Binnenland

Verzet tegen Koningsdagviering: ‘Er is niets te vieren, vlag gaat niet meer uit’

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

Koning Willem-Alexander, koningin Maxima en hun gevolg vieren Koningsdag in Rotterdam. Het bezoek markeert het tienjarig koningschap van Willem-Alexander. Er zijn uitgebreide veiligheidsmaatregelen opgezet door de politie en NCTV (Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid).

Het feest kost de gemeente vier miljoen euro. Dat is voor diverse organisaties en burgergroepen aanleiding om te protesteren tegen de komst van de koning en de monarchie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Duurste Koningsdag ooit

“Miljardairs met veel vastgoed in Nederland die geen belasting betalen, zullen vandaag op bezoek gaan in Rotterdam, de armste stad van Nederland. Dit kost Rotterdam vier miljoen euro, de duurste Koningsdag ooit. Fijne Koningsdag, mensen! Lang leve de Republiek der Nederlanden,” reageert FVD-beleidsmedewerker Annelies Strikkers.

Huisarts Els van Veen zegt: “Bij ons gaat de vlag niet meer uit op Koningsdag en 5 mei. Mijn grootouders hebben destijds hun leven gewaagd in het verzet. En dat was naar mijn indruk niet voor een land waarin censuur plaatsvindt en waarvan de regering ons zonder mandaat in een oorlog stort.”

Er is niets meer te vieren

Financieel journalist Arno Wellens volgde het bezoek van de koning aan Rotterdam live op tv en schrijft op Twitter: “Eigenlijk wel mooi om te zien. Max keuvelt een beetje leuk met het plebs, het grauw, maar in het geniep ramt ze tegen de zin van het volk, het parlement en tegen de Grondwet in met haar kongsi er een digitale dictatuur doorheen vanwege ‘inclusie’. En maar lachen!”

Presentatrice van Ongehoord Nederland Raisa Blommestijn laat weten dat ze Koningsdag niet viert. “Er is niets meer te vieren wat mij betreft: Maxima ademt de globalistische machtsovername en Willem-Alexander huppelt er vrolijk achteraan terwijl hij lintjes uitdeelt aan beroepsgekwetsten als Esajas.”

4.9 209 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

170 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Hoe kan het ook anders, lekker bier zuipûÛHH met zijn allen op de verjaardag van Prins Pils, die corpulente Habsburgse Willempie is geeneens koning, want toen Kapitein Wilhelmina in 1940 als een laffe rat in de nacht, als eerste het zinkende schip de Hollandia verliet, deed ze daarmee gelijk troonsafstand en ze is daarna nooit meer herkroond. Wilhelmina was getrouwd met haar achterneef Heinrich zu Mecklenburg, ze kreeg alleen maar miskramen & uiteindelijk een zwaar verstandelijk beperkt dochtertje. Die werd vervolgens ingeruild voor een gezonde Boerendochter. Vandaar dat er van de “Koninklijke” familie ook geen DNA-onderzoek mag worden verricht op de overblijfselen van Koning Willem van Oranje…

Sinds 1945 is de Nederlandse bevolking geconfronteerd met volstrekt illegale wetgeving, Nederland werd ingelijfd als een provincie van Deutschland (eigendom van Uncle Shmuel) toen Prins Bernhard stadhouder werd. De vorming van de Verenigde Staten van Europa oftewel Das Viertes Euro-Reich was daarmee een feit. De eerste Bilderbergconferentie werd hier in Nederland georganiseerd in Hotel De Bilderberg in Oosterbeek van 29 tot 31 mei 1954. Prins Bernhard was toentertijd voorzitter van deze conferentie, die was georganiseerd naar aanleiding van de verslechterde relatie tussen de Verenigde Satan van Murica en Das Viertes Euro-Reich. Initiatiefnemers waren o.a. Unilever-topman Paul Rijkens & prins Bernhard. De Nederlandse bevolking is sinds 1945 geïndoctrineerd, gemanipuleerd, geconditioneerd, voorgelogen, gehersenspoeld, ”Dumbed Down”, afgeperst en onderdrukt. Het Nederlandse “Koningshuis” heeft het Nederlandse volk decennialang besodemieterd en bedrogen, ze moeten minstens vervolgd worden wegens Hoogverraad en Fraude. Al hun onrechtmatig en onder valse voorwendselen verkregen fortuin, landgoederen en overige eigendommen moeten geconfisqueerd worden. Nederland weer terugkeren naar de Republiek, de Gulden herintroduceren & per direct NEXIT…

Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

ja, hoe is dat nou ook alweer gegaan;

WOB-dossier: De orkestratie van een staatsgreep door de NCTV

https://bomenenbos.substack.com/p/de-orkestratie-van-een-staatsgreep

Anja Heij
Anja Heij
1 jaar geleden

Goed commentaar van Annelies Strikkers. Ik wacht op de val van het het koningshuis (en de rest) en DAT ga ik vieren.

Lottepot
Lottepot
1 jaar geleden

#nietmijnkoning

Back to top button
170
0
We lezen graag je reactie!x