Binnenland

Defend demonstreert in heel Nederland: ‘Wij houden vlam van vrijheid en verzet in stand tot de dictatuur vertrokken is’

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Nederland is zondag op meerdere plekken gedemonstreerd tegen het coronabeleid door groepen die zich Defend noemen. In IJmuiden werd een noodbevel afgevaardigd voor het Plein 1945 ‘vanwege ernstige vrees voor de openbare orde’. De politie heeft de demonstranten uit elkaar gedreven.

Op en rond het Mediapark in Hilversum waren zondag veel agenten op de been. Ook in Den Haag was zondagmiddag veel politie zichtbaar aanwezig met onder meer busjes en agenten te paard. Er was vooral veel politie bij het Catshuis, waar het kabinet vergaderde. Op het Museumplein in Amsterdam was eveneens veel politie aanwezig.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Op social media was opgeroepen tot verzet op onbekende locaties in het land. 12-12-21 werd een symbolische datum genoemd om Nederland wakker te schudden.

Het is die onderdrukkende overheid die onze vrijheid teloor laat gaan

“Al weken worden wij door deze valse links-terroristische overheid ‘geframed’,” schrijft Defend IJmuiden in een verklaring op Facebook. “Wij zouden rechts zijn, wij zouden wapens hebben, wij zouden de openbare orde in gevaar brengen, enzovoorts.”

“Het zijn de woorden van een volkomen corrupte en intimiderende overheid, die burgers angst aanjaagt met haar al even corrupte politiekorps en ongekozen burgemeesters met een veel te grote brulmond.”

“De enigen die de openbare orde in gevaar brengen, zijn de ultralinkse politici en politie zelf met hun laffe en nogal zielige machtsvertoon. Daar zijn wij als Defend natuurlijk helemaal niet bang voor. Wij zijn gewone burgers die zien dat deze overheid en haar handlangers continu de gewone burgers angst aanjagen en onderdrukken.”

“Het is die onderdrukkende overheid die onze vrijheid teloor laat gaan met onverantwoorde en gewelddadige acties tegen burgers. Belachelijke lockdowns, het terroriseren van ondernemers met idiote sluitingstijden die helemaal niet werken. Tallozen zullen de komende jaren failliet gaan. En de gewone burgers zullen de rekening moeten betalen voor slecht en ondemocratisch beleid. De roverheid!”

Als het moet corrigeren wij deze corrupte en gewelddadige overheid

“Met het dragen van mondkapjes die zelfs volgens het RIVM niet werken. Een elite die er zelf binnenkamers maling aan heeft door te feesten zonder mondkapje. Door mensen te dwingen zich te laten vaccineren met vaccins die amper werken en zelfs enorme bijwerkingen hebben. Het is allemaal om de burgers hun vrijheid te ontnemen en onder controle te brengen van een neocommunistisch systeem. Overal in de vrije westerse wereld is men bezig burgers te onderdrukken.”

“Deze ultralinkse globalisten in Den Haag, met hun directe verbinding met de multinationale farmaceutische ondernemingen, bedreigen ons als vrije burgers. En deze overheid bestrijden wij vreedzaam. Wij maken burgers wakker, wij organiseren het verzet vreedzaam. Daarom proberen deze linkse criminelen ons te onderdrukken en te framen.”

“Wij zijn jonge vaders van gezinnen of zijn zelfstandige ondernemers. Wij zijn vrijheidsstrijders, wij komen op voor onze rechten en voor onze vrijheid in een vrije samenleving. Als het moet corrigeren wij deze corrupte en gewelddadige overheid. Overal, op elk moment en we houden onze speeches, we houden onze demonstraties en laten deze niet beïnvloeden door ongekozen zogeheten brulburgemeesters, Haagse egocentrische links-terroristische politici. Wij houden de vlam van de vrijheid en het verzet in stand. Totdat deze dictatuur vertrokken is. Een stem, een strijd, de vrijheid!” aldus Defend IJmuiden.

4.7 216 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

157 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Its me
Its me
2 jaren geleden

Toppers! En een geweldig betoog!!

Japke
Japke
2 jaren geleden

Gutte gut, angst bij de roverheid, allemaal agenten paraat.

Moniek
Moniek
2 jaren geleden

Goed zo ga vooral door tot de tiranie stopt

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 jaren geleden

Het gaat hier om macht en geld. Mensen die voor de overheid werken verdienen steeds meer geld en krijgen steeds meer macht.

Voor de burgers telt het tegenovergestelde, zij verliezen hun rechten en ook daarmee hun macht en worden financieel de duimschroeven aangedraaid.

Dit is niet alleen discriminatie maar ook kleinering van de gewone bevolking.

Dit is bij alle oorlogen weer gebeurd en nu zitten wij, met het digitaliseren en het onder patent brengen van de gehele wereldbevolking, in de finale.

Maar dat gaat niet gebeuren, want de mensen die zich niet laten prikken en besodemieteren, ZIJN WAKKER!

Back to top button
157
0
We lezen graag je reactie!x