Binnenland

Rutte ‘liegt glashard’ over asielstop, dit stond er in het verkiezingsprogramma van zijn VVD

Help door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!

Vrijdag zei premier Rutte tijdens zijn wekelijkse persconferentie dat hij een asielstop uitsluit. “Een asielstop kan niet. Dan moeten we uit de Europese Unie stappen, dat gaat niet,” zei hij.

“Een asielstop betekent de grenzen helemaal sluiten. Dat gaat niet. Even los van of je dat maatschappelijk wenselijk vindt, is dat niet een mogelijkheid die je hebt als lid van de Europese Unie,” aldus Rutte.

Dat heet met je vuist op tafel slaan

Het Haagse raadslid Ralf Sluijs (Hart voor Den Haag) reageert: “Premier Rutte staat wéér glashard te liegen. Nederland kan het Vluchtelingenverdrag gewoon opzeggen. In Hongarije zit de deur potdicht. Denemarken voert onder sociaaldemocraten het strengste asielbeleid van Europa. Dat heet met je vuist op tafel slaan.”

Sluijs wijst erop dat het letterlijk in het verkiezingsprogramma van de VVD stond: “Opschorting van het recht op het aanvragen van asiel in Nederland en sluiting van de Nederlandse grenzen voor migranten. Daarvoor kunnen het VN-vluchtelingenverdrag en de EU-regelgeving worden opgezegd of aangepast.”

Laf

“De waarheid is dat Rutte gewoon méér migratie wil. Hij wil méér globalisme. Hij wil minder nationale identiteit en minder democratie. Maar in plaats van dat gewoon toe te geven, ‘verschuilt’ hij zich achter verdragen en de EU. Laf,” stelt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.


4.9 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
159 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
5 maanden geleden

Rutte is een groteske mislukkeling. Alle infiltratie door de schizofrene Duitser Schwab moet onmiddellijk stopgezet worden of alles en iedereen gaat onvermijdelijk naar de haaien!

Anne
Anne
5 maanden geleden

Wanneer liegt Rutte nu niet???

jopie
jopie
5 maanden geleden

Rutte liegt toch altijd. de Nederlanders weten niet anders. Hij is de grootste leugenaar aller tijden. En wat, niet uit de EU. vandaag graag nog. Dat mannetje wil de MACHT EN NOG EENS MACHT OVER DE NEDERLANDER. OPROTTEN MET DAT ZOOI UIT DEN HAAG.

Dick.
Dick.
5 maanden geleden

Pinokkio is veel te lief.
Manneke Piest leugens, MP L.
Dat moet zijn naam worden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

159
0
We lezen graag je reactie!x