Universum

“In de Saturnusringen wordt mijnbouw bedreven”

Help mee door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tot halverwege de jaren negentig experimenteerde de Amerikaanse overheid op grote schaal met remote viewing. In 1994 werd dr. Angela Thompson Smith door Intuition Services in Californië gevraagd met haar bewustzijn te ‘kijken’ naar de ringen van Saturnus.

In de buitenste ringen zag dr. Thompson Smith ‘hete stenen’ die door de zwaartekracht richting de planeet werden getrokken. Deze stenen vielen op den duur uit elkaar en gingen weer op in de ringen. Ze zag in de buitenste ringen ook kolossale onbemande vaartuigen. In de binnenste ringen ontdekte ze sigaarvormige toestellen die waren gevangen door het zwaartekrachtveld van de planeet.

Dr. Thompson Smith sprak van mijnbouwmachines die ‘hol zijn van binnen en ruimtepuin opzuigen’. De vaartuigen zijn volgens haar onderdeel van een project dat wordt aangestuurd door een intelligente soort die ook andere planeten in ons zonnestelsel heeft verkend, waaronder de aarde.

Al in 1986 had voormalig NASA-wetenschapper dr. Norman Bergrun een boek gepubliceerd over de sigaarvormige vaartuigen in de Saturnusringen, die begin jaren tachtig door ruimtesonde Voyager waren gefotografeerd. Bergrun was 12 jaar werkzaam in het Ames Research Center van NASA en werkte 13 jaar voor vliegtuigfabrikant Lockheed.

Dr. Bergrun concludeerde dat de ringen van Saturnus niet natuurlijk zijn, maar het product zijn van gigantische cilindervormige objecten die vaak groter zijn dan de aarde. Naast de cilinders trof hij op de foto’s van de ringen oplichtende objecten aan. In onderstaande video wordt dieper ingegaan op het werk van de wetenschapper.

Op 22 mei en 10 augustus 1995 fotografeerde de Hubble-telescoop twee kolossale objecten in de ringen van Saturnus. Op 21 november datzelfde jaar waren ze niet meer te zien. De objecten leken een bepaalde kracht uit te oefenen op de ringen.

Na 2004 was ruimtesonde Cassini in staat om de Saturnusringen eens goed onder de loep te nemen. Cassini-wetenschapper Joshua Colwell van de Universiteit van Colorado zei: “Het is verbazingwekkend dat er nog zoveel onbeantwoorde vragen zijn over de ringen van Saturnus.”

Afgelopen maand werden Cassini-foto’s van de objecten samengevoegd en op YouTube geplaatst. Voor dr. Thompson Smith zijn de beelden een bevestiging van wat ze tijdens haar experiment op Saturnus heeft gezien.

[Exonews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
simpel
simpel
8 jaren geleden

Volgens Marshall Vian Summers is er volop leven in het universum, zie zijn gratis ebook about The reality and spirituality of LIFE IN THE UNIVERSE. http://www.newmessage.org
zie ook zijn video: http://www.youtube.com/watch?v=s8TqDUUvJd8&list=PLHAurhsK3V3BKG8cP-ke7WNTtF2XfpHhT
Extraterrestrial Intruders: The Reality Of The Extraterrestrial Life Visiting Our World http://www.youtube.com/watch?v=5QEqPZpbA5g&list=PLxgfBwG_5wUBlqkSKTgfC3XK4Z1R1vN4

sjon
sjon
8 jaren geleden

mining for naquadria and Naquadah for a new powerplant.

osiris
osiris
8 jaren geleden

misschien een beetje ver gedacht maar de eerste beelden van het youtube filmpje doen me denken aan de close-ups van ISON…naar mij idee dezelfde structuren.

Sander
Sander
8 jaren geleden

Klopt ja, doe ik ook wel eens als ik me verveel.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x