Binnenland

Vrijdag 20 september – SOPN klaar voor de tweede helft – Ede

Help mee door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De vakantie is voorbij en de wereld is volop in beweging. Het is tijd dat de Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland (SOPN) nu verder gaan waar zij na de verkiezingen in 2012 zijn gestopt.

De SOPN richt zich nu op het geven van informatie en oplossingen aan onze medelandgenoten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Het secretariaat van de SOPN is nu gevestigd in Ede. Vanuit deze plaats coördineren wij verschillende presentaties in Nederland. Wij weten dat ongeveer 14.000 stemmers (bijna twee keer zoveel als Hero Brinkman) ons het vertrouwen en een stem hebben gegeven tijdens de bizarre verkiezingen in 2012. De SOPN staat nu klaar om dit weer te activeren en u op te roepen om de rijen te sluiten.

SOPN staat voor: respect, verantwoordelijkheid, oplossingsgerichtheid en dialoog.

Wij nemen de verantwoordelijkheid om constructieve oplossingen te bieden voor de grootste uitdagingen van dit moment. Er is zoveel meer kennis beschikbaar dan wat er via de gangbare media aan wetenschap aan het grote publiek wordt geboden.

SOPN zet zich onvoorwaardelijk in om de beschikbare kennis publiekelijk beschikbaar en toepasbaar te maken. Hierdoor wordt onze samenleving op een nieuwe manier ingericht. Een samenleving gebaseerd op liefde, respect en verantwoordelijkheid.

Wij zijn optimistisch over de toekomst en hebben een diepgeworteld vertrouwen in de manifestatie van deze nieuwe samenleving. SOPN is nu al de spreekbuis voor een grote groep vastberaden mensen die bezig zijn om zich in te zetten voor deze nieuwe realiteit.

Partijleider Johan Oldenkamp en oprichter Anton Teuben geven op 20 september in Ede de aftrap voor de tweede helft van de SOPN voor het seizoen 2013/14. Uiteraard gaan ze uitvoerig in op de huidige onduidelijke situatie in Nederland en de rest van de wereld. U krijgt volop de mogelijkheid om vragen te stellen.

De bijeenkomst in Ede in het NPB-kerkje begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur. Vanaf 19.15 uur zijn de deuren geopend, zodat er ruimschoots de tijd is om onderling bij te praten.

Datum: vrijdag 20 september
Locatie: NPB-kerk
Adres: Ericalaan 1 te Ede
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.15 uur
Entree: Wij vragen een kleine bijdrage van €4,- om de kosten te dekken.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x