Mens en Dier

Rutte geconfronteerd met uitspraak over ‘domme’ demonstranten

Help mee door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens de toespraak van premier Rutte afgelopen maandag was op de achtergrond gejoel en gefluit te horen. Buiten het Torentje hadden zich demonstranten verzameld die tegen de coronamaatregelen demonstreerden. In zijn toespraak verwees Rutte naar de betogers buiten: “En de realiteit is ook dat we niet te maken hebben met een onschuldige griep, wat sommigen – bijvoorbeeld de demonstranten hierbuiten – nog steeds denken, maar met een virus dat iedereen hard kan raken. Dus niet alleen de alleroudsten onder ons.”

Eén van de demonstranten was Tinus Koops van Nederland in Opstand. Hij besloot premier Rutte vrijdagavond op het Binnenhof te confronteren met zijn uitspraak. Vorige keer heeft u tijdens uw speech demonstranten weggezet als ‘dom’, aldus Koops. De premier ontkende dat, maar zei er gelijk bij ‘dat het in ieder geval dom is om het virus te ontkennen’.

“Wij ontkennen het virus niet. Ik heb moeite met het feit dat u een groep mensen over één kam scheert. Ik vind dat een hele kwalijke zaak,” zegt Koops in dit filmpje op Facebook. “Op het moment dat er mensen buiten staan die het niet eens zijn met uw beleid en dat op een bepaalde manier uiten, is dat hier nog altijd een grondrecht.”

Niet chic

“Dat mág, je mag vrij demonstreren, ik zal het altijd verdedigen dat je dat mag doen, maar ik vond het niet chic,” zei Rutte. Koops reageerde: “Iemand dom noemen, vind ik eigenlijk onmacht.” Hierop zei de premier: “Ik heb net zo goed vrijheid van meningsuiting als jij.”

Ook Karin Maria-Keser liep vlak achter Rutte, die werd omringd door politieagenten en marechaussees. Zij vroeg hem meerdere keren wanneer hij de waarheid gaat vertellen, maar kreeg geen antwoord.

Overigens zei Rutte tijdens zijn speech dat de griep ‘onschuldig’ is. Zoals Robert Jensen opmerkte in zijn show is de griep natuurlijk helemaal niet zo onschuldig. Normaal gesproken sterven daar elk jaar duizenden mensen aan. Zo bedroeg de oversterfte als gevolg van influenza in 2017/2018 bijvoorbeeld 9400. Wat Rutte zei over de griep is dus een leugen, aldus Jensen.

4.6 73 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
aapie
aapie
1 jaar geleden

het is en blijft een leugenaar.

nos=fakenews
nos=fakenews
1 jaar geleden

Griep word elk jaar gereset om het overzichtelijk te houden.
Ik ben erg benieuwd of ze dat met covid ook gaan doen.
Maar ik denk dat ze gewoon blijven doortellen…

koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

Wat Rutte zei over de griep is dus een leugen, aldus Jensen.?????
Hij liegt toch altijd, dat leugenachtig krapuul !

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 jaar geleden

De waarheid van Rutte ligt in het doorzetten van het programma Rockefeller – Lockstep 2010.

Het is helaas zo, dat leugens, onderdeel van dit door te voeren programma, de wereld regeren. Dit heeft niets met complot denken te maken, maar met realiteit. Wij leven in een dictatuur die steeds engere vormen gaat aannemen. De genomen maatregelen spreken voor zichzelf. Hier wordt een agenda doorgevoerd om de rijken de aarde rijker te maken en meer macht naar zich toe te schuiven, maar dan wel over de ruggen van de “gewone” bevolking. Wie dat nog niet doorheeft, heeft van de 2e Wereldoorlog nog niets begrepen, maar het wordt nu wel herhaald. Het internet biedt mogelijkheden om allerlei zaken uit te zoeken en daarmee de kranten en andere media buitenspel zetten. Deze hete adem voelen zij in hun nek, want het is het “mainstream” volk dat deze media in stand houdt.

De democratie is verdwenen en een dictatuur is er langzaam voor in de plaats gekomen. Het zal nog veel erger worden en wanneer begin volgend jaar Covid-21 komt opzetten, dan is dat het zoveelste bewijs dat het programma Rockefeller – Lockstep 2010 in een ver gevorderd stadium is. De ondergang van de mensheid is begonnen met het verbieden van alternatieve geneesmiddelen (begin vorige eeuw) en het verplicht stellen van vaccinatie zal leiden tot miljoenen, nee miljarden, dode mensen.

De vernietigingskampen (de z.g. FEMA Camps) zijn klaar en zijn slechts een tussenstop op weg naar eeuwige rust.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

104
0
We lezen graag je reactie!x