Homepagina » Binnenland » Onder Rutte zijn de lasten voor hardwerkende Nederlanders ongekend verhoogd. Waarom pikken we het nog?
Onder Rutte zijn de lasten voor hardwerkende Nederlanders ongekend verhoogd. Waarom pikken we het nog?
Foto: Pixabay

Onder Rutte zijn de lasten voor hardwerkende Nederlanders ongekend verhoogd. Waarom pikken we het nog?

Je krijgt vaak te horen dat de crisis voorbij is, maar waarom merken we daar niks van? Onder premier Rutte zijn de belastingen met ruim een kwart gestegen. Dat komt neer op meer dan 3000 euro per huishouden.

Daarnaast zijn de prijzen enorm gestegen. Zo betaal je gemiddeld 13 procent meer voor boodschappen en ruim 30 procent meer voor je verzekeringen.

Wanbeleid

Volgens Forum voor Democratie is dit het gevolg van financieel wanbeleid, ‘waarbij VVD en CDA steeds weer weigeren te kiezen voor het Nederlands belang en onze welvaart laten wegvloeien naar zinloze klimaatmaatregelen, massale immigratie, steunfondsen voor Zuid-Europa en een alsmaar uitdijend overheidsapparaat’.

De FVD wil dat hier verandering in komt en pleit voor invoering van een belastingvrije voet van 20.000 euro voor alle werkenden en gepensioneerden.

Volkomen absurde ‘energietransitie’

De partij stelt:

We moeten snoeien in de bureaucratie; stoppen met de ongecontroleerde immigratie en de 1000 miljard die Rutte wil uitgeven aan de volkomen absurde ‘energietransitie’ ten goede laten komen aan lastenverlichting, koopkrachtherstel, verbetering van de pensioenen en verbetering van de publieke voorzieningen.

Bekijk de video hieronder:

[Forum voor Democratie]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • weg met ons schreef:

  Rutte en consorten tot aan Balkenende behoren achter slot en grendel. Het koningshuis en de regering opdoeken, meer zaken doen met Rusland
  en vriendschappelijke banden verstevigen, weg onder het juk van de zionistische maffia en Goldman Sachs maffia en we zijn gered.

  Off-topic….De 298 lege stoelen voor de Russische ambassade klopt helemaal, want de MH17 passagiers zijn er nooit geweest. Alles één groot spektakel in een kleuteropvoerend toneelstuk.

  42 likes
  • weg met ons schreef:

   ….Wat, pleiten voor een land zonder regering? Ja, het schijnt namelijk dat landen met een demissionair kabinet, zeg maar zonder regering, vele malen beter functioneren en landen het opeens vele malen beter doen en mensen gelukkiger zijn en de uitgaven strakker naar beneden gaan en mensen geld in de portemonnee overhouden i.p.v. niks anders dan met volle Judas leugens bestolen worden. Het zal ook de veiligheid ten goede komen, omdat er zonder slapjanussen en Bilderberg politici beter zal worden opgetreden tegen veelal buitenlandse criminelen en moordenaars. Koningshuis is van hetzelfde laken een pak en hebben na verraad op verraad de beste tijd wel gehad. Willen ze ceremonieel nog wat lintjes knippen, dan is dat prima, maar niet langer op kosten van de burger.

   43 likes
 • wolfje schreef:

  ‘waarom pikken we het nog’? goede vraag

  25 likes
  • Rob schreef:

   @wolfje

   Durven we de waarheid onder ogen te zien waarom? Omdat we het domste volk zijn dat er is. Kijk eens naar de prioriteiten van mensen. Pas geleden een grote pin storing en hordes mensen waren kwaad dat ze niet konden pinnen. Die storing zou moeten laten zien dat je contant geld in huis moet hebben maar in plaats daarvan maken ze zich alleen maar kwaad omdat ze niet kunnen pinnen. Nog een voorbeeld. Mensen gaan door hun dak als ze de F1 wedstrijd of de plaatselijke voetbalclub niet kunnen zien maar niemand wordt kwaad als de belastingen, premies, huur etc elk jaar omhoog gaat terwijl de inkomsten alleen maar achteruit gaan. Niemand vindt zijn eigen leven belangrijk genoeg om er voor op te staan. In plaats daarvan moet iedereen vermaakt worden. Alsof je daardoor gaat leven. Wie vermaakt moet worden, leeft juist niet echt en dat zie je aan de gezichten. Feest vieren om het feest vieren zonder enige echte betekenis, dat is wat vermaak inhoudt en dat lijkt de dommigheid van het Nederlandse volk weer te geven. Op het internet heeft iedereen een grote mond en weet iedereen hoe de vork in de steel zit maar als er iets georganiseerd wordt komt er geen mens opdagen. Er zijn al verscheidene keren berichten geweest waar in gesteld werd dat Nederlanders het domste volk zijn. Nergens lopen zulke schapen rond als in Nederland. Een volk krijgt nog steeds de regering die het in die zin verdient en ook onze politiek is wel het meest schaapachtige beleid dat er bestaat. Waar een klein land groot in kan zijn.
   http://www.plcasset.com/what-is-your-plan-b/hello-mcfly-quote-1/

   41 likes
 • Gezinusk schreef:

  Tja onderzoeksjournalist en auteur, Jim Marrs, zei het ooit al. Waaraan kun je zien dat een regering van een land foute boel is? Antwoord: Als het belastinggeld van de bevolking verdwijnt als sneeuw voor de zon.

  In dit geval gaat veel van ons belastinggeld naar Brussel en EU. En niet alleen voor steunfondsen voor Zuid-Europa want in Oost Europa werd des te meer belastinggeld gepompt. De Engelsen zagen van meet af aan dergelijke ontwikkeling met lede ogen aan. Het was een belangrijke reden om te stemmen voor een Brexit.

  21 likes
  • deze schreef:

   goed gezegd ja! prachtig boek van Marrs … regeren vanuit het duister..

   ik heb niets met frans bouwer, maar zijn laatste single slaat wel heel erg op de man met de langste neus van nederland.. en dan zegt ie het nog zacht..
   waar blijft lange frans met kamervragen deel 3 .. ? is hij ook monddood gemaakt ??
   maar… met een grote M.. van MACHT is het toch eens duidelijk dat de hele hap en kliek dient te worden af geserveerd, maar … hoe doen WE dat mensen ?

   5 likes
   • Strijdervoorvrijheid schreef:

    Tsja, hoe doen we dat? We zullen ze moeten doden pas dan zal het opknappen.

    5 likes
   • Gezinusk schreef:

    Hoi deze,

    Ja vooral de eerste twee a drie blokken van hoofdstukken van het boek ‘Regeren vanuit het duister’ zetten goed uiteen hoe privatenbankiers en oligarchen misbruik maakten van bijna alles waaronder oorlogen, of ze staken ze zelf allemaal aan! En verdienden aan beidde kanten van conflicten. Onmenselijk eigenlijk.

    Dergelijk materiaal zou op scholen verplicht moeten worden zodat de jeugd meer inzicht krijgt welke machten daadwerkelijk achter de schermen opereerden, en nog steeds… Een macht die ook de EU lidstaten in hun greep houdt. Met name omdat leden van de Europese Commissie als Guy Verhofstadt, Timmermans en Juncker als marionetten voor deze machten opereren, en ze smeken al enige tijd om een groot EU leger.

    https://www.forward-now.com/wp-content/uploads/2015/11/Lord-Acton-Quotes-1.jpg

    4 likes
 • M. Rutte schreef:

  Als ik minister president wordt, dan gaat elke werkende Nederlander er 1000 euro op vooruit.

  22 likes
 • Maarten schreef:

  Onze soevereiniteit is al vanaf Balkenende verkwanseld. Verkiezingen zijn er alleen nog om het schaapjesvolk de illusie te geven dat ze nog invloed hebben door te gaan stemmen en zo niet in opstand komen. We leven in een schijndemocratie inclusief gecontroleerde oppositie, media en leider Mark Rutte als wolf in schaapskledij…

  21 likes
 • AlbertV schreef:

  Rutte is een goedlachse gladprater en heel veel kiesvee vinden dat kennelijk belangrijker dan integriteit.
  Hoe is het in godsnaam mogelijk dat de VVD na al die zwendel en fraudezaken nog altijd de (op één na) grootste partij is en blijft.
  Een paar jaar terug bleek uit een enquête dat Emiel Roemer als betrouwbaarste politicus werd gezien en Rutte als minst betrouwbare. Op de vraag wie het land het best kon leiden stond teflon Mark bovenaan en bungelde Emiel ergens onderaan…
  Schiet mij maar lek.

  19 likes
 • H.J. schreef:

  Waarom pikken wij dat nog.

  Simpel, omdat de gehele Bilderbergmedia, de sturing bezit om jou monddood te maken.

  Dit Nederland wordt leeg gezogen door de Bilderbergers en daarna gevuld met nieuw materiaal, vaak uit een geheel andere omgeving.

  18 likes
 • Omdat er teveel stemvee is dat alleen VVD kan lezen en denkt dat alles goed komt….yeah right

  8 likes
 • Maarten schreef:

  Dat riekt naar gemanipuleerde verkiezingen…

  5 likes
 • Jerrel schreef:

  Mensen zijn te druk bezig met voetbal enTempetation Island te volgen. Zucht………

  4 likes
 • Bernhard Schat schreef:

  Ohm namo narai !

  Na de vierde aardbeving in nog geen twee weken tijd.

  Shellshock voor Groningen.
  [Shockerend dat de Shell er zo van N.A.M.]
  Groningers geShellshockt.
  Aardappeloogst bijna in de puree, Groningen berooid.

  Bijna een half jaar na 25 november 13 november retour hebben we volgens mij op voorhand 3,4 miljard fascisten en satanisten door de bodem van Groningen naar de hel doorverwezen.
  23 mei 2019 .
  Ze klikken er als een magneet achteraan.
  Zie hiervoor mijn hieraan voorafgaande blogs.

  Tsunami Giri Babba

  3 likes
 • Elise schreef:

  Van een kale kip kende nie plukken. Ge kent die nog bakken en opeten, maar dan hedde echt niks meer. Het einde is in zicht!

  3 likes
 • Straalmans schreef:

  En…het gaat alleen maar erger worden. Wie er ook aan de macht komt. Want de sterkste schouders willen alleen maar nog sterkere schouders. Om nog meer koffers vol met geld te kunnen dragen naar hun villa’s.
  Het volk stemt braaf op belastingverhogers en bidt dat Aliens ze moet komen redden. Weke Aliens? Die al in Den Haag zitten?

  3 likes
 • Rob schreef:

  Waarom pikken we dit nog?..omdat het meeste slap blijven hangen..in geleuter erover..

  2 likes
 • Justin schreef:

  Van al dat gejatte geld bouwen ze al jaren in het geniep ondergrondse (vlucht)steden die enkel voor de elite is gereserveerd.
  Die onverklaarbare harde boem geluiden en andere rare geluiden komen van diep ondergrondse werkzaamheden. Ook is er een geheime ruimtevloot SSP Secret Space Program waar ze al mee naar o.a Mars kunnen. waar ook al miljoenen mensen leven ondergronds.Dát is waarom ze ons uitmelken, het kost triljoenen om zoiets te bekostigen. Wij mogen aan de geeuwhonger.

  0 likes
 • x

  Check Also

  van haga

  Van Haga: ‘Enorme foutenmarge bij coronatest leidt tot verkeerd beeld’

  Premier Rutte beweerde in de Tweede Kamer ...

  van haga

  Kijken! Van Haga laat geen spaan heel van falende coronabeleid

  Wybren van Haga, onafhankelijk Kamerlid maar ook ...

  >