Mens en Dier

Professor Schetters maakt gehakt van uitspraken Lareb-directeur Agnes Kant

Help anderen door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Agnes Kant, directeur van bijwerkingencentrum Lareb, zei onlangs in een interview met het AD dat we inmiddels kunnen stellen dat de angst voor het coronavaccin onterecht is geweest. “Over de gehele linie zien we weinig afwijkends ten opzichte van andere vaccins,” zei Kant.

Er is sowieso geen enkele aanwijzing dat de vaccins leiden tot onvruchtbaarheid, wat wel eens wordt beweerd, voegde ze toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Op de website van het Lareb stond op het moment dat het interview werd afgenomen dat er 545 meldingen zijn gemaakt van overlijden. In veel gevallen is een relatie volgens Kant niet één op één te leggen. “Het kan een bijwerking zijn, maar het kan ook andere oorzaken hebben.”

Geen enkel onderzoek

Professor Theo Schetters veegt in een LinkedIn-bericht de vloer aan met Kant. “Er is geen enkel onderzoek geweest dat duidelijk inzicht gaf in de oorzaak van sterfte na vaccinatie. Vooralsnog lijkt een aantal mensen direct als gevolg van vaccinatie te overlijden. Meer dan 3500 mensen moesten na vaccinatie in het ziekenhuis opgenomen worden,” schrijft Schetters.

Publicaties die onderzoek beschrijven waarin er een relatie is tussen vaccinatie en een klinisch probleem worden zelfs na formele publicatie weer (tijdelijk) ontoegankelijk gemaakt, voegt hij toe. “Er is aanwijsbare misleidende presentatie van onderzoeksresultaten in algemene veiligheidsstudies en in zwangeren.”

Negatieve gevolgen

Schetters wijst er verder op dat in een aantal landen nu ook het gebruik van Moderna voor bepaalde groepen is gestopt. “Dit alles omdat er negatieve gevolgen van vaccinatie gerapporteerd werden.”

4.7 159 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Ik krijg de indruk dat Agnes Kant de boot moet afhouden.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Agnes Kant zegt precies datgene, wat haar opgedragen is om te zeggen.

Het Lareb is een zogenaamd onafhankelijk instituut, dat (helaas) verre van onafhankelijk is.

Het wordt betaald door de Nederlandse overheid. Dus….. zoals het spreekwoord zegt: “Wiens brood men eet, diens woord men spreekt.”

ALS Agnes (met haar méér dan riante salaris) de waarheid zou spreken (die zij vast en zeker wel weet), dan is het voor haar in no time “functie elders” en dat doe je dus niet, tenzij je je geweten zou laten spreken.
Maar dat geweten heeft zij vermoedelijk al lang in de wilgen gehangen.

Professor Schetters zegt het goed: Er is nog nauwelijks onderzoek gedaan naar de ernstige gevolgen en zelfs de dood ná vaccinatie.

DAT is ook helemaal niet de bedoeling. Dat zou de hele prikcampagne direct in gevaar brengen.

Wat ik ook zo schaamteloos vind, is dat mensen die 1 keer geprikt zijn, worden beschouwd als ongevaccineerd.

Dat is natuurlijk een aperte leugen, want HOE kan je nu ongevaccineerd zijn, als je al geprikt bent? Je krijgt die rotzooi dan al binnen.
Er zijn al genoeg voorbeelden van mensen, die ernstige gevolgen hebben ondergaan. Vandaar ook dat ze, héél logisch natuurlijk, bedanken voor de eer om nogmaals naar de slachtbank te gaan.

Er is maar één conclusie mogelijk: DE LEUGEN REGEERT!

Wat ook heel opvallend is: vorig jaar werd praktisch iedereen, die in het ziekenhuis belandde of stierf, gecategoriseerd onder de noemer “covid”. Desnoods na een auto-ongeluk of het vallen van de trap.
Er werd direct een test gedaan (WIJ weten allemaal hoe betrouwbaar die is) en hup: wéér een covid geval voor de statistieken.

Dat was ook heel geraffineerd opgezet. Ziekenhuizen kregen héél veel geld extra voor iedere covid patiënt.

Omkoperij is schering en inslag.

De integriteit is zonder meer voor heel veel personen bij het grof vuil gezet.

William
William
2 jaren geleden

Agnes Kant doet uitspraken die van geen Kant kloppen.. ze is daar neergezet om dit te doen, of ze word gechanteerd, of ze word rijkelijk beloond.. maar als mens faalt ze op alle fronten en schaart zich achter de psychopaten die al dit terreur over ons uitstorten

Sen
Sen
2 jaren geleden

Prof. Theo Schetters spreekt de taal van een echte wetenschapper, Kant kan dit soort dingen niet beweren zonder onderzoek en inderdaad een aantal landen is gestopt met Moderna en dat was toch ook het geval met AZ. Bij vorige artikel waar de Jonge dreigt met: ‘We weten waar jullie wonen’, ging ik even naar het twitteraccount van ‘Criticaster 1960’, ik zag daar videofragment van omroep Gelderland met Tom de Nooijer van SGP; Omroep Gelderland. Hij heeft heel goed gesproken en kordaat, jammer dat hij niet in de TK staat i.p.v. Van der Staaij. ‘Zo gaan we niet met mensen om’, zegt Tom de Nooijer.

fragment te zien op youtube
Ongevaccineerden vrezen zondebokpolitiek Omroep Gelderland

https://youtu.be/Tu2fjFwFZeU

Back to top button
104
0
We lezen graag je reactie!x