwe diensten voor hun winsten kan leveren .
  Zo niet …, is je volgende maandelijkse vaccinatie dan ook je laatste !

  15 likes
  • jenne aakster schreef:

   Lees het artikel van Kennedy op de site henry makow.com U zult versteld, Amerikaanse burgers hebben voor hun 18 jaar al +/- 80 inentingen gehad, wat aan bijwerkinge en veroorzaakte ziektes +/- 500 milliard $ opbracht !

   15 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Weet u nog wie er dankzij u in de Tweede Kamer een zetel heeft ?
  Bent u daar nu trots op ?

  13 likes
  • Johan schreef:

   Dat is niet eerlijk Herman. Als gekozen mensen werkelijk zouden doen wat ze beloven heb je misschien een beetje gelijk, maar ik moet de eerste nog tegenkomen.

   3 likes
 • Vos schreef:

  De eerste die bij mij in de buurt komt met een verplichte vactienazi,(je leest het goed)hoeft daarna nooit meer naar zijn werk!!

  8 likes
 • Edward schreef:

  Waar zijn de mensenrechten organisaties ? Verplichte vaccinaties zijn een schending van de lichamelijke integriteit en zelfbeschikkingsrecht. Wat een vreselijk rottig land dat Belgie. In Nederland zijn dit soort praktijken ondenkbaar, of toch niet ?

  8 likes
 • piet schreef:

  Grensoverschrijdend….

  5 likes
 • Andre Schoutsen schreef:

  “Without data, you’re just another person with an opinion.” —W. Edwards Deming, engineer, data scientist. https://ia802804.us.archive.org/32/items/history-of-vaccination/15.%20Story%20of%20a%20great%20delusion.pdf

  0 likes
  • Herman schreef:

   Aan gezien ik veel met data te maken heb wil ik je aan de uitdrukking “het masseren” van statistieken herinneren.
   Het woord “masseren” hierin zegt genoeg!
   Wie levert de data, hoe is die data verkregen, allemaal variabelen waar manipulatie mogelijk is, en er ook zal zijn.(agenda’s)

   Fijne dag

   6 likes
 • x

  Check Also

  arts

  Arts legt in 2 minuten uit waarom bestaande coronabehandelingen verboden zijn: ‘Dit is ongelooflijk bizar’

  Afgelopen maand hield een groep artsen een ...

  lange frans

  Lange Frans: ‘Ik hoef geen vaccin, chip of biometrisch fakking paspoort’

  De media volgen één lijn als het ...

  >