UFO

Video toont onbekende objecten bij spaceshuttle Atlantis

Help mee door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De vluchtleiding van NASA spreekt van ‘reflecties in de cameralens’, maar de bemanning van spaceshuttle Atlantis klinkt niet echt overtuigd.

Een video op YouTube toont drie orbs die langzaam rond ruimteveer Atlantis bewegen terwijl de shuttle zich tijdens een missie in 2006 in een baan om de aarde bevindt. Dat meldt de Britse Daily Mail.

Eerst beschrijven de astronauten de situatie aan de vluchtleiding. “Het lijkt te gaan om een buigbare structuur,” zegt één van de astronauten. “Het lijkt in niets op wat ik ooit buiten de shuttle heb gezien, dat staat vast.” Hij beschrijft daarop hoe het object pijlsnel naar de neus van de shuttle beweegt.

Na ongeveer vijf minuten richt de camera zich op de drie orbs die in de vorm van een driehoek nabij de shuttle zweven. De vluchtleiding van de spaceshuttlemissie doet de orbs af als ‘reflecties in de lens’, maar de bemanningsleden zijn veel minder onverschillig. Eén astronaut bevestigt dat ze ‘drie of vier objecten zien’ en vraagt of de vluchtleiding kan beamen dat slechts één van de orbs beweegt.

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Adriana
Adriana
10 jaren geleden

dit is zo nep.ik kan ook op mijn camera een paar bolletjes plakken en dan lijkt het net echt!!!!maar alles is mogelijk om mensen in de maling te nemen.je hebt alleen een computer nodig om alles te manipuleren.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x