Mens en Dier

Rutte legt in Davos uit waarom het belangrijk is journalisten te betalen om de WEF-waarheid te verspreiden

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Nu Facebook en andere grote bedrijven al het reclamegeld naar het internet toetrekken, bestaat het risico dat dit ten koste zal gaan van de traditionele media en de traditionele kranten. Dat zei premier Mark Rutte begin 2020 op het World Economic Forum in Davos.

We hebben journalistiek en de ‘vrije pers’ nodig om aan de mensen te kunnen uitleggen ‘wat er echt speelt’, maar dat kost geld, zei Rutte.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Van cruciaal belang

Hij deed vervolgens een beroep op de aanwezige zakenlieden: stop niet al je geld in internetreclame. Zorg ervoor dat onze kranten, onze media, onze tv-zenders ook in de toekomst in staat zijn een goed salaris uit te betalen aan journalisten om dit te kunnen blijven doen.

“Ik denk dat dit van cruciaal belang is,” zei de premier. Hij zei ook dat het belangrijk is om jonge mensen te leren onderscheid te maken tussen ‘the crazy stuff and the real stuff’, oftewel ‘onware complotverhalen’ en ‘de waarheid’.

Helpen

Rutte zei dat ‘een stabiele democratie’ hierbij heel erg zal helpen en dat hij om die reden zo gemotiveerd is om dat in Nederland in stand te houden.

4.1 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
184 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise
Elise
8 maanden geleden

Rutte: een verhaal/product dat klopt/wat goed is, verkoopt zichzelf. En jij liegt en bedriegt en daarom heb jij reclame nodig. Zo simpel is het!

Underground
Underground
8 maanden geleden

LEUGENAAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elise
Elise
8 maanden geleden

Activiteiten/bezigheidstherapie voor mensen met beperking gaan weg! Voor veel mensen is dit echt rampzalig! Mensen worden letterlijk opgeruimd.

Leen
Leen
8 maanden geleden

Die journalisten hebben geen echte journalistiek meer gedaan, met gevolg allerlei misleidende en onware informatie !!
De critici worden de mond gesnoerd, dat komt niet uit voor de WEF poppetjes.
Weg met de kranten van nu !
Weg met de huidige MSM !

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

184
0
We lezen graag je reactie!x