CoronaMens en Dier

Karoline (24) moest zich verplicht laten vaccineren: na DRIE hartaanvallen en een tia werd ze aan haar lot overgelaten

Help mee door dit artikel met iedereen op je socials te delen!

Het Amerikaanse leger en de Nationale Garde weigerden een soldaat te helpen nadat ze een ernstige hartaandoening kreeg door de mRNA-vaccins tegen corona, die ze verplicht moest nemen.

Ze heeft inmiddels drie hartaanvallen en een tia gehad en krijgt nu een pacemaker.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Voormalig CBS News-verslaggeefster Catherine Herridge onthult hoe het leger Karoline Stancik (24) aan haar lot overliet, zelfs nadat het erkende dat er een verband is tussen haar hartaandoening, posturaal orthostatisch tachyocardiesyndroom (POTS), en de coronaprik.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Alsof er een ballon ontplofte in mijn borstkas

Stancik vertelt aan Herridge dat ze twee Moderna-prikken heeft gehaald. De eerste prik, die ze op 20 maart 2021 kreeg, veroorzaakte milde bijwerkingen, waaronder hoesten, pijn op de borst en hoofdpijn.

Een maand later kreeg ze een tweede prik, en die veroorzaakte een ernstige reactie waarbij ze last kreeg van neuropathische pijn. In haar hele lijf had ze een brandend gevoel. Ze had ook pijn op de borst,  ademhalingsproblemen, een hele hoge hartslag en daarnaast was ze duizelig. “Het voelde alsof er een ballon ontplofte in mijn borstkas.”

Stancik, die overwoog zelfmoord te plegen, raakte haar baan en dus haar inkomen kwijt. Ze werd dakloos en opgezadeld met meer dan 70.000 dollar aan medische kosten.

Achtergelaten en vertrapt

Na 19 maanden kreeg ze van het Army Human Resources Command te horen dat ze vanwege haar aandoening toch recht heeft op een financiële vergoeding.

Het opvolgen van orders heeft me [bijna] mijn leven gekost, zegt Stancik. “Ik werd achtergelaten en vertrapt door de organisatie die er prat op gaat niemand achter te laten.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 152 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ludo
ludo
1 maand geleden

als men op zo’n moment gedwongen wordt dan moet je dit zwart op wit laten zetten en als er gezondheidsproblemen van voortkomen dan dat zij er dan verantwoordelijk voor kunnen gesteld worden!
anders heeft men het recht om te weigeren!!!

Roadrunner
Roadrunner
1 maand geleden

Er gaan er helaas nog velen volgen…..

E.T.
E.T.
1 maand geleden

Schrale troost: ze heeft (aangezien ze nog leeft) een grotere kans om dit te overleven dan de Amerikanen die binnenkort tegen de Russen of de Chinezen moeten vechten.
Wat ik trouwens niet begrijp is dat er nog steeds mensen zijn die er voor kiezen om voor het leger werken, de mensheid heeft nog niet zoveel geleerd van de 2e wereldoorlog.

Niet bang
Niet bang
1 maand geleden

Helaas, mijn broer ook hartpatiënt na astra zenica. Neef overleden aan plots. Genoeg ellende om mij heen.

Back to top button
94
0
We lezen graag je reactie!x