Great ResetMens en Dier

Gideon van Meijeren legt uit waarom ze de boeren weg willen: ‘Het draait allemaal om 2030’

Help mee door dit met jouw vrienden op je socials te delen!

Wat is de ware agenda achter het stikstofbeleid? Welke rol spelen internationale organisaties hierin? Er zijn een aantal leugens waar dit hele stikstofbeleid op gebaseerd is, zegt Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD).

Hij wijst erop dat in de uitspraak die de Raad van State in 2019 heeft gedaan over de Nederlandse stikstofaanpak nergens staat dat Nederland op dit moment te veel stikstof uitstoot of de stikstofuitstoot zou moeten terugdringen. “Dat heeft de rechter niet gezegd.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Stikstofminister Christianne van der Wal zei in de Tweede Kamer dat de uitspraak van de rechter ‘klip-en-klaar was’. Volgens de minister had de rechter bepaald dat we de stikstofuitstoot moeten reduceren.

Juridisch bindende overeenkomsten

Als het niet hoeft van de rechter, waarom wordt dit beleid dan gevoerd? Waarom worden alle pijlen op de boeren gericht? “Zonder de grond van de boeren kunnen ze die miljoen woningen die ze willen bouwen niet bouwen en kunnen ze die duizenden windturbines die ze willen bouwen niet bouwen.”

Welke rol spelen internationale organisaties? Het kabinet voert plannen uit die worden bedacht door de Europese Commissie, het World Economic Forum en bij de Verenigde Naties.

“Men zegt wel dat het World Economic Forum slechts een praatclub is, maar ondertussen hebben wij wel aan het licht gebracht dat daar juridisch bindende overeenkomsten worden gesloten tussen de Nederlandse staat en het World Economic Forum, waar geen debat over plaatsvindt en waar de Kamer niet zelf over wordt geïnformeerd,” zegt Van Meijeren.

Daarmee regeert hij over zijn eigen graf heen

Hij wijst erop dat er feitelijk een internationale agenda is tot het jaar 2030. “Dat is een jaartal dat je steeds overal terug ziet komen. Het draait allemaal om 2030. De Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties zijn gericht op 2030 en de Great Reset-plannen van Klaus Schwab worden constant gekoppeld aan dat jaar 2030.”

Rutte zegt bij de Verenigde Naties en de bijeenkomsten van het World Economic Forum in Davos: wij omarmen deze agenda. Daarmee regeert hij over zijn eigen graf heen, stelt van Meijeren. “Er worden internationale verplichtingen aangegaan.”

Wereldwijde voedseltransitie

De Nederlandse bevolking kan zich hierover niet uitspreken. In plaats daarvan wordt erover gelogen en worden we er niet over geïnformeerd, zegt Van Meijeren.

Begin 2021 zei Rutte in Davos dat Nederland een bijdrage gaat leveren aan de wereldwijde voedseltransitie. Die zal de manier waarop wij ons eten produceren ‘fundamenteel veranderen’.

4.9 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Boeren onteigenen = Totalitarisme

Deed Staling ook.

Hannah Arendt – Totalitarisme

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

TOTALE CONTROLE….daar draait het allemaal om…zonder Boeren controleren & beheersen die Elite-Parasieten precies welk voer er in onze Troggen komt…Vastgoedontwikkeling voor alle import is ook belangrijk…de Middenklasse moet Kapot zodat IEDEREEN een Bottomfeeder is…Voorlopig werken alle Hollanders FANTASTISCH mee aan de Totstandkoming van de Vernietiging van Nederland….toppie…

Marrob BE
Marrob BE
1 jaar geleden

Gelukkig dat we het WEF verhaal intussen kennen.
Gelukkig dat we ook de rol van de grootste crimineel van Nederland kennen.
Ongelukkig dat we er met z’n allen van alles over roepen.
Ongelukkig dat we er met z’n allen geen flikker aan doen.
Ongelukkig dat we de boeren op geen enkele manier als bevolking beschermen.
Ongelukkig dat we straks planten en insecten mogen eten.
Allemaal verdiend.

Christien
Christien
1 jaar geleden

ZEG STOP.
MET ONS ALLEN.

Als een persoon de leiding heeft die niet bij machten is en psychisch niet in orde blijkt en geen recente herinneringen op kan roepen is hij een gevaar voor de mensheid en dient hij verwijderd te wordeuit zijn positie.

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x