Mens en Dier

Reiner Füllmich: ‘Wij, het volk, gaan hier een einde aan maken’

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

We hebben een internationale groep advocaten die binnenkort – waarschijnlijk eind volgende week – een gerechtelijke procedure gaat starten, zei advocaat Reiner Füllmich zondag tijdens een persconferentie in Brussel die was belegd door Children’s Health Defense Europe.

Er zal een echte rechter zijn, er zullen echte advocaten zijn, echte getuige-deskundigen en echte getuigen, die het gaan hebben over de schade die zij hebben ondervonden van de maatregelen, met name de prikken, zei Füllmich.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Dat gebeurt al

Hij zei ervan overtuigd te zijn dat de getuigenissen zullen leiden tot aanklachten tegen ‘gevaarlijke oorlogscriminelen’. Nog belangrijker is het dat de waarheid over wat er met de mensen op aarde gebeurt, naar buiten komt, voegde hij toe. “Wij, het volk, gaan hier een einde aan maken. Niemand anders.”

En wij, het volk, zullen ons moeten loskoppelen van dit totaal corrupte en criminele systeem en ons eigen systeem moeten opzetten, zei hij. “Dat gebeurt al.”

Zeer krachtige katalysator

Füllmich zei dat we ons moeten ontdoen van de globalistische structuren die de Davos-kliek gebruikt in een wanhopige poging de volledige macht over ons te krijgen. “Ons afkeren van de criminele Davos-kliek en haar marionetten, en iets nieuws creëren, volstrekt onafhankelijk van dit rotte systeem.”

“We krijgen hulp, maar we moeten opschieten,” benadrukte de advocaat. Hij is ervan overtuigd dat de gerechtelijke procedure een ‘zeer krachtige katalysator’ zal zijn.

4.9 213 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

193 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
J.L.
J.L.
2 jaren geleden

Eerst zien dan geloven! Al hoop ik dat het kaartenhuis snel in elkaar gaat vallen. Weg met de WEF Puppets!

Hop
Hop
2 jaren geleden

Eens zien hoe ver hij komt

Freddy
Freddy
2 jaren geleden

Ha het zoveelste bericht via deze site van deze man. Vorig jaar enkele maanden geleden en nu dit?? Geloof dr niet meer in !

Hesa
Hesa
2 jaren geleden

Hartelijk dank dr Fullmich, voor deze bemoediging.
Begin aub bij Nederland, want onze regering is het meest corrupt.

Back to top button
193
0
We lezen graag je reactie!x