UFO

Video toont onbekende objecten bij spaceshuttle Atlantis

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De vluchtleiding van NASA spreekt van ‘reflecties in de cameralens’, maar de bemanning van spaceshuttle Atlantis klinkt niet echt overtuigd.

Een video op YouTube toont drie orbs die langzaam rond ruimteveer Atlantis bewegen terwijl de shuttle zich tijdens een missie in 2006 in een baan om de aarde bevindt. Dat meldt de Britse Daily Mail.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Eerst beschrijven de astronauten de situatie aan de vluchtleiding. “Het lijkt te gaan om een buigbare structuur,” zegt één van de astronauten. “Het lijkt in niets op wat ik ooit buiten de shuttle heb gezien, dat staat vast.” Hij beschrijft daarop hoe het object pijlsnel naar de neus van de shuttle beweegt.

Na ongeveer vijf minuten richt de camera zich op de drie orbs die in de vorm van een driehoek nabij de shuttle zweven. De vluchtleiding van de spaceshuttlemissie doet de orbs af als ‘reflecties in de lens’, maar de bemanningsleden zijn veel minder onverschillig. Eén astronaut bevestigt dat ze ‘drie of vier objecten zien’ en vraagt of de vluchtleiding kan beamen dat slechts één van de orbs beweegt.

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Adriana
Adriana
11 jaren geleden

dit is zo nep.ik kan ook op mijn camera een paar bolletjes plakken en dan lijkt het net echt!!!!maar alles is mogelijk om mensen in de maling te nemen.je hebt alleen een computer nodig om alles te manipuleren.

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x