Buitenland

Presentator zegt waar het op staat: ‘Dit kun je toch geen pandemie noemen?’

Help ons door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sky News-presentator Alan Jones heeft iets gedaan wat maar weinig van zijn collega’s hem zullen nadoen. Hij confronteerde het volk op tv met de ongemakkelijke waarheid over de coronapandemie. Leiders moeten ons vertellen dat 99 procent van de gevallen mild is en dat 99,6 procent herstelt, zei de Australische presentator.

Sinds maart zijn er in Australië net iets meer dan 100 coronadoden gemeld. Dat terwijl er iedere dag zo’n 440 Australiërs sterven. “Dit kun je toch geen pandemie noemen?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij wees erop dat er tijdens de Mexicaanse griepgolf in 2009 38.000 besmettingsgevallen en 191 sterfgevallen waren in Australië, tegenover 10.000 coronagevallen en ruim 100 coronadoden dit jaar. “Er waren geen lockdowns, de grenzen bleven open en politici gaven niet iedere dag alarmerende toespraken.”

“In Victoria is het sterftecijfer door corona 0,0005 procent.”

Vrijheden

“Dit jaar zijn er wereldwijd al 7,1 miljoen mensen gestorven aan besmettelijke ziektes, 4,5 miljoen aan kanker en 2,7 miljoen aan de gevolgen van roken.”

“Er is een groep die kwetsbaar is. Laten we die beschermen en de rest met rust laten.”

“Politieke leiders pakken Australiërs hun vrijheden af, zogenaamd omdat ze ons willen beschermen. Alleen een krankzinnige zal geloven dat een lockdown het virus kan uitroeien.”

[Sky News, 2]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Walter
Walter
3 jaren geleden

Einde carrière

Covid nenenene19
Covid nenenene19
3 jaren geleden

De BBC is ziedend nadat ik ze in een email erop wees dat in 2017 wereldwijd meer griepdoden te betreuren waren dan nu met Covid 19. De BBC wil dat de UK regering zo snel mogelijk met wetgeving tegen wat ze noemen ‘nepnieuws’ komt. Echter door voortdurend halve waarheden te vertellen is de BBC inmiddels een van de gevaarlijkste nepnieuws verspreiders ter wereld. Op de vraag waarom ze dit doen kreeg ik geen antwoord. Ofcom, de Engelse variant van het Agentschap Telecom heeft de BBC al eerder terecht gewezen met manipulatief pro EU nepnieuws. Ik hoop dat ze met alle legale middelen worden afgestraft. Het is organized crime, gefinancierd met belastinggeld.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
3 jaren geleden

Mijd de MSM.
Ze proberen opnieuw een paniekgolf te veroorzaken.
Het bedrog gaat gewoon door.
Ongelooflijk.
Eens kijken hoe de politiek reageert.
Eigenlijk weet ik het wel.
Want houdt iemand de corona-doden score bij ?
Laag. Een heel laag aantal. Nagenoeg nul.
Want wat de MSM telt is het aantal besmettingen.
Zelfs dat weten we niet, want we kunnen het niet betrouwbaar meten.
Ze roepen maar wat, om opnieuw paniek te creëren.
Misdadig. Ja, strafbaar. Maar het OM zwijgt.
De democratie en de rechtsstaat wankelen.

Ron
Ron
3 jaren geleden

Met homeopathie heeft 99% geen verwikkelingen, snellere genezing en totaal geen revalidatie nodig. Rollen ze iemand het ziekenhuis uit zo gezegd genezen staan ze twee rijen dik te applaudisseren. Voor wat? Hij of zij kan niet staan en moet minstens 6 maanden tot een jaar revalideren maar hij is genezen. Als hij zij kort daarna niet sterft.Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x