Homepagina » Buitenland » Presentator zegt waar het op staat: ‘Dit kun je toch geen pandemie noemen?’
presentator

Presentator zegt waar het op staat: ‘Dit kun je toch geen pandemie noemen?’

Sky News-presentator Alan Jones heeft iets gedaan wat maar weinig van zijn collega’s hem zullen nadoen. Hij confronteerde het volk op tv met de ongemakkelijke waarheid over de coronapandemie. Leiders moeten ons vertellen dat 99 procent van de gevallen mild is en dat 99,6 procent herstelt, zei de Australische presentator.

Sinds maart zijn er in Australië net iets meer dan 100 coronadoden gemeld. Dat terwijl er iedere dag zo’n 440 Australiërs sterven. “Dit kun je toch geen pandemie noemen?”

Hij wees erop dat er tijdens de Mexicaanse griepgolf in 2009 38.000 besmettingsgevallen en 191 sterfgevallen waren in Australië, tegenover 10.000 coronagevallen en ruim 100 coronadoden dit jaar. “Er waren geen lockdowns, de grenzen bleven open en politici gaven niet iedere dag alarmerende toespraken.”

“In Victoria is het sterftecijfer door corona 0,0005 procent.”

Vrijheden

“Dit jaar zijn er wereldwijd al 7,1 miljoen mensen gestorven aan besmettelijke ziektes, 4,5 miljoen aan kanker en 2,7 miljoen aan de gevolgen van roken.”

“Er is een groep die kwetsbaar is. Laten we die beschermen en de rest met rust laten.”

“Politieke leiders pakken Australiërs hun vrijheden af, zogenaamd omdat ze ons willen beschermen. Alleen een krankzinnige zal geloven dat een lockdown het virus kan uitroeien.”

[Sky News, 2]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Walter
Walter
7 maanden geleden

Einde carrière

Covid nenenene19
Covid nenenene19
7 maanden geleden

De BBC is ziedend nadat ik ze in een email erop wees dat in 2017 wereldwijd meer griepdoden te betreuren waren dan nu met Covid 19. De BBC wil dat de UK regering zo snel mogelijk met wetgeving tegen wat ze noemen ‘nepnieuws’ komt. Echter door voortdurend halve waarheden te vertellen is de BBC inmiddels een van de gevaarlijkste nepnieuws verspreiders ter wereld. Op de vraag waarom ze dit doen kreeg ik geen antwoord. Ofcom, de Engelse variant van het Agentschap Telecom heeft de BBC al eerder terecht gewezen met manipulatief pro EU nepnieuws. Ik hoop dat ze met alle legale middelen worden afgestraft. Het is organized crime, gefinancierd met belastinggeld.

Willem
Willem
Reactie op  Covid nenenene19
7 maanden geleden

Deze man bij de rechter zegt het goed https://www.youtube.com/watch?v=3vENsTkTBVs&t=740s

Pjoter
Pjoter
Reactie op  Willem
7 maanden geleden

@Willem, Fantastisch een man naar mijn hart!
https://www.youtube.com/watch?v=3vENsTkTBVs&t=740s

Repelsteeltje
Repelsteeltje
Reactie op  Pjoter
7 maanden geleden

Bedankt voor de tip. Heel mooi gezegd door deze man, erg indruk wekkend.

Rob
Rob
Reactie op  Willem
7 maanden geleden

Prachtig hoe ‘down to Earth’ en menselijk die man het de rechter verteld zonder oordelen, scheldwoorden enz. Hij legt het die rechter simpelweg heel duidelijk uit. En dan zie je ook dat die rechter niet menselijk is en daar alleen maar zit als een rol of functie in het macht systeem. Hij weet zich niet goed een houding te geven. Die man die voor de rechtbank zit gebruikt woorden die in een strijd als een belediging gezien worden maar omdat hij juist geen strijd voert zie je dat het binnen komt. Een man met kracht die een rechter met macht op zijn plaats zet. Alleen zal het de rechter niet veranderen. Zodra de situatie verandert is het weer alleen macht wat die rechter zal laten zien. Los komen van de macht is een heel proces en dan zou hij ook geen rechter meer kunnen zijn.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
7 maanden geleden

Mijd de MSM.
Ze proberen opnieuw een paniekgolf te veroorzaken.
Het bedrog gaat gewoon door.
Ongelooflijk.
Eens kijken hoe de politiek reageert.
Eigenlijk weet ik het wel.
Want houdt iemand de corona-doden score bij ?
Laag. Een heel laag aantal. Nagenoeg nul.
Want wat de MSM telt is het aantal besmettingen.
Zelfs dat weten we niet, want we kunnen het niet betrouwbaar meten.
Ze roepen maar wat, om opnieuw paniek te creëren.
Misdadig. Ja, strafbaar. Maar het OM zwijgt.
De democratie en de rechtsstaat wankelen.

Tom
Tom
Reactie op  Herman de Graaf
7 maanden geleden

Zo mooi hoe de echte wereld nu prachtig weergegeven wordt hoe corrupt alles is, zeker de leiders van de landen waarvan hun masker nu afvalt omdat de waarheid in het open ligt.
De wetten en regels die ons nog meer kapotmaken blijven gehandhaaft terwijl nu een ieder weldenkend mens nu toch moet gaan zien dat het doom scenario uit gebleven is terwijl de wurggreep aangeknepen blijft ?!

hendrik1730
hendrik1730
Reactie op  Herman de Graaf
7 maanden geleden

Ik heb de Belgische overlijdenscijfers zelf gecheckt ( Statbel, officiële Belgische site met diverse statistieken ) en de gemiddelde sterftecijfers per dag over de laatste 11 jaar bekenen en geanalyseerd. Resultaten :

1) zomer/winter sterven er elke dag 250/350 mensen, aan “alles”.

2) winter 2018 stierven er 10.000 mensen aan griep ( oversterfte, d. i. de extra overlijdens tov het 11 jaarsgemiddelde, gecumuleerd ).

3) in 2020 … nog geen 5000 oversterftes ( versus de bijna 10.000 van de overheid ) , en op 3 mei 2020 zaten we alweer op de gemiddelde dagelijkse sterftecijfers als VOOR corona.

4) waarom in 2018 geen lockdown en in 2020 WEL? Kwam politiek goed uit, waarschijnlijk, want geen kat gelooft nog in de klimaatwaanzin van de tonijnvis van dienst. Er MOEST dus een crisis gecreëerd worden waar de mensen schrik van hebben : de gezondheid.

Heel dat gedoe is een grote LEUGEN. En een vaccin zou ons “redden” ? In geen 100 jaar, er zijn NU al meer dan 30 mutaties opgetreden in het coronavirus sinds het in de EU rondwaart – net zoals bij griepvirussen en/of andere RNA virussen ( HIV bvb. Dat is er al 40+ jaar en er is nog steeds GEEN vaccin beschikbaar ). Griepvaccins werken trouwens ook niet voor nieuwe griepvarianten, in het beste geval werken ze tegen griepvisussen van 3-4 jaar voordien en als dusdanig zijn ze ook grotendeels waardeloos.

Wie gelooft dat men NU op een jaar tijd een goedwerkend vaccin gaan “uitvinden” daat waar het voor andere RNA virusen na tientallen jaren nog steeds niet lukt, is een dwaas. Terwijl behandelingen met hydroxychloroquine, Zn en Amytromycine bewezen WEL goed werken en goedkoop zijn – maar die worden dan VERBODEN.

Hoe doorzichtig kan je als overheid niet zijn, zeg – overduidelijk verkocht aan de farma-maffia.

Ron
Ron
7 maanden geleden

Met homeopathie heeft 99% geen verwikkelingen, snellere genezing en totaal geen revalidatie nodig. Rollen ze iemand het ziekenhuis uit zo gezegd genezen staan ze twee rijen dik te applaudisseren. Voor wat? Hij of zij kan niet staan en moet minstens 6 maanden tot een jaar revalideren maar hij is genezen. Als hij zij kort daarna niet sterft.Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Thom
Thom
7 maanden geleden

Maar de massa blijft stug doorslapen en laat zich als dolle honden muilkorven.

Wie slaapt in een democratie wordt wakker in een dictatuur.

edwin
edwin
7 maanden geleden

goeie vent
ik vraag me af hoe een virus ontstaat, hoe het wordt overgedragen en wat een virus is.

x

Check Also

guterres

VN-baas Guterres: coronamaatregelen worden gebruikt om mensenrechten te beperken

Secretaris-generaal van de VN Antonio Guterres heeft ...

huisarts

LinkedIn snoert kritische huisarts de mond: ‘Blijkbaar mag je niet vertellen hoe de zaken zijn gegaan’

We bevinden ons momenteel in een vreemde ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x