Internet

WEF Cyberattack: Snowden Phone nu te koop!

Help mee door dit artikel met kennissen op je socials te delen!

Door: Wesley.

Een cybercrisis waarbij zo’n beetje elk onderdeel van de maatschappij stil komt te liggen. Is dit het speelboek van een horror-achtige science-fiction film, of zou dit wellicht zomaar eens werkelijkheid kunnen worden? Als het aan Klaus Schwab en zijn World Economic Forum ligt kan dit zeker.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Met zijn cyber polygon simulatie heeft Schwab over de hele wereld de aandacht op zich gevestigd. Het nabije verleden heeft namelijk laten zien dat simulaties van machthebbers met regelmaat gevolgd worden door een daadwerkelijk soortgelijke gebeurtenis.

Simulaties, een voorbode voor de toekomst?

Op deze website heb je waarschijnlijk al gelezen over event ‘201’, een simulatie van een coronavirus-pandemie die een paar maanden voor de door-de-massa-media-gecreëerde perceptie van een werkelijke pandemie plaatsvond.

Bij deze simulatie waren grote spelers betrokken zoals het World Economic Forum, de John Hopkins University en de Bill en Melinda Gates foundation. Het virus zou voor miljoenen doden zorgen, landen doen dwingen tot lockdowns en mensen doen dwingen tot quarantaine.

Wereldwijd zouden er opstanden uitbreken en tegelijkertijd moest er alles aan gedaan worden om “misinformatie” te bestrijden, zodat volkeren wereldwijd zich zouden gedragen als gewenst. Het duurde niet veel langer dan 6 maanden, voordat zich dit scenario zich bijna exact in de realiteit ontvouwde.

Het is niet de eerste keer dat een simulatie een bizarre overeenkomstigheid met de toekomstige werkelijkheid vertoont. Een week voor de Twin Tower aanslagen op 9/11 vond simulatie ‘Vigilant Guardian 01’ plaats. Dit was de simulatie van een weeklang durend oorlogsspel in de lucht, waarbij een terrorist een passagiersvliegtuig kaapt, om vervolgens het vliegtuig met explosieven te laten exploderen boven New York.

Ook vlak voor de metrobombardementen in Londen (7 juli 2015) vond er een simulatie/oefening plaats. Een van de hoofdrolspelers was het bedrijf ‘Visor Consultants’, een bedrijf dat zich specialiseert in crisissituaties en hoe je daar het beste op kunt reageren.

Peter Power van Visor Consultants gaf op BBC Live aan op 7 juli bezig te zijn met een “crisis management simulation drill”. Deze simulatie van een terroristische bomaanslag op een Londense metro vond later op exact dezelfde dag, op exact dezelfde locatie plaats.

De WEF Cyber Polygon Simulatie

Het is duidelijk dat niet elke simulatie in de geschiedenis werkelijkheid is geworden. Echter, bij degenen waar dit wel het geval is, heeft dit met een bizarre precisie plaatsgevonden.

Geen wonder dus dat steeds meer mensen aandachtig simulaties volgen die vandaag de dag worden gehouden. Eén van de grootste en meest opvallende is de Cyber polygon simulatie van het World Economic Forum. Deze vond op 9 juli 2021 plaats.

Een van de video’s van het event, genaamd ‘A cyberattack with COVID-like characteristics?’, omschrijft hoe een cyberattack tien keer zoveel impact kan hebben ten opzichte van wat de mensheid ervaart als gevolg van de COVID19 “pandemie”.

Zo wordt er gezinspeeld op alle doemscenario’s die ons mogelijkerwijs te wachten staan. “Fortunately, at least until now, cyberattacks have not impacted our health the way pandemics have. At least until now.” De video gaat verder: “The only way to stop the exponential propagation of a COVID-like cyber threat is to fully disconnect the millions of vulnerable devices from one another and from the internet.”

“Het internet heeft een digitaal immuunsysteem nodig” – Klaus Schwab

Tijdens zijn presentatie lijkt Klaus Schwab vaak te zinspelen op ‘digitale immuniteit’. Echter, is dit niet de eerste keer dat Klaus Schwab zinspeelt op het verder kunnen controleren van het internet.

Volgens een WEF rapport van 2012 kan “een oorlogsverklaring aan cybercriminaliteit gemakkelijk uitmonden in een oorlogsverklaring op het vrije internet” en ligt de oplossing in de “ontwikkeling van een tegenbeweging zodra de dreiging toeneemt”. Met andere woorden: het bouwen van een digitaal immuunsysteem voor het internet.

Het immuniseren van het internet, aldus Schwab, kan alleen door publiek-private samenwerkingen te starten. Waar overheden beperkt zijn in hun kennis en macht, kunnen grote corporaties deze gaten van kennis en macht opvullen.

Ook hier maakt Klaus Schwab weer een vergelijking met de corona “pandemie”: “We need vaccines to immunize ourselves. The same is true for cyberattacks. Here, too, we have to move from simple protection to immunization. We need to build IT infrastructures that have digital antibodies built-in inherently to protect themselves”.

Verder blijft hij zinspelen op een machtsverschuiving naar de private sector: “Governments are in charge of guaranteeing security, but the deep expertise that is needed to develop a secure cyber ecosystem often lies with the private sector.”

Wat zijn de scenario’s waar het WEF voor waarschuwt?

We zijn in het Westen enorm gewend geraakt aan onze vrijheden, met name op het internet. Er moet dus wel echt iets rampzaligs gebeuren, willen we die vrijheden zomaar opgeven (zie de “pandemie”). Vanuit dat perspectief is het interessant om eens te kijken naar de mogelijke scenario’s waar het WEF voor waarschuwt.

Schwab wijst op ransomeware aanvallen die gericht zijn op ziekenhuizen, belangrijke infrastructuur, schoolsystemen, het energiegrid, supply-chains en vele andere essentiële diensten. Volgens Schwab worden burgers in zo’n scenario beïnvloed door energietekorten, uitgestelde medische behandelingen en vele andere effecten door deze nieuwe soort cyberaanvallen.

Het WEF heeft alle baat bij een mogelijke cyberaanval. In zo’n crisissituatie kunnen ze zich als helden opwerpen en het altijd-al-gewenste verder gecontroleerde internet introduceren. Het WEF komt ons redden!

We hoeven enkel onze digitale vrijheid aan banden te leggen door de uitrol van het digitale immuunsysteem van het WEF te accepteren. Via dit nieuwe digitale immuunsysteem kunnen grote corporaties bepalen wat wel en niet waar is, wie toegang heeft tot het internet en onder welke voorwaarden.

Wil je op dit nieuwe internet toegang krijgen? Dan moet je inloggen met je ‘Europese Digitale Identiteit’. Als jouw digitale identiteit aan alle voorwaarden voldoet kan je door het ‘digitale immuunsysteem’ van Schwab breken.

Zijn deze scenario’s überhaupt mogelijk?

De grote vraag is natuurlijk hoeveel macht het WEF heeft om zo’n simulatie werkelijkheid te laten worden. Iets wat we in ieder geval zeker weten, is dat er een verwevenheid is met het WEF en de Silicon Valley giganten als Google, Microsoft en Facebook.

Wanneer we zien met wat voor coördinatie de coronacensuur en -propaganda heeft plaatsgevonden op deze platformen, lijkt het dus zeker niet onmogelijk dat deze diensten gecoördineerd (gedeeltelijk) uit de lucht gehaald worden.

Het gelijktijdig neerhalen gaan van al deze diensten zou een enorme impact hebben op de samenleving. Bedenk eens hoeveel mensen en bedrijven afhankelijk zijn geworden van de diensten die deze bedrijven aanbieden.

Benzinestations, banken, energie-stations, watersystemen, transport, verkeersbegeleiding als stoplichten en luchtverkeersleiding. Bijna alles wordt tegenwoordig (gedeeltelijk) geautomatiseerd door computers.

Wanneer je bedenkt wat de impact van zo’n cyberaanval op alle verschillende onderdelen van de maatschappij kan zijn, kan je je ook bedenken wat er nodig is om je hierop voor te bereiden. Los van de mogelijke impact op de maatschappij, is er natuurlijk ook nog de directe impact op jouw eigen digitale leven.

Hoe afhankelijk ben jij van de grote techbedrijven? Gebruik je nog gecentraliseerde en privacy-schendende diensten als Google, Facebook en Microsoft? Verstuur je je berichtjes nog via Whatsapp?

De Snowden Smartphone

Bij Android-Privacy.com helpen we mensen om zich los te weken van de macht van Big Tech-bedrijven. Historisch gezien zijn de mensen die zich het beste aanpassen aan een veranderende omgeving vaak ook degenen die weten te overleven.

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen een nieuwe relatie met technologie op moeten gaan bouwen. Een relatie waarbij kernwaardes als privacy, veiligheid, decentralisatie van macht, open-source en vrijheid van meningsuiting de boventoon voeren.

Vanuit dit perspectief hebben we de Snowden Smartphone in het leven geroepen. Deze telefoon is volgens Snowden de meest veilige en privacy-vriendelijke telefoon ter wereld (zie bovenstaande tweet). Op het gebied van gebruikersgemak is deze telefoon volledig te vergelijken met Android.

Dit is een enorme plus ten opzichte van andere privacytelefoons, die een afwijkend operating system gebruiken.

Deze privacyvriendelijke telefoon is volledig ‘de-googled’ en uitgerust met het meest privacyvriendelijke operating system ter wereld: GrapheneOS. Daardoor ben je ook gelijk van Google’s ‘Corona proximity tracking’ verlost. Jouw informatie is van jou en blijft alleen van jou!

De mate van privacy is daarnaast mede-afhankelijk van het gedrag van de gebruiker. Om die reden krijg je ook toegang tot ons Privacy Platform. Hier vind je onder andere onze applicatielijst met geweldige vervangers voor Big Tech applicaties.

Ook vind je hier begeleidende video’s waarin we uitleggen hoe je deze applicaties het beste kunt gebruiken. Jezelf ontdoen van Big Tech wordt hierdoor een eitje!

Naar de Snowden Smartphone pagina

4.8 60 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Advertorial

Deze advertorial is een gast-artikel. De inhoud van advertorials valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NineForNews.
guest

88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wappie01
Wappie01
2 jaren geleden

Zit die Swasb zooi zich rot te vervelen, wat hebben de Duitsers met oorlog

logisch_denken
logisch_denken
2 jaren geleden

Om te heersen over de planeet is alles toegestaan. Zelfs virussen ontwikkelen in laboratoria.

Vecht voor uw vrijheid. Vecht voor uw grondrechten.

Verwerp de fascistische young global leaders van het dictoriale WEF

Edwin
Edwin
2 jaren geleden

Nou maak je maar alvast klaar voor de volgende false flag.

King of light
King of light
2 jaren geleden

Nederland heeft in het geniep al vorig jaar november (als ik mij niet vergis) met oa Duitsland, Israël enz en het ECB EU enz al een oefening gehouden. Als het WEF dit ook steeds maar weer propageert kan je donder op stellen dat er iets in het programma van de elite wat moet en zal gaan gebeuren.

Bereid je dus goed voor want het gaat een hoop ellende opleveren. Denk bijvoorbeeld aan het instorten van voedsel distributie, geen geld en geen water, gas en licht. Kan zomaar gebeuren. Dus wees alert.

Back to top button
88
0
We lezen graag je reactie!x