Homepagina » Financieel » 10 bedrijven bepalen wat u koopt
10 bedrijven bepalen wat u koopt

10 bedrijven bepalen wat u koopt

De meeste consumentenproducten die vandaag de dag in de winkel liggen worden gemaakt door slechts enkele grote bedrijven. 

Zo kun je in de Amerikaanse fastfoodketen Taco Bell bijvoorbeeld geen Coca-Cola krijgen, omdat de restaurants onderdeel zijn van Yum Brands, een onderneming die een contract heeft met PepsiCo.

Daarnaast maakt Unilever onder meer Becel boter, Magnum ijs, Dove zeep, Axe deodorant en Sun vaatwastabletten. Nestlé is meerderheidsaandeelhouder van L’Oréal, een bedrijf dat actief is in cosmetica en schoonheidsverzorging.

Ondanks het grote aantal merken waar de consument uit kan kiezen, kom je bijna altijd uit bij de grote jongens:

Kraft, Coca-Cola, PepsiCo, Nestlé, Procter & Gamble, General Mills, Kellogg’s, Unilever, Johnson & Johnson en Mars.

10 bedrijven bepalen wat u kooptDe 10 grote merken (klik voor vergroting)

Keuze is een illusie.

Gerelateerd:

 Vind je deze informatie interessant? Deel het dan met mensen die je kent op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

34 reacties

 1. Dit is toch niet de schuld van de grote bedrijven.de massa die er in trapt zijn de grote schuldigen.Ooit was mijn persoon bij de Sunlight fabriek. De waspoeder machine draaide op volle toeren er stonden pallets vol Sunil waspoeder plots een gil dozen zijn op en kwamen ze met een partij persil dozen aandraven en gingen ze vrolijk verder met die te vullen.wie belazerd wie dan.

  0 likes
 2. Te weinig keuze in de supermarkt? Dat valt toch wel mee? Ga maar eens naar een supermarkt in een wat armer land… Waarom moet trouwens Coca-Cola verkrijgbaar zijn bij Taco Bell? Want ik heb vaak genoeg gelezen hier dat Coca-Cola half vergif is…of ben ik nou gek?

  0 likes
 3. Volgens mij kan hij nog kleiner, want voor zover ik weet zijn CocaCola, Pepsico, Kellogg’s en Unilever bedrijven in handen van Monsanto….

  0 likes
 4. En dit is nieuwswaardig?

  Sowieso bepalen ze niet wat ik koop, ze bepalen het aanbod. Ik mag nog altijd zelf kiezen welk product ik dan wel of niet aanschaf.

  Daarnaast, ze maken er toch geen geheim van? Op ieder product wat je koopt staat ook wel een Unilever, Nestle, CocaCola Company of PepsiCo logo.

  Welkom in de grotemensenwereld Niburu.

  0 likes
 5. Daarom doe ik de boodschappen in de natuurvoedingswinkel, iets duurder maar het voelt wel beter.

  0 likes
 6. Gewoon zelf voorzienend worden en je houd geld over.

  0 likes
 7. Ze kunnen nog zo groot zijn en machtig. Maar als de consument er werkelijk achter komt hoe de zaak wordt besodemietert kunnen ze wel ophouden met hun handeltje. De klant is nog altijd koning !

  0 likes
 8. Ik mis Chaudfontaine bij Coca Cola, dus het is geen compleet tabelletje.

  0 likes
 9. dit was mij al bekend.Keus uit 10 soorten?Verbouw uw voedsel zoveel mogelijk zelf, dan weet je tenminste WAT je eet.

  0 likes
 10. Volgens mij bepaal je zelf wat je koopt.

  0 likes
 11. Dus wat deon we dan? We kopen lekker klein, bij de boer, biologisch. En we zaaien en oogsten zelf, ook al is het op de balkon! Stemmen doe je namelijk met je portemonee…

  0 likes
 12. Ach, binnenkort hebben we allemaal onze eigen replicator thuis, en dan tik je in wat je wil eten, en dan wordt het ter plekke geassembleerd uit atomen. No more boodschappen doen!

  0 likes
 13. [quote name=”AustinP”]Volgens mij kan hij nog kleiner, want voor zover ik weet zijn CocaCola, Pepsico, Kellogg’s en Unilever bedrijven in handen van Monsanto….[/quote]
  Weet je dat zeker? Ik vroeg me al af of Monsanto in de voeding zit. Dan is de hele Calvélijn dus ook van hen, via Unilever. Wat fijn dat dit allemaal bekend wordt! Met z’n allen een steeds completer plaatje.

  0 likes
 14. Ik wil de redactie verzoeken een ernstige correctie door te voeren in dit artikel = vervang aub Kraft door Philip Morris (PMI) en je zal zien dat er nog VEEL meer merken verschijnen in dit plaatje
  Philippe Morris is zowat de grootste en machtigste groep ter wereld als het op consumer goods aankomt

  De mazen in het net zijn nog kleiner dan jullie denken…..

  0 likes
 15. [quote name=”Crayon”]En dit is nieuwswaardig?

  Sowieso bepalen ze niet wat ik koop, ze bepalen het aanbod. Ik mag nog altijd zelf kiezen welk product ik dan wel of niet aanschaf.

  Daarnaast, ze maken er toch geen geheim van? Op ieder product wat je koopt staat ook wel een Unilever, Nestle, CocaCola Company of PepsiCo logo.

  Welkom in de grotemensenwereld Niburu.[/quote]

  Toch wel aardig van Niburu om dit te laten weten voor de leek.. Jij weet het wel, maar zijn nog genoeg mensen die nog van niks weten..

  0 likes
 16. Crayon, precies zij bepalen het aanbod en beperken je dus in je keuze.
  Zit je in een flatje met je uitkering, dan is je keuze nog beperkter.
  Dus moet jij niet komen net of de mens alle keuze heeft, want dat is niet zo, de keuze word steeds beperkter door deze vieze bedrijven, die schijt hebben aan onze gezondheid.

  0 likes
 17. [quote name=”biko steve”]Volgens mij bepaal je zelf wat je koopt.[/quote]
  Dat doe je ook, maar meestal kom je bij 1 van deze tien uit.Snapt u de boodschap nu?

  0 likes
 18. [quote name=”Crayon”]En dit is nieuwswaardig?

  Sowieso bepalen ze niet wat ik koop, ze bepalen het aanbod. Ik mag nog altijd zelf kiezen welk product ik dan wel of niet aanschaf.

  Daarnaast, ze maken er toch geen geheim van? Op ieder product wat je koopt staat ook wel een Unilever, Nestle, CocaCola Company of PepsiCo logo.

  Welkom in de grotemensenwereld Niburu.[/quote]
  Sommige mensen spreken altijd voor zichzelf.En vergeten de rest van de wereld.Welkom in de volwassen wereld!

  0 likes
 19. [quote name=”pietje bell”]Dit is toch niet de schuld van de grote bedrijven.de massa die er in trapt zijn de grote schuldigen.Ooit was mijn persoon bij de Sunlight fabriek. De waspoeder machine draaide op volle toeren er stonden pallets vol Sunil waspoeder plots een gil dozen zijn op en kwamen ze met een partij persil dozen aandraven en gingen ze vrolijk verder met die te vullen.wie belazerd wie dan.[/quote]
  Je spreekt jezelf tegen. Hoe kan de massa in iets trappen dat voor ze verzwegen wordt, zoals dozen waar niet in zit wat er op staat? Hoe zou jij dat dan aanpakken als buitenstaander?

  0 likes
 20. Ik zou wel eens een overzicht willen zien van alle grote voedingsbedrijven en hun klanten. Dus Monsanto, DuPont, Bayer, Dow en Syngenta. Kan er op Monsanto’s klanten na geen overzicht van vinden.

  0 likes
 21. In Amerika is de interesante app beschikbaar: http://www.buycott.com staat toe om ieder product in de supermarkt te scannen en zien welk imperium ze deel uitmaken, alsook verteld het je indien ze voor of tegen GMO, GMO-labeling etc zijn. Vb. Nestle heeft 1000000 dollar gesluisd naar anti-GMO-labeling campagnes. Je zou ervan versteld staan hoeveel producten die ieder van ons bijdragen aan dingen die wij niet willen.

  0 likes
 22. [quote name=”Linda”][quote name=”AustinP”]Volgens mij kan hij nog kleiner, want voor zover ik weet zijn CocaCola, Pepsico, Kellogg’s en Unilever bedrijven in handen van Monsanto….[/quote]
  Weet je dat zeker? Ik vroeg me al af of Monsanto in de voeding zit. Dan is de hele Calvélijn dus ook van hen, via Unilever. Wat fijn dat dit allemaal bekend wordt! Met z’n allen een steeds completer plaatje.[/quote]

  Was of heeft Rutte ook niet aandeel in Calve ? Wordt inderdaad steeds strakker.

  0 likes
 23. [quote name=”Linda”][quote name=”pietje bell”]Dit is toch niet de schuld van de grote bedrijven.de massa die er in trapt zijn de grote schuldigen.Ooit was mijn persoon bij de Sunlight fabriek. De waspoeder machine draaide op volle toeren er stonden pallets vol Sunil waspoeder plots een gil dozen zijn op en kwamen ze met een partij persil dozen aandraven en gingen ze vrolijk verder met die te vullen.wie belazerd wie dan.[/quote]
  Je spreekt jezelf tegen. Hoe kan de massa in iets trappen dat voor ze verzwegen wordt, zoals dozen waar niet in zit wat er op staat? Hoe zou jij dat dan aanpakken als buitenstaander?[/quote]
  naar mensen luisteren die aan de bell trekken.En nu komt het Die worden meestal niet geloofd. Geen universiteit gehad.en geen driedelig kostuum aan. Dus je kletst maar wat. Net als vroeger 7up. water uit de rivier de rotte (Rotterdam) wel eigen zuivering installatie suikerwater met citroen essence. reacties het is lekker drinken.En daar sta je dan met je goede bedoelingen.

  0 likes
 24. [quote name=”NU”]Dus wat deon we dan? We kopen lekker klein, bij de boer, biologisch. En we zaaien en oogsten zelf, ook al is het op de balkon! Stemmen doe je namelijk met je portemonee…[/quote]
  Een hele mooie, NU! Een mooie slogan om overal rond te strooien en neer te leggen.
  JE KAN STEMMEN MET JE PORTEMONNEE!

  0 likes
 25. het overgrote deel van deze lijst bestaat uit luxe artikelen zoals frisdrank, ijs, snoep, koekjes, cereals en diervoeding. Als je gezond (= vers) eet heb je er dus maar heel weinig mee te maken.
  Het idee dat natuurvoeding duur is valt reusachtig mee als je ook gaat eten naar je werkelijke behoefte in plaats van telkens weer toe te geven aan de verleiding. Volgens mij ben ik zelfs puur financieel goedkoper uit; in ieder geval als geheel. Ik voel me fitter, energieker en lichter, mijn conditie en weegschaal bevestigen dat ook nog eens.
  In zijn algemeenheid vind ik het ook prettiger om actief op zoek te gaan naar alternatieven dan te blijven hangen in geklaag over grote bedrijven die alles tegen werken. In mijn eentje kan ik de wereld niet veranderen maar ik kan wel een draai geven aan mijn eigen leven en mijn plaats in mijn omgeving.

  0 likes
 26. [quote name=”pietje bell”][quote name=”Linda”][quote name=”pietje bell”]Dit is toch niet de schuld van de grote bedrijven.de massa die er in trapt zijn de grote schuldigen.Ooit was mijn persoon bij de Sunlight fabriek. De waspoeder machine draaide op volle toeren er stonden pallets vol Sunil waspoeder plots een gil dozen zijn op en kwamen ze met een partij persil dozen aandraven en gingen ze vrolijk verder met die te vullen.wie belazerd wie dan.[/quote]
  Je spreekt jezelf tegen. Hoe kan de massa in iets trappen dat voor ze verzwegen wordt, zoals dozen waar niet in zit wat er op staat? Hoe zou jij dat dan aanpakken als buitenstaander?[/quote]
  naar mensen luisteren die aan de bell trekken.En nu komt het Die worden meestal niet geloofd. Geen universiteit gehad.en geen driedelig kostuum aan. Dus je kletst maar wat. Net als vroeger 7up. water uit de rivier de rotte (Rotterdam) wel eigen zuivering installatie suikerwater met citroen essence. reacties het is lekker drinken.En daar sta je dan met je goede bedoelingen.[/quote]
  Dat begrijp ik wel. Daar zullen er vele van zijn. Dan nog kan je het mensen niet kwalijk nemen dat ze een doos Persil voor Sunlight kopen.
  Het grote probleem is de doofpot, en al helemaal voor ‘mindere’ werknemers. We zouden een democratie zijn. Dan zou je een stem hebben. Maar hier….

  0 likes
 27. [quote name=”kengai”]Crayon, precies zij bepalen het aanbod en beperken je dus in je keuze.
  Zit je in een flatje met je uitkering, dan is je keuze nog beperkter.
  Dus moet jij niet komen net of de mens alle keuze heeft, want dat is niet zo, de keuze word steeds beperkter door deze vieze bedrijven, die schijt hebben aan onze gezondheid.[/quote]

  Een steeds beperktere keuze? Laat me niet lachen. De keuze wordt juist teveel. Hoeveel soorten Pringles en cola kan je tegenwoordig wel niet kopen. Overal zijn nu producten te krijgen in de meest uitgebreide keuzes.

  Je hoeft t niet te kopen hoor.

  0 likes
 28. [quote name=”Linda”][quote name=”AustinP”]Volgens mij kan hij nog kleiner, want voor zover ik weet zijn CocaCola, Pepsico, Kellogg’s en Unilever bedrijven in handen van Monsanto….[/quote]
  Weet je dat zeker? Ik vroeg me al af of Monsanto in de voeding zit. Dan is de hele Calvélijn dus ook van hen, via Unilever. Wat fijn dat dit allemaal bekend wordt! Met z’n allen een steeds completer plaatje.[/quote]
  Nee, hij weet het niet zeker. Sterker nog, het is complete onzin.
  Ik zal je uitleggen waarom. Monsanto is 50 miljard waard.
  Nu gaan we rekenen:
  Coca Cola is 180 miljard waard
  Pepsico is 130 miljard waard
  Kelloggs is 23 miljard waard
  Unilever is 116 miljard waard
  Dus Monsanto is GEEN eigenaar van deze 4 bedrijven, want deze bedrijven zijn samen al 9(!) keer zoveel waard als heel Monsanto.
  Ik lijk wel een kleuterleider…hoe oud zijn jullie eigenlijk?

  0 likes
 29. Coca Cola en Unilever zijn klanten van Monsanto, dus het is niet de eigenaar ervan. Unilever heeft zijn zadenproductie verkocht aan Monsanto en Coca Cola haalt zijn cafeïne er vandaan, zover ik weet.

  Ik koop in de supermarkt voornamelijk biologisch, zowel kip, melk, eieren en fairtrade fruit. Het kan nog beter natuurlijk maar het begin is er.

  0 likes
 30. [quote name=”H. Liter”][quote name=”Linda”][quote name=”AustinP”]Volgens mij kan hij nog kleiner, want voor zover ik weet zijn CocaCola, Pepsico, Kellogg’s en Unilever bedrijven in handen van Monsanto….[/quote]
  Weet je dat zeker? Ik vroeg me al af of Monsanto in de voeding zit. Dan is de hele Calvélijn dus ook van hen, via Unilever. Wat fijn dat dit allemaal bekend wordt! Met z’n allen een steeds completer plaatje.[/quote]
  Nee, hij weet het niet zeker. Sterker nog, het is complete onzin.
  Ik zal je uitleggen waarom. Monsanto is 50 miljard waard.
  Nu gaan we rekenen:
  Coca Cola is 180 miljard waard
  Pepsico is 130 miljard waard
  Kelloggs is 23 miljard waard
  Unilever is 116 miljard waard
  Dus Monsanto is GEEN eigenaar van deze 4 bedrijven, want deze bedrijven zijn samen al 9(!) keer zoveel waard als heel Monsanto.
  Ik lijk wel een kleuterleider…hoe oud zijn jullie eigenlijk?[/quote]
  Bedankt voor je uitleg, maar ik geloof geen seconde dat Monsanto 50 miljard waard is. Als zij ook in oorlogsgif zitten, wereldwijd lobbyen, waar ook heel veel geld zal omgaan en hun hele geschiedenis van overal in geïnfiltreerd zijn, moet je met meer aankomen. Bovendien stelt niemand dat iets als unilever hun eigendom is. Daar zal wel een constructie voor zijn met dochterondernemingen. Er zal ook heel veel zwart geld zitten, geparkeerd in belastingparadijzen etc. Daar heb ik geen illusies over. Ze zullen sowieso geen geheimen prijsgeven. Hun praktijken zijn duister als de nacht, op alle fronten.

  0 likes
 31. [quote name=”NOFEAR”]Coca Cola en Unilever zijn klanten van Monsanto, dus het is niet de eigenaar ervan. Unilever heeft zijn zadenproductie verkocht aan Monsanto en Coca Cola haalt zijn cafeïne er vandaan, zover ik weet.

  Ik koop in de supermarkt voornamelijk biologisch, zowel kip, melk, eieren en fairtrade fruit. Het kan nog beter natuurlijk maar het begin is er.[/quote]
  Hoi Nofear. Ik heb een beperkte bestedingsruimte, dus deed ik dat eerst ook. Maar het bio-assortiment is daar heel klein. Ik ga tegenwoordig naar een natuurvoedingswinkel. Alleen al het contact met die mensen daar is een vreugde die geen supermarkt kan geven. Eerlijk, oprecht, bescheiden en zó voelbaar integer. Een totaal andere werkelijkheid of wereld. Al snel overheerste bij mij het gevoel: ik gún ze mijn geld. Nou ja ‘mijn’. En ik wil daar bij horen, er onderdeel van uit maken, míjn wereld laten zijn. We hebben er recht op, we zijn het waard.

  0 likes
 32. [quote name=”Linda”][quote name=”H. Liter”][quote name=”Linda”][quote name=”AustinP”]Volgens mij kan hij nog kleiner, want voor zover ik weet zijn CocaCola, Pepsico, Kellogg’s en Unilever bedrijven in handen van Monsanto….[/quote]
  Weet je dat zeker? Ik vroeg me al af of Monsanto in de voeding zit. Dan is de hele Calvélijn dus ook van hen, via Unilever. Wat fijn dat dit allemaal bekend wordt! Met z’n allen een steeds completer plaatje.[/quote]
  Nee, hij weet het niet zeker. Sterker nog, het is complete onzin.
  Ik zal je uitleggen waarom. Monsanto is 50 miljard waard.
  Nu gaan we rekenen:
  Coca Cola is 180 miljard waard
  Pepsico is 130 miljard waard
  Kelloggs is 23 miljard waard
  Unilever is 116 miljard waard
  Dus Monsanto is GEEN eigenaar van deze 4 bedrijven, want deze bedrijven zijn samen al 9(!) keer zoveel waard als heel Monsanto.
  Ik lijk wel een kleuterleider…hoe oud zijn jullie eigenlijk?[/quote]
  Bedankt voor je uitleg, maar ik geloof geen seconde dat Monsanto 50 miljard waard is. Als zij ook in oorlogsgif zitten, wereldwijd lobbyen, waar ook heel veel geld zal omgaan en hun hele geschiedenis van overal in geïnfiltreerd zijn, moet je met meer aankomen. Bovendien stelt niemand dat iets als unilever hun eigendom is. Daar zal wel een constructie voor zijn met dochterondernemingen. Er zal ook heel veel zwart geld zitten, geparkeerd in belastingparadijzen etc. Daar heb ik geen illusies over. Ze zullen sowieso geen geheimen prijsgeven. Hun praktijken zijn duister als de nacht, op alle fronten.[/quote]
  Dat kun jij misschien wel niet geloven, maar helaas voor je is het een feit. Er staan 534 miljoen aandelen uit, die nu ongeveer $100 noteren.
  Vraagje: waarom wil jij eigenlijk dat Monsanto veel groter is dan ze in werkelijkheid zijn? Omdat je complottheorie anders niet meer klopt?

  0 likes
 33. Nee, hij weet het niet zeker. Sterker nog, het is complete onzin.
  Ik zal je uitleggen waarom. Monsanto is 50 miljard waard.
  Nu gaan we rekenen:
  Coca Cola is 180 miljard waard
  Pepsico is 130 miljard waard
  Kelloggs is 23 miljard waard
  Unilever is 116 miljard waard
  Dus Monsanto is GEEN eigenaar van deze 4 bedrijven, want deze bedrijven zijn samen al 9(!) keer zoveel waard als heel Monsanto.
  Ik lijk wel een kleuterleider…hoe oud zijn jullie eigenlijk?[/quote]
  Bedankt voor je uitleg, maar ik geloof geen seconde dat Monsanto 50 miljard waard is. Als zij ook in oorlogsgif zitten, wereldwijd lobbyen, waar ook heel veel geld zal omgaan en hun hele geschiedenis van overal in geïnfiltreerd zijn, moet je met meer aankomen. Bovendien stelt niemand dat iets als unilever hun eigendom is. Daar zal wel een constructie voor zijn met dochterondernemingen. Er zal ook heel veel zwart geld zitten, geparkeerd in belastingparadijzen etc. Daar heb ik geen illusies over. Ze zullen sowieso geen geheimen prijsgeven. Hun praktijken zijn duister als de nacht, op alle fronten.[/quote]
  Dat kun jij misschien wel niet geloven, maar helaas voor je is het een feit. Er staan 534 miljoen aandelen uit, die nu ongeveer $100 noteren.
  Vraagje: waarom wil jij eigenlijk dat Monsanto veel groter is dan ze in werkelijkheid zijn? Omdat je complottheorie anders niet meer klopt?[/quote]
  Willen is iets anders dan geloven. En ik zie de relatie met een complottheorie niet. Tenzij je wantrouwen bedoelt. Dat heb ik.

  0 likes
 34. Deze grote bedrijven bederven wel de grote markt door met hun reclame toch maar hun producten aan te prijzen.
  Palmolie is al zo een product die bewezen veel natuur te vernietigen ten koste van de levende have in hun habitat.
  Enorme vlakten van oer oerwoud wordt vernietigd met bulldozers om deze bedrijven te voorzien van geld!
  Unilever en consorten betalen boeren om hun land te gaan verkwanselen aan de multi- industrie om het westen maar te voeden met dikmakers zoals palm olie.
  Dieren in die gebieden worden genegeerd en tot lastmakers gemaakt.
  Orang Oetans worden soms levend begraven door die bulldozers, en de opdrachtgevers maar lachen omdat ze erg veel dollars ontvangen.
  Zie ook reportage op Aljazira.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Waarom de afslankindustrie liegt om je dik te houden

Een dieet is het slechtste dat je ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

IS

Schimmige club pleit voor terughalen IS-jihadisten naar Europa. Dit zijn de Nederlandse leden (er zit ook een troonopvolger bij)

Afgelopen maand oordeelde de rechter dat Nederland ...

macht

Klaver en Rutte zijn slechts de koffiejuffrouwen van de macht. Híer ligt de echte macht

Jesse Klaver en Mark Rutte zijn slechts ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 12 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.