BinnenlandCorona

Er liggen nu méér 80-plussers met corona in het ziekenhuis dan vóór de start van de vaccinatiecampagne

Help anderen door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit een tabel van dataspecialist Yorick Bleijenberg blijkt dat er nu méér tachtigers met corona in het ziekenhuis liggen dan vóór de start van de vaccinatiecampagne. De tabel is gebaseerd op data van Stichting NICE. PVV-Kamerlid Fleur Agema heeft Kamervragen gesteld.

Ze vraagt aan zorgminister Hugo de Jonge wat zijn reactie is op de tabel. “Hoe duidt de minister het gegeven dat er op dit moment meer tachtigers met corona in het ziekenhuis liggen dan vóór de vaccinatiecampagne? Komt dat doordat de vaccins meer uitgewerkt zijn dan u ons heeft doen laten geloven?” vraagt Agema.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het Kamerlid wil ook van de minister weten welk percentage van deze in het ziekenhuis opgenomen tachtigers volledig gevaccineerd is.

Aantal besmette verpleeghuizen net zo hoog

Er is meer aan de hand. Emeritus hoogleraar Wouter Keller laat weten dat het totaal aantal besmette verpleeghuizen nu net zo hoog is als vóór de vaccinaties, terwijl 90 procent van de bewoners gevaccineerd is. “Wat doen die vaccins het toch goed, hè?” aldus Keller.

Verenigde Staten: meer ‘coronadoden’ dan vorig jaar

En in de Verenigde Staten zijn dit jaar al meer ‘coronadoden’ geregistreerd dan vorig jaar, het coronajaar. Officieel zijn er in 2020 naar schatting 377.883 mensen overleden met corona in de VS. Het aantal ligt nu rond 770.000. Dat betekent dat er dit jaar al 15.000 meer mensen met corona zijn gestorven dan vorig jaar, en het jaar is nog niet eens voorbij, schrijft Zero Hedge.

Dat terwijl inmiddels zo’n 60 procent van de Amerikanen een ‘levensreddende’ prik heeft gehad.

4.8 73 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnie
Arnie
2 jaren geleden

Dat komt door het mrna vaccin, de 80 plusser waarbij het inmuum systeem toch al zwakker is, wordt door het vaccin nog zwakker.
De genocïde gaat nu echt beginnen!

Annette
Annette
2 jaren geleden

EN de bewijzen stapelen zich op: één voor één!

Ik vind het uiteraard héél erg voor alle slachtoffers, die er tot nu toe zijn gevallen en zéker nog in de komende tijd zullen vallen.

Maar….. het is in ieder geval geweldig, dat het nu langzamerhand steeds duidelijker wordt, wat voor een ongelooflijke rotzooi er het afgelopen jaar is ingespoten in al die goedgelovige mensen. De mensen, ZEKER de ouderen, die altijd blind vertrouwen hebben gehad in de personen met de witte jassen.

Wat mij betreft zullen “ze” (en dan weten jullie vast wel wie ik daar mee bedoel) van HEEL goede huize moeten komen, om mijn man en mij te dwingen om die giftige cocktail te accepteren.

Het is voor mij niet helemaal duidelijk, waarom er juist nú zoveel 80 plussers in het ziekenhuis belanden. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden: De eerste twee prikken zijn uitgewerkt?, de eerste twee prikken hebben JUIST dat zogenaamde virus veroorzaakt. Of, er is nog een andere mogelijkheid: de meeste 80 plussers hebben hun griepprik gekregen.

Aan die griepprik zit namelijk, volgens mij, ook een luchtje aan. Daar had ik een aantal maanden geleden al over gelezen. Namelijk dat ze dat eventueel zouden combineren met dat zogenaamde coronavaccin én met dezelfde MRNA techniek.

Héél eerlijk: ik ben uiteraard geen expert op dit gebied, maar ik ben inmiddels zéér achterdochtig met alles, waarmee je wordt gebombardeerd.

In ieder geval was dat voor mijn man en mijzelf al reden om vorig jaar de griepprik al aan ons voorbij te laten gaan.

Wij hebben trouwens geen enkel verschil gemerkt met de voorgaande jaren, waarbij wij WEL nog vertrouwden op de medische wetenschap.

Even nog een kanttekening: mijn moeder (zij is 3 jaar geleden op 97-jarige leeftijd overleden) heeft nooit een griepprik willen hebben.
Zij was een oud verpleegster en zei, dat je eigen immuunsysteem voldoende moest zijn om eventuele ziektekiemen op te ruimen.
Wat had zij gelijk!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Zo lachen….die doorgesnoven compleet gestoorde Psychopatische Landverrader Herr Doktor Hugo Mengele gaat me toch een Bak ELLENDE over zich uitgestort krijgen….Maar dat konden we allemaal vanaf begin Juli 2021 al wel aan zien komen…Grafeenoxide…Cijfers uit Israël…het bereiken van het Prik-Plafond op 11 Juli….vanaf Juli werden de vooruitzichten ineens een stuk Rooskleuriger voor alle Ongevaccineerden….

Wappie
Wappie
2 jaren geleden

Foutje moest levens beëindigde prik wezen laat ze nou gewoon eerlijk zijn Weten we wat ons te doen staat ??

Back to top button
86
0
We lezen graag je reactie!x