Het Complot

Mysterieuze ‘sabotage’ van olietankers in Perzische Golf is valse vlag-operatie. Volgens een analist zijn dit de verantwoordelijken

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enkele dagen geleden werden voor de kust van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) twee olietankers van Saoedi-Arabië beschadigd door een ‘sabotageaanval’.

Eerder zou bij havenstad Fujairah al een poging zijn gedaan om vier vrachtschepen te saboteren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Volgens de VAE zijn er geen gewonden gevallen en is er ook geen olie gelekt.

Mossad en CIA

De spanningen rond de Perzische Golf lopen de laatste dagen op. De Verenigde Staten hebben een vliegdekschip en bommenwerpers naar de regio gestuurd vanwege de toenemende spanningen met Iran.

Iran zegt zelf niets te maken te hebben met de sabotage.

De ‘sabotageaanval’ was een geheime operatie uitgevoerd door de Mossad en CIA, met als doel Iran in een kwaad daglicht te stellen, zo zegt een Amerikaanse politiek analist.

Reuters citeerde een ‘anonieme Amerikaanse overheidsfunctionaris’, die beweerde dat Teheran achter de sabotage zat.

Oorlogshaviken

“Dit is een klassieke valse vlag-operatie, die moet leiden tot een aanval van het Westen op Iran, met name de VS,” zei emeritus hoogleraar James Henry Fetzer.

“Iran heeft hier helemaal geen baat bij,” legde hij uit. “Deze operatie is overduidelijk uitgevoerd door de Mossad en de CIA.”

Fetzer zei dat de oorlogshaviken binnen de regering van Trump een val hebben gezet en proberen om Amerika mee te sleuren in een oorlog met Iran.

Vredelievend

“We zijn heel erg teleurgesteld dat Donald Trump in de val lijkt te lopen,” zei Fetzer.

“Hij wordt gemanipuleerd door John Bolton, die helemaal geen nationaal veiligheidsadviseur zou moeten zijn, en Mike Pompeo, die helemaal geen minister van Buitenlandse Zaken zou moeten zijn,” vervolgde hij.

Het zijn allebei anti-Iran haviken die de president van de VS voorzien van onjuiste informatie over wat daar gebeurt, klonk het.

“Iran is een vredelievend land dat sinds 1775 geen enkele oorlog is begonnen,” merkte Fetzer op.

[PressTV]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
4 jaren geleden

“Iran is een vredelievend land dat sinds 1775 geen enkele oorlog is begonnen,” merkte Fetzer op.

Dat kan Amerika niet zeggen, en toch moeten wij geloven dat Iran een door en door slecht regiem volgt wat het plan heeft de wereld in oorlog te lokken.

“Iran heeft hier helemaal geen baat bij,” legde hij uit. “Deze operatie is overduidelijk uitgevoerd door de Mossad en de CIA.”

Mossad en CIA dat zijn de grootste denkbare oorlogshitsers, criminelen van de hoogste orde, meedogenloos schuim der aarde. Alles en iedereen die daar ook maar de kleinste link mee heeft zou wereldwijd genegeerd en buitengesloten moeten worden, en onthouden van cruciale informatie ! Spionage ten behoeve van dit tuig zou onverwijld met de doodstraf beloond moeten worden.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
4 jaren geleden

Het is een pure valse vlag operatie.Alleen al de beelden en het Bewaking News bij de USA staatszender CNN.
De camera-mensen lagen al klaar voordat er een deuk in een olietanker zat. Zo doorzichtig allemaal.

weg met ons
weg met ons
4 jaren geleden

Krijg steeds meer het Boris-Jeltsin gevoel bij Donald Trump. Alleen schijnt Trump niet te zuipen, maar lijkt wel beneveld door het gangreen waar hij mee in zee is gegaan. Bolton en Pompeo zijn daarbij een klassiek gevalletje van foute mensen op de juiste plaats om een WOIII te kunnen provoceren en als idiote Bennie je voor het karretje van Israël te laten spannen.

Één ding is zeker: Iran is geen Irak met een zelfoverschattende leiding aan de macht en daar zou Israël/Rothschild zich wel eens lelijk mee kunnen vergalloperen.

Ergens zal het ooit fout gaan, is het geen Noord-Korea, Syrië, Libië of Irak, danwel Venezuela of Iran die WOIII zal inluiden als het land waar het zionistische maffia Westen z’n hand aan heeft overspeeld.

Geloof of niet gelovig, de bijbel en de profetie zijn daarover helder. Het zionisme, de maffia gaat door tot het bittere eind en stopt pas als de rook is opgetrokken en de leefbare wereld verwoest is. Het is winnen of verliezen voor de zionisten als gokken voor HUN hogere doel is gelijk aan het doel van een patasiet, het doel van een ongeneeslijke ziekte en het doel van een destructieve gek, is namelijk: vernietiging. Maar vergeet dat men daarbij uiteindelijk zichzelf vernietigd.

Henk Azie
Henk Azie
4 jaren geleden

UN=Useless Nations. Vroeger kwam een VN secretaris nog wel eens prominent in beeld als er een crisis was in de wereld. Nu weet ik zijn of haar naam niet eens. De VN is een duur instituut, gezien de nutteloosheid beter op heffen.

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x