UFO

Indrukwekkende onbekende brandende objecten boven Adygeysk, Rusland (video)

Help door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Boven het zuidwesten van Rusland zijn enkele onbekende vliegende objecten vastgelegd op video die ongewone bewegingen maken.

Het buitengewone beeldmateriaal toont een aantal naar het lijkt brandende objecten boven het Russische Adygeysk die een staart lijken te hebben als een komeet.

Het is niet de eerste keer dat dergelijke objecten boven Rusland zijn gemeld. Begin oktober zagen de bemanningsleden van zes passagiersvliegtuigen boven Moskou een object op 10 kilometer hoogte dat leek op een brandende artilleriegranaat. Getuigen hoorden bovendien een bepaald geluid.

De waarneming boven Adygeysk gaat ook gepaard met een bulderend geluid terwijl de objecten onder meer een abrupte stop maken in de lucht en in bochten vliegen die niet verklaarbaar zijn. De objecten zijn ook niet te verklaren als vuurwerk, meteorieten of op afstand bestuurbare vliegtuigen.

De objecten worden duidelijk bestuurd door een bepaalde intelligentie. De vraag is echter: wie of wat zijn zij?

Analyse:

Bron: YouTube/StephenHannardADGUK

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x