Homepagina » UFO » Cameraman filmt 10 minuten lang kwalachtige UFO
Cameraman filmt 10 minuten lang kwalachtige UFO

Cameraman filmt 10 minuten lang kwalachtige UFO

Boven de Peruaanse hoofdstad Lima is een onbekend vliegend object vastgelegd. De UFO werd op 30 mei jongstleden gezien en door ooggetuigen omschreven als ‘een soort kwal die van vorm bleef veranderen’.

Cameraman Christian Ubillus van de zender Frecuencia Latina filmde het object 10 minuten achtereen. 

De video werd vervolgens uitgezonden tijdens het nieuwsprogramma 90 Segundos. Volgens de Peruaanse blogsite Nuestro Pasado Extraterrestra doet de UFO denken aan een EBANI, een ongeïdentificeerde biologische entiteit. EBANI’s zijn naar verluidt biologische wezens omdat ze zich op een intelligente manier voortbewegen.

Het zou voor het eerst zijn dat een EBANI is gezien boven Peru, na de Verenigde Staten en Mexico het derde land wat betreft UFO-waarnemingen.

Bron: Frecuencialatina.com

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel interessant? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

85 reacties

 1. Misschien is dat wat wij zien een camouflage voor wat er daadwerkelijk in zit?

  0 likes
 2. kom op zeg! een weerballon!!!

  0 likes
 3. Het is gewoon iets wat met de wind mee dwarrelt. Waarschijnlijk een groot stuk dun plastic. Ik zie ook niet dat ie van vorm veranderd. Hooguit dat door de wind veranderen van positie van delen van het ding.

  0 likes
 4. Gewoon een grappenmaker met een grote vlieger.

  0 likes
 5. Gewoon een grappenmaker met een vlieger.

  0 likes
 6. Wat een kwal zeg.

  0 likes
 7. Bij de reacties staat (Spaans): Haha die idioten, het zijn ballonnen die opgelaten werden op zijn/haar school i.v.m een maand gewijd aan Maria.

  0 likes
 8. Een cameraman met professionele apparatuur kan scherpere beelden schieten, zelfs van een object op grote hoogte. Het object is bewust vaag in beeld gebracht om er elke mogelijke verklaring te kunnen aan geven. Zo kan je met een banaliteit in de media komen. Zoals met zoveel zo gezegde UFO beelden is er altijd een verdachte vaagheid in de beelden. En zeg nu zelf wanneer het zou gaan om een hogere beschaving dan is het voor hen peanuts om ongezien de aarde te benaderen.

  0 likes
 9. [quote name=”Zamunda”]Misschien is dat wat wij zien een camouflage voor wat er daadwerkelijk in zit?[/quote]
  het object veranderd constant van vorm.Dus zal het wel een intelligente levensvorm zijn.

  0 likes
 10. een plastieken zakje….wow

  0 likes
 11. Kwalbert Verlinde die uit een vliegtuig is gegooid.

  0 likes
 12. Gewoon een ballon ofzo.

  0 likes
 13. days of our lives

  Ik heb ook wel eens zoiets gezien op het strand. Het was blauw, een Albert Heijn tas.

  Wonderlijk dat dat zo in de lucht blijft hangen en niet daalt. En dat mensen dat zomaar weggooien…

  0 likes
 14. Een Ebani… hm. Nooit eerder gehoord of gezien. Googelen dan maar.

  https://www.google.nl/search?q=ebani&rlz=1C2PRFA_enNL414&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=wlSuUaSzFOPU0QXIkICoDg&ved=0CC8QsAQ&biw=1280&bih=679
  Oeps, dat zijn er een heleboel gekleurde plastic zakjes in de blauwe hemelen. Naja, het is meer van hetzelfde ding. Er waren flink veel Maria-feestjes tijdens het maken van de opnames, en anders waren het de weerballonnen wel oftewel… eh… ff spieken bij Henny… oja, grappenmakers met vliegers.

  Waar kennen we de verklaring van ‘de grappenmakers met etc’ ook alweer van? Oja, natuurlijk, van de graancirkels. Grappenmakers met touwen en planken zijn het die deze graancirkel tot stand hebben gebracht:
  http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/2144652/Most-complex-crop-circle-ever-discovered-in-British-fields.html

  Enne… het waren fanatische fantasten met te veel xtc op die het volgende uit hun duim hebben gefantaseerd:
  http://topdocumentaryfilms.com/new-swirled-order/ (vanaf minuut 22:40 Engelstalige uitleg over ‘boodschap’ in graancirkel, namelijk een presentatie van ‘pi’).

  En omdat het zo mooi was, nog eentje: http://www.youtube.com/watch?v=9-LKrC66xJI (die duurt maar 2:11 minuten).

  Back to basis, de EBANI dus. Google levert nog een ‘hit’ op:
  http://www.youtube.com/watch?v=leYTKMVvoBA
  Dat is een soort docu van 24:34 minuten, olálá. “The return of Quetzalcoatl” nog wel. Oje. Nou, als er een ancient god van de Maya’s in het spel is, zappen maar. Toch? Dat filmpje is een statement van een psychotripper, kan niet anders. De muziek is wel mooi, de beelden eigenlijk ook (mits het geduld op te brengen is).

  Last but not least, een videoreactie van een medetripper elders in het land der onbegrensde mogelijkheden:
  http://www.youtube.com/watch?v=gGkjvA54FdI
  Top filmpje.

  toorg si hallA
  (Luciferiaans voor “Allah is groot”)
  :):)

  0 likes
 15. Voor elk ‘bijzonder’ fenomeen bestaan ‘natuurlijke’ verklaringen. Simpel een kwestie van googelen op “graancirkels hoe worden ze gemaakt” en klaar is case.

  Genoeg verklaringen om een regenachtige middag gezellig door te brengen met zich doodlachen over de naïviteit van psychotrippers die overal een samenzweringstheorie ontdekken dan wel een buitenaards ras ervoor verantwoordelijk houden dan wel een of ander terugkerende godheid als verklaring klaar hebben staan. Toch?

  Zoek het op. Verklaringen zat. Een voorbeeld:
  http://www.nytimes.com/2010/07/26/world/asia/26japan.html?_r=0

  Of die, nog mooier:
  http://www.20min.ch/panorama/news/story/Das-sind-doch-mal–Kornkreise–10661577
  Naar beneden scrollen tot het video “Hier entsteht ein >Reisbild< im Zeitraffer". Maar de tijd nemen om o.a. een graancirkel-documentaire van 1,5 uur of misschien zelfs meerdere van die lengte te doorvorsten, over meerdere maanden of zelfs jaren heen, ho maar. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Precies, dat bedoel ik. Over samenzwering gesproken, wat dachten jullie van deze site…?
  http://cropcirclewisdom.com/crop-circle-diaries.html

  OEIOEIOEI… nu wordt het spannend. That’s the real thing, folks. Echte illuminati-symbolen, yeah! The one-eyed head, the one-eyed pyramid, YES.

  Oh, is er iemand die dit nog niet kent? Nooit eerder heeft gezien? Hm. Zeker te weinig regenachtige weekenden beleefd waarschijnlijk. Kijk, het is niet zo eenvoudig allemaal. De wereld is niet zwart of wit, en grijs al helemaal niet, er zijn juist heel veel kleuren… en hoe JOUW kleurpalet eruit ziet, bepaal jij.

  Vrije wil. En wat JIJ ermee doet. Daar gaat het om. Maar hoe dan ook: een geïnformeerd mens telt voor twee. Ben je over 2 kanten van 1 verhaal geïnformeerd, tel je voor vier. Enzovoorts.
  http://www.alatoerka.nl/2010/11/13/the-illuminati-for-dummies-onze-satanistische-cultuur-deel-12/

  0 likes
 16. Een ieder kan zich zelf een menig vormen over de kwaliteit van de site met de ‘Illuminati-symbolen’ van het bericht eerder.

  Hetzelfde geldt voor de ‘Olympic-Zion’ site. Als men beide sites beschouwt als een akker met graan wat erop groeit, dan kom je op beide akkers naast graan ook onkruid tegen. Hoe meer onkruid, hoe slechter het veld verzorgd is. Toch?

  Of ligt het iets genuanceerder? Want als de oogst zorgvuldig is en het kaf van het koren met oog voor detail gescheiden wordt, maakt het dan uit hoeveel onkruid er is? Is het onkruid en het kaf wat achterblijft bij de scheiding niet meteen de fertilizer voor de volgende oogst…?

  Bij een biologische boer waarschijnlijk wel, ja. Een voornamelijk mechanisch werkende boer heeft geen oog voor onkruid, want dat moet het liefst niet eens gaan groeien. Daarom: sproeien maar… en chemisch spul erop voor de oogst die komt.

  Van Jezus wordt verteld dat ‘ie gezegd zou hebben “Zie, de zaaier ging uit, hij nam een handvol zaadjes en verstrooide ze. Sommige vielen op de weg, de vogels kwamen en verzamelden ze. Sommige vielen op de rotsen, zij schoten geen wortel in de aarde, en brachten geen aren voort. Sommige vielen tussen de doornen, zij verstikten het zaad en de wormen aten het op. Maar andere vielen in goede aarde, en brachten goede vruchten voort; het droeg zestig per maat, honderdtwintig per maat”.

  Tja. Er valt in dit verhaal nu natuurlijk te mopperen op de zaaier, want die smijt immers vrolijk de zaden alle kanten op.

  Maar wie is de zaaier eigenlijk? Een of ander oppergod, is het de blinde toeval zelve, of ben jij het toevallig, die met de zaden smijt? Wat Ge zaait, zult Ge oogsten, toch? En: ZOALS je zaait, zul je oogsten.

  Rik Clay (diegene die de info over de “Illuminati-Olympics” bij elkaar gebracht heeft), diens oogst is ehh… lees het zelf maar:
  http://olympiczion.nl/index.php/rikclaysinfo/rik-clays-info-deel-1/

  0 likes
 17. Is gewoon een materiaal die gewoon als plastic zweeft in de lucht. Mensen bedenken snel iets ‘Aliens’ als ze iets zien, want dit item is hot! Maar het is het echt niet!

  0 likes
 18. [quote name=”Zamunda”]Misschien is dat wat wij zien een camouflage voor wat er daadwerkelijk in zit?[/quote]

  Woh..uitspraak om alles anders te zien dan anderen…..tja kun je overal een ander verhaal van maken. Niet erg sterk.

  0 likes
 19. ‘EBANI’s zijn naar verluidt biologische wezens omdat ze zich op een intelligente manier voortbewegen.’ Een ongeïdentificeerde biologische entiteit…

  Dat snap ik niet. Wat houdt dat in, je op een intelligente manier voortbewegen?
  Zijn wormen dan geïdentificeerde biologische wezens, vissen, mensen, vogels? Hoe beweeg je je voort als dat op een niet intelligente manier gebeurt? Zoals vallende regendruppels? Maar dat zijn niet-biologische wezens.
  Ik had er nog nooit van gehoord.

  0 likes
 20. [quote name=”pietje bell”][quote name=”Zamunda”]Misschien is dat wat wij zien een camouflage voor wat er daadwerkelijk in zit?[/quote]
  het object veranderd constant van vorm.Dus zal het wel een intelligente levensvorm zijn.[/quote] wat dit is laat ik in het midden,, maar een wolk veranderd ook continu van vorm, maar dat is ook geen intelligente levensvorm!en nou zeg ik niet dat dit een wolk is

  0 likes
 21. steeds meer ‘agenten’ die hier reageren en alles belachelijk maken.
  waar lijkt hetgeen je op film ziet op een plastic zakje of een ballon?

  Als het al op iets lijkt, is het een wolk vorm!

  in Zuid Amerika zijn ze al een stuk verder dan wij, maar hier zitten dan ook de hoofdkantoren van diegene die willen dat we ingekapseld bliljven.

  0 likes
 22. Chris van Kalken

  Zou ook nog wel eens zo’n mega-spinnenweb kunnen zijn dat door de wind is opgepikt.

  0 likes
 23. [quote name=”nieuwewereld”]steeds meer ‘agenten’ die hier reageren en alles belachelijk maken …[/quote]

  Jeete, idd … werkelijk een niveau!!!!

  Het mag natuurlijk weer niks kosten…

  Maar goed, conclusie: ‘je moet wel erg triest zijn, om daar aan mee te ‘werken’ van onze/je ouders/verzorgers zijn/haar belastingcenten.

  0 likes
 24. Aan [email protected]

  Dank je wel voor alle informatie zeg! En het regende niet eens:))

  Ik hoop dat niet te veel Amerikaans gesproken is als het video’s zijn. Daar ontgaat me veel van en is voor mij reden daar geen tijd in te steken. Wel jammer. Ik weet dat ik daardoor veel mis.

  0 likes
 25. Nogmaals, dit soort objecten zijn “etheria”.
  Zie mijn site luchtvissen.nl
  Ik ga er 1 september mee stoppen dus je kunt nog snel even kijken.

  0 likes
 26. [quote name=”RjSeeker”]Is gewoon een materiaal die gewoon als plastic zweeft in de lucht. Mensen bedenken snel iets ‘Aliens’ als ze iets zien, want dit item is hot! Maar het is het echt niet![/quote]

  Nou ook weer opgelost, bedankt!

  Dus, het is echt niet iets ‘Aliens’!?
  Nou pak van mijn hart hoor, kan ik weer RUSTIG slapen.
  Jeetje zeg, stel je toch voor, dat het werkelijk ‘iets’ buitenaards is.
  Dan zou toch elke verhaal van een weer-, chinees-, kinderballonnetje, helikopter, plasticzakje/tas, zwermvogels, lensspiegeling, weerkaatsing in glas, trucage, Photoshop of wat er nog meer verzonnen kan worden, allemaal dus in 1x niet meer waar is.

  Nee, dat kan (herstel, mag) toch niet, want de NASA zegt …..

  Maar gelukkig, het is weer verklaard nogmaals bedankt!

  Dit is gewoon, ik citeer het nog even ‘gewoon een materiaal die gewoon als plastic zweeft in de lucht’

  Dus een materiaal die gewoon als plastic zweeft, nou dat is heel duidelijk en vooral ook logisch!

  Yeah, iedereen kan weer rustig slapen…!

  Echter, dat materiaal die gewoon als plastic zweeft, deed dat materiaal dat toevallig dan ook in die andere 2 landen?

  Of zullen we het voor het gemak, maar even afzonderlijk van elkaar bekijken. Anders word het een beetje veel, lastig en ook een beetje eng.

  Dus NIKS AAN DE HAND, het is gewoon een materiaal die als plastic zweeft, niks meer en niks minder….

  Top, geweldig!

  Wat moet er toch nog een hoop gebeuren.!

  0 likes
 27. Een stuk cellofaan dat wordt meegevoerd door thermiek en wind?

  0 likes
 28. [quote name=”Linda”]’EBANI’s zijn naar verluidt biologische wezens omdat ze zich op een intelligente manier voortbewegen.’ Een ongeïdentificeerde biologische entiteit…

  Dat snap ik niet. Wat houdt dat in, je op een intelligente manier voortbewegen?
  Zijn wormen dan geïdentificeerde biologische wezens, vissen, mensen, vogels? Hoe beweeg je je voort als dat op een niet intelligente manier gebeurt? Zoals vallende regendruppels? Maar dat zijn niet-biologische wezens.
  Ik had er nog nooit van gehoord.[/quote]
  Ik was eigenlijk niet meer van plan om te reactie te plaatsen.maar kan het weer niet laten.zelfs regen druppels hebben een geheugen.Als je zo als wij, hier astraal kan (of mag)reizen Kan je elke vorm aannemen die je maar bedenken kan.Als je openstaat voor alles is er zo veel meer te zien.2 weken geleden even siësta gehouden en kreeg een slide show van 1.5 uur in de lucht allemaal gezichten van mensen Na de show waren alle wolken gebruikt Dus geen wolk meer te zien,pas na een half uur zat de lucht weer potdicht.En een aanrader ga eens proberen om op je gevoel foto,s van de zon of de lucht te maken,je mond zal open vallen van verbazing.Wat er allemaal op verschijnt.gisteren avond foto,s recht op de zon gemaakt veel ufo,s en bij uitvergroting op de p.c een meteoriet met staart erachter.boven de zon vandaan komend.Als je goed naar de opname kijk hier,zie je de verandering ,Maar zo als je ondertussen wel gemerkt heb .alles wat zij zelf niet zien of snappen wordt gelogenstraft.Zij hebben straks een probleem ,degene die verder denken en zien,zoals meerdere met mij lachen hierom.Alle wetenschappelijke aannames,kunnen met wat steeds meer mensen beseffen en zien zo de prullenbak in.Nog een ding alles is energie en is dus per definitie intelligent.van de hoogste tot de laagste vorm.

  0 likes
 29. [quote name=”lauke”][quote name=”pietje bell”][quote name=”Zamunda”]Misschien is dat wat wij zien een camouflage voor wat er daadwerkelijk in zit?[/quote]
  het object veranderd constant van vorm.Dus zal het wel een intelligente levensvorm zijn.[/quote] wat dit is laat ik in het midden,, maar een wolk veranderd ook continu van vorm, maar dat is ook geen intelligente levensvorm!en nou zeg ik niet dat dit een wolk is[/quote]
  en dit vind jij een intelligente reactie.Een wolk is alleen waterdamp als er geen rotzooi in gevlogen wordt. En water heeft een geheugen dus is een vorm van intelligentie .

  0 likes
 30. [quote name=”Peter”]Nogmaals, dit soort objecten zijn “etheria”.
  Zie mijn site luchtvissen.nl
  Ik ga er 1 september mee stoppen dus je kunt nog snel even kijken.[/quote]

  Waarom ga je ermee stoppen !!!

  0 likes
 31. Tell it like it is

  Mensen vinden het te eng om het bestaan van luchtkwallen te erkennen.

  Maar ja u kunt het niet helpen u bent dom, niet slim genoeg en waarschijnlijk ook niet erg intelligent.

  U moet dapper worden en eens goed in de lucht kijken. Dan gaan uw ogen van zelf open.

  Wat moet er toch nog een hoop gebeuren.

  0 likes
 32. [quote name=”ReneH”][quote name=”RjSeeker”]Is gewoon een materiaal die gewoon als plastic zweeft in de lucht. Mensen bedenken snel iets ‘Aliens’ als ze iets zien, want dit item is hot! Maar het is het echt niet![/quote]

  Nou ook weer opgelost, bedankt!

  Dus, het is echt niet iets ‘Aliens’!?
  Nou pak van mijn hart hoor, kan ik weer RUSTIG slapen.
  Jeetje zeg, stel je toch voor, dat het werkelijk ‘iets’ buitenaards is.
  —(ingekort)

  Nee, dat kan (herstel, mag) toch niet, want de NASA zegt …..

  Maar gelukkig, het is weer verklaard nogmaals bedankt!

  Dit is gewoon, ik citeer het nog even ‘gewoon een materiaal die gewoon als plastic zweeft in de lucht’

  Dus een materiaal die gewoon als plastic zweeft, nou dat is heel duidelijk en vooral ook logisch!

  Yeah, iedereen kan weer rustig slapen…!

  Echter, dat materiaal die gewoon als plastic zweeft, deed dat materiaal dat toevallig dan ook in die andere 2 landen?

  Of zullen we het voor het gemak, maar even afzonderlijk van elkaar bekijken. Anders word het een beetje veel, lastig en ook een beetje eng.

  Dus NIKS AAN DE HAND, het is gewoon een materiaal die als plastic zweeft, niks meer en niks minder….

  Top, geweldig!

  Wat moet er toch nog een hoop gebeuren.![/quote]

  Misschien wil je wel TE graag dat het ‘buitenaards is.. en ben je vatbaar voor misleiding op het hysterische af en zie je álles wat gepresenteerd wordt als zijnde ‘buitenaards’, hou me ten goede ik zie ook regelmatig ufo’s enz maar geef het niet direct het predicaat buitenaards dat maakt me nog geen ‘geheim agent’ die debunkt, er spelen namelijk meer geheime zaken af, we worden bedonderd.

  0 likes
 33. [quote name=”ReneH”][quote name=”RjSeeker”]Is gewoon een materiaal die gewoon als plastic zweeft in de lucht. Mensen bedenken snel iets ‘Aliens’ als ze iets zien, want dit item is hot! Maar het is het echt niet![/quote]

  Nou ook weer opgelost, bedankt!

  Dus, het is echt niet iets ‘Aliens’!?
  Nou pak van mijn hart hoor, kan ik weer RUSTIG slapen.
  Jeetje zeg, stel je toch voor, dat het werkelijk ‘iets’ buitenaards is.
  Dan zou toch elke verhaal van een weer-, chinees-, kinderballonnetje, helikopter, plasticzakje/tas, zwermvogels, lensspiegeling, weerkaatsing in glas, trucage, Photoshop of wat er nog meer verzonnen kan worden, allemaal dus in 1x niet meer waar is.

  Nee, dat kan (herstel, mag) toch niet, want de NASA zegt …..

  Maar gelukkig, het is weer verklaard nogmaals bedankt!

  Dit is gewoon, ik citeer het nog even ‘gewoon een materiaal die gewoon als plastic zweeft in de lucht’

  Dus een materiaal die gewoon als plastic zweeft, nou dat is heel duidelijk en vooral ook logisch!

  Yeah, iedereen kan weer rustig slapen…!

  Echter, dat materiaal die gewoon als plastic zweeft, deed dat materiaal dat toevallig dan ook in die andere 2 landen?

  Of zullen we het voor het gemak, maar even afzonderlijk van elkaar bekijken. Anders word het een beetje veel, lastig en ook een beetje eng.

  Dus NIKS AAN DE HAND, het is gewoon een materiaal die als plastic zweeft, niks meer en niks minder….

  Top, geweldig!

  Prachtige reactie…’De Brenger’

  Wat moet er toch nog een hoop gebeuren.![/quote]

  0 likes
 34. [quote name=”pietje bell”][quote name=”lauke”][quote name=”pietje bell”][quote name=”Zamunda”]Misschien is dat wat wij zien een camouflage voor wat er daadwerkelijk in zit?[/quote]
  het object veranderd constant van vorm.Dus zal het wel een intelligente levensvorm zijn.[/quote] wat dit is laat ik in het midden,, maar een wolk veranderd ook continu van vorm, maar dat is ook geen intelligente levensvorm!en nou zeg ik niet dat dit een wolk is[/quote]
  en dit vind jij een intelligente reactie.Een wolk is alleen waterdamp als er geen rotzooi in gevlogen wordt. En water heeft een geheugen dus is een vorm van intelligentie .[/quote] we hebben het over een intelligente LEVENSVORM en water is geen levensvorm!! Maar bedank voor deze heldere natuurkundige en zeer intelligente uitleg 😀

  0 likes
 35. [quote name=”kim”]
  Misschien wil je wel TE graag dat het ‘buitenaards is.. en ben je vatbaar voor misleiding op het hysterische af en zie je álles wat gepresenteerd wordt als zijnde ‘buitenaards’, hou me ten goede ik zie ook regelmatig ufo’s enz maar geef het niet direct het predicaat buitenaards dat maakt me nog geen ‘geheim agent’ die debunkt, er spelen namelijk meer geheime zaken af, we worden bedonderd.[/quote]

  Tja!
  Misschien wil je wel TE graag dat het aards is..en ben je vatbaar voor misleiding op het hysterische af, om maar niet verder te kijken wat de media en personen je laten zien.

  Dat is overigens je goed recht….

  Het is maar vanaf welke kant je het wilt bekijken of durft te bekijken.
  Voor mij is er genoeg bewijs geleverd ‘Het buitenaardse bestaat’.

  Maar wat dit is, geen idee…maar wat ik zie is dat dit geen zwevend plastic of ballonnetje is.

  0 likes
 36. [quote name=”pietje bell”][quote name=”Linda”]’EBANI’s zijn naar verluidt biologische wezens omdat ze zich op een intelligente manier voortbewegen.’ Een ongeïdentificeerde biologische entiteit…

  Dat snap ik niet. Wat houdt dat in, je op een intelligente manier voortbewegen?
  Zijn wormen dan geïdentificeerde biologische wezens, vissen, mensen, vogels? Hoe beweeg je je voort als dat op een niet intelligente manier gebeurt? Zoals vallende regendruppels? Maar dat zijn niet-biologische wezens.
  Ik had er nog nooit van gehoord.[/quote]
  Ik was eigenlijk niet meer van plan om te reactie te plaatsen.maar kan het weer niet laten.zelfs regen druppels hebben een geheugen.Als je zo als wij, hier astraal kan (of mag)reizen Kan je elke vorm aannemen die je maar bedenken kan.Als je openstaat voor alles is er zo veel meer te zien.2 weken geleden even siësta gehouden en kreeg een slide show van 1.5 uur in de lucht allemaal gezichten van mensen Na de show waren alle wolken gebruikt Dus geen wolk meer te zien,pas na een half uur zat de lucht weer potdicht.En een aanrader ga eens proberen om op je gevoel foto,s van de zon of de lucht te maken,je mond zal open vallen van verbazing.Wat er allemaal op verschijnt.gisteren avond foto,s recht op de zon gemaakt veel ufo,s en bij uitvergroting op de p.c een meteoriet met staart erachter.boven de zon vandaan komend.Als je goed naar de opname kijk hier,zie je de verandering ,Maar zo als je ondertussen wel gemerkt heb .alles wat zij zelf niet zien of snappen wordt gelogenstraft.Zij hebben straks een probleem ,degene die verder denken en zien,zoals meerdere met mij lachen hierom.Alle wetenschappelijke aannames,kunnen met wat steeds meer mensen beseffen en zien zo de prullenbak in.Nog een ding alles is energie en is dus per definitie intelligent.van de hoogste tot de laagste vorm.[/quote] en wat voor probleem bedoel je dan precies?

  0 likes
 37. Aan Pietje Bell

  Wel fijn hoor, dat je reageert.
  Ik heb natuurlijk nagedacht over dat ‘intelligent voortbewegen’. Mijn reactie was impulsief. Ben tot de conclusie gekomen dat dat op een of andere manier is aangestuurd door een bepaald soort intelligentie i.r.t. de omstandigheden, zoals bij de worm. Regendruppels hebben een geheugen, maar niet het soort intelligentie waar het hier om gaat. Zij zijn overgeleverd aan de zwaartekracht.
  Weet je Bell, niemand kan oordelen over een ander. Iedereen heeft zijn eigen geschiedenis en dat niet alleen: ook zijn eigen focus. Ik denk dat we hele ‘legertjes’ vormen, van mensen met hun eigen prioriteiten en achtergronden. We zouden ze belachelijk kunnen vinden net zoals zij dat van ons vinden. We kunnen er ook mee ophouden. We weten niets. Het heeft gewoon geen zin. Gaat het erom wie gelijk heeft? Volgens mij niet. Misschien hebben we allemaal wel gelijk, ieder vanuit de eigen optiek. Ook denk ik dat niemand problemen krijgt. De oneindige liefde is zo vergevingsgezind. Ook voor mij, hoop ik. Ik maak veel fouten.
  Interessant verhaal over jouw fotografie. Ik ben er lang geleden mee gestopt, nadat ik voor mezelf de conclusie heb getrokken dat het vervolgens altijd illusie is, niet meer bestaat. Maar zo te horen mis ik er ook dingen door. Het zij zo.
  Woon je in Spanje, dat je siësta’s houdt?

  0 likes
 38. joram vd sloot ontsnapt

  0 likes
 39. [quote name=”ReneH”][quote name=”kim”]
  Misschien wil je wel TE graag dat het ‘buitenaards is.. en ben je vatbaar voor misleiding op het hysterische af en zie je álles wat gepresenteerd wordt als zijnde ‘buitenaards’, hou me ten goede ik zie ook regelmatig ufo’s enz maar geef het niet direct het predicaat buitenaards dat maakt me nog geen ‘geheim agent’ die debunkt, er spelen namelijk meer geheime zaken af, we worden bedonderd.[/quote]

  Tja!
  Misschien wil je wel TE graag dat het aards is..en ben je vatbaar voor misleiding op het hysterische af, om maar niet verder te kijken wat de media en personen je laten zien.

  Dat is overigens je goed recht….

  Het is maar vanaf welke kant je het wilt bekijken of durft te bekijken.
  Voor mij is er genoeg bewijs geleverd ‘Het buitenaardse bestaat’.

  Maar wat dit is, geen idee…maar wat ik zie is dat dit geen zwevend plastic of ballonnetje is.[/quote]

  Ik wil helemaal niks erg graag maar ben gewoon nuchter.Of buitenaards bestaat ,ja volgens de bijbelen andere geschriften wel, engelen/aliens(?)en zo. Zélf heb ik ze de hand nog niet mogen kunnen schudden..dus..geloof wel in verschillende dimensies die we (nog) niet kunnen waarnemen.Maar elk voorwerp die in de lucht hangt hysterisch als buitenaards of intelligent bestempelen gaat me te ver.Maar oké elk wat wils he.

  0 likes
 40. Met eigen ogen zien blijkt nog altijd het beste om iets écht te geloven, ondertussen willen mensen die iets waarnemen het met je delen om je ogen te openen. Hierdoor zal je vaker met open ogen omhoog gaan kijken i.p.v naar beneden te blijven kijken en of om je ogen gesloten te houden…

  0 likes
 41. [quote name=”kim”]
  Ik wil helemaal niks erg graag maar ben gewoon nuchter. …[/quote]

  Het waren je eigen woorden Kim, het enige wat ik gewijzigd had aardse ipv buitenaards.

  Ik wil ook helemaal niks graag, dat werd mij door jou ook toegeschreven.

  Maar ik vind ook ‘dat als elk voorwerp die in de lucht hangt hysterisch als ballon, plastic zak te bestempelen gaat mij dus ook te ver.’

  Maar oké elk wat wils he.

  0 likes
 42. [quote name=”lauke”][quote name=”pietje bell”][quote name=”lauke”][quote name=”pietje bell”][quote name=”Zamunda”]Misschien is dat wat wij zien een camouflage voor wat er daadwerkelijk in zit?[/quote]
  het object veranderd constant van vorm.Dus zal het wel een intelligente levensvorm zijn.[/quote] wat dit is laat ik in het midden,, maar een wolk veranderd ook continu van vorm, maar dat is ook geen intelligente levensvorm!en nou zeg ik niet dat dit een wolk is[/quote]
  en dit vind jij een intelligente reactie.Een wolk is alleen waterdamp als er geen rotzooi in gevlogen wordt. En water heeft een geheugen dus is een vorm van intelligentie .[/quote] we hebben het over een intelligente LEVENSVORM en water is geen levensvorm!! Maar bedank voor deze heldere natuurkundige en zeer intelligente uitleg :-D[/quote]

  Meneer Masaru Emoto denkt daar toch iets anders over 😉

  0 likes
 43. [quote name=”ReneH”][quote name=”kim”]
  Ik wil helemaal niks erg graag maar ben gewoon nuchter. …[/quote]

  Het waren je eigen woorden Kim, het enige wat ik gewijzigd had aardse ipv buitenaards.

  Ik wil ook helemaal niks graag, dat werd mij door jou ook toegeschreven.

  Maar ik vind ook ‘dat als elk voorwerp die in de lucht hangt hysterisch als ballon, plastic zak te bestempelen gaat mij dus ook te ver.’

  Maar oké elk wat wils he.[/quote]

  Ik zei ‘misschien’, niet dát je het graag wilt een veronderstelling dus.
  En niet alles wat in de lucht hangt als niet buitenaards bestempelen is niet hysterisch maar realistisch ,nuchter ,e.e.a omdat je het nu eenmaal vanaf een vaag filmpje moet beoordelen en het niet in handen heb om nader te bekijken.Zolang ik het moet hebben van dit soort berichtgevingen wacht ik nuchter en sceptisch af tot het zéér duidelijk is wat er gaande is.Hier laat ik het bij.( o ‘ja ik heb genoeg gezien dat onverklaarbaar is, desalnietemin blijf IK kritisch)

  0 likes
 44. [quote name=”kim”][quote name=”ReneH”][quote name=”kim”]
  Misscbedonderd.[/quote]

  Tja!
  Mizien.

  Dat is overigens je goed recht….

  H

  Maar wat dit is, geen idee…maar wat ik zie is dat dit geen zwevend plastic of ballonnetje is.[/quote]

  Ik wil helemaal niks erg graag maar ben gewoon nuchter.Of buitenaards bestaat ,ja volgens de bijbelen andere geschriften wel, engelen/aliens(?)en zo. Zélf heb ik ze de hand nog niet mogen kunnen schudden..dus..geloof wel in verschillende dimensies die we (nog) niet kunnen waarnemen.Maar elk voorwerp die in de lucht hangt hysterisch als buitenaards of intelligent bestempelen gaat me te ver.Maar oké elk wat wils he.[/quote]
  Eerst beweren dat je erg nuchter bent en vervolgens gaan wijzen naar dat iets wel waar moet zijn [quote name=”Armaita”][quote name=”lauke”][quote name=”pietje bell”][quote name=”lauke”][quote name=”pietje bell”][quote name=”Zamunda”]Misschien is dat wat wij zien een camouflage voor wat er daadwerkelijk in zit?[/quote]
  het object veranderd constant van vorm.Dus zal het wel een intelligente levensvorm zijn.[/quote] wat dit is laat ik in het midden,, maar een wolk veranderd ook continu van vorm, maar dat is ook geen intelligente levensvorm!en nou zeg ik niet dat dit een wolk is[/quote]
  en dit vind jij een intelligente reactie.Een wolk is alleen waterdamp als er geen rotzooi in gevlogen wordt. En water heeft een geheugen dus is een vorm van intelligentie .[/quote] we hebben het over een intelligente LEVENSVORM en water is geen levensvorm!! Maar bedank voor deze heldere natuurkundige en zeer intelligente uitleg :-D[/quote]

  Meneer Masaru Emoto denkt daar toch iets anders over ;)[/quote]
  Nee hoor, hij zegt ook niet dat water een levensvorm is.

  Wel dat het geheugen heeft, maar dat wordt door een overweldigende meerderheid van zijn collega’s weersproken.

  0 likes
 45. Hysterisch = blind overal achteraan rennen .
  nuchter realistisch = kritisch blijven duidelijke bewijzen overlegd willen zien.Afwachten.

  Juist in deze tijdspanne is er veel onzin die verspreid wordt.
  Als het trouwens m.i om buitenaardse inteligentia gaat en ik lees bv in Sheldan Nidle dat er ‘mentoren’ komen om de mensheid te begeleiden in de ‘nieuwe tijd’, dan zie ik GEEN wapperend restant van een nylon parachute voor mijn geestesoog die dat gaat doen…

  0 likes
 46. [quote name=”Armaita”][quote name=”lauke”][quote name=”pietje bell”][quote name=”lauke”][quote name=”pietje bell”][quote name=”Zamunda”]Misschien is dat wat wij zien een camouflage voor wat er daadwerkelijk in zit?[/quote]
  het object veranderd constant van vorm.Dus zal het wel een intelligente levensvorm zijn.[/quote] wat dit is laat ik in het midden,, maar een wolk veranderd ook continu van vorm, maar dat is ook geen intelligente levensvorm!en nou zeg ik niet dat dit een wolk is[/quote]
  en dit vind jij een intelligente reactie.Een wolk is alleen waterdamp als er geen rotzooi in gevlogen wordt. En water heeft een geheugen dus is een vorm van intelligentie .[/quote] we hebben het over een intelligente LEVENSVORM en water is geen levensvorm!! Maar bedank voor deze heldere natuurkundige en zeer intelligente uitleg :-D[/quote]

  Meneer Masaru Emoto denkt daar toch iets anders over ;)[/quote] nou volgens mij niet, hij zegt dat externe effecten invloed hebben op de energetische structuur van water en niet dat het een intelligente levensvorm is 🙂

  0 likes
 47. Wesley ik denk dat je me verkeerd begrijpt, ik sluit niet uit dát er zoiets als buitenaards kan bestaan en verwijs naar bronnen die daarover gewag maakten, echter om diverse vage en fimpjes met opgewaaide troep direct als onomstotelijk buitenaards te betitelen en daar vol voor te gaan is m.i hysterisch ,ja ik denk wel dat er meerdere diménsies zijn ook omdat ik zelf e.e.a zelf heb mogen ervaren,in oude geschriften worden engelen nu aliens (?) genoemd maar is dat buitenaards of anderdimenesioneel voor mij het laatste.Strikt genomen is dat natuurlijk buiten’aards’.

  0 likes
 48. [quote name=”lauke”][quote name=”Armaita”][quote name=”lauke”][quote name=”pietje bell”][quote name=”lauke”][quote name=”pietje bell”][quote name=”Zamunda”]Misschien is dat wat wij zien een camouflage voor wat er daadwerkelijk in zit?[/quote]
  het object veranderd constant van vorm.Dus zal het wel een intelligente levensvorm zijn.[/quote] wat dit is laat ik in het midden,, maar een wolk veranderd ook continu van vorm, maar dat is ook geen intelligente levensvorm!en nou zeg ik niet dat dit een wolk is[/quote]
  en dit vind jij een intelligente reactie.Een wolk is alleen waterdamp als er geen rotzooi in gevlogen wordt. En water heeft een geheugen dus is een vorm van intelligentie .[/quote] we hebben het over een intelligente LEVENSVORM en water is geen levensvorm!! Maar bedank voor deze heldere natuurkundige en zeer intelligente uitleg :-D[/quote]

  Meneer Masaru Emoto denkt daar toch iets anders over ;)[/quote] nou volgens mij niet, hij zegt dat externe effecten invloed hebben op de energetische structuur van water en niet dat het een intelligente levensvorm is :-)[/quote]
  Dus als ik die onzin hier moet geloven zijn wij ook geen levensvorm .Al het leven bestaat voor meer dan 90 uit water.

  0 likes
 49. FF wat duidelijker misschien; ikZELF heb ze nooit de hand niet kunnen schudden(of gesproken) in deze dimensie dus… is er voor mij geen vaststaand onomstotelijk bewijs dat wat er getoond wordt aan ‘aliens’ als ‘bewijs’ ze ook echt zijn, kan zomaar een levensgrote hoax zijn .

  0 likes
 50. [quote name=”pietje bell”][quote name=”lauke”][quote name=”Armaita”][quote name=”lauke”][quote name=”pietje bell”][quote name=”lauke”][quote name=”pietje bell”][quote name=”Zamunda”]Misschien is dat wat wij zien een camouflage voor wat er daadwerkelijk in zit?[/quote]
  het object veranderd constant van vorm.Dus zal het wel een intelligente levensvorm zijn.[/quote] wat dit is laat ik in het midden,, maar een wolk veranderd ook continu van vorm, maar dat is ook geen intelligente levensvorm!en nou zeg ik niet dat dit een wolk is[/quote]
  en dit vind jij een intelligente reactie.Een wolk is alleen waterdamp als er geen rotzooi in gevlogen wordt. En water heeft een geheugen dus is een vorm van intelligentie .[/quote] we hebben het over een intelligente LEVENSVORM en water is geen levensvorm!! Maar bedank voor deze heldere natuurkundige en zeer intelligente uitleg :-D[/quote]

  Meneer Masaru Emoto denkt daar toch iets anders over ;)[/quote] nou volgens mij niet, hij zegt dat externe effecten invloed hebben op de energetische structuur van water en niet dat het een intelligente levensvorm is :-)[/quote]
  Dus als ik die onzin hier moet geloven zijn wij ook geen levensvorm .Al het leven bestaat voor meer dan 90 uit water.[/quote] beste piet uw opmerkingen slaan werkelijk waar kant noch wal, eerst over die 2e niet bestaande zon van jou en nu in deze discussie komt er geen zinnig woord uit, zeer spijtig weer, wanneer geef je nou eens antwoorden op de vragen die je gesteld worden?

  0 likes
 51. #48 pietje bell 05-06-2013 16:21

  Ja, pietje bell, en het buikvet van velen spettert lekker op de barbecue van die buitenaardsen. Humm, stokbroodje bij? ja lekkel!

  0 likes
 52. Wat eem trosje losgeraakte en met gas gevulde ballonnen toch kan doen met de mensheid….en maar over elkaar heen rollen….te triest voor woorden!

  0 likes
 53. ”En water heeft een geheugen dus is een vorm van intelligentie .”
  hoe deluted kun je zijn ? Oh dus je computer is dus ook een vorm van intelligentie of je geheugenchip in je fototoestel ?

  Nee water is geen vorm van intelligentie. !

  0 likes
 54. Wat de boer niet kent lust ie niet ,of eerst zien en dan geloven , is het algemeen aanvaarde credo.
  Tijdens een lange autorit in Nedersaksen ben ik zelf getuige geweest van een dergelijk fenomeen , er waren 2 dansende en met elkaar spelende wolken , te bizar voor woorden , maar ECHT en geen flauwekul !!!Ik heb ze ca. 10 minuten gadegeslagen , en vond het een van de meest opmerkelijke waarnemingen ooit .

  0 likes
 55. [quote name=”Peter”]Nogmaals, dit soort objecten zijn “etheria”.
  Zie mijn site luchtvissen.nl
  Ik ga er 1 september mee stoppen dus je kunt nog snel even kijken.[/quote]

  Hi Peter, stoere site die jij en Sander daar hebben opgebouwd. Ook informatief, want over Rods en Etheria en Reich had ik nog niet eerder gehoord. Goed om te weten, thnx!

  Maar waarom gaat ‘ie eigenlijk uit de lucht? ‘t Zou namerlijk erg jammer zijn.

  Te weinig animo bij mensen om ernaar te kijken? Begrijpelijk. De meeste mensen willen – voorlopig in ieder geval nog – liever niet iets willen weten, en vooral niet als het buiten hun referentiekader ligt. In het bijzonder als het ook buiten de scope van de ‘geaccepteerde’ wetenschap ligt.

  But never mind. Times will change. Habits too.

  0 likes
 56. #44 Wesley

  “Nee hoor, hij zegt ook niet dat water een levensvorm is. Wel dat het geheugen heeft, maar dat wordt door een overweldigende meerderheid van zijn collega’s weersproken”.

  Of iets een levensvorm is en een geheugen heeft hangt ervan af hoe je ‘levensvorm’ en ‘geheugen’ gedefinieerd wil hebben.

  Bijvoorbeeld: zou jij planeet Aarde beschouwen als een levensvorm met geheugen? Volgens de definities die de mainstream wetenschap hanteert en die jij volgt niet, nee. En dat is volkomen begrijpelijk, vanwege de gehanteerde definities.

  Maar het is heel goed mogelijk je ‘referentiekader’ te vergroten en wijdere definities te hanteren. In dat grotere referentiekader maakt het eigenlijk niet eens zoveel uit hoe levensvormen en geheugen precies gedefinieerd willen worden, want het hele universum wordt als levensvorm beschouwt, met alles erop en eraan en eromheen, inclusief een geheugen.

  Als je eens een keer eraan gewend bent geraakt om ‘ruim’ te definiëren, kom je niet meer zo gauw in de verleiding om iemand die nog ervan houdt om ‘nauw’ te definiëren als niet meer relevant af te doen. Je focus richt zich meer erop de nauw-denkende een ruimer jasje aan te reiken.

  Of wat ermee gewild wordt, dat is een ieders eigen keuze. Meerderheden kunnen zich sneller vormen dan je denkt, en wat vandaag meer is, kan morgen al minder zijn. Of omgekeerd.

  0 likes
 57. [quote name=”kim”] Hysterisch = blind overal achteraan rennen.
  Nuchter realistisch = kritisch blijven, duidelijke bewijzen overlegd willen zien. Afwachten.

  Juist in deze tijdspanne is er veel onzin die verspreid wordt.
  Als het trouwens m.i om buitenaardse intelligentsia gaat en ik lees bv in Sheldan Nidle dat er ‘mentoren’ komen om de mensheid te begeleiden in de ‘nieuwe tijd’, dan zie ik GEEN wapperend restant van een nylon parachute voor mijn geestesoog die dat gaat doen…[/quote]

  Waaraan zou jij zo’n ‘mentor’ herkennen, Kim? Omdat ‘ie een mutsje opheeft waar dat op geprint staat? Of omdat ‘ie 3,5 meter lengte heeft en een ruimtepak draagt?

  Er bestaat een heel oud gezegde, ik ken alleen het Nederlandse equivalent niet,m en dat luidt:

  “Head the teacher, even if it is an ant”.

  Vrij vertaalt komt dat zo ongeveer neer op “ga achter je leraar/mentor aan, al is het een mier”. Er kan veel geleerd worden van mieren namelijk, dus waarom deze niet als leraren accepteren? Er kan veel geleerd worden van bijen, dus?

  Het wapperende restant van een nylon parachute… (leuk gevonden overigens:):) )… waarom kan dat per definitie volgens jou geen mentor-functie uitoefenen?

  Omdat jij die parachute dat niet toestaat. Daarom. Hoe wil jij de ‘grotere’ leraren naar jou toe trekken, als jij de kleinere al te min vindt?

  0 likes
 58. [quote name=”Bewust”]Wat de boer niet kent lust ie niet ,of eerst zien en dan geloven , is het algemeen aanvaarde credo.
  Tijdens een lange autorit in Nedersaksen ben ik zelf getuige geweest van een dergelijk fenomeen , er waren 2 dansende en met elkaar spelende wolken , te bizar voor woorden , maar ECHT en geen flauwekul !!!Ik heb ze ca. 10 minuten gadegeslagen , en vond het een van de meest opmerkelijke waarnemingen ooit .[/quote]

  ja dat heb je met lange autoritten. 🙂
  (grapje)

  0 likes
 59. Tell it like it is

  [quote name=”T.R. Hunter”]”En water heeft een geheugen dus is een vorm van intelligentie .”
  hoe deluted kun je zijn ? Oh dus je computer is dus ook een vorm van intelligentie of je geheugenchip in je fototoestel ?

  Nee water is geen vorm van intelligentie. ![/quote]

  Jij bestaat voor 65% uitwater en stel je hebt een IQ van 120.

  En je water heeft plots geen IQ, dan
  Houd je dus maar 78 over.

  Net genoeg om de boel aan het klotsen te houden.

  0 likes
 60. #48 Pietje Bell
  Dus als ik die onzin hier moet geloven zijn wij ook geen levensvorm. Al het leven bestaat voor meer dan 90% uit water.

  #50 Lauke
  Beste Piet uw opmerkingen slaan werkelijk waar kant noch wal, eerst over die 2e niet bestaande zon van jou en nu in deze discussie komt er geen zinnig woord uit, zeer spijtig weer, wanneer geef je nou eens antwoorden op de vragen die je gesteld worden?
  ———-

  Ik vond de reactie van Pietje eigenlijk helemaal zo gek nog niet :):)

  Kijk, Luke, dat van de 2e zon, ach ja. Misverstanden horen nu eenmaal bij het proces. Als je zelf googelt op “2e zon”, ben je zo uit. Zo zijn er nog wel meer dingen die misverstanden hebben opgewekt, maar bij wie zijn die er niet? Als je ergens over valt, neem je de tijd ervoor, en onderzoek het.

  Ikzelf bv was erg verbaasd over dat Ebani-gebeuren. Wat is dat nou weer, dacht ik bij mezelf. Okay, ik ben gaan ‘onderzoeken’ zoals dat tegenwoordig genoemd wordt als je internet afspeurt naar informatie die je voor jezelf relevant vindt, en wat blijkt? Een heus fenomeen. Er is dus zelfs een NL-website van Peter en Sander waar over dit soort zaken info verstrekt wordt (al staat daar dan nog niks over Ebani, maar wel over een heleboel andere relevante dingen).

  Be honest folks, even een erekwestie. Wie van jullie heeft “Ebani” gegoogeld en internet geraadpleegd? Ik heb het gedaan, en inmiddels heb ik er een aardig beeld van. Behalve die Ebani’s zijn er dus ook andere, soortgelijk vreemde dingetjes (verzamelnaam etheria), en het ziet ernaar uit dat ze ‘normaliter’ op een net iets andere vibratiegolf zitten, maar cross-over effecten maken het mogelijk dat ‘wij’ hier op ons vibratiegolfspectrum ze kunnen zien.

  Nou, okay. Ik ben tevreden. Het zijn dus geen geplofte plastic-ballon parachutisten. Wat het precies is, tja, dat weten we dan (nog) niet, maar zien kunnen we het…

  0 likes
 61. [quote name=”T.R. Hunter”]”En water heeft een geheugen dus is een vorm van intelligentie .”
  Hoe deluted kun je zijn ? Oh dus je computer is dus ook een vorm van intelligentie of je geheugenchip in je fototoestel? Nee water is geen vorm van intelligentie. ![/quote]

  Wel eens ooit van “Deep Blue” gehoord, T.R. Hunter, en Kasparov? Zo niet, ff googelen… 🙂

  De geheugenchip in mijn digitale fototoestel beschouw ik inderdaad als een vorm van intelligentie, namelijk van het soort dat wij mensen daar in hebben verstopt.

  Probeer maar eens het volgende: doe een poging ons mensen te beschouwen als een soort geheugenchip waar wezens van een ‘hogere’ orde de intelligentie van hun soort in ons hebben verstopt.

  Hoe vind je die?

  En trouwens, als je van een ander vindt dat hij of zij ‘deluted’ is, verbaas je niet als weer anderen je beschouwen als ‘polluted’. Wat je zaait is wat je oogst, hoe je zaait is hoe je oogst…

  In lak’ech.

  0 likes
 62. [quote name=”kim”]FF wat duidelijker misschien; ikZELF heb ze nooit de hand niet kunnen schudden(of gesproken) in deze dimensie dus… is er voor mij geen vaststaand onomstotelijk bewijs dat wat er getoond wordt aan ‘aliens’ als ‘bewijs’ ze ook echt zijn, kan zomaar een levensgrote hoax zijn .[/quote]

  Probeer het allemaal (nou eens) niet gebeurtenis per gebeurtenis te bekijken, maar bekijk het eens in zijn/haar geheel.
  Bv. Een inbreker of erger die meerdere delicten pleegt, daar is een motto voor ‘eens een dief altijd een dief’. Misschien volgens ‘de wet’ niet, maar is wel menselijk.

  Nu gaan we zo iets belangrijks, waar ook meerdere tekens uit de geschiedenis bv Egypte, individueel bekijken.
  Tuurlijk, dit filmpje is (weer) helaas niet echt handig, te veel geknipt en herhalingen. Je ziet helaas door dat geknip niet, hoe hard het ‘ding’ beweegt, zakt of stijgt. Maar voor het zelfde geldt, is er een beter filmpje die niet getoond MAG worden.

  Kijk naar de NASA, waar foto’s, filmpjes bewerkt worden. Als het een zuivere organisatie zou zijn, waarom dan informatie bewerken of achter gehouden.
  Gepensioneerde piloten/astronauten welke verhalen vertellen. Kijk naar filmpjes of documentaires, met onverklaarbare dingen in de lucht bij Peru, Mexico (bij de vulkaan) op de maan etc.
  En dan zeggen we heel snel, ach dat is allemaal onzin ?

  Kijk zelf omhoog en schrik niet, de lange zomeravonden komen er aan, ga in je tuin/balkon liggen en kijk naar de sterren, als ze tenminste niet geblokt worden door ‘wolken’.

  Een hand schudden, hoeft toch niet. Een beetje openstellen voor ‘iets anders’ moet toch niet zo heel moeilijk zijn.
  Alles slikken voor zoete koek, NEE, is niet nodig. Maar je merkt heel snel wat wel en niet ok is.

  Maar als je alles individueel gaat bekijken, nou dan gaat het echt niks worden, kan je net zo goed stoppen.

  suc6

  0 likes
 63. [quote name=”kim”][quote name=”Bewust”]Wat de boer niet kent lust ie niet ,of eerst zien en dan geloven , is het algemeen aanvaarde credo.
  Tijdens een lange autorit in Nedersaksen ben ik zelf getuige geweest van een dergelijk fenomeen , er waren 2 dansende en met elkaar spelende wolken , te bizar voor woorden , maar ECHT en geen flauwekul !!!Ik heb ze ca. 10 minuten gadegeslagen , en vond het een van de meest opmerkelijke waarnemingen ooit .[/quote]

  ja dat heb je met lange autoritten. 🙂
  (grapje)[/quote]
  Terug rijdend van uit Polen op de oost duitse autobaan,er werden nieuwe wegen en viaducten gebouwd.Heel veel verkeer.Plots remde mijn auto af.Ik keek gelijk naar mijn rempedaal deze werd langzaam ingedrukt terwijl mijn voet gewoon op de vloer stond voor mij een renault die ook af remde daarvoor een vrachtauto met open laadbak langs de weg stond een hoge kraan ze waren daar met een nieuw viaduct bezig.het auto verkeer achter ons stond bijna stil de vrachtauto was ter hoogte van die hijskraan toen er plots een beton blok die boven in de kraan zat voor stabiliteit los schoot en met een klap boven op de laadbak van de vrachtauto terecht kwam .De chauffeur van de vrachtauto zat lijk bleek in zijn cabine en stamelde alleen maar de wagen ging ineens harder rijden.de cabine was volledig in takt de rest van de wagen was schroot en de gehele autobaan lag vol met hout splinters en stukjes beton.3 uur later was de gehele op dat moment vierbaans weg weer vrij en konden wij weer verder rijden. Over onverklaarbare dingen gesproken.En dit is pure waarheid.

  0 likes
 64. @for all @ones,,,,,, dat 90 % van een mens uit “water” bestaat maakt het water zelf nog geen levensvorm! Water is nodig voor zuivering van het lichaam en omdat water een oplossend vermogen heeft, waardoor reacties van levende cellen goed kunnen functioneren en de aanvoer en afvoer van producten uit en in de cel mogelijk is.water is dus geen levensvorm daar ging deze discussie over! En over wat ebani s zijn laat ik in het midden

  0 likes
 65. [quote name=”lauke”]@for all @ones,,,,,, dat 90 % van een mens uit “water” bestaat maakt het water zelf nog geen levensvorm! Water is nodig voor zuivering van het lichaam en omdat water een oplossend vermogen heeft, waardoor reacties van levende cellen goed kunnen functioneren en de aanvoer en afvoer van producten uit en in de cel mogelijk is.water is dus geen levensvorm daar ging deze discussie over! En over wat ebani s zijn laat ik in het midden[/quote]
  Een druppel water heeft de gehele kennis van de kosmos in zich.heeft dus een geheugen en dus ook een van de belangrijkste levensvormen.De gehele kosmos is een levensvorm.alles leeft van het hoogste tot het laagste.dus ook een rots of een zandkorrel.maar je mag denken wat je wil.En als je vasthoud aan je boeken wijsheid vind ik dat prima.maar een van de kosmische basisregels .is respecteer al het leven.

  0 likes
 66. [quote name=”ReneH”][quote name=”kim”..enz
  Een hand schudden, hoeft toch niet. Een beetje openstellen voor ‘iets anders’ moet toch niet zo heel moeilijk zijn.
  Alles slikken voor zoete koek, NEE, is niet nodig. Maar je merkt heel snel wat wel en niet ok is.

  Maar als je alles individueel gaat bekijken, nou dan gaat het echt niks worden, kan je net zo goed stoppen.

  suc6[/quote]

  Lieve lieve Reneh zoals ik al eerder aangaf heb ik zat gezien en meegemaakt echt heel duidelijk ook, maar IK BLIJF kritisch.Ik stel me al heel lang open en heb alles gevolgd ja ook die disclosure’s van Steven Greeren en véle andere bronnen,het gevaar is echter dat men alles wat maar een beetje riekt naar ‘buitenaards’ gaat omarmen, en eventuele misleiding uit het oog verliest.Daarom dat ik zeg pas wanneer de waarheid (die in ons zit en spoedig geactiveerd wordt)duidelijk is eventueel door persoonlijk contact dán zeg ik pas oké. het is wat het is.Geen mens zal ik volgen geen verhaal op internet voor volledig waar aannemen,hooguit in mijn achterhoofd houden.

  0 likes
 67. [quote name=”pietje bell”][quote name=”lauke”]@for all @ones,,,,,, dat 90 % van een mens uit “water” bestaat maakt het water zelf nog geen levensvorm! Water is nodig voor zuivering van het lichaam en omdat water een oplossend vermogen heeft, waardoor reacties van levende cellen goed kunnen functioneren en de aanvoer en afvoer van producten uit en in de cel mogelijk is.water is dus geen levensvorm daar ging deze discussie over! En over wat ebani s zijn laat ik in het midden[/quote]
  Een druppel water heeft de gehele kennis van de kosmos in zich.heeft dus een geheugen en dus ook een van de belangrijkste levensvormen.De gehele kosmos is een levensvorm.alles leeft van het hoogste tot het laagste.dus ook een rots of een zandkorrel.maar je mag denken wat je wil.En als je vasthoud aan je boeken wijsheid vind ik dat prima.maar een van de kosmische basisregels .is respecteer al het leven.[/quote] beste piet ik werk zelf in een wereld van sterrenkunde en astronomie, de wijsheid die ik uit boeken heb geleerd bijv: de wetten van kepler , die wij dus toepassen in de praktijk kloppen prima en zijn zeer accuraat, dat jij dat “zogenaamde wijsheid” noemt ben ik het niet mee eens,, maar goed, idd alle leven in het kosmos moet gerespecteerd worden

  0 likes
 68. [quote name=”kim”]
  Lieve lieve Reneh zoals ik al eerder aangaf heb ik zat gezien en meegemaakt echt heel duidelijk ook, maar IK BLIJF kritisch.Ik stel me al heel lang open en heb alles gevolgd ja ook die disclosure’s van Steven Greeren en véle andere bronnen,het gevaar is echter dat men alles wat maar een beetje riekt naar ‘buitenaards’ gaat omarmen, en eventuele misleiding uit het oog verliest.Daarom dat ik zeg pas wanneer de waarheid (die in ons zit en spoedig geactiveerd wordt)duidelijk is eventueel door persoonlijk contact dán zeg ik pas oké. het is wat het is.Geen mens zal ik volgen geen verhaal op internet voor volledig waar aannemen,hooguit in mijn achterhoofd houden.[/quote]

  Duidelijk, helemaal mee eens!

  0 likes
 69. [quote name=”pietje bell”]

  Terug rijdend van uit Polen op de oost duitse autobaan,er werden nieuwe wegen en viaducten gebouwd.Heel veel verkeer.Plots remde mijn auto af.Ik keek gelijk naar mijn rempedaal deze werd langzaam ingedrukt terwijl mijn voet gewoon op de vloer stond voor mij een renault die ook af remde daarvoor een vrachtauto met open laadbak langs de weg stond een hoge kraan ze waren daar met een nieuw viaduct bezig.het auto verkeer achter ons stond bijna stil de vrachtauto was ter hoogte van die hijskraan toen er plots een beton blok die boven in de kraan zat voor stabiliteit los schoot en met een klap boven op de laadbak van de vrachtauto terecht kwam .De chauffeur van de vrachtauto zat lijk bleek in zijn cabine en stamelde alleen maar de wagen ging ineens harder rijden.de cabine was volledig in takt de rest van de wagen was schroot en de gehele autobaan lag vol met hout splinters en stukjes beton.3 uur later was de gehele op dat moment vierbaans weg weer vrij en konden wij weer verder rijden. Over onverklaarbare dingen gesproken.En dit is pure waarheid.[/quote]

  Je maakt het mee, Piet. De een wat vaker dan de ander. Er is natuurlijk altijd baas boven baas..

  0 likes
 70. Het wapperende restant van een nylon parachute… (leuk gevonden overigens:):) )… waarom kan dat per definitie volgens jou geen mentor-functie uitoefenen?

  Omdat jij die parachute dat niet toestaat. Daarom. Hoe wil jij de ‘grotere’ leraren naar jou toe trekken, als jij de kleinere al te min vindt?

  Wie zegt dat ik zit te wachten op ‘leraren’? En of het nodig vindt dat ik ze herken? Ik ga er n.l vanuit dat we géén leraren nodig hebben(haalde het sheldan nidle verhaal en die mentoren versus stukken stof als voorbeeld aan) en al helemaal niet van ‘levensvormen’stukken stof wolken etc die geen raakvlak met onze vorm hebben so to speak.Lijkt me nogal moeilijk communiceren maar dan zul je het wel op telephatisch contact gaan gooien vermoed ik..het stuk stof plastic of what ever in conclaaf onderwijzend naar de mens toe apart hoor.Maar jij bent natuurlijk vrij omdat normaal acceptabel te vinden.Dergelijke invalshoeken zijn aan mij iig niet besteed.

  0 likes
 71. [quote name=”[email protected]”]

  Be honest folks, even een erekwestie. Wie van jullie heeft “Ebani” gegoogeld en internet geraadpleegd? Ik heb het gedaan, en inmiddels heb ik er een aardig beeld van. Behalve die Ebani’s zijn er dus ook andere, soortgelijk vreemde dingetjes (verzamelnaam etheria), en het ziet ernaar uit dat ze ‘normaliter’ op een net iets andere vibratiegolf zitten, maar cross-over effecten maken het mogelijk dat ‘wij’ hier op ons vibratiegolfspectrum ze kunnen zien.

  Nou, okay. Ik ben tevreden. Het zijn dus geen geplofte plastic-ballon parachutisten. Wat het precies is, tja, dat weten we dan (nog) niet, maar zien kunnen we het…[/quote]

  Ik, had er namelijk ook nog nooit van gehoord 😀

  Maar, helemaal mee eens !

  0 likes
 72. [quote name=”pietje bell”][quote name=”lauke”]@for all @ones,,,,,, dat 90 % van een mens uit “water” bestaat maakt het water zelf nog geen levensvorm! Water is nodig voor zuivering van het lichaam en omdat water een oplossend vermogen heeft, waardoor reacties van levende cellen goed kunnen functioneren en de aanvoer en afvoer van producten uit en in de cel mogelijk is.water is dus geen levensvorm daar ging deze discussie over! En over wat ebani s zijn laat ik in het midden[/quote]
  Een druppel water heeft de gehele kennis van de kosmos in zich.[/quote]Hoe toets je dat precies?

  Hoe kun je een waterdruppel iets vragen, uitlezen of een test afnemen?

  heeft een waterdruppel ook kennis van mijn pincode? Zo ja, wat is die dan?

  0 likes
 73. [quote name=”lauke”][quote name=”pietje bell”][quote name=”lauke”]@for all @ones,,,,,, dat 90 % van een mens uit “water” bestaat maakt het water zelf nog geen levensvorm! Water is nodig voor zuivering van het lichaam en omdat water een oplossend vermogen heeft, waardoor reacties van levende cellen goed kunnen functioneren en de aanvoer en afvoer van producten uit en in de cel mogelijk is.water is dus geen levensvorm daar ging deze discussie over! En over wat ebani s zijn laat ik in het midden[/quote]
  Een druppel water heeft de gehele kennis van de kosmos in zich.heeft dus een geheugen en dus ook een van de belangrijkste levensvormen.De gehele kosmos is een levensvorm.alles leeft van het hoogste tot het laagste.dus ook een rots of een zandkorrel.maar je mag denken wat je wil.En als je vasthoud aan je boeken wijsheid vind ik dat prima.maar een van de kosmische basisregels .is respecteer al het leven.[/quote] beste piet ik werk zelf in een wereld van sterrenkunde en astronomie, de wijsheid die ik uit boeken heb geleerd bijv: de wetten van kepler , die wij dus toepassen in de praktijk kloppen prima en zijn zeer accuraat, dat jij dat “zogenaamde wijsheid” noemt ben ik het niet mee eens,, maar goed, idd alle leven in het kosmos moet gerespecteerd worden[/quote]
  Lauke nu geef jij dus zelf toe dat er met aannames gewerkt word. niets op tegen alleen kunnen er dan geen ,misschien betere in ieder geval nieuwere ideeën naast of ingepast worden.Want zo kom je geen slag verder.Jammer.Stel dat hogere beschavingen nu eens de z,g zwaarte kracht tarten en gewoon een paar planeetje,s tussen de bekende planeten plaatsen.die zij dan later op de juiste tijd activeren.En dan hebben wij het hier nog niet eens over de planeten die hier ook zijn, maar in een hogere trilling . Dimensie zitten. en toch in dit stelsel bestaan.Je mag er over nadenken of niet vrije wil is dat hier.

  0 likes
 74. [quote name=”Wesley”][q..enzn[/quote]
  Een druppel water heeft de gehele kennis van de kosmos in zich.[/quote]Hoe toets je dat precies?

  Hoe kun je een waterdruppel iets vragen, uitlezen of een test afnemen?

  heeft een waterdruppel ook kennis van mijn pincode? Zo ja, wat is die dan?[/quote]

  Ja, ja, daar onze heeft Wesley een punt,bewuste parate kennis zal een waterdruppel echt niet hebben wat wél zou kunnen is dat alles wat er bestaat een soort van blauwdruk heeft die overal in voorkomt die je ‘kennis’ zou kunnen noemen,en wellicht zoals Emoto laat zien zelfs een ‘reactie’ in de structuur van bv waterkristallen kan teweegbrengen maar dat staat mijlenver af van wat bv de mens is met een eigen wil.We zijn tenslotte de kroon op de schepping 🙂

  0 likes
 75. [quote name=”kim”]Het wapperende restant van een nylon parachute… (leuk gevonden overigens:):) )… waarom kan dat per definitie volgens jou geen mentor-functie uitoefenen?

  Omdat jij die parachute dat niet toestaat. Daarom. Hoe wil jij de ‘grotere’ leraren naar jou toe trekken, als jij de kleinere al te min vindt?

  Wie zegt dat ik zit te wachten op ‘leraren’? En of het nodig vindt dat ik ze herken? Ik ga er n.l vanuit dat we géén leraren nodig hebben (haalde het sheldan nidle verhaal en die mentoren versus stukken stof als voorbeeld aan) en al helemaal niet van ‘levensvormen’stukken stof wolken etc die geen raakvlak met onze vorm hebben so to speak.Lijkt me nogal moeilijk communiceren maar dan zul je het wel op telephatisch contact gaan gooien vermoed ik… Dergelijke invalshoeken zijn aan mij iig niet besteed.[/quote]

  Ik bedoelde het eigenlijk meer ironisch, maar ook met een serieus tintje eraan. Kijk, jij gaat er vanuit (neem ik aan) dat zo’n Ebani simpelweg een stuk plastic in de wind is. Geef je een set en neem de moeite naar de links te kijken die ik in bericht 14 heb neergezet. Doe je dat niet heeft het niet meer zoveel zin om verder in discussie te gaan.

  Wat ik bedoelde met ‘leraar’ in het Ebani-geval, is dat de verschillende sights ervan op internet – tenminste in theorie – op een mens kunnen inwerken in de zin van: hé, wat vreemd, laat ik dat eens onderzoeken.

  Pas NADAT zo’n onderzoek is gedaan, kun je verder. En, zoals ReneH het zegt in bericht 62, het heeft geen zin om de zaken op zichzelf te zien en te bekijken. 1 video ergens van zegt helemaal niks.

  Met internet kun je zoveel tegenwoordig, en jij weet dat zelf ook heel goed. Wat de Ebani zou je kunnen ‘leren’ is je het impuls geven om verder te kijken dan je huidige horizon, daar hoef geen telepathisch contact ermee op te nemen 🙂
  Kijken en onderzoeken is voldoende.

  0 likes
 76. [quote name=”lauke”]@for all @ones,,,,,, dat 90 % van een mens uit “water” bestaat maakt het water zelf nog geen levensvorm! Water is nodig voor zuivering van het lichaam en omdat water een oplossend vermogen heeft, waardoor reacties van levende cellen goed kunnen functioneren en de aanvoer en afvoer van producten uit en in de cel mogelijk is.water is dus geen levensvorm daar ging deze discussie over! En over wat ebani s zijn laat ik in het midden[/quote]

  Is het nou echt zo belangrijk om over ‘levensvormen’ te praten in de traditionele, vastomschreven zin zoals de wetenschap bv amoeben definieert als levensvorm? In de traditionele zin is water geen levensvorm, natuurlijk niet.

  Maar als je die definitie blijft vasthouden, kom je in de problemen als je erover nadenkt hoe uit iets dat ‘dood’ is (dus geen levensvorm is) zoveel leven kan ontstaan. Water is voor deze planeet de ‘levensdrager’ bij uitsteek.

  Verbreed je horizon. Denk verder. Onderzoek, stel vragen.

  Hoeveel ‘levensvormen’ herberg jij in je eigen lichaam? Heel veel, en als het goed is verrichten al die mini-levensvormpjes heel goed werk in je lichaam om dat organisme te steunen en in stand te houden. Gebruik hetzelfde beeld, en pas het toe op de aarde (die door sommigen als levensvorm wordt aangesproken en ‘Gaia’ wordt genoemd), en op de kosmos zelf.

  Als je dat beeld kan toepassen, snap je waarom bv een Jezus zei dat “u kinderen bent van de levende vader”. Hij bedoelde daarmee geen opperwezen met een baard op een wolk, maar de levenskracht van de schepping zelf.

  En dan maakt het niet meer uit of je water wel of niet als levensvorm gaat beschouwen. Snap je wat ik bedoel?

  0 likes
 77. [quote name=”Wesley”][quote name=”pietje bell”][quote name=”lauke”]@for all @ones,,,,,, dat 90 % van een mens uit “water” bestaat maakt het water zelf nog geen levensvorm! Water is nodig voor zuivering van het lichaam en omdat water een oplossend vermogen heeft, waardoor reacties van levende cellen goed kunnen functioneren en de aanvoer en afvoer van producten uit en in de cel mogelijk is.water is dus geen levensvorm daar ging deze discussie over! En over wat ebani s zijn laat ik in het midden[/quote]
  Een druppel water heeft de gehele kennis van de kosmos in zich.[/quote]Hoe toets je dat precies?

  Hoe kun je een waterdruppel iets vragen, uitlezen of een test afnemen?

  heeft een waterdruppel ook kennis van mijn pincode? Zo ja, wat is die dan?[/quote]

  Grapjas :):) (dat pincodeverhaal)

  Wat dat testen en vragen betreft: Masaru Emoto heeft dat toch uitgebreid gedaan? Ach ja, klopt: het merendeel van zijn collega’s is het niet met hem eens.

  Dat is wel eens vaker gebeurd in de geschiedenis van de mensheid.

  0 likes
 78. [quote name=”kim”]
  We zijn tenslotte de kroon op de schepping :-)[/quote]

  Wij gedragen ons vooral ook zo… 🙂

  0 likes
 79. [quote name=”[email protected]”][quote name=”kim”]
  We zijn tenslotte de kroon op de schepping :-)[/quote]

  Wij gedragen ons vooral ook zo… :)[/quote]

  Qua makelij dus he, met hoger bewustzijn dan dieren en o.a een vrije wil en en dát kan idd verschillend gedrag laten zien o.a ook destructief .

  0 likes
 80. Maar als je die definitie blijft vasthouden, kom je in de problemen als je erover nadenkt hoe uit iets dat ‘dood’ is (dus geen levensvorm is) zoveel leven kan ontstaan. Water is voor deze planeet de ‘levensdrager’ bij uitsteek…………. idd KAN ontstaan dat zeg je goed,,, en water is zeker van essentieel belang voor het leven dat wij hier kennen, maar geen levensvorm,,,, snap prima wat je bedoeld, alleen dat je als voorbeeld jezus erbij haalt vind ik dan weer minder, maar daar zijn de meningen ook weer over verdeeld, hoe en waar leven vandaan komt of is geschapen is voor ons een raadsel en dat zou altijd gissen blijven en een diepe kuil die gevuld kan blijven worden met hypotheses en theorien, fijne avond nog

  0 likes
 81. [quote name=”lauke”]Maar als je die definitie blijft vasthouden, kom je in de problemen als je erover nadenkt hoe uit iets dat ‘dood’ is (dus geen levensvorm is) zoveel leven kan ontstaan. Water is voor deze planeet de ‘levensdrager’ bij uitsteek…………. idd KAN ontstaan dat zeg je goed,,, en water is zeker van essentieel belang voor het leven dat wij hier kennen, maar geen levensvorm,,,, snap prima wat je bedoeld, alleen dat je als voorbeeld jezus erbij haalt vind ik dan weer minder, maar daar zijn de meningen ook weer over verdeeld, hoe en waar leven vandaan komt of is geschapen is voor ons een raadsel en dat zou altijd gissen blijven en een diepe kuil die gevuld kan blijven worden met hypotheses en theorien, fijne avond nog[/quote]
  Moet je bijvoorbeeld eens een onbehandeld stukje vlees een paar weken laten liggen. Daarna lijkt het God zelf wel, zoveel leven als dat voortbrengt.
  Wij leven in 3D, of inmiddels 4D, met sluiers van vergetelheid. Wat zal ons te wachten staan in vol bewustzijn?

  0 likes
 82. [quote name=”kim”][quote name=”Wesley”][q..enzn[/quote]
  Een druppel water heeft de gehele kennis van de kosmos in zich.[/quote]Hoe toets je dat precies?

  Hoe kun je een waterdruppel iets vragen, uitlezen of een test afnemen?

  heeft een waterdruppel ook kennis van mijn pincode? Zo ja, wat is die dan?[/quote]

  Ja, ja, daar onze heeft Wesley een punt,bewuste parate kennis zal een waterdruppel echt niet hebben wat wél zou kunnen is dat alles wat er bestaat een soort van blauwdruk heeft die overal in voorkomt die je ‘kennis’ zou kunnen noemen,en wellicht zoals Emoto laat zien zelfs een ‘reactie’ in de structuur van bv waterkristallen kan teweegbrengen maar dat staat mijlenver af van wat bv de mens is met een eigen wil.We zijn tenslotte de kroon op de schepping :-)[/quote]
  Dan is die kroon er al lang afgevallen.in de tijd van Atlantis al.de mens was een kloon en is naderhand bezield met een Gods deeltje en dat is liefde.De atlantiers hebben zichzelf te gronden gericht,en wij staan nu aan de vooravond van het zelfde. hoezo kroon op de schepping.de gedachte was goed alleen het ego heeft alles verpest.

  0 likes
 83. [quote name=”pietje bell”][quote name=”kim”][quote name=”Wesley”][q..enzn[/quote]
  Een druppel water heeft de gehele kennis van de kosmos in zich.[/quote]Hoe toets je dat precies?

  Hoe kun je een waterdruppel iets vragen, uitlezen of een test afnemen?

  heeft een waterdruppel ook kennis van mijn pincode? Zo ja, wat is die dan?[/quote]

  Ja, ja, daar onze heeft Wesley een punt,bewuste parate kennis zal een waterdruppel echt niet hebben wat wél zou kunnen is dat alles wat er bestaat een soort van blauwdruk heeft die overal in voorkomt die je ‘kennis’ zou kunnen noemen,en wellicht zoals Emoto laat zien zelfs een ‘reactie’ in de structuur van bv waterkristallen kan teweegbrengen maar dat staat mijlenver af van wat bv de mens is met een eigen wil.We zijn tenslotte de kroon op de schepping :-)[/quote]
  Dan is die kroon er al lang afgevallen.in de tijd van Atlantis al.de mens was een kloon en is naderhand bezield met een Gods deeltje en dat is liefde.De atlantiers hebben zichzelf te gronden gericht,en wij staan nu aan de vooravond van het zelfde. hoezo kroon op de schepping.de gedachte was goed alleen het ego heeft alles verpest.[/quote]

  Hoi piet, jaja de mensen hebben hun kroon wel besmeurd , wat Atlantis betreft ik was er niet bij,ook of wij klonen waren/zijn heb ik geen inkijk/weet van ik hoor wel van alles beweren misschien als ons Al-Weten geactiveerd wordt kan ik met je meepraten hierover.(De kroon op de schepping wordt mee bedoeld hoger bewustzijn eigen wil etc dan bv dieren)

  0 likes
 84. [quote name=”kim”][quote name=”pietje bell”][quote name=”kim”]

  voorkomt die je ‘kennis’ zou kunnen noemen,en wellicht zoals Emoto laat zien zelfs een ‘reactie’ in de structuur van bv waterkristallen kan teweegbrengen maar dat staat mijlenver af van wat bv de mens is met een eigen wil.We zijn tenslotte de kroon op de schepping :-)[/quote]
  Dan is die kroon er al lang afgevallen.in de tijd van Atlantis al.de mens was een kloon en is naderhand bezield met een Gods deeltje en dat is liefde.De atlantiers hebben zichzelf te gronde gericht[/quote]

  Hoi piet, jaja de mensen hebben hun kroon wel besmeurd , wat Atlantis betreft ik was er niet bij,ook of wij klonen waren/zijn heb ik geen inkijk/weet van ik hoor wel van alles beweren misschien als ons Al-Weten geactiveerd wordt kan ik met je meepraten hierover.(De kroon op de schepping wordt mee bedoeld hoger bewustzijn eigen wil etc dan bv dieren)[/quote]
  De kerk heeft het over de val in het vlees.kijk eens naar 3d spelletjes of second live ,avatar bewijs te over. de ziel is er later ingestopt (gegaan)Nu gebeurd het op en rond de maan,Zelf de ziel van mijn dochter in een sfeer rond de maan gezien en gesproken.Zij wist wat er zou gebeuren de eerste 20 jaar van haar leven .En daar was ik niet bepaald blij mee.En nu nog steeds niet.En wat dieren betreft,staan in rangorde op dezelfde tree als de mens.mijn laatste hond bracht mij vaak naar plaatsen ,waar in de lucht u.f,o .s orbs zelfs engelachtige wezens die ley lijnen aan het kuisen waren te zien.3x woef en staan blijven en altijd raak.en zij wist echt wel wat ze wilde.en kreeg van mij ook altijd haar zin.Zelf werk ik met water en weet heel goed wat water kan doen en zijn.dus voor mij persoonlijk is het een levensvorm.Water kan zelfs een heel negatief gebied omvormen naar positief.Een advies vraag de hemel nooit naar bewijs ,geloven in en je krijgt het te zien,maar alleen als je er aan toe bent.( openstaat).

  0 likes
 85. [quote name=”pietje bell”][quote name=”kim”][quote name=”pietje bell”][quote name=”kim”]

  voorkomt die je ‘kennis’ zou kunnen noemen,en wellicht zoals Emoto laat zien zelfs een ‘reactie’ in de structuur van bv waterkristallen kan teweegbrengen maar dat staat mijlenver af van wat bv de mens is met een eigen wil.We zijn tenslotte de kroon op de schepping :-)[/quote]
  Dan is die kroon er al lang afgevallen.in de tijd van Atlantis al.de mens was een kloon en is naderhand bezield met een Gods deeltje en dat is liefde.De atlantiers hebben zichzelf te gronde gericht[/quote]

  Hoi piet, jaja de mensen hebben hun kroon wel besmeurd , wat Atlantis betreft ik was er niet bij,o..enz..f.

  Een advies vraag de hemel nooit naar bewijs ,geloven in en je krijgt het te zien,maar alleen als je er aan toe bent.( openstaat).[/quote]

  Ik vraag geen bewijs ,ik laat alles op me afkomen leef in het nu, als het nodig is dan kom ik het wel te weten ,simpel as that, heb genoeg waargenomen zonder te vragen maak me nergens druk om. Ieder zijn pad, ben tevree zo.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

jensen

Jensen: ‘Agenda 2030 wordt nu al uitgerold in Nederland, zonder dat je het ziet’

Wat zijn de plannen voor de komende ...

artsen

81 artsen komen in verzet en schrijven brandbrief tegen coronabeleid: ‘Wij maken ons grote zorgen’

81 artsen hebben een openbare brandbrief geschreven ...