CoronaBuitenland

Nieuw onderzoek laat zien dat coronavaccins een ramp zijn: 750.000 doden en 30 miljoen letselgevallen in VS

Help mee door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!

De vaccinatiecampagne tegen corona heeft verwoestende gevolgen gehad. Veel verwoestender dan algemeen wordt aangenomen. Dat blijkt uit een onderzoek dat techondernemer Steve Kirsch heeft uitgevoerd via Pollfish.

Hij schat dat 5 miljoen Amerikanen arbeidsongeschikt zijn geraakt door het vaccin. Zo’n 750.000 Amerikanen zijn overleden door de prik, zegt Kirsch.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

500 respondenten kregen een aantal vragen voorgelegd. 380 van de 500 ondervraagden waren gevaccineerd. 2,63 procent van de huishoudens zei iemand te zijn kwijtgeraakt door corona. 2,03 procent van de huishoudens gaf aan iemand te zijn kwijtgeraakt door het vaccin. Dit is schokkend omdat het laat zien dat het vaccin bijna net zoveel mensen heeft gedood als ‘corona’, aldus Kirsch.

Groot verschil

Hij berekent op basis van zijn onderzoek dat er in ieder geval 600.000 Amerikanen zijn gedood door het vaccin, meer waarschijnlijk zo’n 750.000.

“De [Amerikaanse gezondheidsdienst] CDC heeft niemand kunnen vinden die door de mRNA-vaccins is gestorven en ons onderzoek toont aan dat er tenminste 600.000 mensen zijn gestorven. Dat is een groot verschil. Iemand vertelt niet de waarheid,” schrijft Kirsch op Substack.

Hij merkt op dat iedereen zo’n peiling kan houden voor een paar honderd dollar. “Ik voorspel dat niemand binnen de mainstream media dat gaat doen omdat ze de waarheid niet willen weten. Deze peiling zal worden genegeerd door de mainstream media, ook al ondervragen we 8000 mensen en krijgen we dezelfde resultaten. Daar kun je zeker van zijn.”

5 miljoen arbeidsongeschikten

2,7 procent van de mensen die het vaccin namen, is arbeidsongeschikt geraakt. Dit is een ramp, benadrukt Kirsch. 2,7 procent van de 200 miljoen gevaccineerde Amerikaanse 18-plussers komt neer op 5 miljoen arbeidsongeschikten.

16,7 procent van de respondenten zei te zijn beschadigd door het vaccin. Landelijk zijn dat 30 miljoen mensen.

Van de gevaccineerden gaf 6,6 procent aan na vaccinatie last te hebben gekregen van hartproblemen. Landelijk gaat het om 13,3 miljoen mensen, die waarschijnlijk voor de rest van hun leven beschadigd zijn, schrijft Kirsch.

Ramp

6,3 procent van de mensen die het vaccin namen, moest worden opgenomen in het ziekenhuis vanwege vaccinatieschade. “Dat zijn meer dan 12 miljoen ziekenhuisopnames.”

De vaccins zijn een ramp, aldus Kirsch. “Ze hebben geleid tot minstens 600.000 sterfgevallen.”

Ze willen niet dat jij de waarheid weet

De techondernemer is van plan om meer peilingen te houden, waaronder een peiling die 5000 respondenten heeft. Hij zegt dat de mainstream media, de medische gemeenschap, politici, gezondheidsinstanties en ‘factcheckers’ dergelijke onderzoeken nooit zullen doen.

“Ze willen de waarheid niet weten en belangrijker nog: ze willen niet dat jij de waarheid weet.”

4.9 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Volgens het CBS niet, althans, het komt niet door de wonderprikjes.

Fransdo
Fransdo
1 jaar geleden

Het wordt tijd dat er een Ministerie van waarheidsontkenning wordt opgericht. Ik weet wel wat kandidaten.

Joop Visser
Joop Visser
1 jaar geleden

En deze cijfers gaan dit jaar nog harder groeien. Sommige aandoeningen van de prik hebben een incubatietijd nodig, bijv. kanker.

Peter
Peter
1 jaar geleden

Hoelang blijft CBS EN RIVM liegen ?

Back to top button
74
0
We lezen graag je reactie!x