Binnenland

Rutte ‘liegt glashard’ over asielstop, dit stond er in het verkiezingsprogramma van zijn VVD

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Vrijdag zei premier Rutte tijdens zijn wekelijkse persconferentie dat hij een asielstop uitsluit. “Een asielstop kan niet. Dan moeten we uit de Europese Unie stappen, dat gaat niet,” zei hij.

“Een asielstop betekent de grenzen helemaal sluiten. Dat gaat niet. Even los van of je dat maatschappelijk wenselijk vindt, is dat niet een mogelijkheid die je hebt als lid van de Europese Unie,” aldus Rutte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Dat heet met je vuist op tafel slaan

Het Haagse raadslid Ralf Sluijs (Hart voor Den Haag) reageert: “Premier Rutte staat wéér glashard te liegen. Nederland kan het Vluchtelingenverdrag gewoon opzeggen. In Hongarije zit de deur potdicht. Denemarken voert onder sociaaldemocraten het strengste asielbeleid van Europa. Dat heet met je vuist op tafel slaan.”

Sluijs wijst erop dat het letterlijk in het verkiezingsprogramma van de VVD stond: “Opschorting van het recht op het aanvragen van asiel in Nederland en sluiting van de Nederlandse grenzen voor migranten. Daarvoor kunnen het VN-vluchtelingenverdrag en de EU-regelgeving worden opgezegd of aangepast.”

Laf

“De waarheid is dat Rutte gewoon méér migratie wil. Hij wil méér globalisme. Hij wil minder nationale identiteit en minder democratie. Maar in plaats van dat gewoon toe te geven, ‘verschuilt’ hij zich achter verdragen en de EU. Laf,” stelt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.


4.9 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

158 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Rutte is een groteske mislukkeling. Alle infiltratie door de schizofrene Duitser Schwab moet onmiddellijk stopgezet worden of alles en iedereen gaat onvermijdelijk naar de haaien!

Anne
Anne
1 jaar geleden

Wanneer liegt Rutte nu niet???

jopie
jopie
1 jaar geleden

Rutte liegt toch altijd. de Nederlanders weten niet anders. Hij is de grootste leugenaar aller tijden. En wat, niet uit de EU. vandaag graag nog. Dat mannetje wil de MACHT EN NOG EENS MACHT OVER DE NEDERLANDER. OPROTTEN MET DAT ZOOI UIT DEN HAAG.

Dick.
Dick.
1 jaar geleden

Pinokkio is veel te lief.
Manneke Piest leugens, MP L.
Dat moet zijn naam worden.

Back to top button
158
0
We lezen graag je reactie!x