Binnenland

Rutte geeft het geld lachend weg aan vriendjes en belangengroepen. Waarom de economie groeit, maar uw portemonnee krimpt

Help door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We krijgen vaak te horen dat de crisis achter ons ligt. De beurs is in de afgelopen jaren in totaal 38 procent gestegen en het bbp is met 12 procent gegroeid.

Waarom merkt u daar zo weinig van?

Sinds het aantreden van het eerste kabinet-Rutte hebben huishoudens een lastenstijging van gemiddeld 3000 euro moeten ophoesten.

Anders gekund

U betaalt niet alleen meer belasting, ook de prijzen zijn enorm gestegen.

Zo betaalt u gemiddeld 13 procent meer voor een kar boodschappen, 23 procent meer voor het openbaar vervoer en 32 procent meer voor uw verzekering.

De omvang van de economie is toegenomen, maar de rijkdom is niet bij u terechtgekomen.

Natuurlijk had dit anders gekund.

Keer op keer

In allerlei landen om ons heen werden de lasten verlaagd tijdens de crisis, maar in 2013 – op het dieptepunt van de crisis – besloot Rutte om de lasten te verhogen om maar obsessief te voldoen aan de rigide 3-procentsnorm van de EU.

Rutte koos keer op keer voor de belangen van grote multinationals, de EU en voor vergroting van de overheid, maar niet voor de hardwerkende Nederlanders.

Weggeeft

De btw werd verhoogd, de hypotheekrenteaftrek werd afgebouwd, verhuurdersheffing werd ingevoerd, er werd een extra huurverhoging ingevoerd, het eigen risico werd meer dan verdubbeld, de zorgpremies werden verhoogd, enzovoorts, enzovoorts.

De economie groeit, maar uw portemonnee krimpt omdat Rutte het geld lachend weggeeft aan vriendjes en belangengroepen.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Forum voor Democratie]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
3 jaren geleden

Dit gaat al ruim 40 jaar zo. De arbeidsproductiviteit is Skyhigh gestegen maar de koopkracht van de mensen vrijwel niet. Meerdere studies hebben dit onomstotelijk aangetoond.

En hoe je ook stemt, als je zo stom bent dat nog te doen, het zal NIETS uitmaken.
De trein dendert gewoon voort…

PREDATOR
PREDATOR
3 jaren geleden

Dat daar nog geen bomgordel naar binnen is gelopen is mij een raadsel..HIJ BLIJFT AAN DE GANG!!!

Dommelectueel
Dommelectueel
3 jaren geleden

Ons eten wordt bewust vergiftigd, onze natuurlijke omgeving wordt vergiftigd, zuurstof wordt afgepakt, 99% van de medicijnen werken niet, je wordt verplicht volgespoten met gif, je betaalt belasting over belasting, omgerekend is jouw belastingdruk 96%, het laatste restje waarvoor jij je kapot gewerkt hebt (pensioen,aow) wordt lachend afgepakt, je zal gvd doorwerken tot je dood neervalt. Als je protesteert wordt je compleet in elkaar gerost. En nog veel meer.
Dit is jouw overheid, triest.
We zijn er echt wel op vooruit gegaan.

Kalki
Kalki
3 jaren geleden

Beleid van de elite; om arm armer en rijk rijker te maken; we moeten bij de autoriteiten daarom ook gaan aandringen voor ufo-disclosure omdat aliens er tegen zijn en er veel aan kunnen doen om dit in balans te brengen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x