Binnenland

Onder Rutte zijn de lasten voor hardwerkende Nederlanders ongekend verhoogd. Waarom pikken we het nog?

Help door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Je krijgt vaak te horen dat de crisis voorbij is, maar waarom merken we daar niks van? Onder premier Rutte zijn de belastingen met ruim een kwart gestegen. Dat komt neer op meer dan 3000 euro per huishouden.

Daarnaast zijn de prijzen enorm gestegen. Zo betaal je gemiddeld 13 procent meer voor boodschappen en ruim 30 procent meer voor je verzekeringen.

Wanbeleid

Volgens Forum voor Democratie is dit het gevolg van financieel wanbeleid, ‘waarbij VVD en CDA steeds weer weigeren te kiezen voor het Nederlands belang en onze welvaart laten wegvloeien naar zinloze klimaatmaatregelen, massale immigratie, steunfondsen voor Zuid-Europa en een alsmaar uitdijend overheidsapparaat’.

De FVD wil dat hier verandering in komt en pleit voor invoering van een belastingvrije voet van 20.000 euro voor alle werkenden en gepensioneerden.

Volkomen absurde ‘energietransitie’

De partij stelt:

We moeten snoeien in de bureaucratie; stoppen met de ongecontroleerde immigratie en de 1000 miljard die Rutte wil uitgeven aan de volkomen absurde ‘energietransitie’ ten goede laten komen aan lastenverlichting, koopkrachtherstel, verbetering van de pensioenen en verbetering van de publieke voorzieningen.

Bekijk de video hieronder:

[Forum voor Democratie]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
M. Rutte
M. Rutte
3 jaren geleden

Als ik minister president wordt, dan gaat elke werkende Nederlander er 1000 euro op vooruit.

wolfje
wolfje
3 jaren geleden

‘waarom pikken we het nog’? goede vraag

weg met ons
weg met ons
3 jaren geleden

Rutte en consorten tot aan Balkenende behoren achter slot en grendel. Het koningshuis en de regering opdoeken, meer zaken doen met Rusland
en vriendschappelijke banden verstevigen, weg onder het juk van de zionistische maffia en Goldman Sachs maffia en we zijn gered.

Off-topic….De 298 lege stoelen voor de Russische ambassade klopt helemaal, want de MH17 passagiers zijn er nooit geweest. Alles één groot spektakel in een kleuteropvoerend toneelstuk.

H.J.
H.J.
3 jaren geleden

Waarom pikken wij dat nog.

Simpel, omdat de gehele Bilderbergmedia, de sturing bezit om jou monddood te maken.

Dit Nederland wordt leeg gezogen door de Bilderbergers en daarna gevuld met nieuw materiaal, vaak uit een geheel andere omgeving.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

23
0
We lezen graag je reactie!x